Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Čuj Ibričić naš najbolji igrač u HNL, jest al u gujci. Edin Mujčin momčino 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igralo ih je dosta Sabic, Mujcin, Hibic, Halilovic,Konjic ...... I jos mnogi. Ibricic ista prica kao i Sarbini.SjeverniVjetar je napisao/la:Fakat ne kontam pitanje ? Koliko je nasih kvalitetnih igraca, izuzev stare garde (Spahic, Mujdza) uopste igralo u HNL? Pa nasi reprezentativcio su djeca jakih europskih liga.dubrovnik je napisao/la:Ne rece ti meni koji je nas igrac bio u idealnoj postavi HNLa sa 22 godine. Zanemari ostalo, a Pasalic nije igrao nista bolje nego Tino ove godine. Pogledaj koliko je njegovih golova Hajduku ove godine spasilo bodove u Evropi ili u prvenstvu.
On je po meni za klasu ove godine bolji od svih ostalih igraca Hajduka. Ali eto necu vise. Nema smisla. Pozz.
Ako bas hoces, spomenucu Ibricica koji je najbolji Bih igrac koji je igrao u HNL. TSS mu ne moze primirisati i sam si gledao Senijada.
Nema razloga za prepirke, vidjecemo u narednih mjesec dana.
Ne govorin o vriđanju ode, dapače, još najbolje da će mi smetat šta me neko zove tovaromdubrovnik je napisao/la:Nemoj tako nisu ovdje svi isti kao sto nisu ni na Idex-u. I tamo imas puno ljudi koji puno zesce vrijedjaju nego ovo sto si ti dozivio. Susic nosi pecat onog mazguna koji ga je na silu uguravao na izmisljena mjesta u momcadi samo da bi igrao. To je razlog zasto puno navijaca ima otklon od njega. Ali i ti odma o Klixu i vrijedjanjima. Ovo je sportski forum a Tovar i nije naka uvreda koju samo mozes dozivjeti na Bosanskim portalima. Zar ne? Za Tina sve najbolje.HST je napisao/la:Drago mi je da si mi otkria s kakvim ljudskom šljamom raspravljam.
Dobro se govori po našim mistima za ovi ss.ba.
Ajde, ajde ima toga svugdje. Sjecas se vremena Kranjcara i spocitavanja navijaca za guranje Nika i nepozivanje Da Silve. A i u novije vrijeme se vrijedjao Strinic a sada kad zaigra u Napoliu mislim da ce prestati te nebuloze. Ali ne znam sta ss.ba ima sa time. Ali valjda to ti bolje znas.HST je napisao/la:Ne govorin o vriđanju ode, dapače, još najbolje da će mi smetat šta me neko zove tovaromdubrovnik je napisao/la:Nemoj tako nisu ovdje svi isti kao sto nisu ni na Idex-u. I tamo imas puno ljudi koji puno zesce vrijedjaju nego ovo sto si ti dozivio. Susic nosi pecat onog mazguna koji ga je na silu uguravao na izmisljena mjesta u momcadi samo da bi igrao. To je razlog zasto puno navijaca ima otklon od njega. Ali i ti odma o Klixu i vrijedjanjima. Ovo je sportski forum a Tovar i nije naka uvreda koju samo mozes dozivjeti na Bosanskim portalima. Zar ne? Za Tina sve najbolje.HST je napisao/la:Drago mi je da si mi otkria s kakvim ljudskom šljamom raspravljam.
Dobro se govori po našim mistima za ovi ss.ba.A ne govori se ni na drugima, već čisto o mentalnom sklopu di bi 90 posto ljudi odavde radije tilo da TSS slomi nogu nego napravi transfer.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 30 dec 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Da,proveli su takvu medijsku kampanju da ja takvu do sada nisam vidio.Mislim i na nase jeftine medije a i hrvatske.BozePetra je napisao/la:Gori tema, ja mislila prodali ga konačno![]()
Nije mi drag, ali neka mu je sretno, ako se ne proda sad, neće nikad!
Ako ga ne utope ni poslije takve kampanje onda .......tragedija
Kakav crni klix, ne znan ni šta je to
Strinića osporavaju debili, dabogda gledali Pranjića u reprezentaciji na beku do kraja karijere šta se mene tiče.
Baš tako, još platili L'equipeu da ga pogura 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://alfredopedulla.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Da, ovo je osoba na platnoj listi Marina Brbića, stranica sa koje svi mediji prenose istu vijest na svoj načinRusilac je napisao/la:Da,proveli su takvu medijsku kampanju da ja takvu do sada nisam vidio.Mislim i na nase jeftine medije a i hrvatske.BozePetra je napisao/la:Gori tema, ja mislila prodali ga konačno![]()
Rusilac je napisao/la:Da,proveli su takvu medijsku kampanju da ja takvu do sada nisam vidio.Mislim i na nase jeftine medije a i hrvatske.BozePetra je napisao/la:Gori tema, ja mislila prodali ga konačno![]()
PR ludilo
Pa moraju, dok još uvijek mogu reći da je reprezentativac...A i Meši malo pažnju da skrenu...
