BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

Rusilac
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Rusilac » 01 sep 2014, 15:24

Svi mi volimo i bodrimo reprezentaciju ali to ne znaci da trebamo samo šutiti kad se preko iste prodaju igraci i ganjaju licni interesi.Ili da nas se ubjedjuje da smo jaci bez Spahica i Misimovica.
Neke su stvari uvreda za zdrav razum.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 01 sep 2014, 15:29

To globalan ostavi nekome drugom Virto,hajde budi pošten pa sad priznaj na koliko si tekmi Zelje bio ove godine u Europi,u gostima nisi ni na jednoj...Mojne mi te priče i veličanja samog sebe! Virto lažeš i to je jedina istina ! A kad god lažeš počinješ pisati koliko ko ima godina!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2014, 15:30

:wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 sep 2014, 15:31

Rusilac je napisao/la:Svi mi volimo i bodrimo reprezentaciju ali to ne znaci da trebamo samo šutiti kad se preko iste prodaju igraci i ganjaju licni interesi.Ili da nas se ubjedjuje da smo jaci bez Spahica i Misimovica.
a ne znam stvrno izgleda da ne gledamo svi isto a to je i dobro ,danas sam procitao safetov interviju i rece da cemo tek vidjeti koliko ce nam faliti miske i spaha i nigdje nije rekao da cemo biti bolji bez njih .ja opet kazem zadovoljan sam reprezentacijom BIH igrali smo sp dobro stojimo na fifa listi ako se plasiramo na ep ja mislim da im za to treba kapu skinuti a ne traziti neke probleme .

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 01 sep 2014, 15:32

Pa evo Virto zadnju tekmu protiv Metalurga si bio za računarom i tipkao a Željo na Koševu bio :D A busaš se po forumu kao velik navijač Želje! :wave: :wave: :wave: Hajde reci da lažem ? :D
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2014, 15:34

Definitivno slučaj za liječenje.
Voli te tvoje Sarajevo.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 01 sep 2014, 15:36

Virtu4l je napisao/la:Definitivno slučaj za liječenje.
Kad se ti izliječiš od lažititisa,onda ćemo mi ostali na liječenje! Kuckaj i dalje i širi ublehe,u tome si prvak :bih:
Pusti raju nek normalno piše,bez tvoji aparta i gluposti...A Dinamo i dalje dijeli pljuske po Poljudu :kafa:
Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 01 sep 2014, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 01 sep 2014, 15:36

tuzlak1987 je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:jel mi se cini ili su karte za kipar skuplje nego prije? Sve mi se cini da je jug npr bio 15KM umjesto 20 sada?
Jasta je, sve digli po 5 maraka. Isto koda smo bogata neka zemlja, bas ova reprezentacija prava dijasporaska
Ovo sa kartama postaje s.r.a.nje. Preskupe su za ovakve protivnike, u odnosu na ekonomsko stanje u drzavi.
Da bi 4 osobe iz nekog grada (osim Zenice) dosle na tekmu, treba minimalno 250 300 maraka (karte, gorivo, hrana, pice, parking).
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 01 sep 2014, 15:39

bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Svi mi volimo i bodrimo reprezentaciju ali to ne znaci da trebamo samo šutiti kad se preko iste prodaju igraci i ganjaju licni interesi.Ili da nas se ubjedjuje da smo jaci bez Spahica i Misimovica.
a ne znam stvrno izgleda da ne gledamo svi isto a to je i dobro ,danas sam procitao safetov interviju i rece da cemo tek vidjeti koliko ce nam faliti miske i spaha i nigdje nije rekao da cemo biti bolji bez njih .ja opet kazem zadovoljan sam reprezentacijom BIH igrali smo sp dobro stojimo na fifa listi ako se plasiramo na ep ja mislim da im za to treba kapu skinuti a ne traziti neke probleme .
Gledaj,stvar je ocekivanja,tebi je ogroman uspjeh za pjevanje pjesama sam plasman na EP dok je meni to normalno a mislim da nasa reprezentacija ima kvalitet da igra cetvrtfinale na tom prvenstvu,mozda i vise.
Ustvari,imala je kvalitet za to,sad vise nisam siguran.I da ti pravo kazem dusa me boli kakva generacija nam odlazi bez znacajnijeg rezultata.
To ti je,neko je zadovoljan mrvicama a neko nije.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2014, 15:45

Ma ovako odlazak na EP i SP redovno uz poneki iskorak na istom i ja zadovoljan. I ja sam očekivao prolazak grupe na SP, ali se još jednom pokazao naš mentalitet koji nas u svemu košta pa tako i u fudbalu. I on se ne može izbrisati bio ti dijasporac ili živio u BiH, i to se podrazumijeva i za igrače i za nas navijače.

