Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Džaba pivo? Oće bit džaba Vlahov da ginemo sa stilomTRUST je napisao/la:Sutra ima piva na stadionu da ide ko luda ono sto su ljudi planirali za ulazinicu ode to sve u pive, tako da bit ce opet zarade, a haman dzaba pive na Solnom Trgu na proslavi, sutra ko prezivi pricat ce, momci moraju poginuti i rijesiti u prvom poluvremenu sta se sprema posle to je ludilo
Mora i klub nesto zaraditi barem od piva na stadionu, posto su ulaznice dzaba, a na Solnom ce biti haman piva dzabaHeller je napisao/la:Džaba pivo? Oće bit džaba Vlahov da ginemo sa stilomTRUST je napisao/la:Sutra ima piva na stadionu da ide ko luda ono sto su ljudi planirali za ulazinicu ode to sve u pive, tako da bit ce opet zarade, a haman dzaba pive na Solnom Trgu na proslavi, sutra ko prezivi pricat ce, momci moraju poginuti i rijesiti u prvom poluvremenu sta se sprema posle to je ludilo
Ima da se istok onda popuni podobrostaragarda je napisao/la:trebao bi sutra pasti poslijeratni rekord Tusnja....bit ce sigurno al SIGURNO 10 000 dusa...najludzih,samo tebi odanih![]()
vjeruj da hoce....zapad i sjever ti mogu primit sigurno 7500,8000 ljudi a na onu ledinu na istoku moze jos tolko statfukara87 je napisao/la:Ima da se istok onda popuni podobrostaragarda je napisao/la:trebao bi sutra pasti poslijeratni rekord Tusnja....bit ce sigurno al SIGURNO 10 000 dusa...najludzih,samo tebi odanih![]()
![]()
NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ulaz 1000% dzaba?
Danas u 16:00?krmpotich je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ulaz 1000% dzaba?
Lupetaju djeca ko Maxim po diviziji. Sad mi lik javlja bio direktno na stadionu. U 16:00 se pustaju karte u prodaju
Citiram prijatelja: "....ja sad bio, kazu u 16h karte ce biti pustene u prodaju, ko ti je to reko?"" Logicno da ce danas pustiti.solar je napisao/la:Danas u 16:00?krmpotich je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ulaz 1000% dzaba?
Lupetaju djeca ko Maxim po diviziji. Sad mi lik javlja bio direktno na stadionu. U 16:00 se pustaju karte u prodaju
NYKnicks Fan je napisao/la:Gdje se moze sve uzeti, znas li?
pa Azmir je rekao : ko voli slobodu platiti ce kartu, joakav dzabe, pomoci klupu pri kupovini ulaznice i to je to ..NYKnicks Fan je napisao/la:Jel ulaz 1000% dzaba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.