HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Samo ZRINJA

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Samo ZRINJA » 02 jun 2010, 00:13

Babilon je napisao/la:Jao vidi mu glave,ta će el njinjo! :mrgreen:
Inace idealan zdrijeb!Ma zamisli cuda proci 4. pretkola i upast u evropsku ligu :o ,nekako :mrgreen:
Nebi valjalo dva Evropska gostovanja se mogu odraditi, ali dalje teško...I za to trebaju krediti i pozajmice...
:) :)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 jun 2010, 00:17

Ma bit ce pojacanja ,samo polako!
Sto se tice evropskih gostovanja cujem hypo banka ima povoljnih kredita! :mrgreen:
Ma samo da je Zrinju gledat kako izlazi na stadion Liverpoola uz pjesmu you'll never walk alone i onaj trenutak kad ga Maka zabije za vodstvo od 0:1 ,neprocijenjivo! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 02 jun 2010, 10:25

:D
ŠB_Fidelis je napisao/la:Evo sve nesto kontam, nitko u BH klubovima nista ne radi, samo vise po forumima i prepucavaju se i brane interese vlastitog kluba online. Mozda sam i ja glavni tajnik NK Široki Brijeg?
Prognoza, kak kazes, je bila sta se moze desiti, ne moja neka osobna zelja ili nesto sto se mora desiti, zasnovana na tome da je stanje zaista bilo takvo, a to je i potvrdjeno upravo akcijama sprecavanja takvog necega, uvodjenjem novih ljudi, obecanjima i financijskim injekcijama. Nejasno? Zanimljivo. Na ostalo boldano vidim nemas odgovora, razumljivo. Hum tko je, sta je, nek se predstavi pa cemo pricati, nikakav problem, sve da je direktor kluba (sjoo doduse, kad se sjetim odnosa sa javnoscu i izvjesnog Vrankica, majko moja koji, da ne kazem sta...) ja se njemu ruzno obratio nisam niti sam ga komentirao, dapace, on je taj koji je bacio drskiju repliku i postavljajuci klip sa Pecare da bi dokazao neku poantu jer je osjetio nekakvu prozivku ili losu namjeru. Zalim, ali pojedini su stvarno postali paranoicni i dramaticno preosjetljivi, nema smisla.
Prijatelju , badava ti se s njim objašnjavati, jer on na tvoj jedan posta 5 postova, a kad sam mu ja postavio dijagnozu kao i ti i predložio mu liječenje, nazvao me je "najvećim mrziteljom hrvatskog naroda". Da se tebi ne bi desilo nešto slično - stipu ga, nije lik dobar.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 jun 2010, 10:52

Bravo za Danijela. Najjaci direktni transfer Premier lige. A uvijek sam ga gotivio, i zapravo za mene to i nije nikakvo iznenadjenje. Kordic, isto tako, zasluzeni kraj karijere, a gdje ces bolji nego u metropoli Bratislavi.
Jedini sto ne valja, a cega sam uvijek protivnik, po bilo koju cijenu, je nepozivanje ovih bolesnika iz repke, Sunjica. Momak je zasluzio da igra bar ove dvije prijateljske, nimalo nije slabiji od ovih nekih teletabisa koji dobijaju prilike, bio bi brze lansiran negdje vani, komsije bi dobro zaradile a i repka bi mozda dobila mladog extra igraca pozadi za duze vrijeme...
Sve u svemu, oznojite se komsije ovih dana, nadam se da ce to Jovic nekako uklopiti i ta pojacanja i te promjene za ovaj kratak period...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 02 jun 2010, 11:58

Svaka čast carina!
I sam znaš da će otići ako ga sutra zovne BIlić pa će mu onda svi **** mater izdajničku. Umjesto da prozovu izbornika koji je to dopustio. Dan danas mi nije jasno kako nikad nisu dobili pravu priliku recimo Đurić ili sada Šunjić iz Zrinjskog,a igrao je **** Mikelini koji sada igra za čapljinu u trećem rangu i još neki smješni igrači iz ove lige.
U nas se priča o nekim pojačanjima ali kriju se imena ko zmija noge. Možda je i bolje tako nego da propadne transfer kad nekome poraste apetit.
Djelovalo je ružno kad nas je napustilo onoliko igrača ali možda je i bolje tako to riješiti, prije pripreme pa da znam i trener od čega ekipu sastavlja. Nadam se najboljem, minimalno prolazu ovog prvog kola,a dalje šta god bude dobro je.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 jun 2010, 15:52

