NK Zvijezda Gradačac

VivaLaStella
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la VivaLaStella » 05 jul 2023, 14:30

1921boy je napisao/la:
05 jul 2023, 13:23
Kad bi mogli imati konkretne informacije, šta, kako, ko?
Na skupstini.
I onda se neko pita zasto nema podrsku. Dan te yebo, lakse od CIA-e izvuc informacije nego iz Zvijezde. I tako vec godinama
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 jul 2023, 14:35

VivaLaStella je napisao/la:
05 jul 2023, 14:30
Na skupstini.
A kad je skupština?
mosa lošmi stićko tit-ula!

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 05 jul 2023, 14:49

1921boy je napisao/la:
05 jul 2023, 14:35
VivaLaStella je napisao/la:
05 jul 2023, 14:30
Na skupstini.
A kad je skupština?
Neko je govorio u subotu, al nema mislim nista zvanicno

L'art pour l'art.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 05 jul 2023, 15:30

Presjednik skupštine Muris Kikic je samnom zajedno bio ja pregovorima kod Nurde, i blizu smo dogovora. Danas/ sutra ponovo treba bit sastanak gdje će stavljeno na papir i gdje se kreće sa radom. Presjednik skupštine ima kandidate za novi upravni odbor, također dio kandidata je načelnik predložio, a dio ide ostalih.
Sve kad bude zvanično bit će skupština da se to sve izabere kako treba. A ovo ostalo sve dezinformacije, ne pišemo jer nije ništa zvanično 100% čim se sporazum potpise o otpisu kamata i sponzorski ugovor sa gospodinom. Pestalicem bit ćete naravno obaviješteni, također ima i plan djelovanja narednih godina na papiru.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 05 jul 2023, 15:45

"Gospodin Pestalic" :rol:

L'art pour l'art.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 05 jul 2023, 19:00

To druže sto mi njega ne simpatisemo, je nešto drugo čovjek je **** gospodin hrani 500 porodica, al vi ste kraljevi na forumu ovdje a uživo nigdje nikog kad treba ogradu ofarbat a kamoli nešto drugo, evo sad će bit ekipa jedna koja će igrat iz zadnje lige eto vam šanse da pomognete. Već lakše je ba laprdat, pametovati, prozivat. Kao sto reče ovaj gore svi volonteri i sponzori su lopovi, perači para itdX

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 05 jul 2023, 22:50

zvezdas1922 je napisao/la:
05 jul 2023, 19:00
To druže sto mi njega ne simpatisemo, je nešto drugo čovjek je **** gospodin hrani 500 porodica, al vi ste kraljevi na forumu ovdje a uživo nigdje nikog kad treba ogradu ofarbat a kamoli nešto drugo, evo sad će bit ekipa jedna koja će igrat iz zadnje lige eto vam šanse da pomognete. Već lakše je ba laprdat, pametovati, prozivat. Kao sto reče ovaj gore svi volonteri i sponzori su lopovi, perači para itdX
Nije uopšte stvar osobe, nego politika koje se ucjenjuju na osnovu gradskog kluba.Nije niko nikoga natjerao i prisilio da sponzoriše i ulaže u nešto što je gradsko i unaprijed se znalo da je to skoro sve bespovratno.Neka rade to što rade preko nekih njihovih privatnih stvari, a ne preko gradske imovine. To neka služi na čast svim akterima, kao i tebi Piska što se boriš ko budala da ispeglaš sve. Znaš i ti sam da ćeš opet na kraju ispasti crni vrag i krivac, jer kod nas je bitno naći Pedra da ga objesimo.

Svi akteri neka se zapitaju šta im sve vrijedi bez gradskog kluba. Šta će sutra ostaviti djeci i kakvu poruku šaljemo sa tim da im i fudbalski klub gasimo. Treba mladim još i fudbal ugasit, neka svi idu u jednom pravcu iz kasabe.Kod nas niko dalje od svog nosa i džepa ne gleda.
Izađite svi akteri sada tokom ljeta u čaršiju i vidite šta smo mogli biti, pa onda dođite u oktobru da vidite istinu i šta ste. Sve to nam je dala Vaša borba za nas.

