rodjenisa je napisao/la:@BMV22 brat si moj netrebas mi nista objasnjavati,kunem ti se sve te razumijem,ista smo mi japija buraz moj.To za Feju takodje potpisujem i vjerujem da bez obzira na svakog pojedinca,koliko god nekome drag ili mrzak bio,na kraju preteze interes VELEZA.Evo posucu se pepelom pred svima za one uvrede nasim igracima,samo neka nastave izgarati za nas klub pa kakav god rezultat da bude,ali ginuti MORAJU
Brate rodjeni, ja sam bio toliko razočaran već poslije Drine, čak sam i prokleo igrače da se survaju sa autobusom u ambis.Protiv MVO su me totalno bacili u depru i od tad nisam više pisao, nisam mogao jer sam se malo pribojavao kupa, ne zbog samog ispadanja nego upravo zbog ovoga svega što se dešavalo poslije utakmice u srijedu.I ja ću se posuti pepelom, **** i svim i svačim za sve što sam izgovorio ružno, ako će naši igrači nastaviti izgledati kao danas.Meni čak nije ni bitno, da li ćemo dobiti ili izgubiti, meni je samo bitno da kad sudija odsvira kraj igrači u svlačionici ne mogu skinuti dres koliko je mokar od znoja.Poderana koljena, natopljen dres, zadnji atom snage na teren i dragi moji igrači niko vas nikad neće kuditi ako izgubite.Samo borba, požrtvovanje, trud, karakter, jak mentalni pristup svakoj utakmici, to je to što sve nas mislim zadovoljava.I da, na kraju žao mi je što se ono sve onako odigralo u srijedu, ali ako je stvarno došlo do toga da ne može više onda šta da radimo.Ako je u srijedu bila 0 za onu predstavu i odnos igrača prema utakmici onda danas apstraktno suprotno od toga.
Pastrmka što se tiče posjete, ovi što danas nisu došli, ja ti brato nešto ovako mislim:ima među nama dosta zlopogleda, boga mi mog koji očima našoj lopti ne daju u protivnički go, oni su ti zlopogledi.Onda, ima tu dosta težaka koji su brate mili teški do boga, i sebi i svima oko sebe.Dalje, ima tu onih nepopravljivih i neizlječivih pesimista u kojih je uvijek čaša na pola prazna a nikad neće reći do pola puna.A ima tu i brato onih koji 7 dana ne smiju kući pisnuti, pa dođu gore 2 sata izrondaju i hajmo 7 dana opet kući slušati ženu.O da, nađe se tu i onih koji osim žuganja i **** apsolutno ništa drugo ne zanju sročit.Eto to ti je moj prikaz tribine kad je puna, ostaje nas "bolesnika", "umobolnika", "pačenika", "zaljubljenika" i do groba opredjeljenih za crvenu boju našeg Veleža svega 500-ak.Možemo se nadati da će ova brojka od 500 rasti, a da svi ostali sve više vremena provode kući.
P.S. RedOne vidim te, samo ne znam je l ito pišeš izvještaj ili nas pratiš, ako pišeš de bona živa bila pohiti malo, a ako nas samo gledaš uhvati se tastature i opet pohiti