carina je napisao/la:Bravo za Danijela. Najjaci direktni transfer Premier lige. A uvijek sam ga gotivio, i zapravo za mene to i nije nikakvo iznenadjenje. Kordic, isto tako, zasluzeni kraj karijere, a gdje ces bolji nego u metropoli Bratislavi.
Jedini sto ne valja, a cega sam uvijek protivnik, po bilo koju cijenu, je nepozivanje ovih bolesnika iz repke, Sunjica. Momak je zasluzio da igra bar ove dvije prijateljske, nimalo nije slabiji od ovih nekih teletabisa koji dobijaju prilike, bio bi brze lansiran negdje vani, komsije bi dobro zaradile a i repka bi mozda dobila mladog extra igraca pozadi za duze vrijeme...
Sve u svemu, oznojite se komsije ovih dana, nadam se da ce to Jovic nekako uklopiti i ta pojacanja i te promjene za ovaj kratak period...
Svaka cast na postu,al nas je takav mentalitet,trebas provo otici vani da bi"struci " valjao,Sunjic nece nikada dobiti poziv iz Hrvatske jedino ako ode u Dinamo ili Hajduk i postane standaran igrac tih timova !
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 jun 2010, 16:07

Ambicije ostaju nepromijenjene!

Dragan Jović ostaje trener Zrinjskog, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora mostarskog kluba u večernjim satima ponedjeljka.
Stručnjak koji je na klupu ovog kluba sjeo još u listopadu 2007. želju za ostankom Pod Bijelim brijegom potvrdio je odmah nakon posljednje utakmice sezone, ali za potvrdu njegovog ostanka ipak se morala pričekati sjednica UO-a, budući da je Joviću završetkom sezone istekao ugovor.
- Iskreno, jako sam sretan epilogom razgovora s klupskim rukovodstvom. Govorio sam da je moja želja za ostankom neupitna, ali ipak je odluka bila na klubu, kaže Jović koji je jučerašnji dan proveo u Sarajevu.
O novom ugovoru nije bilo puno govora. - Dogovorili smo nastavak suradnje, a bit će vremena za razgovore o formalnostima koje smatram sitnim.
Predstojeća sezona bit će Jovićeva već četvrta na klupi Zrinjskog. U prvoj (nepunoj) je Mostarce odveo do Kupa BiH, u drugoj do naslova prvaka, a u trećoj do novog izlaska na međunarodnu scenu.
- Ambicije za sljedeću sezonu ostaju nepromijenjene. Cilj Zrinjskog opet će biti izlazak na međunarodnu scenu, a to je i normalno s obzirom na renome kluba te rezultate posljednjih nekoliko sezona.
Svjestan je Jović da se navijači pitaju kako će biti moguće ostvariti te ciljeve s obzirom na veliki odljev više-manje standardnih igrača. Mjesec dana prije prve službene utakmice u novoj sezoni rubrika “došli” još uvijek je prazna, dok je ona “otišli” već danas dobro popunjena.
- Činjenica da je pred nama jako puno posla, ali ja sam uvjeren da ga možemo odraditi na kvalitetan način. Isto tako je činjenica da nemamo puno vremena, budući da s pripremama krećemo već za desetak dana. Upravo razdoblje do prvog okupljanja smatram ključnim za sljedeću sezonu.
U pripreme za novu sezonu Zrinjski će sigurno ući bez sedam manje-više standardnih igrača iz prošle sezone (Marković, Žuržinov, Musa, Afedzie, Bobby, Stojanović, Kordić).
- Smatram da odlaske igrače ne treba promatrati u negativnom kontekstu. Istina, neće nam biti lako nadomjesti igrače poput Danijela Stojanovića i Krešimira Kordića, ali s druge strane treba nam biti drago što naši igrači odlaze u inozemstvo. Premier liga često se podcjenjuje, ali odlazak Stojanovića u portugalski Nacional, odnosno Kordića u slovački Slovan, potvrda je da su naši igrači zanimljivi inozemnom tržištu.
Rubrika “otišli” već sada broji sedam igrača, a neće biti iznenađenje ako se u njoj nađe još koje ime.
- To je realnost, kako Zrinjskog, tako i svakog drugog našeg kluba. Meni kao treneru bilo bi drago kada više ne bi bilo odlazaka, ali kako sam već rekao, oni su naša realnost. Kako zadržati Tonija Šunjića ako za njega dođe prava ponuda!? Svi se sjećamo bez koliko smo igrača ostali u zadnje dvije godine, ali Zrinjski je ipak ostao u vrhu bh. nogometa, zaključio je Jović.

Najdugovječniji trener

Dragan Jović na klupu Zrinjskog sjeo je u listopadu 2007. naslijedivši Blaža Sliškovića. Već u prvoj sezoni s mostarskim klubom je osvojio Kup BiH, u drugoj je bio još uspješniji odvevši Zrinjski do naslova prvaka, dok je u netom završenoj s Plemićima izborio novi izlazak na međunarodnu scenu. Već sada je najtrofejniji i najdugovječniji trener Zrinjskog, a ako bi i sljedeću sezonu odradio Pod Bijelim brijegom, postao bi najdugovječniji u povijesti Premier lige. Rekord drži Husref Musemić koji se na klupi Sarajeva zadržao tri i pol sezone (2005. - 2008.).

