Prvo momciluk Corleone je u pravu to za Trabzon. Izgleda da su se Turci dogovorili sa njim i prije SP. Ako se radi o velikim parama on ce vjerovatno tamo i otici. Ne sumnjam da ces ti biti presretan sto se toga tice da nas on nece preuzeti. Te tvoje spekulacije da ce preuzeti tim koji igra ligu prvaka su samo tvoje neprovjerene spekulacije, SBBKBB.calcio je napisao/la:Kakav bolan Trabzon, covjek ce preuzeti neki klub koji igra ligu prvaka, koji se bori za titule, sa velikom platom. Zato kazem da su sanse minimalne, a ovaj @Ajax me odmah napao. Tcc
Sto se tice mog citata koji si gore citirao tamo ti je vec sve objasnjeno. Znaci Vaha bi sam sebe finansirao. On jeste mozda duplo ili 3x skuplji od Papeta ili Duska. Ali zato on bi skoro sigurno ( nista nije 100% u sportu ) garantovao EP kao i vjerovatno prolaz grupe. Znaci Vaha bi sa plasmanom zaradio lovu. I samim tim kada se podvuce crta mi nebi bili u minusu zbog njegove visoke plate. Nego vjerovatno cak u plusu kada ga poredimo sa jeftinijim selektorima.