Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la Ajax » 27 jun 2014, 17:33

calcio je napisao/la:Kakav bolan Trabzon, covjek ce preuzeti neki klub koji igra ligu prvaka, koji se bori za titule, sa velikom platom. Zato kazem da su sanse minimalne, a ovaj @Ajax me odmah napao. Tcc
Prvo momciluk Corleone je u pravu to za Trabzon. Izgleda da su se Turci dogovorili sa njim i prije SP. Ako se radi o velikim parama on ce vjerovatno tamo i otici. Ne sumnjam da ces ti biti presretan sto se toga tice da nas on nece preuzeti. Te tvoje spekulacije da ce preuzeti tim koji igra ligu prvaka su samo tvoje neprovjerene spekulacije, SBBKBB.

Sto se tice mog citata koji si gore citirao tamo ti je vec sve objasnjeno. Znaci Vaha bi sam sebe finansirao. On jeste mozda duplo ili 3x skuplji od Papeta ili Duska. Ali zato on bi skoro sigurno ( nista nije 100% u sportu ) garantovao EP kao i vjerovatno prolaz grupe. Znaci Vaha bi sa plasmanom zaradio lovu. I samim tim kada se podvuce crta mi nebi bili u minusu zbog njegove visoke plate. Nego vjerovatno cak u plusu kada ga poredimo sa jeftinijim selektorima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 jun 2014, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2014, 17:36

Cartman je napisao/la:Nama nema rezultata dok ovako budemo docekivali gubitnike, dok se vadimo na sudije, dok uvijek pricamo o sreci i dok nemamo jasan cilj koji se mora ispunit. Ljudi ispadnu od posrane Nigerije koja 16 godina ne zna za pobjedu na SP, i to prodje bez ozbiljnih kritika. Jos ih docekaju kao da su nesto napravili. Plasman na SP je se mogao slavit u oktobru, sada se nema sta slavit.

Gubitnicki i malogradjanski mentalitet, i to nevidjeni.
Potpis!!

Do kad ćemo slaviti poraze?

Sent from my Home using fingers

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 17:39

Batko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nama nema rezultata dok ovako budemo docekivali gubitnike, dok se vadimo na sudije, dok uvijek pricamo o sreci i dok nemamo jasan cilj koji se mora ispunit. Ljudi ispadnu od posrane Nigerije koja 16 godina ne zna za pobjedu na SP, i to prodje bez ozbiljnih kritika. Jos ih docekaju kao da su nesto napravili. Plasman na SP je se mogao slavit u oktobru, sada se nema sta slavit.

Gubitnicki i malogradjanski mentalitet, i to nevidjeni.
Potpis!!

Do kad ćemo slaviti poraze?

Sent from my Home using fingers
Kao da smo Srbi yebote. Hoce Cuiaba postat sveti Bosanski grad? :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jun 2014, 18:12

Tako je Cartmane, ja ih lično nikad neću dočekati niti se čime mogu iskupiti za sramotu protiv Nigerije, kapiten i selektor za mene lično više ne postoje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 27 jun 2014, 19:58

Cini mi se da ce kreten ostati na klupi. Ceka ponudu nekog trabanspora, ako nebude, a nece, potpisat ce novi ugovor s NFSBiH pa tako i dalje moze odbijati potencijalne reprezentativce i gurati razne Vrse, Bukve i Hadzice.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 27 jun 2014, 20:04

Joj Papeta,i dalje prica o sudijskim odlukama,a svako s barem malo zdrave pameti zna da nas je njegova taktika dotukla.Nigerija je onu noc bila zrela da primi 3 komada,a mi smo nekako uspjeli izgubit.Samo zato sto su silovali Papetovu gresku.Priznaj Pape mozda ti se i oprosti :D

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 27 jun 2014, 20:04

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 27 jun 2014, 20:06

Htjeo reci sto niko ne spominje Petkovica kad se sjetim da ce zamnjenit Hitzfelda na klupi Svice.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 27 jun 2014, 20:07