Deset igrača na listi želja

Očekivano, Jović jučer nije želio govoriti o imenima, ali je potvrdio da se na njegovoj listi želja nalazi deset igrača.
- Nema smisla govoriti o imenima. S nekim igračima su se već obavili razgovori, a s nekima će se tek obaviti. Iako je nama dostupno tržište dosta skromno, sigurno je da možemo odabrati momčad koja može ostvariti zacrtane ciljeve. Sljedećih desetak dana je ključno razdoblje, jer tu pravimo temelj za sljedeću sezonu. Do početka priprema se mora dosta toga znati, govori Jović.

Ždrijeb vrlo važan

Što će Zrinjski napraviti u Europi ovisi prije svega od kvalitete kadra s kojim Jović bude raspolagao, ali i ždrijeba.
- Naravno da je ždrijeb od velike važnosti, jer krug potencijalnih protivnika dosta je šarolik. Iako smo nositelji, pogled na potencijalne protivnike otkriva da među njima ima nekoliko klubova koje bi bilo dobro izbjeći, ali isto tako da ima i nekoliko protivnika koje možemo karakterizirati poželjnim. Sve u svemu, dobro je što imamo ulogu nositelja, kako u prvom, tako i drugom pretkolu, izjavio je Jović.

Sada je i službeno
Stojanović u Nacionalu

Sada je i službeno. Danijel Stojanović, 26-godišnji veznjak koji je u prethodne dvije sezone nosio dres Zrinjskog, karijeru nastavlja u portugalskom Nacionalu. Mostarski klub je napustio kao slobodan igrač, a s Nacionalom je potpisao četverogodišnji ugovor.
- Sretan sam što karijeru nastavljam u ovom klubu. Portugalska liga jedna je od deset najboljih u svijetu i veliki izazov za svakog igrača. Prvi dojmovi su odlični i vjerujem da ću opravdati očekivanja, izjavio je Stojanović.
Prije dolaska u Zrinjski Stojanović je tri sezone nosio dres Posušja u koji je došao iz Hrvatskog dragovoljca. Karijeru je počeo u Cibaliji.
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 jun 2010, 17:10

Jes nas fino brate vidjet na luksuznom stadonu :mrgreen:
slika
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 02 jun 2010, 20:55

Joj kad se sjetim kako su nam dali gol rukom. Nešto slično kao što je uradio Thierry Henry protiv Iraca pa smo izgubili u gostima 1-0. Ne kažem da bismo ih izbacili jer smo i kući izgibli 2-1 ali je bilo tijesno i da smo iskoristili onih nekoliko prilika pri 0-0 tko zna šta bi bilo. U ovom dbvoboju nismo imali sreće/iskustva ali nam nije ni sudac bio naklonjen.
Još kad se sjetim koliko su Europski poznatih klubova nanizali dok nisu ispali čini mi se u četvrtfinalu, sa nama su se najviše namučili, makar rezultatski.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 jun 2010, 21:38

Marin je napisao/la:Joj kad se sjetim kako su nam dali gol rukom. Nešto slično kao što je uradio Thierry Henry protiv Iraca pa smo izgubili u gostima 1-0. Ne kažem da bismo ih izbacili jer smo i kući izgibli 2-1 ali je bilo tijesno i da smo iskoristili onih nekoliko prilika pri 0-0 tko zna šta bi bilo. U ovom dbvoboju nismo imali sreće/iskustva ali nam nije ni sudac bio naklonjen.
Još kad se sjetim koliko su Europski poznatih klubova nanizali dok nisu ispali čini mi se u četvrtfinalu, sa nama su se najviše namučili, makar rezultatski.
Kod 0:0 u uzvratu,mrtva sansa Stojanovica,pogodi igraca na gol crti ! :cry: Jedno dobro iskustvo,protiv te Brage sam mislio da ce biti katastrofa al su nasi plemic odigrali odlicno,trazim po internetu ima li igdje prva ta utakmica (1:0) za download al cini se da nema! :twisted:
HSK Zrinjski Mostar

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 02 jun 2010, 22:04

Nesto se suska... kazu ZURZINOV u ZELJEZNICARU... ;)

