Pa Sarajevo je pregovaralo sa njegovim agentom, dogovorilo uslove jer je ovaj vjerovatno rekao da mu ističe ugovor, moguce je da su skutori stvorili problem sa tom godinom, koja ima ili nema, ali je oko nje problem. Klub nema uticaj na to.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Max Allegri
Ima drug, klub treba da pogleda segmente njegove dokumentacije,da se informise kakav to on ugovor ima, ne moze i ne smije se osloniti sta igrac kaze ili njegov menadzer, a posebno ne moze promovisati igraca na osnovu nekakvog internog dogovora.Mig_Mig je napisao/la: ↑07 jun 2022, 16:15Pa Sarajevo je pregovaralo sa njegovim agentom, dogovorilo uslove jer je ovaj vjerovatno rekao da mu ističe ugovor, moguce je da su skutori stvorili problem sa tom godinom, koja ima ili nema, ali je oko nje problem. Klub nema uticaj na to.
Ovdje komentarisu ljudi koji gledaju LZN 
jos znaju epizode napamet
Mirvicu idi, ne zasluzujemo te

jos znaju epizode napamet
Mirvicu idi, ne zasluzujemo te
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Ma nitno je sve oprati sto se moze, ne bi bosnjo bio bosnjo.
Smatraj komotno da je Ikić igrac FKS i opusteno, sutra ocekuj novog igraca

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
El Cartele idi u pm kad mi voda ne ode na stranu
Ma mislim da ce doci Ikić, ali bgm momacki smo se izblamirali
Zna se vec zbog koga, da im ne ybm mrtve bezveze..

Ma mislim da ce doci Ikić, ali bgm momacki smo se izblamirali
Zna se vec zbog koga, da im ne ybm mrtve bezveze..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Do sad je bilo na 5k clanova otkrivamo ko je a sada: ako se dogovorimo i ako igrac pristane i dodje u fks i ako potpise ugovor otkrit cemo ko je novo ime!
NEMA NAZAD
Ovaj post lijepiti na pocetku svake stranice!!!joker90 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 13:54Samo pitar moze vjerovat da Hadzija moze prestati da bude celava ubleha i taldzija, samo pitar vjeruje da Hadzija moze preko noci postati sposoban i da je u proslom mandatu on bio neduzan, a sve kriva Sabrina.
Cinjenica je da je Ismir glup ocigledno za ove stvari. Za neke druge stvari je pametan, napravio je pare, ali za ovo oko vođenja kluba u BiH je gluplji i od ispodprosjecnog bosnje. Ne zna nista covjek kako da izađe na kraj sa ovim kujama i levatima koji njega haslaju, a nas brukaju. Pomiriti se s tim i pratiti ovo bez srkleta...
Ne postoji sreca sa ovom fukarom koju nam vratise. Moze dovesti najzvucnije ime ali vjerujte da ce se povrijediti na prvom treningu.
Mi smo propali!
-
- Kontakt:
Cekaj dok Celavi povuce par poteza ima da se Ikic nacrta ispred Koseva
Sve ove neke cudne stvari se desavale i u njegovom zadnjem mandatu,,hmmm slucajnost.

Sve ove neke cudne stvari se desavale i u njegovom zadnjem mandatu,,hmmm slucajnost.
- ElCartel11
- Kontakt:
Spielberg and Tarantino welcome to our pdf

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evo po novom neće biti moguće vaditi iz igre ove U21 poslije svega par minuta 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- napoleon72
- Kontakt:
Ovi garant slusaju Sopena i Betovena, u slobodno vrijeme idu u muzeje gledat umjetnine, gledaju samo filmske klasike ih 70tih
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Najbolje da uvedu pravilo da Vico prije svake utakmice izabere ekipama ko ce im igrati, i da pozivom na poluvremenu odobrava koji igrac smije izaci iz igre u kojoj minuti.
Posto svakako upravlja sudijama, savezom i svim drugim organizacijama, nek preuzme kontrolu i nad svim klubovima u ligi.
Sluša se Becka opera jede se kavijar.
Sto onaj po gradu govori umriiii sirotinjo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Halo ba ne pljuj mi klub imas svoju Vrbanjusu pa se tamo oravi mangupVanja8 je napisao/la: ↑07 jun 2022, 16:03Ja fakat ne mogu da razumijem da ovo Ismir moze trpiti.
Pa jbte, nije granap pa mu radnica zalijepila pogresnu cijenu na surutku, ovdje se pojedinci javno izruguju i igraju sa kredibilitetom kluba.
Ako i nakon ove sramote ostavi ove ljude na pozicijama, onda neka ide sve u pm

