Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Po vasoj prici covjek bi zakljucio da je Arsenal.com izbacio sliku Mahreza u nasem dresu kako pozdravlja okupljene fanove ispred Emiratesa 

VGS je napisao/la:Po vasoj prici covjek bi zakljucio da je Arsenal.com izbacio sliku Mahreza u nasem dresu kako pozdravlja okupljene fanove ispred Emiratesa
Pa prije bi vjerovao da smo Messija potpisali nego ovako iznenada Mahreza..
Nešto ne vjerujem, predobro da bi bilo istinito
Ni ja vala ali eto vidjet cemo 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Uklapa se u sablon.
Prvo, iz kluba stigla izjava da nam nisu potrebna velika pojacanja. I u glavnom smo dovodili ili bili na pragu igraca koji se nisu tako spominjali u sagama nego onako iznenada.
Trece, preocajni smo!
Mahrez bi bio odlican izbor posto smo i onako preslabi na desnom krilu! Walcott/OX bi mogli da odu ili da se bar jedan prebaci u sam napad. Mozda OX?
Prvo, iz kluba stigla izjava da nam nisu potrebna velika pojacanja. I u glavnom smo dovodili ili bili na pragu igraca koji se nisu tako spominjali u sagama nego onako iznenada.
Trece, preocajni smo!

Mahrez bi bio odlican izbor posto smo i onako preslabi na desnom krilu! Walcott/OX bi mogli da odu ili da se bar jedan prebaci u sam napad. Mozda OX?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
mehRiyad Mahrez's agent has denied there is any interest from Arsenal in player despite reports in France today #lcfc
-
- Kontakt:
Yebo mu Mahrez mater voajersku ako ga dovede, dati za ovog krompirka 50 miliona a skrtariti na Draxleru moze samo retardirani trener koji 12 godina titule nije vidio.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dobar ekipi koja i u Ligi prvaka u zadnje vrijeme kotira poprilično visoko, loš za Arsenal koji završava iza LesteraNapoli striker Gonzalo Higuain has undergone a medical at Juventus and has agreed to join the Serie A champions, according to Sky Italy.

#GazidiseYebemLiTiPleme
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
On ce im sigurno pomoci da osvoje istu, poznat po svom strasnom ucinku u bitnim utakmicama kad jedan gol donosi pobjedu. Cujem 94 miliona eura se spominje hahaha pa kakvi mentoli promasaj stoljeca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dobro pojacanje ,jedno od boljih.
Sad jos napadac, da ova trojka iza ima kome dodavat
Sad jos napadac, da ova trojka iza ima kome dodavat

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Marsal
- Kontakt:
Ok, pozdravljam eventualni dolazak brata Mahreza ali bojim se da bi to ujedno bio i zadnji transfer. Možda bi se popunila još samo pozicija desnog beka jer Debuchy želi da ide. Napadača bismo mogli zaboraviti. I džaba bi nam bio trio Mahrez, Ozil, Alexis kad u napadu imaš Žiromudonju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma nece doći niko dzaba se nadamo 

Ali pazi koliko bi kreativan vezni red imali ako dodje Riyad!
----------Xhaka----Cazorla------------
Mahrez-------Ozil--------Alexis------
Ali bez egzikutora nista. Kao sto napisah malo pre mogao bi Wenger i OXa isprobati napred?
Ali bez egzikutora nista. Kao sto napisah malo pre mogao bi Wenger i OXa isprobati napred?
Ma kakav ox nema od njega nista, tapka u mjestu.
Ko će igrati odbranu?Gunner4 je napisao/la:Ali pazi koliko bi kreativan vezni red imali ako dodje Riyad!

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Feldmarschall
- Kontakt:
Kakva se odbrana planira igrati sa ovakvim veznim redom?Gunner4 je napisao/la:Ali pazi koliko bi kreativan vezni red imali ako dodje Riyad!
...
Edit: Evo čovjek isto misli.

Vidi se momci da niste upoznati sa Wengerovim formacijskim mokrim snovima. 
Mi i onako godinama ne igramo sa klasicnim DMF (Coquelin mali izuzetak), a po zadnjim izjavama da se zakljuciti da je Xhaka taj najpovuceniji u formaciji.

Mi i onako godinama ne igramo sa klasicnim DMF (Coquelin mali izuzetak), a po zadnjim izjavama da se zakljuciti da je Xhaka taj najpovuceniji u formaciji.
Ko je bio igrač sezone?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Feldmarschall
- Kontakt:
Xhaka jeste zadnji vezni, ali nije klasični destruktor, nego vodi igru slično Xabi Alonsu. Njegov problem u defanzivnoj fazi igre je karakter i agresivnost, ako uspije smanjiti broj kartona Arsenal je dobio možda najvažnije pojačanje u zadnjih desetak godina. Sigurno je igrač koji može držati balans ovoj ofanzivnoj liniji, ali ne sam. Wenger mora sistemski riješiti pitanje odbrane inače će opet biti predmet ismijavanja u Europi, a u ligi hvatati četvrto mjesto. Presing je sigurno najbolje rješenje obzirom na karakteristike igrača koje ima na raspolaganju, ali upitno je da li Wenger u ovoj fazi karijere može to nametnuti. Do sada nije pokazao uopšte želju da se ozbiljnije pozabavi tim problem. Jedino što je uradio u zadnjih par godina je da prepusti aktivan posjed protivniku u derbiju i čeka kontranapade, opet to sa ovakvom veznom linijom je nikakvo rješenje obzirom da ovi igrači ne mogu braniti prostor u produženim intervalima.
Ja bih Xhaki i Cazorli u veznom redu pridodao Ramseya kao drugu osmicu i slobodom da se priključuje napadu iz drugog plana i napada prostor. Ozil bi se morao pomjeriti na desno krilo, ali mislim da je to bolje rješenje i zaštita za fragilnu odbranu od držanja letargične desetke i samo jedne osmice uz Xhaku. Konkurencija nikad nije bila jača za mjesta koja vode u ligu prvaka, Wenger će morati početi povlačiti ozbiljne strateške poteze ako ne misli izvisiti i čitati #Wengeout transparente.
Kako god, voli bih čuti još koje mišljenje o gore potegnutom pitanju.
Ja bih Xhaki i Cazorli u veznom redu pridodao Ramseya kao drugu osmicu i slobodom da se priključuje napadu iz drugog plana i napada prostor. Ozil bi se morao pomjeriti na desno krilo, ali mislim da je to bolje rješenje i zaštita za fragilnu odbranu od držanja letargične desetke i samo jedne osmice uz Xhaku. Konkurencija nikad nije bila jača za mjesta koja vode u ligu prvaka, Wenger će morati početi povlačiti ozbiljne strateške poteze ako ne misli izvisiti i čitati #Wengeout transparente.
Kako god, voli bih čuti još koje mišljenje o gore potegnutom pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.