Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Football Manager 2015
@Head
directx instaliraj, ako vec nisi?
- prasovic89
- Kontakt:
Urgir'o amidža i na FM-u da se ima za početak

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zna li neko gdje treba ubaciti grbove?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Donnie Darko
- Kontakt:
joj odma podju preseravanja.
stoke prihvati 13.5 miliona za Asmira od PSG-a, a odbiju 19 od mene
stoke prihvati 13.5 miliona za Asmira od PSG-a, a odbiju 19 od mene

Haos. Antivirus čita 3dm_ceg.dll kao virus. Ajde kontam antivirus nije ni za q, obrišem, instaliram drugi, kad ga i on okide kao virus. Jedino ga Malwarebytes ne čita kao virus. Hmm... 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
@Jose, ti si koliko se sjecam spominjao nesto da grafika od FM 14 mnoze i na FM 15 i da si samo folder u my documents od fm 14 preimenovao u fm 15 i to je to ?
Ako mogu jos neka uputsva sto se toga tice bio bih zahvalan
Kako sta tu trebam odraditi, koje fajlove trebam izbrisati sta trebam uraditi u igru kad udjem nakon toga i to... Ziv bio
Ako mogu jos neka uputsva sto se toga tice bio bih zahvalan

1946
skino i instaliro ali nema opcija da biram gdje cu instalirati pa mi se instaliralo u downloadsJoseMourinho je napisao/la:@Head
pa gdje da ubacim ovaj folder

1946
- Ljiljani87
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
meni baš sporo ideBitiSrcemVezan je napisao/la:@Jose oplodi nas sve![]()
Al' dere ovaj link, za 3 minute skino 19% igre![]()
Al' je nas sirotinjske gejmere krenulo ovih dana, prvo PES pa sad i FM

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
I još restartujem računar, jedva se diže sistem.NKMramor je napisao/la:Haos. Antivirus čita 3dm_ceg.dll kao virus. Ajde kontam antivirus nije ni za q, obrišem, instaliram drugi, kad ga i on okide kao virus. Jedino ga Malwarebytes ne čita kao virus. Hmm...

Nikada se do sada nije desavalo da antivirus prepozna crack kao virus, barem ne kod boljih igrica. Nisam teoreticar zavjera, ali nije mi ni svejedno iskljuciti antivirus na racunaru.
I meni se prvi put desilo sa nekom njihovom igrom. Ajde što crack prepozna kao virus, nego i instalacijski .exe file same igre. Sad sam u žestokoj dilemi...
- JoseMourinho
- Kontakt:
samo folder graphics iz FM 14 prebaci u FM 15, ono cut -> pasteBitiSrcemVezan je napisao/la:@Jose, ti si koliko se sjecam spominjao nesto da grafika od FM 14 mnoze i na FM 15 i da si samo folder u my documents od fm 14 preimenovao u fm 15 i to je to ?
Ako mogu jos neka uputsva sto se toga tice bio bih zahvalanKako sta tu trebam odraditi, koje fajlove trebam izbrisati sta trebam uraditi u igru kad udjem nakon toga i to... Ziv bio
ili mozes kao sto sam ja, prebaci ako imas sejv ili nesto sto si sad ubacio u ono FM 15 u 14, obrisi 15 i preimenuj 14 u 15

DOcuments/SI/FM15/graphicsIlPrincipe je napisao/la:Zna li neko gdje treba ubaciti grbove?
sta ti je u folderu, trebalo bi ti u njem biti instalacija directx-a koju pokrenesHead je napisao/la:skino i instaliro ali nema opcija da biram gdje cu instalirati pa mi se instaliralo u downloadsJoseMourinho je napisao/la:@Head
pa gdje da ubacim ovaj folder

a što se tiče ovog za virus, samo iskljucite antivirus prilikom instalacije, kad zavrsi instalacija folder fm-a dodajete u exceptions i ukljucite antivirus

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hvala
Nesto me tokom instaliranja FM-a pocela da izvinete **** Avira, ukino sam je sad skroz pa taman pokupio 453245 virusa. Ako mi ovo ne bude radilo nervni slom cu dozivjeti

Nesto me tokom instaliranja FM-a pocela da izvinete **** Avira, ukino sam je sad skroz pa taman pokupio 453245 virusa. Ako mi ovo ne bude radilo nervni slom cu dozivjeti

1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
evo jedna zanimljivost, testiram ligu pa iskoci

imam problema sa instaliranjem patcha, zna li neko u cemu je problem ?

masalaprasovic89 je napisao/la:Urgir'o amidža i na FM-u da se ima za početak![]()

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
Skini ponovo, izgleda neka greškaBordo46 je napisao/la:imam problema sa instaliranjem patcha, zna li neko u cemu je problem ?

- prasovic89
- Kontakt:
Evo jedan mlad i perspektivan golman, samo što me Udine syeba na početku, kažu 90 mil € i pod ruku ga u Sarajevo
http://pokit.org/get/img/2c0c612a57ada1 ... 9927ae.jpg
Što se tiče napadača imam na oku ovog malca iz CZV ali Olympiakos hoće da mi ga ukrade ispred nosa. Ako ga dovedem neka se Velkoski i Ševčenko pobrinu za njeg da izraste u fino čeljade pa da zaradim na njemu
http://pokit.org/get/img/6f77d60fd781e3 ... 0058da.jpg

http://pokit.org/get/img/2c0c612a57ada1 ... 9927ae.jpg
Što se tiče napadača imam na oku ovog malca iz CZV ali Olympiakos hoće da mi ga ukrade ispred nosa. Ako ga dovedem neka se Velkoski i Ševčenko pobrinu za njeg da izraste u fino čeljade pa da zaradim na njemu

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Jovic je na pocetku na Approach to sign, mislim za manje od milion da dolazi, a izrasta u .ebaca zesceg, kupuj kako znas i umijesprasovic89 je napisao/la:
Što se tiče napadača imam na oku ovog malca iz CZV ali Olympiakos hoće da mi ga ukrade ispred nosa. Ako ga dovedem neka se Velkoski i Ševčenko pobrinu za njeg da izraste u fino čeljade pa da ga zaradim na njemu![]()
Izbacio sam Marsej u plej ofu i usao u EL sa Zeljom.
. Napravio neke visoke transfere, ali sam pokupovao sve sto valja od mladih u biH. Nagomilalo sr pravo hahah.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.