Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Noklica ni posle 17 godina igranja tenisa ne zna da smecuje. 

ovaj gori od banjca. i ja sam za Nolu, ali da Cicipas osvoji 

Komentator 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ima na RTRS normalan lik.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jesi ti nas ili ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Jakobsen91
- Kontakt:
I danas i u Rimu Nadalu kad go je tesko, tu je servis. Nekad je ta kombinacija servis-ritern bila Djokoviceva velika prednost u njihovim medjusobnim, ali evo danas, a i u Rimu Rafa u tom segmentu bolji.
- Felixians4
- Kontakt:
Jeste. Novak njega na ostalim podlogama,a on njega na šljaci zadnjh godina tako. Đoković mora duplo bolje da bi si priuštio šansu.Jakobsen91 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:10I danas i u Rimu Nadalu kad go je tesko, tu je servis. Nekad je ta kombinacija servis-ritern bila Djokoviceva velika prednost u njihovim medjusobnim, ali evo danas, a i u Rimu Rafa u tom segmentu bolji.
ahaa

nadam se ce ova mladjarija i na wimblodonu( i poslije) braniti cast najveceg...

da se igra na dva dobijena seta, mozda bi se uz bolju spremu, moglo necem nadati i od Feda licno...ali tesko
Kakva je to prica,idemo po 21 ABD

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Veliki si Rafa
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- LlullSergio
- Kontakt:
Auuu kakav tenis.
Ajmo Nole, strašno bitan gem, ajmo uzeti set.
Ajmo Nole, strašno bitan gem, ajmo uzeti set.
Novak slabo servira
Minuta sutnje za one sto su rekli da je gotovo vec... pa nije dzumhur jbt novak je..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.