Stariji ce se sjetit prije rata u novinama Tempo bila je rubrika gdje Tempo dovede nekog od sportista i ti si mogao nazvat tel i postavit pitanje. Kako bi bilo dobro da recimo ss.ba dovede Safeta i putem skypa postavi mu se pitanje,Kad novinari nemaju muda da mu postave pitanje o pripremama, formaciji protiv nigera nepotizmu u repci onda nek mu raja postave
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 27 jun 2014, 20:13

nisko je napisao/la:Stariji ce se sjetit prije rata u novinama Tempo bila je rubrika gdje Tempo dovede nekog od sportista i ti si mogao nazvat tel i postavit pitanje. Kako bi bilo dobro da recimo ss.ba dovede Safeta i putem skypa postavi mu se pitanje,Kad novinari nemaju muda da mu postave pitanje o pripremama, formaciji protiv nigera nepotizmu u repci onda nek mu raja postave
A on bi ti odgovorio: "Momak jesil´ ti zaluto´ ovdje?". Samo da mu ne produže ugovor.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 jun 2014, 20:19

Posto svi znamo kako to sve 'funkcionise' kod nas, mislim da je skoro pa izvjesno da ukoliko Pape ode dolazi Srbin za trenera. Daj Boze da to bude Dusko a ako nije on onda je to Vlado ili Borce, zivi bili pa vidjeli ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 20:21

Pustite te price, nacionalni kljuc se nije gledao kod selektora A-repke. Srbin nikad nije bio selektor na primjer. Nakon Muzurovica dosao Kodro i tako dalje. Previse ste paranoidni.

A Bajevic je realno najbolji kandidat osim Vahe. A vjerujem da ce Vaha imat neke vrlo ozbiljne i privlacne ponude iz Ligue 1 i nekih reprezentacija nakon ovog SP-a. Pitanje je mozemo li mi tu ista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 27 jun 2014, 20:23

Ljudi Bajevic veze nema o modernom fudbalu,covjek jednostavno nije vise trener.
Antic bi bio najbolje rjesenje realno.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 jun 2014, 20:25

Cartman je napisao/la:Pustite te price, nacionalni kljuc se nije gledao kod selektora A-repke. Srbin nikad nije bio selektor na primjer. Nakon Muzurovica dosao Kodro i tako dalje. Previse ste paranoidni.

A Bajevic je realno najbolji kandidat osim Vahe. A vjerujem da ce Vaha imat neke vrlo ozbiljne i privlacne ponude iz Ligue 1 i nekih reprezentacija nakon ovog SP-a. Pitanje je mozemo li mi tu ista.
Zato sto je se to kompenziralo kroz U-21 selektore kao sto je poznato, sto znaci na nivou svih reprezentacija se znaci gledalo tako da niko nije paranoidan ovdje ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 20:28

Nacionalni kljuc se gleda u omladinskim selekcijama, u A selekciji ne.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 jun 2014, 20:34

crvenocrni je napisao/la:Posto svi znamo kako to sve 'funkcionise' kod nas, mislim da je skoro pa izvjesno da ukoliko Pape ode dolazi Srbin za trenera. Daj Boze da to bude Dusko a ako nije on onda je to Vlado ili Borce, zivi bili pa vidjeli ;)
Borce, Jagodica :lol: :lol:
Pa tek onda nas nebi nigdje bilo. Onda bolje i Pape da ostane.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 jun 2014, 20:38

Ajax je napisao/la:
crvenocrni je napisao/la:Posto svi znamo kako to sve 'funkcionise' kod nas, mislim da je skoro pa izvjesno da ukoliko Pape ode dolazi Srbin za trenera. Daj Boze da to bude Dusko a ako nije on onda je to Vlado ili Borce, zivi bili pa vidjeli ;)
Borce, Jagodica :lol: :lol:
Pa tek onda nas nebi nigdje bilo. Onda bolje i Pape da ostane.
Ne govorim ja to sto ja to zelim nego sto je to realnost ali opet mozda grijesim, u stvari iskreno se nadam da grijesim, izuzev prvog pika :cool:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 jun 2014, 20:46