#Salihović
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Nisi se ubio jos? A de mi odgovori jedno samo, molim te znaci..Virtu4l je napisao/la:Baš tako, još platili L'equipeu da ga pogura
Zasto ga branis??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: Sv: Tino-Sven Sušić
Haha pa ne bi gledao ajduk da mi placaju.HST je napisao/la:Spuštan se na tvoju razinu da me moš razumitCartman je napisao/la: Kako si samo nepismen.![]()
Volin ove znalce, svi sa 30 odgledanih utakmica Hajduka po sezoni. Lipo mi vas je čitat. I nemojte mi samo o Ibričiću...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pobjeze mi misao maloprije sam tamo malo bio. Ali opet se vracam na isto ovdje je atmosfera poprilicno opustena kad sve usporedis sa ostalim portalima u regiji. A navijaci ko navijaci svaki ima neke svoje motive za mrzit i voliti. Ja osobno mislim da Tino vrijedi puno vise nego sto vecina BIH navijaca misli.HST je napisao/la:Kakav crni klix, ne znan ni šta je toStrinića osporavaju debili, dabogda gledali Pranjića u reprezentaciji na beku do kraja karijere šta se mene tiče.
-
SjeverniVjetar
Pa dobro, ko je taj Alfredo !? Je li neki autoritet u svijetu fudbala, ko je ikada cuo za njega ? Stvarno ?HST je napisao/la: http://alfredopedulla.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Da, ovo je osoba na platnoj listi Marina Brbića, stranica sa koje svi mediji prenose istu vijest na svoj način
Pa i u Italiji ima ljudi koji ce, za par stoja eura, svasta napisati.
U tome jeste fol, sto je neki Alfredo nesto napisao, a onda se nasi nakacili , pa copy/paste
Ovi nije čua za Pedullu, šta je sljedeće, niko nije čua za Di Marzia? 
Zar nije Slobodna Dalmacija i ljetos pisala da Sven ide u Veronu,da je posao zavrsen,da Avdo ise u drugu englesku....
Za nase da i ne govorim,tu nije moglo proci tri dana bez clanka kako neki klub trazi Svena,Avdu,Anela,pa svi smo to citali pobogu.
Sjetimo se samo Anelove izjave da je spreman da se okusa u SERIE A
Budimo ozbiljni ljudi.Hajduk ce mozda i utopiti Svena za neku mizeriju,max do miliona,jer hrvati imaju taj slif za podvalit hamelj ali u klub liga petice ne vjerujem.
Za nase da i ne govorim,tu nije moglo proci tri dana bez clanka kako neki klub trazi Svena,Avdu,Anela,pa svi smo to citali pobogu.
Sjetimo se samo Anelove izjave da je spreman da se okusa u SERIE A
Budimo ozbiljni ljudi.Hajduk ce mozda i utopiti Svena za neku mizeriju,max do miliona,jer hrvati imaju taj slif za podvalit hamelj ali u klub liga petice ne vjerujem.
-
SjeverniVjetar
Pa naravno da nisam, sto bi cuo ? Po cemu su oni relevantini, dovoljna mi je ova informacija o TSS u Interu, za 5 milona, i sve mi je jasno.HST je napisao/la:Ovi nije čua za Pedullu, šta je sljedeće, niko nije čua za Di Marzia?
Sto se tice ovog foruma, nije nesto aman zaman, ima svega, ali je , za vecinu koji se bave sportom, becka skola !
Znaci ne pratis talijanski balun.SjeverniVjetar je napisao/la: Pa naravno da nisam, sto bi cuo ?
Samo polakoPo cemu su oni relevantini, dovoljna mi je ova informacija o TSS u Interu, za 5 milona, i sve mi je jasno.
A ludila ovdje ovo je generalni show. Ne moze se igrac utopiti ako ne valja. Ovakvi klubovi rijetko grijese. Sto Avdu ne utope? Sto se oko njega ne ispredaju ovakve price? Turski fenjerasi i pokoji druoligas. 200 000 Eura max.
Pusti druze,konstatovali smo vec o cemu se radi,o ocajnickom pokusaju da se Sven utopi nekome i po svaku cijenu zadrzi u reprezentaciji.Pri tome se citiraju neki novinari blogeri i to se predstavlja kao ozbiljne vijesti.SjeverniVjetar je napisao/la:Pa naravno da nisam, sto bi cuo ? Po cemu su oni relevantini, dovoljna mi je ova informacija o TSS u Interu, za 5 milona, i sve mi je jasno.HST je napisao/la:Ovi nije čua za Pedullu, šta je sljedeće, niko nije čua za Di Marzia?
Sto se tice ovog foruma, nije nesto aman zaman, ima svega, ali je , za vecinu koji se bave sportom, becka skola !
Danas se ne biraju sredstva da se ostvari cilj.
Trenutno korisnika/ca: FranckRibery, RaymondRed i 42 gosta.