Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

anlayan
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la anlayan » 31 maj 2009, 19:58

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2009, 20:28

anlayan je napisao/la:hahahaha pogledajte ovo http://www.kozarac.org/modules.php?name ... t&sid=8786
Interesantno da se tada nudio i Neven Subotić, koji je sada izgubljen za nas. Da je tada nastupio za BiH, bio bi naš za sva vremena. Upravo zato se zovu "anonimusi" na ovakve utakmice, da ih kaparišemo, da budu naši jednom za sva vremena, ali hajd' ti to objasni... ovi jedna čekaju da Ćiro zovne nekog nepoznatog, da odmah ospu paljbu da je "platio da igra", "da nema pojma"...

Sad imamo tri utakmice u kratkom vremenskom periodu, tako da selektor može eksperimentisati. Mozda su Kuduzovic, Jovanovic, Colic ili Djuric novi Subotic, Ibrahimovic i sl... Treba im dati šansu sada, u nebitnim utakmicama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 maj 2009, 20:37

:D smjesno hmm ciro je pozvo sve zaboravljene asove skoro tinejdjer i rascic isto ja ne znam smijuli igrati bez punomoci roditelja
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 31 maj 2009, 20:56

emchoz je napisao/la:
anlayan je napisao/la:a sta je sa Ramovicem'? zadnjih sezona proglasen najboljim golmanom u Norveskoj, a nema ga u repki..da li on moze igrati za nas?
on je kaparisan davno i ima 30 godina...
Pa ne razumjem kakve veze imaju godine ako je golman dobar. Branio nam je Brasnic koji ima 35 godina

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 maj 2009, 21:43

noah je napisao/la:
emchoz je napisao/la:
anlayan je napisao/la:a sta je sa Ramovicem'? zadnjih sezona proglasen najboljim golmanom u Norveskoj, a nema ga u repki..da li on moze igrati za nas?
on je kaparisan davno i ima 30 godina...
Pa ne razumjem kakve veze imaju godine ako je golman dobar. Branio nam je Brasnic koji ima 35 godina
Slažem se. Ako je golman dobar nema to nikakve veze. Kahn je sa 40 branio za Njemaćku. A Brašnić je branio za Žepče i za repku. Ovog mladog Delača bi trebalo pozvat, ako hoće to je dobro, ako neće nemora. KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MOŽE.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 31 maj 2009, 22:15

Virtu4l je napisao/la:
anlayan je napisao/la:hahahaha pogledajte ovo http://www.kozarac.org/modules.php?name ... t&sid=8786
Interesantno da se tada nudio i Neven Subotić, koji je sada izgubljen za nas. Da je tada nastupio za BiH, bio bi naš za sva vremena. Upravo zato se zovu "anonimusi" na ovakve utakmice, da ih kaparišemo, da budu naši jednom za sva vremena, ali hajd' ti to objasni... ovi jedna čekaju da Ćiro zovne nekog nepoznatog, da odmah ospu paljbu da je "platio da igra", "da nema pojma"...

Sad imamo tri utakmice u kratkom vremenskom periodu, tako da selektor može eksperimentisati. Mozda su Kuduzovic, Jovanovic, Colic ili Djuric novi Subotic, Ibrahimovic i sl... Treba im dati šansu sada, u nebitnim utakmicama.
Ma lako je za Colica,Kuduzovića,Jovanovića...Pa neće sigurno Čolić naprimjer zaigrati za Švedsku reprezentaciju.Ćiro je trebao zvati igrače koje vrebaju druge selekcije,a osim toga trebao je zvati mlađe igrače...Ima po Evropi milion talenata koje je trebao zovnuti i kaparisati pa bi tako i nešto dobili od ovog jada od utakmice za Uzbekistanom.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 31 maj 2009, 22:17

Evo Ibricic dao lijep gol Dinamu, a cini mi se da je Bartolovic asistirao za 2:2... 8-)
100% sportski i krajnje opušten potpis

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 maj 2009, 22:38

RiNo je napisao/la:Evo Ibricic dao lijep gol Dinamu, a cini mi se da je Bartolovic asistirao za 2:2... 8-)
zna li iko sto ne igra pandza

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 31 maj 2009, 22:43

dzenidm je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Evo Ibricic dao lijep gol Dinamu, a cini mi se da je Bartolovic asistirao za 2:2... 8-)
valjda ga odmara...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 31 maj 2009, 22:50

anlayan je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:
valjda ga odmara...
ummoran
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 maj 2009, 22:51

anlayan je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:
valjda ga odmara...
sta ga odmara bola

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 31 maj 2009, 22:57

valjda ga odmara...[/quote]sta ga odmara bola[/quote]
najbolji igrači ne igraju zadnje 3-4 utakmice...ali Ibra mora :mrgreen:

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 01 jun 2009, 10:45

Molim da ovaj neupuceni i nepismeni autor promjeni u clanku recenicu da je nurdin hrustic koji je potpisao za Bochum nije IGRAO ZA USA U-20... neka s ene ofira i neka momka ne odvlaci od repke... vi novinari ste najveci krivci sto smo mnoge fudbalere izgubili.... zbog vas jer gurate neke kvazi fudbalere u prvi plan... rodjak mi zna ovog momka i on mi tvrdi da nikad za ameriku nije igrao.... a i nema nigdje na netu ta info nema ni na transfermarktu.de koji sve zivo biljezi... stoji da smao nase drzavljanstvo ima... i momak je rekao samo da BiH dolazi u obzir.. ZATO MOLIM OVOG NOVINARA PRODIGY da mjenja ovo dok nije kasno dok niste jos jednog fudbalera otjerali... da ste upuceniji i brzi davno bi i asmir igrao za nas...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 jun 2009, 13:36

ma adnane pusti te kvazi novinare sve cisti amateri sta treba polomit da nemogu vise primit od ilje i kompanje pare za dezinformacije koje sire po novinama i internetu.

oni su pisali i kako se sejo povrjedijo na jednoj prijateljskoj tekmi vis, a ta prijateljska se tek treballa igrat nakon te njihove najave. toliko o tim amterima :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 01 jun 2009, 13:39

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-18220.htm

a sto mu torcida nije oprostila prelazak u hajduk? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

de malo procitajte svoje clanke nakon sto i napisete.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 jun 2009, 13:54

imal kakav link da se gleda utakmica protiv Uzbekistana :D :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 jun 2009, 14:24

Maestro je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-18220.htm

a sto mu torcida nije oprostila prelazak u hajduk? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

de malo procitajte svoje clanke nakon sto i napisete.
hehe, ispada da torcida nije oprostila hrgovicu sto je presao u hajduk na maksimiru...a bbb mu nisu oprostili sto je dosao iz hajduka :roll: pa ti skuzi
hahah :D
100% sportski i krajnje opušten potpis

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2009, 14:29

hehe, zabunili se malo ljudi, jbg nije lahko biti novinar
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2009, 15:33

znaš kako kažu kod nas, tri puta mjeri, jednom reži...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 02 jun 2009, 09:37

Virtu4l je napisao/la:

Evo ko nam soli pamet ovdje i ko misli da zna sve o fudbalu,cuj Kuduzovic i Jovanovic i ovi drugi novi Subotic i Ibrahimovic hehe,za mene si zavrsio karijeru,zapravo odavno si mi potvrdio koliko znas,sta god napiso nikada ti vise necu citirati,tj.odgovoriti na post.......

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.