EDIT:
Hvala samo svim spotskim radnicima, trenerima i igračima dole koji su žrtve Vaših gluposti i koji trpe poniženja i sastavljaju kraj sa krajem.
Zbog ega nesposobnih politika sve ide preko leđa jednom igraču Fačiću,Eši,Kadiji,Durgutu i ostalim ljudima koji luka nit su jeli a ni mirisali. Tako se zahvaljujete ljudima koji su Vam generacije djece trenirali i sklonili sa ulice.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 06 jul 2023, 00:35

"vi ste kraljevi na forumu" - provodi vrijeme na forumu ko i mi :rol:
"udjite vi u klub" - do neki dan govorio "nikad vise u zvijezdu zbog vas forumasa" :rol:
Ne znas vise ni sta bi napiso pa u krug ponavljas jedne te iste matrice. Nisi ti glup covjek, znas ti vrlo dobro ko je Nurdin Pestalic i kako taj covjek funkcionise, i ti sad mislis da ce se nakon par razgovora s tobom njegove namjere promijeniti..? Jel me zajebavas? Ako iko vjeruje u ovu pricu, onda se treba dobro zamislit i zapitat jel normalan.

Eto nek 2-3 sezone odradimo top, taj covjek ce nas opet prekosutra sutnut ko opanak i vratit gdje smo bili. Al boli tebe qrac, ti ces opet govorit kako je "Piska spojio nespojivo i kako je Piskina uprava bila najbolja ikad"

L'art pour l'art.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 06 jul 2023, 07:26

Zato sto ja jednostavno volim taj klub vise nego ti i takvi kao ti, sto sam tu proveo vise vremena nego svi vi. Zato sto sam tu na sudu zbog ONK, i jos milion razloga a gi niste u stanju ogradu ofarbat a kamoli nešto drugo m. Znate pametovati samo, ja neću dozvolit da se klub ugasi pa makar dao ja Nurdi pare te sto se duguju, Napravit sebi klub iz zadnje lige i vodite ga. Ja znam da vi mene prezirete al ja na račun klub jisam niti ću kad popit kafu, i sada ne guram se ja u klub nego me guraju drugi koji se nesto pitaju. Opustite se bezveze trošimo ljude pljuvajuci, nemam namjeru da se svadjam sa vama, imam svoje mišljenje i vi svoje i to je to.

A na forum dolazim da pustim po neki info za neke ljude koje zanima to.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 06 jul 2023, 08:14

Pa isto tako i ja imam svoje misljenje, sto je onda problem sto ga ispoljavam? Sve sumnje koje iznosim na vas racun su potpuno opravdane, a te iste teze koje ponavljas iz posta u post me apsolutno ne doticu. Nisi ti strucan da mjeris neciju ljubav prema klubu, i samo to sto se stavljas iznad svih ostalih je meni dovoljno da vidim koliko je sati. Zato i smatram da ti zapravo ne spasavas Zvijezdu od gasenja nego je svakako vodis ka istom, samo sto cete imati jos jednu priliku da se igrate menadzera sezonu-dvije.

Ja znam da Nurdo nema dobre namjere prema klubu, niti ce ikad imati. Isto to smatram za svakog ko podrzava njegov povratak!
Znaci, prvo nam je napravio dug iz kojeg se i dan danas izvlacimo (ili bar veci dio tog duga),
Rasturio nam je sve na stadionu kad je napustio klub,
preko sudija nas IZJ*BO dok je bio u savezu,
blokira nas sa bog te pita kakvim dugovima i tjera u smrt
Igraci mjesecima nisu platu primili ZBOG NJEGA i njegovih blokada...
Rjesenje je...? Pa, da mu damo klub nazad u ruke, logicno, nek nam zakuca posljednji ekser u kovceg, a vi pljescite pritom..

