AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Abdennour je strašan igrač, vrlo požrtvovan i rođeni vođa, a kao takav bi se već mogao nazvati pravim pojačanjem. Međutim, sve je to i dalje u domenu nagađanja, iako ne treba isključiti mogućnost da je El Shaarawy iskorišten u svrhu Aymenovog dovođenja. Ako bi Tunižanin kojim slučajem potpisao, onda je ostala još desetka. Biću jako iznenađen ako takva dva igrača stignu u Milan.
Ne treba nam 10ka imamo Susa 
Treba nam 21ca ako me kontate

Treba nam 21ca ako me kontate

Il Club più titolato al mondo!
EXLUZIVNO: Agent Abdennoura je potvrdio da je postignut dogovor sa Milanom. Posao je zatvoren za €30m, a Alžirac bi trebao potpisati ugovor na 5 godina. Još uvijek nije poznato da li će igrač doći sada ili naredne sezone. #Milannews
ako ovo bude istina svi al bas svi u wc i da ga bacite al ne jednom vec 2x.
ako ovo bude istina svi al bas svi u wc i da ga bacite al ne jednom vec 2x.
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
- muha milanez
- Kontakt:
Hajd valja ako je tako, nisam pratio ovog igraca ali po komentarima valja
Valjda ce se znati nesto vise ubrzo, da se rijesi i taj stoper kako treba.

Valjda ce se znati nesto vise ubrzo, da se rijesi i taj stoper kako treba.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
30 miliona... 
ali hajde dobar je.samo da se zna Nesta je placen 30 miliona €, ocekujem da i on bude isti

ali hajde dobar je.samo da se zna Nesta je placen 30 miliona €, ocekujem da i on bude isti

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
ako cemo gledati realno precijenjen igrac u tom novcanom smislu kao i vecina danas... npr da su stara vremena ovaj igrac bi vrijedio 10-15miliona i to je to, a ovaj Romagnoli bi vrijedio 6-10miliona.... ovako oboicu bi mogla doci za 55-60 miliona..amstaff je napisao/la:30 miliona...
FORZA MILAN!
Sve i da je istina, tek bi navodno iduce godine trebao doci. Ovo da ce Genova pristati dovesti ga na posudbu i nama ga proslijediti - sumnjam da ce igrac htjeti taj cirkus oko sebe, nije ni on bas svako.
Mada treba to uzeti sa rezervom, ovo su navodno kako sam skontao prvo izjavile neke marokanske (ili alzirske) novine. To ono ko nasi bosanci kad svake sedmice salju Dzeku i Pjanu u Barselone i tako to ili kad Sveno Tin prelazi u Inter.
Mada treba to uzeti sa rezervom, ovo su navodno kako sam skontao prvo izjavile neke marokanske (ili alzirske) novine. To ono ko nasi bosanci kad svake sedmice salju Dzeku i Pjanu u Barselone i tako to ili kad Sveno Tin prelazi u Inter.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vi kao da se budite iz zimskog sna, kakva 10-ka kakvi bakrači, imaju Susa i Hondu i to je to. Potrudit će se da dovedu jednog CB i jednog CM , taman da izborimo opstanak.
Pratim dosta Ligue 1 i Abdenour je odličan igrač ali lik ne vrijedi 30 mil. maraka a kamoli eura, oderat će ih za silne pare. Sramota ko upravlja ovim klubom. Bože baci ciglu i budi precizan!!!!
Pratim dosta Ligue 1 i Abdenour je odličan igrač ali lik ne vrijedi 30 mil. maraka a kamoli eura, oderat će ih za silne pare. Sramota ko upravlja ovim klubom. Bože baci ciglu i budi precizan!!!!
Forza Milan!
Ko to danas vrijedi koliko se plati? Realno od jeftinijih stopera koji bi mogli unaprijediti igru meni pada na pamet samo Nastasic. Suso ce eksplodirati ove godine, tako da ja mislim da nam 10ka i nije toliko potrebna koliko je 21ca 