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 02 jun 2010, 22:08

Pirke_TM87 je napisao/la:Nesto se suska... kazu ZURZINOV u ZELJEZNICARU... ;)
Nije nemoguće, dobio je slobodne papire. Sigurno je dobar igrač ali mi smo ga čekali 2 godine da bi nam bio dobar naredne 2-3, nadma se da ćete i vi :D .
Sigurno jedan od najboljih i najbržih bekova lige ali se vidjelo jasno da je se i on zasitio Mostara u zadnjoj sezoni. Nije malo 5 godina, u svakom slučaju njemu hvala za sve što je dao klubu ali i on je dobio od kluba u najmanju ruku isto toliko.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 jun 2010, 22:10

Suska se mnogo toga,suskavci suste na sve suskave strane :mrgreen:
Zasto ne,slobodan igrac ,samo mu dajte dobru plaću! :mrgreen: i redovnu.
Mada neki dan meni se cini Bajic igrac zeljeznicara govori kako su redovan primanja i sve to,al da se uprava odnosi prema igracima kao prema gov...ma! :?
HSK Zrinjski Mostar

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 jun 2010, 22:19

Mislim da je Bajić mislio na odnos uprave/Osima prema njemu pa je to sve malo generalizirao. Naljutio se jer su mu ponudili prenisku platu :mrgreen:

Koliko sam upućen, a mislim da jesam, imamo/imali smo odličnu atmosferu u timu i redovno smo isplaćivali igrače. Igrači imaju opremu, stanove, uslove za treniranje, bla, bla. Zaista ne vidim nikakvu vezu sa upravom u cijeloj priči osim onoga što sam naveo na početku.

Inače nam fali bekova. Bajić je štoper koji je igrao na beku pa dobio nogu :mrgreen:
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 02 jun 2010, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 jun 2010, 22:19

Babilon je napisao/la:
Mada neki dan meni se cini Bajic igrac zeljeznicara govori kako su redovan primanja i sve to,al da se uprava odnosi prema igracima kao prema gov...ma! :?
I meni se pozalio jedan igrac zbog iste stvari,u biti kaze da su oni ocekivali mnogo vise zahvalnosti od uprave zbog uspjeha,mozda su ocekivali da im se dignu biste na stadionu il' sta vec,mada smo im mi (navijaci) zahvalni do neba,nek' im to bude dovoljno,sad' za sad'...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 02 jun 2010, 22:22

Lako nasi igraci polete visoko,najbolji primjer smo mi osjetili na Vukovicu koji nas je izigrao kao nitko do sad!
HSK Zrinjski Mostar

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 jun 2010, 22:23

bistrikboy je napisao/la:
Babilon je napisao/la:
I meni se pozalio jedan igrac zbog iste stvari,u biti kaze da su oni ocekivali mnogo vise zahvalnosti od uprave zbog uspjeha,mozda su ocekivali da im se dignu biste na stadionu il' sta vec,mada smo im mi (navijaci) zahvalni do neba,nek' im to bude dovoljno,sad' za sad'...
Ovaj, jel meni/tebi neko zahvalan što smo se je.bali po Prijedorima i ostalim vukofak mjestima pri čemu smo trošili svoje pare :mrgreen:
Kapitalizam je uveliko uzeo maha. Radiš, budeš plaćen, dođu bolji, dobiješ nogu :mrgreen: Realno, masa tih igrača nije za Europe. Imaju snage, bore se al nemaju baš kvalitete. U Europi svi imaju snage i bore se. Znači, fali nam još kvalitet :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 03 jun 2010, 02:54

Koliko znam Igor je govorio izričito da u BiH ne bi igrao ni za jedan klub osim Zrinjskog, kad ode iz njega...e sad...

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 03 jun 2010, 12:01

UMobolnik je napisao/la:
Koliko znam Igor je govorio izričito da u BiH ne bi igrao ni za jedan klub osim Zrinjskog, kad ode iz njega...e sad...
upravo tako,sad sam ga zvao,covjek je otisao kuci u pancevo i kad sam ga upitao za zelju,crk'o od smijeha...ni mrtav,e to je njegov odgovor bio....

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 03 jun 2010, 13:48

03. lipnja, 2010.

Danas počinje turnir "Volim te bola"

Danas sa početkom u 18... sati na igralištu
Športskog centra Vojno počinje tradicionalni malonogometni turnir KN Ultras Zrinjski "Volim te Bola". Ovaj puta domaćin turnira je ekipa Ultras Bijelo Polje, a igrat će se 3., 4. i 6.
lipnja 2010.
Izvučeni su i parovi turnira, tako da će se danas sastati:
18:00 Eagles - Bakijina Luka
18:30 CHS - Bijelo Polje
19:00 Pink - OZ
19:30 Zapadni Mostar - ECP
20:00 Avenija - Vatikan
20:30 Rodoč - Templari
21:00 Splitska - Harlem
21:30 Centar 2 - WMC
22:00 Smrčenjaci - UGB

Slobodna je ekipa Udruge športske obitelji Zrinjski.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.