Kad su se petkom igrale utakmice ?Probisvjet je napisao/la:Sta je danas? Jel' sutra protiv igmana?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kad su se petkom igrale utakmice ?Probisvjet je napisao/la:Sta je danas? Jel' sutra protiv igmana?
4:50 .. šta reče i osta živSamoTZ je napisao/la:Još uvijek je teško povjerovati da se sve ovo dešava nakon svega što smo prošli u zadnje 3 godine. Azmir!![]()
I malo podsjećanje na komediju.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Q9t54gwt ... be&t=4m47s
Ma ja ba, danas je cetvrtak, sutra na dzumu, znam da negdje moram.fukara87 je napisao/la:Kad su se petkom igrale utakmice ?Probisvjet je napisao/la:Sta je danas? Jel' sutra protiv igmana?![]()
Nisam ni ja htio ništa javno da govorim, al prije mjesec dana su se pojavile priče o Bekriću (i to iz pouzdanih izvora), tako da je vrlo vjerovatno da će doći, eto sad nek i izađu u javnost i te špekulacijebrazzo je napisao/la:Jucer na tribinama izmedju ostalih i Samir Bekric u drustvu nasih navijaca, a u neposrednoj blizini sefa Husica, Vugdalica i onog sefa omladinskog pogona. Eh sad da li je bilo kontakta ne znam vidjecemo i saznacemoa u subotu ce centar grada da gori, zvace drug Jasko opet specijalce
![]()
Ahahaah ma volim vas Allaha mihaver je napisao/la:J.e.b.e mi se i za Jedinstvo i Rudar i ostale ( da više nikad ne igramo u ovom rangu ) i dosta mi više gostovanja po Sanskom Mostu, Livnu, Duvnu i slično, daj nam gostovanje na Grbavicu da napunimo onu njihovu "zdenku".
Što se tiče jučer brojnostali navijanje nije bilo nešto barem po meni, no bitno je da smo dobili i da nas 3 boda dijele od PL.
A pojačanja ja ću bit skroman
Oba Bekića,Renato, Bole Bošnjak i Gavarić
Hahahahahahahaahah pa vidis koliko ste iskompleksirani i napaceni samo pratite sta mi pisemo i ko pise o namarammstein je napisao/la:nije to do toga da ste vi velikkii, nego ljudi sanjaju dan da uđu u ligu da vam naplate neke dugove![]()
naprijed SLOBODO!![]()
Samo ti i slicni tebi, oni sa druge strane, mada je i takvih malo mogu razmisljati tako i imaju ta neka ubjedjenja. Da si pratio situaciju znao bi da je Sloboda imala mec loptu u svojim nogama i da je direktno razigravala za opstanak u Premier ligi, a druga stvar sto te stvari ne napises na temi Veleza, jer su oni ti koji su napravili haos u zadnjem kolu. Ja sam se javio ovdje da cestitam ljudima povratak u elitni razred naseg fudbala. Pozz za Slobodu i manji klub iz Sarajeva sa Koseava :*rammstein je napisao/la:ja sam ljudima cestitao ulazak, i uz to sam na temi PL rekao da ce biti iduce sezone među 4 ekipe, ako nista, bit ce vrlo blizu evrope i da ce u kupu daleko dogurati jer imaju mabicioznu upravu, jaku finansijsku podrsku, i VELIKI BROJ navijaca koji ce ih bodriti kad uđu u PL![]()
nisu spomenuli Koševo jer mi ihnismo otjerali u drugu ligu naguzivši se Trebinjcima
pozz
Istog sam misljenja. Tiha voda brijege valja.zlajci je napisao/la:Molim forumaša Chinagliju da malo smiri emocije na topicu BH Premijer liga.
Mi još uvijek nismo premijerligaši, a koliko smo organizirani to samo ljudi unutar kluba znaju. Znači, mi smo svjetlosnim miljama daleko od organiziranog kluba. Da je napravljen ogroman pomak koji i nama, koji smo sve ove godine uz klub, izgleda nestvarno - jeste, napravljen je. Ali imamo još muke i truda da se sve to postavi na zavidan nivo.
Pogledaj statut kluba na fksloboda.ba, pročitaj pa češ vidjeti šta sve ima ispraviti, urediti, doraditi it itd.
Ako negdje u statutu prepoznaš da možeš pomoći javi se na pm. U suprotnom, smiri emocije molim te.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.