Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Možemo potpisat ovaj rezultat,nema šanse da ga dadnemo do kraja
Mnogo smo jaki. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rooney
Nismo strucnjaci, al zato imamo priliku pratiti rad drugih trenera. Niko ne radi gluposti ka Gal. Da je ovo prava formula, valjda bi je jos neko primjenio!?
Treba ga sto prije otjerati i staviti Gigsa do kraja sezone. Ovo ne vodi nigdje.
Nismo strucnjaci, al zato imamo priliku pratiti rad drugih trenera. Niko ne radi gluposti ka Gal. Da je ovo prava formula, valjda bi je jos neko primjenio!?
Treba ga sto prije otjerati i staviti Gigsa do kraja sezone. Ovo ne vodi nigdje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
U ovom napadu smo vidjeli svu našu ideju hahahah
mozete li dobit ovo ?? 
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
- EmirSioux89
- Kontakt:
Neraaymoon je napisao/la:mozete li dobit ovo ??
Manchester United!
- King_James
- Kontakt:
Sad ce brzo Fella u igru i onda idemo duge lopte na njega 
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Vala ne vodi ni to sa Giggsom nigdje.. Sta i da bude tako? Odradice sezonu i koga onda dovesti? U LvG-a imam povjerenja na osnovu njegovog imena i sta je izgradio u karijeri u drugim klubovima..Valencia je napisao/la:Rooney
Falcao mi opasno pocinje ic na zivce. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Persie
Svaki dan sa Galom na klupi ne izgubljen. Ime je Hektor Kuper pa je propao. Propao je i Kapelo, Sven Goran Erikson i mnogi drugi... vremena se mijenjaju. Galova filozofija ne prolazi u EPL. To je jasno kao dan.
Gigsa postaviti i loviti LP. Od Gala ne moze biti gori. Na ljeto dovesti Klopa, Simeonea ili nekog slicnog...
Svaki dan sa Galom na klupi ne izgubljen. Ime je Hektor Kuper pa je propao. Propao je i Kapelo, Sven Goran Erikson i mnogi drugi... vremena se mijenjaju. Galova filozofija ne prolazi u EPL. To je jasno kao dan.
Gigsa postaviti i loviti LP. Od Gala ne moze biti gori. Na ljeto dovesti Klopa, Simeonea ili nekog slicnog...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Cartman
Zasto ti ide na zivce?
Pa covjek ne igra svoju poziciju. Na ovoj kojoj igra od njega nemoj NISTA ocekivati. Neka ga Glavati stavi u sesnaesterac ili neka ga ne stavlja nikako. Nema trece.
Zasto ti ide na zivce?
Pa covjek ne igra svoju poziciju. Na ovoj kojoj igra od njega nemoj NISTA ocekivati. Neka ga Glavati stavi u sesnaesterac ili neka ga ne stavlja nikako. Nema trece.
Gaalova filozofija je samo mit ... nesto kao 'Kajzer Soze' u Fincher-ovom Usual suspects-u.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 08 feb 2015, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Klopp i Simeone ce napustiti svoje klubove al malo sutra, ovaj prvi pogotovo... Kod LvG-a mi se svidja to sto ima damu do poda, zaboli ga ona stvar sta ce ko reci, tjera svoje i u dosadasnjoj karijeri nikad nije pogrijesio, pa na osnovu toga sam ubjedjen da nece ni ovdje.. S moje tacke gledista cilj za ovu sezonu je top 4, kako cemo izboriti i na koji nacin me apsolutno ne zanima.. Preuzeo je mjesto trenera u najgorem mogucem trenutku i zato vjerujem u njega.. Isto sam i za Moyesa pricao, vjerovao sam da i on zasluzuje drugu sansu (tj sezonu), pa cu i za LvG-a isto..
Jos uvijek nikog nije poslao na zagrijevenje ovan jedan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- majestic24
- Kontakt:
Pa konju glupi,20 min je do kraja a ti gubis...mijenjaj nesto pizda ti materina smotana.
Ubaci Herreru i malog Wilsona
Ubaci Herreru i malog Wilsona
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jest Kevin Spacey al si pobrko.AlanSmith14 je napisao/la: nesto kao 'Kajzer Soze' u Fincher-ovom Se7en-u.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nismo na isti način shvatili filmRaul_64 je napisao/la:Jest Kevin Spacey al si pobrko.AlanSmith14 je napisao/la: nesto kao 'Kajzer Soze' u Fincher-ovom Se7en-u.
Evo Felle, evo ludila!
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 08 feb 2015, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Igra bez ikakvog plana, ili makar uočljivog plana. U čemu je to ove godine United dobar, pa da se makar to nešto forsira? Dok West Ham ima očit plan, koriste prekide i centaršuteve i upalio je.
@Alan Smith u pitanju je The Usual Suspects kojeg nije radio Fincher.
@Alan Smith u pitanju je The Usual Suspects kojeg nije radio Fincher.
Zadnja izmjena: UnitedWA, dana/u 08 feb 2015, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
@Raule,cijenim avatar
Ajde Unitedu,imam vas ps1
Ajde Unitedu,imam vas ps1
A.F.C. Bournemouth!
- majestic24
- Kontakt:
Hahaha,Januzaj van a Fellaini ulazi.
Bravo legendo
Bravo legendo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.