AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ne shvatam kako je momak toliko grohnuo, šta mu je uništilo psihu?
kad se sjetim da sam i za De Cegliea mislio da će postat' dobar igrač ..
kad se sjetim da sam i za De Cegliea mislio da će postat' dobar igrač ..
Mozda jednostavno i nije bio toliko dobar igrac koliko smo mi (u)mislili da jeste. Naletio jedan kraci period dobre igre, zatim povrede, sve veca nezainteresovanost, nazadovanje, ustvari nikakva igra... bice da je zablistao nakratko i to je sve od njega... nemali broj je takvih igraca bilo i bice, odigra finu sezonu i odmah ga proglasavaju novom zvijezdom, a sve ostane na medijskim natpisima od prije 5 godina i vise, a ne zivi se od nade i talenta...
Imamo Calabriu i treba ga lagano navikavati na Seria A, barem kup utakmice, jer ima potencijala... danas u svijetu svakako manjka dobrih bekova i kvalitetnih kreativaca, a mi imamo Calabriu i Mastoura.
Imamo Calabriu i treba ga lagano navikavati na Seria A, barem kup utakmice, jer ima potencijala... danas u svijetu svakako manjka dobrih bekova i kvalitetnih kreativaca, a mi imamo Calabriu i Mastoura.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
De Sciglio je meni totalno bezvoljan lik. Izgleda nezainteresovano sto je najgore od svega.
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Batva je napisao/la:Al Nocerino gine danas, ubi one maksume hahaha.
Bologna are interested in signing Nocerino. [Sky]

Jes vidio, jedna dobra partija i odmah ponuda na stolu koliko 'oces

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja Silju i dalje lajkam, fin momak
Ne znam sta se desilo s njim i ne izgleda mi obecavajuce, ali zadnji voz bi mu trebalo biti prebacivanje na stopera jer ja vec odavno govorim da mali nema niti jedne karakteristike beka i da je sizifov posao od njega praviti nesto sto nije. Ako ni to ne uspije, e onda vise ne znam, spakuj kofere i noga.
Ali generalno je u Milanu zabrinjavajuca situacija, u zadnjih 5 godina (nebitno da li su ovi iz primavere, nova pojacanja ili vec postojeci igraci), apsolutno ni za koga ne mozes reci da je ovdje napredovao. Vecina ih je ili propala ili su u najboljem slucaju stagnirali, nema pozitivnog primjera. Pa se covjek zapita, je li bas UVIJEK do igraca?

Ne znam sta se desilo s njim i ne izgleda mi obecavajuce, ali zadnji voz bi mu trebalo biti prebacivanje na stopera jer ja vec odavno govorim da mali nema niti jedne karakteristike beka i da je sizifov posao od njega praviti nesto sto nije. Ako ni to ne uspije, e onda vise ne znam, spakuj kofere i noga.
Ali generalno je u Milanu zabrinjavajuca situacija, u zadnjih 5 godina (nebitno da li su ovi iz primavere, nova pojacanja ili vec postojeci igraci), apsolutno ni za koga ne mozes reci da je ovdje napredovao. Vecina ih je ili propala ili su u najboljem slucaju stagnirali, nema pozitivnog primjera. Pa se covjek zapita, je li bas UVIJEK do igraca?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pa milan je rijetko kad izbacio kojeg igraca iz razloga sto su uvijek sklapali ekipu da kazem sa strane tj. dovodili su provjerene igrace i ako bi neko iz milana zaigrao mogao je i napredovati jer je imao oko sebe dobre igrace/ucitelje, dok danas se ne zna ni ko pije ni ko placa, sta ce bonera,zapata,mexes,palleta nauciti nekog o odbrani ili ko ce napredovati kraj njih kad su i sami kiksare i kvalitet za atalantu,torino itd...nazalost nismo imali nikad plan kako uvoditi mlade igrace u prvu ekipu i kako da napreduju kao sto to ima npr barcelona,ajax.rope11 je napisao/la:Ja Silju i dalje lajkam, fin momak![]()
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Pa znam da nije bajna situacija sa ovim mladjim, al' sto je najgore, nije ni sa ovim ostalim. Nebitno da li su to vec neki koji su vec prije ovdje bili ili neko novo pojacanje, svi redom propadaju i unazadjuju, bukvalno ne umijem pronaci niti jedan jedini primjer koji je napredovao i napravio nesto od sebe zadnje 4 godine. Pa nemoguce da niko ne valja i da je uvijek do igraca.
Zivo me zanima kako ce se Saravi snaci u Monaku s obzirom da ovdje vec 2 godine stagnira, to ce dati odgovore na dosta pitanja.
Hoce li se ikad ista desiti po pitanji Witsela i Romagnolija, pa dokle vise?
Roma odbija 25 miliona za Romagnolija ha ha ha
Zivo me zanima kako ce se Saravi snaci u Monaku s obzirom da ovdje vec 2 godine stagnira, to ce dati odgovore na dosta pitanja.
Hoce li se ikad ista desiti po pitanji Witsela i Romagnolija, pa dokle vise?