Nigel NE MOZE igrati registu u formaciji 4-3-1-2! Tu mora igrati neko ko ima viziju i zna podvaliti loptu a Nigel to nije. On bi mogao, ako vec mora igrati RMF-a. Pozicija registe po meni puno vise skripi od AMF. Monto moze to igrati, ali po meni tu nam treba puno kvalitetnije rjesenje.
-
- Kontakt:
Ovaj prelazni rok još nije gotov, barem se nadam ali za sad Galliani ne zaslužuje ono njegovo transfer guru. Koliko je to do njega a koliko do Berlusconia ne znam. Kupio Baccu za onoliko novca koliko su trazili pa im prodao Ramia za deset puta manju svotu iako je Rami mogao još poslužiti. Nakon što nas je Monaco onoliko zavlačio za Kondogbiu i na kraju smo ispušili poslali smo im El Shaarawya na posudbu uz mogućnost kupovine za siću iako je mogao odigrati barem još prvu polusezonu da se vidi jeli ostao u onoj formi pred kraj prošle sezone. Na njegovo mjesto je doveo Luiz Adriana kojega je mogao dovesti besplatno poslije te prve polusezone kad bi mogao zamjeniti El Shaarawya ako ovaj ne odreaguje kako bi trebalo. A i vraćen je Niang. Kako oni misle da iskombinuju to sve kad imaju nekoliko sličnih igrača: Menez, Niang, Luiz Adriano. Pored Bacce i da ne zaboravimo Matria misle još i Zlatana da dovedu.
I još sad ova priča da će kupiti ovog Abdennoura za 30 miliona i ostaviti ga na posudbi pošto ne može igrati zbog pasoša. Ko je tu lud? Desi se čovjek slomi nogu na kraju sezone i pauzira pola godine, godinu a ti dao tolike pare za njega. I šta onda?
A i Roma nas levati. Prodali nam Bertolaccia za 20 miliona a za Romagnolia traže 30 a naši nude 25 miliona. To je 45, 50 miliona za dva igrača koje Roma uopće nije ni koristila u svom timu.
Ovdje baš nešto lud radi zbunjenom.
I još sad ova priča da će kupiti ovog Abdennoura za 30 miliona i ostaviti ga na posudbi pošto ne može igrati zbog pasoša. Ko je tu lud? Desi se čovjek slomi nogu na kraju sezone i pauzira pola godine, godinu a ti dao tolike pare za njega. I šta onda?
A i Roma nas levati. Prodali nam Bertolaccia za 20 miliona a za Romagnolia traže 30 a naši nude 25 miliona. To je 45, 50 miliona za dva igrača koje Roma uopće nije ni koristila u svom timu.
Ovdje baš nešto lud radi zbunjenom.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Braci koja slave,Bajram Serif Mubarek Olsun.
Bajram Serif Mubarek Olsun braco rossoneri sve najljepse vama i vasoj porodici i da nas Gale obraduje sa kojim igracem 

FORZA MILAN!
Bajram Serif Mubaerk Olsun i od mene mojim pajdama da ih provedemo u rahatluku i veselju.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ako Bonaventura, Suso ili Menez bude iza napadaca, nema potrebe se necemu vecem nadati...
- muha milanez
- Kontakt:
BSMO braco rossoneri koji obiljezavate. Sva najbolje. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje onima koji slave.
Ja sam mislio da bi Galliani sa 100 miliona napravio Barcelonu, ali on sa 100 miliona nece napraviti nista posebno... Bacca 30, Bertolacci 25, Aymen 30... 85 miliona, a nekako nista konkretno...
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
Ja sam mislio da bi Galliani sa 100 miliona napravio Barcelonu, ali on sa 100 miliona nece napraviti nista posebno... Bacca 30, Bertolacci 25, Aymen 30... 85 miliona, a nekako nista konkretno...
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave!! Danas Silvio dolazi u Milanello da vidi trenera i tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.