I uvijek će biti tog mentaliteta koji će nas kočiti u svemu, koči nas od kako je svijeta i vijeka ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 sep 2014, 15:46

**** ga @ bordobijeli ti is vazda zadovoljan. I uvijek gledas najpozitivniju mogucnost. Samo na taj nacin nikad nece biti neki veliki rezultati. Uvijek sve nekako opravdas vec duze vremena sam ti mislio nesto odgovoriti ali uvijek odustanem. Previse idealiziras neke stvari. Krivi su svi od selektora do pojedinih igraca. I uvijek moze vise i bolje ne treba se zadovoljiti sa prosjekom. To ti je jedina istina.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 sep 2014, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 01 sep 2014, 15:46

Vidim da su neki pitali,cijene ulaznica su iste kao u kvalifikacijama za SP.I za svaku utakmicu cijena je ista,nebitno ko je protivnik.
Neminovan je pad interesovanja,nije to vise to,nema te euforije,nema tog zajednistva,mnogo toga je naruseno,mnogi su ljudi razocarani,jednostavno nista oko reprezentacije vise nije isto kao sto je bilo,cak ni kvalitet,sad smo nesumnjivo slabiji kvalitetom.
Mnogi ljudi,vjerni i stalni navijaci vise nece na utakmice a internetski pljuvaci nasih igraca svakako nikad nisu ni isli..
Ocekujem da u nekim utakmicama bude problema da se napuni cak i tako mali stadion kao sto je Bilino Polje.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 sep 2014, 15:49

može li se na jednoj temi na ovome forumu bez prepucavanja, optuživanja itd? istina je da je u ta vremena bilino često bilo poluprazno, bio sam i ja par puta tamo, ali to nema veze, na ovoj temi se radi o bitnoj tekmi reprezentacije koja se mora dobiti ako 'oćemo na evropsko. malo više on topic postova ne bi bilo loše. ja imam grozan predosjećaj. možda pretjerujem ali poslije gomile negativnoga prije i za vrijeme svjetskog se mora biti oprezan! vidjećemo, čekanje je najgore! :wave:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2014, 15:51

Šta imamo diskutovati sa ljudima koji priželjkuju kiks da bi rekli 'bio sam u pravu'.
Voli te tvoje Sarajevo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 sep 2014, 15:51

pa ne znam bas da li se moze mrvicom nazavati odlazak na sp ,srbija ima ekipu po imenima kao i mi ako ne i bolju pa nije otisla na sp i ima takvih primjera koliko hoces ,sport je to do prije 2-3 godine san nam je bio da samo odemo na jedno veliko natjecanje a sad odjednom to je kao sasvim normalna stvar i kao ako ne udjemo u cetvrtfinale onda je to loše ,ne treba se ni zadovoljavati al treba biti realan

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 01 sep 2014, 15:54

Šta imamo diskutovat s ljudim koji pišu da je Tino zabetonirao mjesto u reprezentaciji,i slažu formacije s Avdijom u prvih 11! Samo budale žele kiks! Al' nama kad se desi kiks zbog ovakvog biranja igrača,i nošalantnog odnosa selektora prema igračim koji igraju po Europi i guranja panjeva iz Hadjuka,to neće biti samo u jednoj tekmi,nego ćemo zijaniti dva ciklusa kvalifikacija!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 sep 2014, 15:58

FaraonTM je napisao/la:Ma ovako odlazak na EP i SP redovno uz poneki iskorak na istom i ja zadovoljan. I ja sam očekivao prolazak grupe na SP, ali se još jednom pokazao naš mentalitet koji nas u svemu košta pa tako i u fudbalu. I on se ne može izbrisati bio ti dijasporac ili živio u BiH, i to se podrazumijeva i za igrače i za nas navijače.

I uvijek će biti tog mentaliteta koji će nas kočiti u svemu, koči nas od kako je svijeta i vijeka ;)
gledaj faraone, ja nisam očekivao ništa na svjetskom osim da se ide srcem i bori do zadnje kapi znoja, a znamo svi kako je to izgledalo, pripreme nikakve, prva tekma preoprezno, druga bez zraka a treća, jeb.eš prijateljske. ja sam bio tamo skoro mjesec dana i nikad nisam tako uživao po pitanju sporta, osim mučnine u stomaku kad su mi naše tekme padale na ovo malo pameti!

za razliku od svjetskog, sada očekujem itekeko plasman u francusku. da nastavimo kako smo igrali u kvalifikacijama, da odemo na evropsko, koje ma koliko bilo sporedno takmičenje u poređenju sa svjetkim može puno da nam znači, da nas onda ne bude par stotina ko u brazilu nego nego da pola dijaspore i bosne dođe kao što se išlo na kvalifikacije širom evrope i da svi uživamo u tome!

