Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Virtu4l » 30 dec 2014, 20:23

Čuj Ibričić naš najbolji igrač u HNL, jest al u gujci. Edin Mujčin momčino :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 dec 2014, 20:23

SjeverniVjetar je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ne rece ti meni koji je nas igrac bio u idealnoj postavi HNLa sa 22 godine. Zanemari ostalo, a Pasalic nije igrao nista bolje nego Tino ove godine. Pogledaj koliko je njegovih golova Hajduku ove godine spasilo bodove u Evropi ili u prvenstvu.
On je po meni za klasu ove godine bolji od svih ostalih igraca Hajduka. Ali eto necu vise. Nema smisla. Pozz.
Fakat ne kontam pitanje ? Koliko je nasih kvalitetnih igraca, izuzev stare garde (Spahic, Mujdza) uopste igralo u HNL? Pa nasi reprezentativcio su djeca jakih europskih liga.
Ako bas hoces, spomenucu Ibricica koji je najbolji Bih igrac koji je igrao u HNL. TSS mu ne moze primirisati i sam si gledao Senijada.
Nema razloga za prepirke, vidjecemo u narednih mjesec dana. :thumbup:
Igralo ih je dosta Sabic, Mujcin, Hibic, Halilovic,Konjic ...... I jos mnogi. Ibricic ista prica kao i Sarbini.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 dec 2014, 20:24

dubrovnik je napisao/la:
HST je napisao/la:Drago mi je da si mi otkria s kakvim ljudskom šljamom raspravljam. :kafa:

Dobro se govori po našim mistima za ovi ss.ba.
Nemoj tako nisu ovdje svi isti kao sto nisu ni na Idex-u. I tamo imas puno ljudi koji puno zesce vrijedjaju nego ovo sto si ti dozivio. Susic nosi pecat onog mazguna koji ga je na silu uguravao na izmisljena mjesta u momcadi samo da bi igrao. To je razlog zasto puno navijaca ima otklon od njega. Ali i ti odma o Klixu i vrijedjanjima. Ovo je sportski forum a Tovar i nije naka uvreda koju samo mozes dozivjeti na Bosanskim portalima. Zar ne? Za Tina sve najbolje.
Ne govorin o vriđanju ode, dapače, još najbolje da će mi smetat šta me neko zove tovarom :roll: A ne govori se ni na drugima, već čisto o mentalnom sklopu di bi 90 posto ljudi odavde radije tilo da TSS slomi nogu nego napravi transfer.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 dec 2014, 20:30

HST je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
HST je napisao/la:Drago mi je da si mi otkria s kakvim ljudskom šljamom raspravljam. :kafa:

Dobro se govori po našim mistima za ovi ss.ba.
Nemoj tako nisu ovdje svi isti kao sto nisu ni na Idex-u. I tamo imas puno ljudi koji puno zesce vrijedjaju nego ovo sto si ti dozivio. Susic nosi pecat onog mazguna koji ga je na silu uguravao na izmisljena mjesta u momcadi samo da bi igrao. To je razlog zasto puno navijaca ima otklon od njega. Ali i ti odma o Klixu i vrijedjanjima. Ovo je sportski forum a Tovar i nije naka uvreda koju samo mozes dozivjeti na Bosanskim portalima. Zar ne? Za Tina sve najbolje.
Ne govorin o vriđanju ode, dapače, još najbolje da će mi smetat šta me neko zove tovarom :roll: A ne govori se ni na drugima, već čisto o mentalnom sklopu di bi 90 posto ljudi odavde radije tilo da TSS slomi nogu nego napravi transfer.
Ajde, ajde ima toga svugdje. Sjecas se vremena Kranjcara i spocitavanja navijaca za guranje Nika i nepozivanje Da Silve. A i u novije vrijeme se vrijedjao Strinic a sada kad zaigra u Napoliu mislim da ce prestati te nebuloze. Ali ne znam sta ss.ba ima sa time. Ali valjda to ti bolje znas. :D
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 30 dec 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 30 dec 2014, 20:30

BozePetra je napisao/la:Gori tema, ja mislila prodali ga konačno :shock:

Nije mi drag, ali neka mu je sretno, ako se ne proda sad, neće nikad!
Da,proveli su takvu medijsku kampanju da ja takvu do sada nisam vidio.Mislim i na nase jeftine medije a i hrvatske.
Ako ga ne utope ni poslije takve kampanje onda .......tragedija :mrgreen:

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 dec 2014, 20:31

Kakav crni klix, ne znan ni šta je to :D Strinića osporavaju debili, dabogda gledali Pranjića u reprezentaciji na beku do kraja karijere šta se mene tiče.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 dec 2014, 20:32

Baš tako, još platili L'equipeu da ga pogura :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 dec 2014, 20:32

:rol: :rol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 dec 2014, 20:33

Rusilac je napisao/la:

Da,proveli su takvu medijsku kampanju da ja takvu do sada nisam vidio.Mislim i na nase jeftine medije a i hrvatske.
http://alfredopedulla.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Da, ovo je osoba na platnoj listi Marina Brbića, stranica sa koje svi mediji prenose istu vijest na svoj način :kafa:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 30 dec 2014, 20:34

Rusilac je napisao/la:

PR ludilo :mrgreen:

Pa moraju, dok još uvijek mogu reći da je reprezentativac...A i Meši malo pažnju da skrenu...
#Salihović

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la amorovski » 30 dec 2014, 20:35

Virtu4l je napisao/la:Baš tako, još platili L'equipeu da ga pogura :kafa:
Nisi se ubio jos? A de mi odgovori jedno samo, molim te znaci..

