Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la dubrovnik » 26 maj 2015, 23:35

DragonGirl je napisao/la:Spisak dakle zvanično izlazi u petak, nekako se ovo odužilo, toliko nekakvih želja, insajderskih informacija, nagađanja, trebao bi ovaj, pa bi mogao onaj, a spiska nigdje...Ne znam, ali po meni, mislim da ne bi trebali, barem za sada, sumnjati u Mešine odluke kada je u pitanju poziv novim igračima, samim tim što je sav taj skauting njegovim dolaskom poprimio jednu visoku dozu profesionalnosti. Ljudi koji su trenutno zaduženi za taj sektor, a među kojim je i sam Meša, zatim Saša, su ljudi sa kredibilitetom, oni od kojih se očekuje da svoj posao obavljaju maksimalno korektno i posvećeno, i koji, bar za sada tako izgleda, rade svoj posao pošteno i nisu nas još uvijek naveli da sumnjamo u ispravnost njihovih odluka, što je najbitnije. Ja znam da smo mi mala zemlja i da svako ima neke svoje želje kada su u pitanju igrači, ali su zbog nečega, oni ljudi sa licencama, znanjem i stručnošću koje je ipak veće od znanja i stručnosti nas forumaša, ma koliko god neko mislio da je Guardiola ili Ancelotti ako sedmično preko televizora pogleda 5-10 utakmica.
Uvijek si jako odmjerena i bas pametna forumasica ali cu ti odgovoriti kao i jednom forumasu koji je nesto slicno izjavio danas. Odnosi se na podebljano. Slusaj po meni ne trebas biti Guardiola ili Ancelotti da bi vidio da Avdija ne moze. Kostao nas je vec u ovim kvalifikacijama bodova i sto imamo cekati da nas kosta opet. Ako nece igrati ili ces reci da je pozvan onako bez veze to mi nije nikakav odgovor. Ponovo hipotetski ozljeda Mujdze nam stavlja amatera na desno krilo. Vidili smo protiv Cipra cemu to vodi.Gledam ga u Hajduku svake sedmice i siguran sam da je on jedan od igraca koji je i spustio Hajduk na ovako niske grane. Srecom pa su napokon i treneri to poceli shvacati.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 26 maj 2015, 23:56

dubrovnik je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Spisak dakle zvanično izlazi u petak, nekako se ovo odužilo, toliko nekakvih želja, insajderskih informacija, nagađanja, trebao bi ovaj, pa bi mogao onaj, a spiska nigdje...Ne znam, ali po meni, mislim da ne bi trebali, barem za sada, sumnjati u Mešine odluke kada je u pitanju poziv novim igračima, samim tim što je sav taj skauting njegovim dolaskom poprimio jednu visoku dozu profesionalnosti. Ljudi koji su trenutno zaduženi za taj sektor, a među kojim je i sam Meša, zatim Saša, su ljudi sa kredibilitetom, oni od kojih se očekuje da svoj posao obavljaju maksimalno korektno i posvećeno, i koji, bar za sada tako izgleda, rade svoj posao pošteno i nisu nas još uvijek naveli da sumnjamo u ispravnost njihovih odluka, što je najbitnije. Ja znam da smo mi mala zemlja i da svako ima neke svoje želje kada su u pitanju igrači, ali su zbog nečega, oni ljudi sa licencama, znanjem i stručnošću koje je ipak veće od znanja i stručnosti nas forumaša, ma koliko god neko mislio da je Guardiola ili Ancelotti ako sedmično preko televizora pogleda 5-10 utakmica.
Uvijek si jako odmjerena i bas pametna forumasica ali cu ti odgovoriti kao i jednom forumasu koji je nesto slicno izjavio danas. Odnosi se na podebljano. Slusaj po meni ne trebas biti Guardiola ili Ancelotti da bi vidio da Avdija ne moze. Kostao nas je vec u ovim kvalifikacijama bodova i sto imamo cekati da nas kosta opet. Ako nece igrati ili ces reci da je pozvan onako bez veze to mi nije nikakav odgovor. Ponovo hipotetski ozljeda Mujdze nam stavlja amatera na desno krilo. Vidili smo protiv Cipra cemu to vodi.Gledam ga u Hajduku svake sedmice i siguran sam da je on jedan od igraca koji je i spustio Hajduk na ovako niske grane. Srecom pa su napokon i treneri to poceli shvacati.
Razumijem u potpunosti šta hoćeš reći, mada se moj post više odnosio na ove igrače koji se prizivaju, a koji nisu do sada dobijali poziv i više je to bilo onako generalno. Naravno, konkretno, slažem se da nam za Mujdžu treba bolja rezerva i pretpostavljam da se može naći i da će se naći, ali ne želim unaprijed napadati čovjeka dok spisak ne izađe. Ako je zaista presjekao i izostavio Seju i Harisa sa ovog spiska, onda ne vidim zašto ne bi mogao i Avdiju.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 27 maj 2015, 01:22

sajo10 je napisao/la:Pa imate intervju sa Mesom gdje kaze da je prizeljkivao prijateljsku utakmicu posle Izraela, da bi isprobao nekoliko novi igraca. Ali ovi nasi krkani iz saveza hoce Tursku ili nista... yebo ih Bakir i cijela SDA zajedno!
Pokvarena bagra, to je rak rana naseg fudbala, savez ! Isti mentalni sklopovi kao ta ridjobrada baraba i njegova lopovsko-izdajnicka stranka.
Igracemo mi opet s Iranom, ponavljam ja to stalno, samo da se pare od SP potrose.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 maj 2015, 03:46

Mehmede zovi Suljica. Mali ce napraviti veci uspjeh od Besica. Nema cekanja Safet nam je uzeo tri godine razvoja fudbala.
Zahvaljujuci losem instiktu trenera neznanju i lopovluku pojedini igraci su nam u najmanjem sucaju izgubili po tri godine karijere a neki su i propali.

