Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BSBosna
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la BSBosna » 04 dec 2015, 20:40

Virtu4l je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Pa to je svakom ocigledno, nemas ni potreba trositi vremena napraviti takav post bez ikakve veze. Ali nisi nista napisao sto svih vec neznaju niti sta sto je realno da se desi. 99.9% od igraca koji nastupaju u lige petica bi imali garancije u BiHPL da igraju tu, sta tu dokaze ista za Hajrovica? Mogu i ja prosipati neke gluposti da i Messi bi imao garancije u Vitezu, ali sta imam tu reci kad vece ima garancije u najveci klub na svijetu. Prestani praviti takve bezmisle postove molim te.
Moram, jer ima jedan čiji glupi komentari konstantno započinju još gluplje diskusije, a nema veze sa životom, tako da mu moraš slikovito objašnjavati. Da ti odmah kažem da ne mislim na tebe, da ne idemo dalje ;)
Pa kontam to, ali neces nista dokazati sa izjave kao "Hajrovic bi imao garancije u Vitezu" jer to nesta dokazuje za njegov kvalitet kad bi svaki igrace iz lige petice imao garancije u nasem ligu da igra. Mogao si nesta bolje reci da poboljsavas svoj argumenat, to sto si napisao pogotovo nista znaci u ovoj.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 20:44

Pa zasto bi neko racunao period iz Grasshoppersa?

Je li moguce :lol: :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 04 dec 2015, 20:50

Šejtan,Dulja,to su perspektive,kakav Izo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 20:51

Eto igranje u najboljem Svicarskom klubu se ne broji. Isto kao da nije ni igrao jeli :rol: :rol:
Popisam se ja na takvu jadnu "statistiku".
Znaci hajmo mu tih 1100 odigranih minuta brojiti kao da je bio na klupi nebi li ispalo da je sto manje igrao. I jos "slucajno" navesti tri godine umjesto 2,5..

http://www.youtube.com/watch?v=43QQuN1O0hg&t=0m18s

:shh: :shh: :shh: :shh: :shh:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 dec 2015, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 20:53

Fidelis je napisao/la:Šejtan,Dulja,to su perspektive,kakav Izo.
Naravno, cak je i Duljevic trenutno svemirski brod za ovoga.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 20:54

I neka si i ti jednom nesto pogodio. Duljevic svakako zasluzuje pravu sansu. Momak je kvalitet cisti.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 dec 2015, 20:56

Kakav okrsaj sirom foruma Virtuala i Ajaxa :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 dec 2015, 20:57

Fidelis je napisao/la:Šejtan,Dulja,to su perspektive,kakav Izo.
Kakva perspektiva? Duljevic nije ni uspio na probu u drugoligasku ekipu u Njemacku, jeli on sad neki barometar za svi nasih igraci? Nije on nista uradio jos u svom karijeru, i Hajrovic bi lupao da igra u ovom trenutnu Sarajevu u nasem ligu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 20:59

Rios je napisao/la:Kakav okrsaj sirom foruma Virtuala i Ajaxa :lol: :lol:
Ma jarane lik ubi, kilometri teksta bez ikakvog smisla i poente. Nedavno je prizeljkivao da FK Sarajevo izvuce Manchester Uniteda u kvalifikacijama za LP :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 21:02

Tako je igraj na kartu Zelje a pricamo o reprezentaciji :D To ti je proslo kada si mu kritikovao najdrazeg igraca doduse samo donekle.
Kad bi ja nabrojao sve tvoje krive procjene bilo bi toga na stotine. Eto nisam znao da je dirigovano izvlacenje u zadnjem pretkolu lige prvaka. Wowwwwwww

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 21:05

Nije to procjena. To je neznanje, procjene se mogu pogrijesiti, zato se i zovu procjene, a zrijeb za izvlacenje je jasan vec godinama :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 dec 2015, 21:09

Gotivim ja vas obojicu kao forumase tako da ne bih zauzimao stranu :zviz:
Ajaxe,prelistaj posljednje stranice Miretove teme pa ces vidjeti kako je Virtu zapravo postao ozbiljan branitelj lika i djela Miralema Pjanica :mrgreen: :tralala:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 21:12

Pa covjece ti tvrdis da igranje sa jedan Grasshoppers NIJE PRVOLIGASKI fudbal. I to jos covjek igrao protiv Fiorentine ( jednom pobjedili jednom izgubili ) i protiv Lyona ( 2 poraza od 1:0 ). I jos te utakmice kao i za Galatasaray u ligi prvaka nisu ubrojane u tih 2200 min. Nego te utakmica za Grasshoppers se kao NE BROJE. Jos gore to se broji kao da je bio na klupi. Pa dali ti vidis sta pises covjece ?? :roll: :roll: Pa to je nemoguce opravdati. Niko normalan ne moze napisati da si ovdje u pravu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 21:18

Savrseno vidim i znam sta pisem. Period u Grasshoppersu vise nije bitan. Bitan je period nakon transfera gdje je Hajrovic imao 1000 minuta prvoligaskog fudbala i kao takav nije u situaciji traziti nikome nikakve garancije.

