FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

milosmm
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la milosmm » 29 jan 2010, 12:36

"Bojan Cukic"

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 29 jan 2010, 12:43

je li ovaj markić u vas bio standardan,i zna li se koje je godište pošto ne mogu naći na internetu,i jeli trener nije računao na njega pa došao u nas ili je nešto drugo u pitanju

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 jan 2010, 12:55

Evo,imas u danasnjem Glasu objasnjenje....Nasa uprava ga je morala dati Sirokom jer bi u suprotnom Borac morao platiti 20 evra.

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... -lale.html

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 jan 2010, 13:00

:lol: :lol: :lol:
HAJ FAJV

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 29 jan 2010, 13:34

Dobro ljudi greska zna se da je borac dao Markica za 26 900 maraka koliko je bio duzan Sirokom za Josipa Crnjca
Po meni greska kluba sto su pustili Markica ali sta ces
vidjece se na utakmicama ko je i kako poslovao
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 29 jan 2010, 13:57

" $ " а " $ ' $ је " $ постова," " " па ' ? " ово " , ? $ " & " је & $ је ? на ? % у $ , тј $ је хтео $ остане у & & $ /,? управа је ? ? " на њега $ $ у %, $ ' орао $ $, јер $ " " " " " " $ , ово за $ $ " " , ? $ је ? на ? " у % у то ' " , $ & су то ' ? знају ' " $ " управе ..!!!

УПРАВА /

$ ствар , $ ? је права ствар,? $ ' $ ", ? $ $ " $ ' је $ сарајво о &,' $ је пјевао на сјеверу са ", & $ & $ је ' срце $ & а не црвено ?, то " ' ' & % - ? је & !!!

¥: У " " ? , $ ' је $ & , $ " " а " $ " % ,& " $ ове нове $ , ? " " свега , у " ' ? $ Врање ? ", ? & % $ $,- се " & тога , " ' $ & " ? $ је $ у $ ?, & $ ' ? на све потезе управе/а, са " " постао ' " (не ?) ? се $ $ - & $ европу " , & " , $ , & $ " $ " , & $ је ? - $ - " у ЈУРОП , ? $ $ је Август " ? за европу , $ је & првенства , " % ' $ се ", " су ? у " ,& $ " - $ " & $ $ тај ' " & првенства !!!

Ај & Ај ? & (" $ " па $ ја ") :mrgreen: !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 29 jan 2010, 14:39

Nema se para a na pripreme se ide u Antaliju :roll: :?:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 29 jan 2010, 14:52

pa sta bi ti da idu na Kozaru ili na Manjacu, Knezevo ili nesto slicno

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 29 jan 2010, 14:56

zli mrkvić je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Sto bi rekao Erma,kad moze Sarajevo 4 moze i Banjaluka 2.....
Tako je schlager!!!! Naka se igraci koji nisu zadovoljili u borcu kale kod nas u BSK-u tj. Banjaluci a ne negdje po čukama tipa trn. Nažalost u tom slučaju liga RS ostaje bez predstavnika iz glavnog grada! :cry:

Samo jedna ispravka, ipak SA ima tri predstavnika-- Slavija je iz Istočnog Sarajeva. To su dva različita grada. :D
to je predgradje ili ti ga selo

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 29 jan 2010, 15:33

BrigateBL je napisao/la:Dobro ljudi greska zna se da je borac dao Markica za 26 900 maraka koliko je bio duzan Sirokom za Josipa Crnjca
Po meni greska kluba sto su pustili Markica ali sta ces
vidjece se na utakmicama ko je i kako poslovao
Izvini, drago mi je zbog tačnog info, ali bih volio znati koliko je tu Borac zaradio?
Zar je Markićeva cijena tolika (tolišna)???
Bosno moja poharana....

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 jan 2010, 16:04

Ja sam inace navijac Zeljeznicara al smatram da je vasa uprava napravila najvecu glupost koju su mogli trenutno napraviti, covjek je najbolji igrac u ovoj nasoj ligi, zelim mu puno srece al mi je zao sto je otisao, kod nas ako se napravi kakav igraca to odmah ode u jednu od dvije nam komsijske lige al najgore od svega je sto ni one nisu puno jace od nase ligi, u te obje nam komsijske lige imaju 2 max 3 ekipe koje iskacu i to cini ligu svi ostali su u rangu nase lige realno, a po obicaju oni ode u neku ekipu koja je nije u vrhu, ovo se malo razlikuje Vojvodina je ipak malo bolji klub od ostalih prosjecnih ekipa u njihovoj ligi. Puno srece i vidimo se u Dolini cupova
Mes Que Un Club

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 jan 2010, 16:25

Čitam danas i juče Sportski Žurnal i primjetim jednu simptomatičnu stvar.Bili su članci o Inđiji i Javoru,i u nabrajanju igrača koji su ove zime napustili klub ne pominju se ni Čukić ni Vukobratović!