očekujem to bez obzira koliko pape pojma nema! valjda je naučio nešto u posljednjih par mjeseci :wave:
bordobijeli je napisao/la:pa ne znam bas da li se moze mrvicom nazavati odlazak na sp ,srbija ima ekipu po imenima kao i mi ako ne i bolju pa nije otisla na sp i ima takvih primjera koliko hoces ,sport je to do prije 2-3 godine san nam je bio da samo odemo na jedno veliko natjecanje a sad odjednom to je kao sasvim normalna stvar i kao ako ne udjemo u cetvrtfinale onda je to loše ,ne treba se ni zadovoljavati al treba biti realan
nije to mrvica, to je mount everest ... samo to očito mnogi nisu skontali!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 01 sep 2014, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 sep 2014, 15:59

Eto opet mi i vi sranja. Od kud ti znas da svi koji kritikuju Papeta prizeljkuju kiks. Evo ja smijem sad stavit ruku u vatru da ih vise od 50% zelji sve najbolje i da je bas to razlog kritike nebi li se izvukao maksimum iz ove ekipe i pozvalo cim vise novih potencijalnih igraca koji bi jos podigli kvalitet. Eto tako ja na to gledam. Jesi li svjestan da bar 50% ljudi u HR kritikuje Kovaca. Dali mislis da je i to zato jer prizeljkuju kiks svoje reprezentacije ?? Slicno i puno gore je bilo sa Mihajlovicem kad je vodio Srbiju. Mislis da su oni prizeljkivali kiks svoje reprezentacije :crazy: :crazy:

Problema ima i na drugoj strani jer ovdje postoji grupacija koja brani svaki potez selektora vec godinama toga kod njih i najvjerovatnije nigdje nema. Ljudi se sloze pogrijesio je i gotova stvar. To je ovdje nemoguca misija.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 sep 2014, 16:02

Ajax je napisao/la:Eto opet mi i vi sranja. Od kud ti znas da svi koji kritikuju Papeta prizeljkuju kiks. Evo ja smijem sad stavit ruku u vatru da ih vise od 50% zelji sve najbolje i da je bas to razlog kritike nebi li se izvukao maksimum iz ove ekipe i pozvalo cim vise potencijalnih igraca. Eto tako ja na to gledam. Jesi li svjestan da bar 50% ljudi u HR kritikuje Kovaca. Dali mislis da je i to zato jer prizeljkuju kiks svoje reprezentacije ?? Slicno i puno gore je bilo sa Mihajlovicem kad je vodio Srbiju. Mislis da su oni prizeljkivali kiks svoje reprezentacije :crazy: :crazy:

Problema ima i na drugoj strani jer ovdje postoji grupacija koja brani svaki potez selektora vec godinama toga kod njih i najvjerovatnije nigdje nema. Ljudi se sloze pogrijesio je i gotova stvar. To je ovdje nemoguca misija.
griješiš, 95% želi uspjeh, ali pape nam je svima dao dovoljno materijala da sumnjamo u njegove trenerske kvalitete. iskreno rečeno, ja bi bio najsretniji da ti koji ga brane ispadnu na kraju najpametini, to bi značio onda direktan plasman u francusku!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 sep 2014, 16:06

Ajax je napisao/la:Eto opet mi i vi sranja. Od kud ti znas da svi koji kritikuju Papeta prizeljkuju kiks. Evo ja smijem sad stavit ruku u vatru da ih vise od 50% zelji sve najbolje i da je bas to razlog kritike nebi li se izvukao maksimum iz ove ekipe i pozvalo cim vise novih potencijalnih igraca koji bi jos podigli kvalitet. Eto tako ja na to gledam. Jesi li svjestan da bar 50% ljudi u HR kritikuje Kovaca. Dali mislis da je i to zato jer prizeljkuju kiks svoje reprezentacije ?? Slicno i puno gore je bilo sa Mihajlovicem kad je vodio Srbiju. Mislis da su oni prizeljkivali kiks svoje reprezentacije :crazy: :crazy:

i to je bio dio naseg uspjeha sto smo svi bili uz reprezentaciju i nije bilo negativnosti svi su bodrili reprezentaciju ,pozitiva je nosila i igrace ,u slovačkoj smo gubili pa niko nije zvizdao nego se bodrilo i dobismo ,zasto ne bi bilo i dalje tako ,zasto moramo kritikovati kao drugi naveo si srb i hrv srbija ima odlicni igraca al jednostavno nema atmosferu oko reprezentacije a mi to imamo al poceli smo da gubimo to .

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”