Kakav Zec igrc koji je vise puta dobio sansu i nikada nista nije pokazao. Okic je i brzi i spretniji igrac.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 maj 2015, 06:07

kimbo je napisao/la:Mehmede zovi Suljica. Mali ce napraviti veci uspjeh od Besica. Nema cekanja Safet nam je uzeo tri godine razvoja fudbala.
Zahvaljujuci losem instiktu trenera neznanju i lopovluku pojedini igraci su nam u najmanjem sucaju izgubili po tri godine karijere a neki su i propali.

Kakav Zec igrc koji je vise puta dobio sansu i nikada nista nije pokazao. Okic je i brzi i spretniji igrac.
Sa ovim se ne slazem. A Besic je mali, Suljic je godinu stariji ;)
A svakako Asmir treba dobiti sansu, mi ovakvog igraca nemamo, ovako da mu se lopta lijepi za nogu.
Brz je i kontrola lopte na nivou. Samo je previse mrsav, noge ko cackalice. Al kad bi otisao u teretanu da nabije misice mozda bi izgubio na kontroli lopte.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 28 maj 2015, 13:57

soko je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Mehmede zovi Suljica. Mali ce napraviti veci uspjeh od Besica. Nema cekanja Safet nam je uzeo tri godine razvoja fudbala.

A svakako Asmir treba dobiti sansu, mi ovakvog igraca nemamo, ovako da mu se lopta lijepi za nogu.
Brz je i kontrola lopte na nivou. Samo je previse mrsav, noge ko cackalice. Al kad bi otisao u teretanu da nabije misice mozda bi izgubio na kontroli lopte.
Taj mali ce ovo ljeto u Izrael.... u neki od onih Maccabija silnih... pa ako ti je to uspjeh. ok.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 maj 2015, 14:02

Treba Anija zvati :P

Najozbiljnije momak je odličan igrač, treba odraditi pametan transfer u budućnosti jer stvarno zna sa loptom, ono što sam ga gledao baš me pozitivno iznenadio :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 maj 2015, 16:28

Amarinho je napisao/la:
soko je napisao/la:

Taj mali ce ovo ljeto u Izrael.... u neki od onih Maccabija silnih... pa ako ti je to uspjeh. ok.
Otkud ti to da ce Besic u Izrael?

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 28 maj 2015, 16:32

soko je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:
soko je napisao/la: Sa ovim se ne slazem. A Besic je mali, Suljic je godinu stariji ;)
Otkud ti to da ce Besic u Izrael?
Misli na Suljica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 maj 2015, 17:10

Kakav udarac anti papetovcima. :urnebes:
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 maj 2015, 17:16

Kakav udarac reprezentaciji. Nema vise sta ko biti anti, taj lik je potpuno nebitan za nas.
Celik!3,2,2.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 maj 2015, 17:28

AllGunsBlazing je napisao/la:Kakav udarac reprezentaciji. Nema vise sta ko biti anti, taj lik je potpuno nebitan za nas.
+1
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 maj 2015, 17:38

Izgleda samo razlika izmedzu Mese i papeta onaj sutio i miran na klupi ovaj blebece i skace ostalo isto sranje.Ovu dvojicu neznam ko gura ali je neko dobro jak.Nemogu zamislit Vrsajevica ni u Andori a ne za nas da igra.Moj Mesa sta ce ti oni.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 maj 2015, 18:03

Ako je istina da je pozvao Tinkija i Minuticu onda Meša kod mene ima veliki minus..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 maj 2015, 18:05

Željooooo je napisao/la:Ako je istina da je pozvao Tinkija i Minuticu onda Meša kod mene ima veliki minus..
Taj minus ce mu svakako predstavljati odredjenu smjernicu kako da u buducnosti vodi reprezentaciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 28 maj 2015, 18:08

Mislim momci nisu zasluzili, ali jedino je problem ako ce neko ko zasluzi poziv izostati zbog ovoga.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2015, 18:09

E moj Mesa. Ovo ti je kardinalna greska. :puke:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 28 maj 2015, 18:10

Alipasino je napisao/la:Izgleda samo razlika izmedzu Mese i papeta onaj sutio i miran na klupi ovaj blebece i skace ostalo isto sranje.Ovu dvojicu neznam ko gura ali je neko dobro jak.Nemogu zamislit Vrsajevica ni u Andori a ne za nas da igra.Moj Mesa sta ce ti oni.
Neko mora ispasti sa predhodnog spiska , kako neko reče 3 igrača.Posto su ova dvojica ublehasa dobila poziv svaki drugi dostadasnji reprezentativac sem Hadzica ako se ne nadje na spisku je greska.
Nesto imam osjecaj da su Sejo i Haris van spiska al' vidjet cemo opet.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2015, 18:11

Pozvaće ih na prvo okupljanje i onda noga - kraj citata (više autora) :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 25 gostiju.