Ovdje ima takvih ljudi da me strah citati sto pisete. Sve vise slicimo nacionalistima iz manjeg entiteta. Doci ce Srbin, pa sto dosao je i u rukometnu repku pa sto se dogodilo. Pa doci ce Jagodic, ni po cemu Susic nije bolji od njega. Pa doci ce Borce, a Susic mu toliko vjeruje da mu je povjerio analizu Nigerije. Pa Dusan Bajevic je Srbin ali castan. Nikad nisam cuo da se deklarirao kao nekakav velikosrbin ili slicno. Radio u komitetu sa Osimom i velicinama kojima Susic moze u dzep stati. Na kraju krajeva u klubovima iz naseg glavnog grada igraju i neki Srbi i to i ne bas malo njih. Pa je li i njih ovako gledate.
Bosnjak sam kojeg su Cetnici puno kostali, ali nikad necu ovako razmisljati. Jer ni repka BIH onda nema smisla.
Nama treba posten pametan izbornik pa bio on Srbin, Hrvat, Bosnjak ili Alzirac.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 jun 2014, 20:51

dubrovnik je napisao/la:Ovdje ima takvih ljudi da me strah citati sto pisete. Sve vise slicimo nacionalistima iz manjeg entiteta. Doci ce Srbin, pa sto dosao je i u rukometnu repku pa sto se dogodilo. Pa doci ce Jagodic, ni po cemu Susic nije bolji od njega. Pa doci ce Borce, a Susic mu toliko vjeruje da mu je povjerio analizu Nigerije. Pa Dusan Bajevic je Srbin ali castan. Nikad nisam cuo da se deklarirao kao nekakav velikosrbin ili slicno. Radio u komitetu sa Osimom i velicinama kojima Susic moze u dzep stati. Na kraju krajeva u klubovima iz naseg glavnog grada igraju i neki Srbi i to i ne bas malo njih. Pa je li i njih ovako gledate.
Bosnjak sam kojeg su Cetnici puno kostali, ali nikad necu ovako razmisljati. Jer ni repka BIH onda nema smisla.
Totalno fulao kontekst ukoliko je ovo odgovor na moj post. Nemam ama bas nikakav problem da dodje Rom ukoliko je to u datom momentu pravo rijesenje. Samo sam istakao kakvo je stanje kod nas i kako se neke stvari biraju, kao da to i ti ne znas?! Ali eto ipak rekose neki da to tako ide 'samo' u mladjim selekcijama a ne i u A repki. Isto kao da ja ne bih volio da se selektori biraju po njihovoj strucnosti a ne po j.....m nacionalno kljucu :evil:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 jun 2014, 20:53

dubrovnik je napisao/la:Ovdje ima takvih ljudi da me strah citati sto pisete. Sve vise slicimo nacionalistima iz manjeg entiteta. Doci ce Srbin, pa sto dosao je i u rukometnu repku pa sto se dogodilo. Pa doci ce Jagodic, ni po cemu Susic nije bolji od njega. Pa doci ce Borce, a Susic mu toliko vjeruje da mu je povjerio analizu Nigerije. Pa Dusan Bajevic je Srbin ali castan. Nikad nisam cuo da se deklarirao kao nekakav velikosrbin ili slicno. Radio u komitetu sa Osimom i velicinama kojima Susic moze u dzep stati. Na kraju krajeva u klubovima iz naseg glavnog grada igraju i neki Srbi i to i ne bas malo njih. Pa je li i njih ovako gledate.
Bolje da nije :lol: :lol:

Nema niko nista protiv Srba, ja bi sutra potpisao Duska, problem je ako dovedu nekoga ko nema kvalitet, nije bitno da li je on Bosnjak, Srbin ili Hrvat.

Kvalitet treba da bude jedino mjerilo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, L-Train, MrPink, Sheyi i 53 gosta.