Jbg, al ipak je doveo repku na stadion. :rol:
Ja ne vjerujem koliko ne vidite dalje od nosa, zivota mi

L'art pour l'art.

zmajo
Kontakt:

Post Postao/la zmajo » 06 jul 2023, 08:40

Kriv nam Nurdo što je čekao 10 godina svoje pare. I što ih traži nazad. Kriv je. Dok je Nurde bilo barem smo gledali utakmice Kriv nam je Nurdo što je zeleni, a crveni (fuj) vladaju, još malo Gradačcom. I sad bi crveni ugasili klub pa ako mogu svaliti na Nurdu, ko da se milion duguje. Uvijek je bilo dugova u Zvijezdi i biće ih ko god bude. A što bi Pisko reko izvadite pare tastatura stručnjaci.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 06 jul 2023, 09:00

Ljudino ba guras me tamo gdje nikad nisam bio, niti sam zelio da budem. Nisam ja ni crveni, ni zeleni, ni zuti, ni plavi. Dobro jesam crveni, u smislu kluba za koji navijam. S druge strane, vidim da je tvoja podrska prema Nurdi ipak politicki zasnovana (fuj) i samim tim te ne mogu ozbiljno shvatit.
Ja koji sam protiv Nurde sam "tastatura strucnjak", a svi vi koji ste za tog zlotvora niste? Vi ste veliki navijaci. Hahah koja logika u pm

Sve sto sam naveo iznad za Nurdu su cinjenice. Vi meni nijedan kontra-argument niste ponudili, osim sto me prozivate da sam tastatura strucnjak, spominjete nekakvo farbanje ograde i slicne gluposti.. Zao mi je sto vas istina boli.

L'art pour l'art.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 06 jul 2023, 09:12

Ti nadji da sam ja član ijedna političke opcije ja ti dam šta god poželiš, ja sa Nurdom imam priču samo Zvijezda i ništa drugo, a te price rekla kazala zašto se vi čitavo vrijeme hvatate su neistinite sve sto vas zanima u svako vrijeme u svako doba kafa i dijalog. Pola vi stvari ne znate manipulise ko stigne sa lažnim informacijama i tu dolazi do problema.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 06 jul 2023, 09:14

Nisam tebi nista rekao za politiku.

A sto se tice tih stvari sto "ne znamo", pa iznosite javno. Zvijezda i jest tu gdje jest jer vec 10 godina se informacije cuju samo na kojekakvim kafama. Ti si na onoj skupstini kada ste prosli put preuzimali klub obecao "transparentan rad", pa si nas slagao. Znalo se o poslovanju kluba, ko i sad sto se zna..

L'art pour l'art.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 06 jul 2023, 10:44

Pitaj adu Terzu da smo sve pisali svaka marka ulaz i izlaz i sada on ima te papire, jel vjeruješ da u Zvijezdi fali administraciji uvjek ljudi, mislim jedno je govoriti ovako i misliti dok nisam ušao nisam znao kakav je haos prvi put 2016 kad sam bio mnogo je lakše bilo imali smo tu Saida, Mustafu, Sadana… A sekretari su zadnje vrijeme su kao pisače mašine nemaju ni Fb niti znaju to izvještavati a drugog posla milion. Prošle godine legija je krenuo sa nama bas radi toga da i on izvještava navijače i onda je se povukao sam radi vjerogatno posla

zmajo
Kontakt:

Post Postao/la zmajo » 06 jul 2023, 17:30

slika
I šta kažete kriv nam Nurdo koji nije 10 godina u Klubu. Adresa je gradska administracija. Ako njoj ne treba Zvijezda neka kazu.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 06 jul 2023, 17:40

Samo nam je falio politicki bot na ovoj temi

L'art pour l'art.

zmajo
Kontakt:

Post Postao/la zmajo » 06 jul 2023, 20:06

slika
I ovo je bot

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 jul 2023, 20:42

zmajo je napisao/la:
06 jul 2023, 20:06
slika
I ovo je bot
Izvinite na upadu. Husara kaze da je to najbolji mladi golman Bosne i Hercegovine :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

zmajo
Kontakt:

Post Postao/la zmajo » 07 jul 2023, 10:43

slika

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.