Roma odbija 25 miliona za Romagnolija ha ha ha

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bas me zanima kakav je to 'clear plan'“I chose Milan because their project convinced me,” Bacca told Cancha Ecuador.
“They want to return to the top in Europe. I went there because I like challenges, and playing in the Champions League with Milan is definitely that.
“Don’t forget, only Real Madrid have won more Champions Leagues than the Rossoneri. I had offers from the Middle East, China, Germany, England, Spain and other Italian clubs.
“I’m very motivated and I want to replicate what I did with Sevilla. I want to give my contribution in awaking the sleeping beauty that is Milan, we want to aim for the Champions League and challenge for the Scudetto.
“It’s clear to me that Milan are the biggest club in Italy, but to succeed we’ll have to compete with Juventus, Inter, Roma and Lazio.”
The forward also insisted his move to San Siro was not financially motivated.
“If it was just about money, I’d have gone to the Middle East. It’s always good to have lucrative offers, but money isn’t everything to me, I wanted a big club with a clear plan like Milan.
“Cristian Zapata [his Colombia teammate] told me Milan are a great club and Milan is an extraordinary city.”

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- muha milanez
- Kontakt:
Treba ih nabit nogom, realno taj Romanjoli ne vijedi ni 15mil a ne 30. Lagano se okrenuti drugom rjesenju za poziciju stopera, a Roma je propustila sansu da uzme ponudjenih 25 mil, sad nek se yebu lagano.
A i Zenit izgleda trazi 40mil za Witsela sto je apsolutno neprihvatljivo, gdje ces tolike pare dat, mozes 3 dobra igraca dovest.
A i Zenit izgleda trazi 40mil za Witsela sto je apsolutno neprihvatljivo, gdje ces tolike pare dat, mozes 3 dobra igraca dovest.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlPrincipino
- Kontakt:
Galliani o odbijenoj ponudi od 22 miliona eura za Romagnolia:
Ibrahimovic?Well, if we offer so little, then what do you expect...?” he said sarcastically.
Witsel?“We will wait to see what happens. Ibra is the only one with a licence to kill!”
“No, enough now, the only objective is a central defender.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Ma prodat ce nam ga Roma sto posto na kraju, samo seru bezveze
e yebo vam ibrahimovic mater po ko zna koji put na ovoj temi, prosto za nepovjerovati kad izjave "veznjak nije prioritet", al' zato je napadac upravo ono sto nam treba.
razumijem da je vazno dovesti stopera, ali od iste vaznosti je i veznjak (osim ako neko monta, bertolacija i susa ne smatra vrhunskim igracima koji ce nas nositi do LS) i ne treba stediti na tome.

e yebo vam ibrahimovic mater po ko zna koji put na ovoj temi, prosto za nepovjerovati kad izjave "veznjak nije prioritet", al' zato je napadac upravo ono sto nam treba.

razumijem da je vazno dovesti stopera, ali od iste vaznosti je i veznjak (osim ako neko monta, bertolacija i susa ne smatra vrhunskim igracima koji ce nas nositi do LS) i ne treba stediti na tome.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Antalyaspor are interested in signing Alex. [Sky]

milanist je napisao/la:Batva je napisao/la:Al Nocerino gine danas, ubi one maksume hahaha.
Bologna are interested in signing Nocerino. [Sky]![]()
![]()
![]()
Jes vidio, jedna dobra partija i odmah ponuda na stolu koliko 'oces

Onako rastrcanog i borbenog cudi me i Juve da ga nije pokusao kupiti.
Sad ce nam i Polija neko otudjiti, cim je momak dao 2 gola i par cistih dodavanja imao.

