Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
igrači madrida upravo ulaze na camp nou
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
pa dok se preobuku, istrče na zagrijavanje, itd.Cautinho je napisao/la:Đe će ranije?
- RickBlaine
- Kontakt:
Jos sat i 23 minute. Imal' ko kakav link, bilo sta zanimljivo da se skrati vrijeme?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
najdi si stream canal+ ligeRickBlaine je napisao/la:Jos sat i 23 minute. Imal' ko kakav link, bilo sta zanimljivo da se skrati vrijeme?
emisija prije tekme je
- RickBlaine
- Kontakt:
Yebes to, pregledano 50 puta na youtubeu. Ne mogu reci nesto a da to vec ne znam.
Evo sad mi je bas naumpalo da malo citam o Freudu, psihoanalizi i slicnim sranjima.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freud" onclick="window.open(this.href);return false;
To bi moglo biti zanimljivo. :kava:
Evo sad mi je bas naumpalo da malo citam o Freudu, psihoanalizi i slicnim sranjima.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freud" onclick="window.open(this.href);return false;
To bi moglo biti zanimljivo. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
[youtube][/youtube]RickBlaine je napisao/la:Jos sat i 23 minute. Imal' ko kakav link, bilo sta zanimljivo da se skrati vrijeme?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Utakmicu možete pratiti ovde:
http: // prosocertv. blog spot. com /p/ch01. html
http: // prosocertv. blog spot. com /p/ch01. html
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Omerbavarac
- Kontakt:
A gdje je Messi?
Neymar najagilniji, dosta dobro izgleda po toj lijevoj strani, probice on jos par puta.
S druge strane nista, osim prilike pred kraj, zicer Khedire ali je Valdes odbranio.
Bale je ocajan.

Neymar najagilniji, dosta dobro izgleda po toj lijevoj strani, probice on jos par puta.
S druge strane nista, osim prilike pred kraj, zicer Khedire ali je Valdes odbranio.
Bale je ocajan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U Barcelone veza: Xavi,Iniesta,Busquets
U Reala:Modric,Khedira,Sergio Ramos
Ne mora se dalje.
U Reala:Modric,Khedira,Sergio Ramos
Ne mora se dalje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Real je zasluzio vise od ovog poraza a vjerovatno bi tako bilo da je sviran penal nad Ronaldom ili da je ona Benzemina lopta zavrsila iza Valdesovih ledja.
Barca je jos uvijek jaka, odavno je nisam gledao i mogu reci da ima u njima jos dosta one dobre kombinatorike od prije nekoliko sezona, ali ono sto je trn u oku jeste Messijeva losa igra, ne pamtim da sam gledao Barcu a da je Messi bio neprepoznatljiv, osim onog dvomeca sa Bayernom.
Barca je jos uvijek jaka, odavno je nisam gledao i mogu reci da ima u njima jos dosta one dobre kombinatorike od prije nekoliko sezona, ali ono sto je trn u oku jeste Messijeva losa igra, ne pamtim da sam gledao Barcu a da je Messi bio neprepoznatljiv, osim onog dvomeca sa Bayernom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- legenda reala
- Kontakt:
Napokon jedan odličan El Clasico
Bilo je uživanje gledati, posebno drugo poluvrijeme

Bilo je uživanje gledati, posebno drugo poluvrijeme

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nikad lošiji El Clasico, i jedni i drugi **** loši, a 2 panjine napravile poteze utakmice, naravno govorim o Panjzemi i Panjexisu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ništa posebno.
Šteta što Benzemin šut nije završio u golu.
Svjedočili bismo pravom remek-djelu.
Što se tiče tekme - zaslužena pobjeda Barcelone. Imao je i Real svojih prilika (Khedira 2x, Benzema, Ronaldo), al' imala je i Barcelona. Ne treba zaboraviti Neymarov volej, Messijev šut kod 1:0, pa i Alvesovo 1 na 1 sa Lopezom. Alexisov gol fenomenalan. Čovjek igra k'o preporođen kod Tate. Izvlači Argentinac njegov maksimum, što jest jest.
Penali? Ne znam. Prvi nije 100%, nakon odbrane je lopta dodirnula Adrianovu ruku, a svakako je tu bio Valdes da poklopi tu loptu. Što se tiče drugog - to već ne znam šta da kažem. Potpisao bih Plavšićeve riječi "Da je Real igrao protiv Levantea, ono bi bio penal". Eh, meni je ono klasičan bodycheck u kome je Ronaldo izvukao deblji kraj. Isto tako mislim da nije bio penal nad Fabregasom, iako je to režiser vraćao 3-4x.
Ramos pokazao veliku količinu ciganluka. Stvarno lik nije normalan. Al' to je bilo odveć poznato. Što se tiče onih koji su me razočarali - pa tu se izdvajaju Messi i Bale. Posebno Bale. Čovjek je bio nevidljiv u onih sat vremena koliko je proveo na terenu. Malo za igrača koji je toliko plaćen.
Neymaru kapa do poda za odigranu utakmicu. Dosta dobri su bili Busquets, Valdes (
) i Mascherano, ne treba zaboraviti Alexisa koji je stvarno unio dosta živosti u igru. Što se tiče Reala, Modrić je djelovao dobro u drugom poluvremenu. Povezao je konce Realove igre. Nekako bih njega izdvojio, a ne treba preskočiti ni stoperski dvojac Varane - Pique. Varaneova reakcija kada je Neymar skoro pobjegao.
Majstorski, nema šta. 

Šteta što Benzemin šut nije završio u golu.

Što se tiče tekme - zaslužena pobjeda Barcelone. Imao je i Real svojih prilika (Khedira 2x, Benzema, Ronaldo), al' imala je i Barcelona. Ne treba zaboraviti Neymarov volej, Messijev šut kod 1:0, pa i Alvesovo 1 na 1 sa Lopezom. Alexisov gol fenomenalan. Čovjek igra k'o preporođen kod Tate. Izvlači Argentinac njegov maksimum, što jest jest.
Penali? Ne znam. Prvi nije 100%, nakon odbrane je lopta dodirnula Adrianovu ruku, a svakako je tu bio Valdes da poklopi tu loptu. Što se tiče drugog - to već ne znam šta da kažem. Potpisao bih Plavšićeve riječi "Da je Real igrao protiv Levantea, ono bi bio penal". Eh, meni je ono klasičan bodycheck u kome je Ronaldo izvukao deblji kraj. Isto tako mislim da nije bio penal nad Fabregasom, iako je to režiser vraćao 3-4x.
Ramos pokazao veliku količinu ciganluka. Stvarno lik nije normalan. Al' to je bilo odveć poznato. Što se tiče onih koji su me razočarali - pa tu se izdvajaju Messi i Bale. Posebno Bale. Čovjek je bio nevidljiv u onih sat vremena koliko je proveo na terenu. Malo za igrača koji je toliko plaćen.

Neymaru kapa do poda za odigranu utakmicu. Dosta dobri su bili Busquets, Valdes (

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Da utvdimo gradivo

Rijesen Real bez po' muke. Cak se ni Messi nije morao truditi

Rijesen Real bez po' muke. Cak se ni Messi nije morao truditi

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li ovo prvi el clasico a da Pepe nije dobio najmanje zuti? 
Dobar mec. Moglo je i bolje, ali zadovoljan sam. Iako skoro pola meca nisam gledao, kad bi se sve sabralo, gledao Federera

Dobar mec. Moglo je i bolje, ali zadovoljan sam. Iako skoro pola meca nisam gledao, kad bi se sve sabralo, gledao Federera

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
I da ne zaboravim...
Neymar > Bale
Neymar > Bale

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.