NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
zivce mi vade
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Re: Re: NK Čelik Zenica
Al ga covjek uvali iz slobodnog.
Al su nam golmani bas vala niski i zato ostanu kratki, kod one lopte iz slobodnog nista nije mogao, ali nije jak sut bio samo precizan a golman nizak.
2 Rekorda danas najmladji sastav i najvise pobjeda u nizu
Cast i Ponos

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
SVI U VAREŠ!
Idemo po ovaj Kup
Idemo po ovaj Kup
Jel samo ja imam osjećaj da ćemo parirati velezu jer oni tek pocinju pripreme i dolaze s odmora a mi smo u masini i velikom nizu pobjeda?
Ne znam za vas ali ja sam prezadovoljan kojim pravcem ide ovaj nas brod pogotovo nakon najave da idemo u federalnu ligu i to sve na čelu sa ekipom na čelu kluba koja nije imala iskustva i sada mogu pokazivati sve bolje i bolje rezultate kako su uhodanij. Ova proslava 77 treba da bude kruna rada ove dvije godine. Treba ispostovati a izgleda da će nas i Bog ispostovati sa fantasticnim vremenom..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Federalna je skupa, troskovi su dosta veci, a nama se ne isplati godinama tavoriti u toj ligi.Ali ako uprava misli da mozemo pokriti troskove, vracati dugove i igrati u visem rangu-sto da ne!Trebamo podrzati ovu akciju za 77 godina naseg Celika, naravno koliko ko je u mogucnosti.Juce 3 Fincia prolaze kroz grad u dresovima,pitaju gdje mogu kupiti artikle Celika.Mislim da treba kad igra repka otvoriti kakav stand sa artiklima Celika, vjeruj da bi bilo hajra
Gdje necemo biti prezadovoljni, ove godine 400.000km duga ce se skinuti i to bez marke od grada. Znate li sta to znaci jbt, a ovamo nista nije trpilo i ostalo se duzno. Ovo ko ne podrzi i nek mu je na sramotu za citav zivot.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta reci novo nema se sta rec ,za klub koji vode klub cista desetka ni u snu nisam ocekivo ovako ,iduca sezona akobogda uz boziju pomoc da udjemo u FL pa lagano ici i na PL,poklopit ce se ovo sve akobogda.Sto se tice konkurenata ma ne bi mi trebali imat problema nekih vecih za 1 mjesto a ko god je u barazu nebitno ipak smo mi Celik o tome ne treba razmisljat.
Ovo za rodjendan extra je sve i svako moze nesto doprinijet kako je ko u mogucnosti kupit nesto,neka kupi ko sta moze.
Slag na tortu je Velez i to treba marketinski posebno ispratit i na portalima i preko fb a ako moze se recimo i preko radia Zenit.
Apelovo bi na navijace posebno na Robiju da mozak ukljuce da se i Velez maximalno ispostuje i naravno posebno Amar Osim da ne bude nekih gluposti neko vredjanje,neke psovke djecije bolesne jer puno bi nam stetilo to a nista ne bi dobili i samo bi izgubili.
Velez je nama izaso u susret da nam dodje na rodjendan ,trebamo i mi njih ispostovat i navijace ako dodju i igrace i posebno Osima.Trebamo gospodski sve odradit jer puno dobijamo sa tim ,sirit ce se lijepa prica o Celiku a ne da nam budu naslovi po portalima negativni a to bi odmah bilo i mnogi bi jedva docekali..
Ovo za rodjendan extra je sve i svako moze nesto doprinijet kako je ko u mogucnosti kupit nesto,neka kupi ko sta moze.
Slag na tortu je Velez i to treba marketinski posebno ispratit i na portalima i preko fb a ako moze se recimo i preko radia Zenit.
Apelovo bi na navijace posebno na Robiju da mozak ukljuce da se i Velez maximalno ispostuje i naravno posebno Amar Osim da ne bude nekih gluposti neko vredjanje,neke psovke djecije bolesne jer puno bi nam stetilo to a nista ne bi dobili i samo bi izgubili.
Velez je nama izaso u susret da nam dodje na rodjendan ,trebamo i mi njih ispostovat i navijace ako dodju i igrace i posebno Osima.Trebamo gospodski sve odradit jer puno dobijamo sa tim ,sirit ce se lijepa prica o Celiku a ne da nam budu naslovi po portalima negativni a to bi odmah bilo i mnogi bi jedva docekali..
Plan UO je fantastican za naredni period. Ne sumnjam da cemo uci u prvu federalnu, a bilo bi stvarno steta zbog talentovane generacije, koja ako ostane na okupu, moze samo jos vise napredovati i biti jos bolja.
Sto se dugova tice, ako uspiju odraditi ono sto su zacrtali, do kraja godine ce biti jasna slika svima u kojem pravcu idemo i da cemo ako se sve ispostuje, imati odblokiran racun i ociscene dugove u jako kratkom vremenskom roku. Do sad raja nije ispratila posao koji se radi, nadam se da ce od naredne sezone vec biti bolje
Koliko sam upratio, bice i pojacanja
Sto se dugova tice, ako uspiju odraditi ono sto su zacrtali, do kraja godine ce biti jasna slika svima u kojem pravcu idemo i da cemo ako se sve ispostuje, imati odblokiran racun i ociscene dugove u jako kratkom vremenskom roku. Do sad raja nije ispratila posao koji se radi, nadam se da ce od naredne sezone vec biti bolje

Koliko sam upratio, bice i pojacanja

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sve pohvale za ovo sto se radi za 77 rodjendan! Ovo salje prave signale a 80 aBd slavimo ulazak i povratak tamo gdje nam je i mjesto !! SAMO CELIK
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Nece biti jednostavno. Ipak imamo dosta igraca koji imaju poslove konobari, bolnica, vojska, policija... da je bar da se pokazemo kao tvrd orah
Ja imam drugi osjecaj, da ce Velez igrati da ne kazem u drugom sastavu, reci cu u kombinovanom. Cisto ce ih boliti ona stvar za pobjedu. Mada nece htijeti ni izgubiti a ni da nas poraze. Bit ce X na kraju.
Sutra KUP utakmica u Varešu u 17:30. Sretno momcima,do još jedne pobjede, a ko planira da ide na utakmicu, isključenje sa A1 u podlugovima je zatvoreno, pa je potrebno se isključiti u Visokom.
Sutra 0:4!
-
- Kontakt:

Velez ce igrati u najjacem sastavu jer nakon utakmice idu odmah za Kupres na pripreme, znaci svi ce dobiti sansu vjrrovatno prva postava poluvrijeme
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: BLN030, legendarnadruga, schalke i 36 gostiju.