Da li je moguće da su oni tamo bili toliko nevažni i nezapaženi da ih uopšte ne pominju da su napustili klub?

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 29 jan 2010, 17:47

amertiger je napisao/la:Ja sam inace navijac Zeljeznicara al smatram da je vasa uprava napravila najvecu glupost koju su mogli trenutno napraviti, covjek je najbolji igrac u ovoj nasoj ligi, zelim mu puno srece al mi je zao sto je otisao, kod nas ako se napravi kakav igraca to odmah ode u jednu od dvije nam komsijske lige al najgore od svega je sto ni one nisu puno jace od nase ligi, u te obje nam komsijske lige imaju 2 max 3 ekipe koje iskacu i to cini ligu svi ostali su u rangu nase lige realno, a po obicaju oni ode u neku ekipu koja je nije u vrhu, ovo se malo razlikuje Vojvodina je ipak malo bolji klub od ostalih prosjecnih ekipa u njihovoj ligi. Puno srece i vidimo se u Dolini cupova
Jeste kolega sve to stoji ,al citam danas u Sportskim Novostima igrac Slaven Belupa Bojan Vrucina koji je obicni prosjecni napadac ima 30 000 Kuna mjesecnu placu,a je neki dan slusam u nas jedan od najbooljih igraca lige Zizovic nadoplacuje m tel bon za 2KM.Lige im nisu bolje al su zato puno puno placenije!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 jan 2010, 17:53

Vojvodina, koja je "malo bolji klub" od ostalih prosjecnih u Prvoj ligi Srbije, proda igraca za 2,5 miliona evra u Djenovu.
Boga pitaj kad ce to neko iz ove lige dostici!
HAJ FAJV

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 29 jan 2010, 19:33

Vojvodina, koja je "malo bolji klub" od ostalih prosjecnih u Prvoj ligi Srbije, proda igraca za 2,5 miliona evra u Djenovu.
Kacara u Hertu za 4-5 miliona, Vojvodina je daleko iznad nase lige a po organizaciji i po uslovima su iznad Zvezde i Partizana,njihov jedini problem je sto nemaju svoje ispostave kao sto imaju Zvezda i Partizan pa ce tesko u biti sampioni, niko im ne daje bodove, samo se ja bojim da Bilbija nece imati mjesta u Vojvodini.
Prodali su Aleksica al tu su jos Mrdja kome je zabetonirana prva postava, Tadic takodje sad je tu i Adams koji je dosao iz Atletiko Madrida kazu da je strasan talenat,ako neko od prve dvojice ne ode mislim da ce Biki traziti sansu sa klupe.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jan 2010, 19:39

gavra je napisao/la:
Kacara u Hertu za 4-5 miliona, Vojvodina je daleko iznad nase lige a po organizaciji i po uslovima su iznad Zvezde i Partizana,njihov jedini problem je sto nemaju svoje ispostave kao sto imaju Zvezda i Partizan pa ce tesko u biti sampioni, niko im ne daje bodove, samo se ja bojim da Bilbija nece imati mjesta u Vojvodini.
Prodali su Aleksica al tu su jos Mrdja kome je zabetonirana prva postava, Tadic takodje sad je tu i Adams koji je dosao iz Atletiko Madrida kazu da je strasan talenat,ako neko od prve dvojice ne ode mislim da ce Biki traziti sansu sa klupe.
Mrdja je produzio ugovor, a trenutno je i najbolji strijelac sto se tice njegovog odlaska zanima ga samo liga 5 imao ponude za Tursku i Rusiju i odbio.Adams je su slicnoj situaciji kao i Bilbija jos uvijek se treba dokazati, nisu ni oni odisali nekom pretjeranom lijepom igrom u prvom djelu, bolje receno igrali su na silu i ispod ocekivanja pogotovo se ocekivalo nesto od rumunske pobjegulje cak sta vise mislim da bi Bilbija mogao i izbaciti nekoga iz prve postave.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2010, 19:41

Koliko vi imate postotak od Nemanjinog transfera u Vojvodinu jer ce ga Vosa sigurno za dobra pare prodati?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 29 jan 2010, 19:52

Koliko vi imate postotak od Nemanjinog transfera u Vojvodinu jer ce ga Vosa sigurno za dobra pare prodati?
40% tako bar kazu, a sto se tice obestecenja mislim da je krompir u pitanju 0.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 29 jan 2010, 19:54

40%

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 jan 2010, 20:06

Evo,ako nekoga zanimaju detalji sa danasnjeg predstavljanja Bikija u Novom Sadu....ne znam kako vama,ali mene je neka tuga obuzela kad sam vidio naseg djecaka sa drugim dresom jer ja nekako ne pushim te price o bratstvu medju klubovima,meni i ovaj dres djeluje tudji kao bilo koji drugi koji nije nas sveti dres,ovaj na mom avataru.....

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 14207.html

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.