Da se vratimo temi, zaista se lijepo uzminkali vasu glavnu tribinu

Halooo momak od kuda tebi pravo da nas klub svrstavas u nacinalne torove ?Po cemu si ti to nas svrstao medju "bosnjacke " klubove ,jer je ocigledno da na to mislis?Vi se djelite kako hocete ali nas ostavite na miru.solinas je napisao/la:pa dobro majku mu,sve mogu razumiti,ali da vjecito u svakom pogledu,mi sami sebi kopamo mezar,neide mi u glavu i bog...kakav smo mi to narod..pa makar nebilo ispravno,nebilo po nasoj casti i vjeri...makar u inat dusmanima,ali jok..uvjek bosnjo najjace jedan na drugog udari..![]()
cestitam realu iz obarske na pobjedi,cestitam guzenje vitezu protiv sirokog,a bogami i velezu cistu pobjedu protiv sarajeva..zasluzili jeste,i svaka cast,nece to jos mnogima uspjet...mozda nikom do kraja sezone...
samo se cudim nasem mentalitetu...nemogu se pomiriti sa tim i gotovo
Normalan navijac Sarajeva sa normalnim razmišljanjem i gledanjem na jucerašnju utakmicu. Hvala brato i vama puno srece u nastavku prvenstva a za ono normalno stanje po gradu i na stadionu. Normalna sredina brato i carsijska raja. Primjer kako se treba ponasati. Pusti ove bola što brane kroz fudbal nacionalne interese. To su mali miševi bez ljubavi prema svom klubu. Gurne im stranka po stoju da urlaju herceg bosna ili ratko mladicBitiSrcemVezan je napisao/la:Samo da se zahvalim i ovako preko foruma Mostarcima za jučerašnju gostoljubljivost, i dobar doček (kao i uvijek). Dovoljno je reći da su nam čak i redari bili susretljivi, o običnoj raji ne treba trošiti riječi. Šta se tačno desilo na tribini preko puta nas ne znam, pa neću ni komentarisati s obzirom da sam ja bio na centralnoj tribini tamo u cosku... Također, vidio sam da se mlađi naraštaji i jednih i drugih sve više međusobno druže, i to me posebno raduje. Tako da, standardno dobar odnos između nas očigledno može ići samo na bolje, nikako na gore![]()
Sve u svemu, zasluženo ste pobijedili i sretno do kraja prvenstva u svakom slučaju.
Ima tu dosta smotanih stvari... Od tehnickog sponzora pa do partnera a vala i do onog lika koji nam vodi fb stranicu. Ja sam sve vise i vise uvjeren da je ono neka privatna stranica.AlemC85 je napisao/la:Meni jedno nije jasno kako da na stadionu postoji natpis Shell kao sponzor, a isto je i Villa Neretvi gdje je uprava kluba, dok na oficijelnoj stranici kluba nema?Nije mi jasno.
Ako jest onda je to žalosno.zizu1991 je napisao/la:Ma ni ja ne vjerujem da je oficijelna.
Cini ti se druze Aleme. Glavna tribina ima kapacitet od 2 780 sjedista (prebrojao sam jedno 10 puta i opet neznam tacno) + - 10 sjedista. Protiv madjara nije bila popunjena, znaci maksimala 2500 gledaoca. Na RA tribini nije bilo vise od 1 000 navijaca. Tribina nad svlacionicama prima oko 330 (i nju sam prebrojao isto puta koliko i glavnu tribinu) gledaoca i bila je poprilicno popunjena. Znaci oko 3 800 - 4 000 djavola. Nadodaj na to jos 300 grla teladi na gostujucoj tribini i dobijes cifru od oko 4 100 - 4 400 gledaoca.AlemC85 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da piše da je bilo 2000 gledalaca u Vrapčićima? Pa HZ je bilo 1000, a domaćih je bilo brat bratu 1500-1700 gledalaca tako da je bilo blizu 2500-2700 gledalaca, a možda i bliže 3000.
Pa proitv Kona u srijedu je bilo preko 5500 gledalaca, bliže 6000.
Tako je. Ima na YouTubeu izvještaj utakmice a ima i dosta slika na službenoj stranici pa ako hoćeš pogledaj malo detaljnije i prebroj. 2000 je realna procjena.SipakUlicar1922 je napisao/la:Cini ti se druze Aleme. Glavna tribina ima kapacitet od 2 780 sjedista (prebrojao sam jedno 10 puta i opet neznam tacno) + - 10 sjedista. Protiv madjara nije bila popunjena, znaci maksimala 2500 gledaoca. Na RA tribini nije bilo vise od 1 000 navijaca. Tribina nad svlacionicama prima oko 330 (i nju sam prebrojao isto puta koliko i glavnu tribinu) gledaoca i bila je poprilicno popunjena. Znaci oko 3 800 - 4 000 djavola. Nadodaj na to jos 300 grla teladi na gostujucoj tribini i dobijes cifru od oko 4 100 - 4 400 gledaoca.AlemC85 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da piše da je bilo 2000 gledalaca u Vrapčićima? Pa HZ je bilo 1000, a domaćih je bilo brat bratu 1500-1700 gledalaca tako da je bilo blizu 2500-2700 gledalaca, a možda i bliže 3000.
Pa proitv Kona u srijedu je bilo preko 5500 gledalaca, bliže 6000.
Tako je,gore je bilo puno ali je isto tako i sa strana bilo barem toliko slobodnih mjesta. Recimo da je onda centralna bila puna,znači 2800 mjesta. Bilo je možda 250 ljudi na VIP tribini,250 Ultrasa i možda 800 RA.Cernica je napisao/la:Bilo je oko 5 milja protiv škutora. Niko ne racuna stepenice i onaj dio iznad tribina gdje svaku tekmu bude krcato. Protiv njih je ono gore bilo ko šibica. Vecina ide gore jer je pregled najbolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.