IlPrincipino je napisao/la:Antalyaspor are interested in signing Alex. [Sky]

FORZA MILAN!
Neka dodje Ibrahimovic. On je na Euru 2012 igrao iza napadaca, a znamo kako je igrao i kako se poigravao protiv Francuza. Bice problematicna malo trka, ali 3 igraca gore i ne znace previse. I Barcelona ima 3 gore koji ne ispunjavaju defanzivne uslove, plus Iniesta koji je eto kao postao taj neki box to box midfielder, ali opet kada pogledas nisu trkacki jaki pa ljudi dominiraju. Sve se praznine mogu popuniti. Ocito je da idemo na to da imamo na sredini 3 jaka trkacki igraca, vjerovatno da bi mogli pokriti 3 gore u kojem planiraju i Ibrahimovica. A na kraju krajeva i Adriano moze na klupu, nije neka ultra zvijezda i ultra igrac da je grehota da sjedi na klupi.
Sto se tice Mastoura, momku davati po 20-ak minuta, ogroman potencijal. On il ce postati ponajbolji svjetski igrac, ili ce biti tip igraca Taarabta (s tim da je po meni blizu njegovog ranga vec sad). Jedan izuzetan kreativac, fantastican dribler. Snage fali ali on je jos dijete. To dodje vremenom. Pato je eksplodirao sa 18, mogao bi i ovaj momak samo ako budu znali raditi sa njim i ne stavljati mu preveliki pritisak na pleca. Mogli bi dobiti igraca za narednih 15 godina na najoskudnijoj poziciji od odlaska Kake (prvog). Moze igrati i secunda puntu, odnosno po mom misljenju, moze igrati sve u napadu jer je tehnicki skoro savrsen nogometas.
Sto se tice Mastoura, momku davati po 20-ak minuta, ogroman potencijal. On il ce postati ponajbolji svjetski igrac, ili ce biti tip igraca Taarabta (s tim da je po meni blizu njegovog ranga vec sad). Jedan izuzetan kreativac, fantastican dribler. Snage fali ali on je jos dijete. To dodje vremenom. Pato je eksplodirao sa 18, mogao bi i ovaj momak samo ako budu znali raditi sa njim i ne stavljati mu preveliki pritisak na pleca. Mogli bi dobiti igraca za narednih 15 godina na najoskudnijoj poziciji od odlaska Kake (prvog). Moze igrati i secunda puntu, odnosno po mom misljenju, moze igrati sve u napadu jer je tehnicki skoro savrsen nogometas.
Sta smo ovo sad i Witsela izgubili, navodno pregovaraju s Celzijem koji ce od sale dati te pare koje traze rusi. E boze, boze...
zato oni i kazu da veznjak nije prioritet vec romagnoli, vjerovatno su ponovo popusili

zato oni i kazu da veznjak nije prioritet vec romagnoli, vjerovatno su ponovo popusili

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ma naravno, to je ogroman novac. Mada sam bio za Witsela, sjajan je on igrac. Ali eto nadam se da ce se naci odgovarajuce alternative do kraja, a Romanjolija ni pogledao ne bih vise pa nek ga oni prodaju kome hoce za 30 mil. Ima jeftinijih igraca sigurno a nista manje kvalitetnijih. Ako nikog ne dovedu za poziciju iza napadaca onda bih volio da Miha proba Suso/Honda/Mastour). Mislim da bi funkcionisalo jer imamo extra napadace. A stoper se svakako mora dovest, mislim da ce Miha odradit nekog svog zemljaka (Savic, Maksimovic, Nastasic).
Uh kako bi volio da Nocerino, Zaccardo i Matri odu iz kluba. Nek ih poklone nekome ako nista
Uh kako bi volio da Nocerino, Zaccardo i Matri odu iz kluba. Nek ih poklone nekome ako nista

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ciifuti iz Rome znaju da sad imamo para pa hoce maksimalno da nas oderu i da za te pare dovedu Dzeku, jer im je prioritet napadac. Ako su glupi, a najcesce jesu, onda ce toliko riskirati i preplatiti Romanjolija. Neka idu u pm i Witsel i Romanjoli i ostali igraci preplaceni... ovaj FFP treba jos poostriti, ili roknuti jos vece poreze na plate igraca pa ih placajte toliko kad imate...
Ode i fudbal u stotinu vragova, sve se teze finansijski moze pratiti.
Ode i fudbal u stotinu vragova, sve se teze finansijski moze pratiti.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma prijebat ce njih Gale ne sekiraj se 
Usput BSMO malo unaprijed braci muslimanima i da nam Milan bude opet sampion jer necu ulaziti na forum do pocetka naredne hefte.

Usput BSMO malo unaprijed braci muslimanima i da nam Milan bude opet sampion jer necu ulaziti na forum do pocetka naredne hefte.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!