Tako je to kad provjeris prije nego sto nesto napises. Sad razguli na Wikipediju i uci pravila fudbala, ne unistavaj ljudima temu svojim glupostima.

P.S. Uopste nije bitno ko je u pravu, bitno je da si zalutao u fudbal i da prije baraza sa Portugalom nisi ni znao da imamo reprezentaciju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 21:33

Cuj NIJE BITAN :lol: :lol:
Pa TI si taj koji je izabrao period zadnje tri godine/sezone. Niko ti nije rekao koji period da izaberes. SAM si ga izabrao. A ako si vec izabrao period zadnje tri godine ( najtacnije bi bilo da uzmes i pola godine od sezone 2012/13 posto to su 3 godine/sezone a ovo sto si ti naveo su 2,5 ali eto pustimo sad to ) prvoligaskog fudbala onda NIKAKO nemoze "slucajno" zaboraviti na pola godine u Grasshoppersu. I osim toga u tih 2200 min bi itekako trebali dodati jos ( protiv Lyona 90 minuta, 79 minuta pa onda Fiorentine 82 minuta, 15 minuta + ono malo protiv Chelsea za Galatu i eto ti 2500 min ozbiljnog fudbala u Dvije ipo sezone ne Tri. ).

Koji bolid sta je ovo :D :D

A sto se tice garancija ako je dogovorio pola sezone + pola sezone onda mu je pametno da trazi neke garancije o igranju ako ne onda da se vrati u Werder. A ako je dogovrio za godinu dana onda ce to ici puno teze.

I ti si taj koji kvari teme sa svojim krivim procjenama ( kao ova sada ) i navodnim provokacijama.

Nista ja nisam zalutao. Opet ti i neke tvoje prepotentne procjene. Gledao samo sve utakmice od prvih kvalifikacija pa do ovih sada. Naravno tada nisam toliko pratio kao sada. Neznam dali postoji jedna zvanicna utakmica da sam je propustio. Pa i da je tako ( a nije naravno ) znaci neko ko prati reprezentaciju par godina ne moze komentarisati.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 dec 2015, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 21:38

Samo totalna neznalica kao ti bi uzimala u obzir Grasshoppers. Izabrao sam period poslije transfera i citav forum skontao osim Ajaha, kao i uvijek :urnebes:

Gdje ti je potpis, jel to vise ne mislis da ce Radovac biti novi Pjanic :lol: :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 dec 2015, 21:47

Samo ti lijepi smajlice. Nigdje nisi napisao jednom jedinom rijecju da je POSLJE TRANSFERA. Napisao si ovo:
Virtu4l je napisao/la:Čuj garancije igraču koji u posljednje tri sezone ima hiljadu minuta prvoligaškog fudbala.
To sto si ti navodno "mislio" a NISI napisao to nije nikakav argument. Popisan si sto se tice ove tvoje procjene pa ti pisi sta hoces. Jer si ovdje potpuno fulao. A inace kada promasis 80% ili manje tada se vadis ne neku glupost i izvrces. Samo ovdje nemas sta da izvrnes.

Igranje sa najbolji Svicarski klub ( + utakmice protiv Lyona i Fiorentine u zadnjim pretkolima lige prvaka i lige europa ) NIJE PRVOLIGASKI FUDBAL :lol: :lol:

A za ovo prcanje i ovakav nacin razgovora se mozes samo sebi zahvaliti jer si TI taj koji je poceo provocirati ne je. I niko normalan to nebi tolerisao.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 dec 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 04 dec 2015, 21:50

Ajax je napisao/la:Igranje sa najbolji Svicarski klub
Kad je on to igrao za Basel?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2015, 21:52

Samo glupanu treba napominjati da se odnosi na period poslije transfera.
ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Igranje sa najbolji Svicarski klub
Kad je on to igrao za Basel?
Eto, i kako da ja prešutim ove konstantne gluposti :rol: :rol:

Sad će ti zalijepiti titule, a pola osvojeno prije drugog svjetskog rata :mrgreen:
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 04 dec 2015, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 dec 2015, 21:55

Zakle jos ce ti ici okolo sa ovaj argumenat?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.