Zasto ga branis??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Cartman
Kontakt:

Re: Sv: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2014, 20:36

HST je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Kako si samo nepismen. :kafa:

Spuštan se na tvoju razinu da me moš razumit :kafa:

Volin ove znalce, svi sa 30 odgledanih utakmica Hajduka po sezoni. Lipo mi vas je čitat. I nemojte mi samo o Ibričiću...
Haha pa ne bi gledao ajduk da mi placaju.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 dec 2014, 20:37

HST je napisao/la:Kakav crni klix, ne znan ni šta je to :D Strinića osporavaju debili, dabogda gledali Pranjića u reprezentaciji na beku do kraja karijere šta se mene tiče.
Pobjeze mi misao maloprije sam tamo malo bio. Ali opet se vracam na isto ovdje je atmosfera poprilicno opustena kad sve usporedis sa ostalim portalima u regiji. A navijaci ko navijaci svaki ima neke svoje motive za mrzit i voliti. Ja osobno mislim da Tino vrijedi puno vise nego sto vecina BIH navijaca misli.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 dec 2014, 20:39

HST je napisao/la: http://alfredopedulla.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Da, ovo je osoba na platnoj listi Marina Brbića, stranica sa koje svi mediji prenose istu vijest na svoj način :kafa:
Pa dobro, ko je taj Alfredo !? Je li neki autoritet u svijetu fudbala, ko je ikada cuo za njega ? Stvarno ?
Pa i u Italiji ima ljudi koji ce, za par stoja eura, svasta napisati.
U tome jeste fol, sto je neki Alfredo nesto napisao, a onda se nasi nakacili , pa copy/paste :roll:

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 dec 2014, 20:40

Ovi nije čua za Pedullu, šta je sljedeće, niko nije čua za Di Marzia? :roll:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 30 dec 2014, 20:41

Zar nije Slobodna Dalmacija i ljetos pisala da Sven ide u Veronu,da je posao zavrsen,da Avdo ise u drugu englesku....

Za nase da i ne govorim,tu nije moglo proci tri dana bez clanka kako neki klub trazi Svena,Avdu,Anela,pa svi smo to citali pobogu.
Sjetimo se samo Anelove izjave da je spreman da se okusa u SERIE A :beba:

Budimo ozbiljni ljudi.Hajduk ce mozda i utopiti Svena za neku mizeriju,max do miliona,jer hrvati imaju taj slif za podvalit hamelj ali u klub liga petice ne vjerujem.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 dec 2014, 20:44

HST je napisao/la:Ovi nije čua za Pedullu, šta je sljedeće, niko nije čua za Di Marzia? :roll:
Pa naravno da nisam, sto bi cuo ? Po cemu su oni relevantini, dovoljna mi je ova informacija o TSS u Interu, za 5 milona, i sve mi je jasno.
Sto se tice ovog foruma, nije nesto aman zaman, ima svega, ali je , za vecinu koji se bave sportom, becka skola !

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 dec 2014, 20:46

SjeverniVjetar je napisao/la: Pa naravno da nisam, sto bi cuo ?
Znaci ne pratis talijanski balun.
Po cemu su oni relevantini, dovoljna mi je ova informacija o TSS u Interu, za 5 milona, i sve mi je jasno.
Samo polako :kafa:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 dec 2014, 20:47

A ludila ovdje ovo je generalni show. Ne moze se igrac utopiti ako ne valja. Ovakvi klubovi rijetko grijese. Sto Avdu ne utope? Sto se oko njega ne ispredaju ovakve price? Turski fenjerasi i pokoji druoligas. 200 000 Eura max.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 30 dec 2014, 20:48

SjeverniVjetar je napisao/la:
HST je napisao/la:Ovi nije čua za Pedullu, šta je sljedeće, niko nije čua za Di Marzia? :roll:
Pa naravno da nisam, sto bi cuo ? Po cemu su oni relevantini, dovoljna mi je ova informacija o TSS u Interu, za 5 milona, i sve mi je jasno.
Sto se tice ovog foruma, nije nesto aman zaman, ima svega, ali je , za vecinu koji se bave sportom, becka skola !
Pusti druze,konstatovali smo vec o cemu se radi,o ocajnickom pokusaju da se Sven utopi nekome i po svaku cijenu zadrzi u reprezentaciji.Pri tome se citiraju neki novinari blogeri i to se predstavlja kao ozbiljne vijesti.
Danas se ne biraju sredstva da se ostvari cilj.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FranckRibery, RaymondRed i 42 gosta.