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Pa nama je ovo prednost a ne problem, ne znam zasto tako posmatrate. Mi imamo najbolje mlade igrace u drzavi i bas bi mi trebali ostvariti prednost na tim pozicijama.spezial je napisao/la: ↑07 jun 2022, 16:59Najbolje da uvedu pravilo da Vico prije svake utakmice izabere ekipama ko ce im igrati, i da pozivom na poluvremenu odobrava koji igrac smije izaci iz igre u kojoj minuti.
Posto svakako upravlja sudijama, savezom i svim drugim organizacijama, nek preuzme kontrolu i nad svim klubovima u ligi.
Sto se Ikica tice, ne sekirajte se. Zavrseno je, Siroki nece da posalje ispisnicu i to je to, neka njihova verzija osvete nama. Da je bilo ciji drugi igrac, vec bismo govorili o nastavku prelaznog roka. Da je bilo ko drugi dovodio igraca, Siroki ne bi pravio problem, ali eto mi smo im problem. Za nauku da se drugi put radi pametnije, a sa njima se svakako ne moze korektno.
-
- Kontakt:
Ponavljam najjace pojacanje je eliminacija skupih, a nekorisnih ledjendi. Na koji nacin to uraditi nije bitno samo ih udaljiti od prvotimaca i od prostorija Kluba, to mozemo i zakonito je. Nek treniraju 3 sata poslije prvotimaca. Ozbiljnim fudbalom se oni nece baviti, samo ce poturati klipove.
Ni pod razno ih ne voditi u Sloveniju, ako odu mi smo poqusili foru. Odu li na pripreme prekobrojni pusalgin tek slijedi.
Lahko je tudjim qrcem gloginje mlatiti, treba placati min. trojicu prekobrojnih i na to dodati 3-4-7 pojacanja. Ta pojacanja ma ko bili ce pod uticajem ledjendi biti samo prekobrojni. Sad ili nikad potrebna nam je stabilizacija Kluba u suprotnom imat cemo Celik-scenarij. Mi cetvrtu sansu necemodobiti.
Slazem se s tobom, jeste vjv. dobar, ali nije Mane. Smrdi to kao napad na dzep gosp. Mirvica. Dodje ti menadzer i dogovori, a potom i dodatni zahtjevi(troskovi). Ni feninga ne bih dao vise od prvobitno dogovorenog pa i da je Mane.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kad na kraju bude ko u Bitange i Princeze, od Hebe ce napraviti Ikica kao od Robija crnca...
Da mi oprosti ova kulturna elita sto gledam Bitange i Princeze !
Da mi oprosti ova kulturna elita sto gledam Bitange i Princeze !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To stoji, definitivno naša prednost.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 17:11Pa nama je ovo prednost a ne problem, ne znam zasto tako posmatrate. Mi imamo najbolje mlade igrace u drzavi i bas bi mi trebali ostvariti prednost na tim pozicijama.spezial je napisao/la: ↑07 jun 2022, 16:59Najbolje da uvedu pravilo da Vico prije svake utakmice izabere ekipama ko ce im igrati, i da pozivom na poluvremenu odobrava koji igrac smije izaci iz igre u kojoj minuti.
Sto se Ikica tice, ne sekirajte se. Zavrseno je, Siroki nece da posalje ispisnicu i to je to, neka njihova verzija osvete nama. Da je bilo ciji drugi igrac, vec bismo govorili o nastavku prelaznog roka. Da je bilo ko drugi dovodio igraca, Siroki ne bi pravio problem, ali eto mi smo im problem. Za nauku da se drugi put radi pametnije, a sa njima se svakako ne moze korektno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], miguelramos, misstianopenaldo i 24 gosta.