FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko Hosic ima godina, mislim da je on prestar da bi potpisao na 2,5 god.? Nace on valjda biti novi Zukic, samo da se vuce po terenu 

Ima 30 kuka al je odlican stoper i pomocice nam vise nego dobro,prosao je sa velezom pripreme tamo bio jedan od boljih igraca,kolko sam cuo po njihovim pricama...bolje da je potpisao na 2,5 nego na pola godine kao sto su prije slucajevi bili...dado83 je napisao/la:Koliko Hosic ima godina, mislim da je on prestar da bi potpisao na 2,5 god.? Nace on valjda biti novi Zukic, samo da se vuce po terenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Crveni_1922
E ovo je **** lud zbunjenog izgleda vamo nasi izjavljuju da se vraca Hosic u Velez a evo sad potpiso za Rajvosa sto neko dobro laze u P.M. Ima li iko sigurnu informaciju da je Hosic u Sarajevu ali stipu se medija i sta pise na sportin.bafk sarajevo je napisao/la:evo informacije http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=16362
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Informacija provjerena na nasem forumu rodjak mu se oglasio,bio na treningu zaduzio broj 23Crveni_1922 je napisao/la:E ovo je **** lud zbunjenog izgleda vamo nasi izjavljuju da se vraca Hosic u Velez a evo sad potpiso za Rajvosa sto neko dobro laze u P.M. Ima li iko sigurnu informaciju da je Hosic u Sarajevu ali stipu se medija i sta pise na sportin.bafk sarajevo je napisao/la:evo informacije http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=16362

Kao ovi u velezu mu nisu uspjeli sredit stan nisu ispostovali dogovor i dosao nama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- antipolitika
- Kontakt:
Evo citam Hosic i Skoro u Vas,nije lose,bolja pojacanja bez ugovora u BiH ne mogu se naci a citao sam i također da nece imati pravo nastupa protiv Zrinjskog?Kakvo je stanje u FK Sarajevo,ovdje u Mostaru se sprema veliki derbi i bodovi su vec upisani zbog euforije itd al Sarajevo uvjek moze iznenadit i jedina su ekipa uz Siroki i Zrinjski koja isto igra i doma i u gostima.
Pozz Hordama najmnogobrojnijim navijacima i ocekujemo vas pod Bijelim Brijegom...nek tekma prođe bez sranja i nek citava BiH pogleda tko su dvije trenutno najbolje ekipe u nas...jeb ti Slaviju
Najbolje bi bilo za nas da Sarajevo ,Siroki i Sloboda uz Zrinjski prođu u evropu ,kakvi laktasi kakvi slavijasi
Pozz Hordama najmnogobrojnijim navijacima i ocekujemo vas pod Bijelim Brijegom...nek tekma prođe bez sranja i nek citava BiH pogleda tko su dvije trenutno najbolje ekipe u nas...jeb ti Slaviju

Najbolje bi bilo za nas da Sarajevo ,Siroki i Sloboda uz Zrinjski prođu u evropu ,kakvi laktasi kakvi slavijasi

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Skoro i Hosic naravno neigraju protiv zrinjskog,takodjer vjerovatno nas nece Janjos vodit sa klupe posto je fasovo crveni sad protiv Celika,isto tako nema mladjeg Janjosa koji je dobio 3 zuti...ocekivanja za tekmu sta da ti kazem ,ovdje sto traze od momaka jest 90 minuta borbe na terenu,svjesni su snage zrinjskog i da je tesko uzet pobjedu,uz sve sto imamo mladu ekipu koja se jos uvijek uigrava i osim utakmice sa celikom nisu imali pravu provjeru...tako da se od njih ocekuje borba do kraja pa sta bude bude,Horde naravno dolaze,tako da ocekujem dobru utakmicu sto na terenu, a mislim da o tribiniama nemoramo nesto posebno rijeci trosit da ce sa obje strane biti vise nego dobro,i nek bolji pobjediantipolitika je napisao/la:Evo citam Hosic i Skoro u Vas,nije lose,bolja pojacanja bez ugovora u BiH ne mogu se naci a citao sam i također da nece imati pravo nastupa protiv Zrinjskog?Kakvo je stanje u FK Sarajevo,ovdje u Mostaru se sprema veliki derbi i bodovi su vec upisani zbog euforije itd al Sarajevo uvjek moze iznenadit i jedina su ekipa uz Siroki i Zrinjski koja isto igra i doma i u gostima.
Pozz Hordama najmnogobrojnijim navijacima i ocekujemo vas pod Bijelim Brijegom...nek tekma prođe bez sranja i nek citava BiH pogleda tko su dvije trenutno najbolje ekipe u nas...jeb ti Slaviju![]()

ma nije do mene sto igraci nisu dosli kad sam govorijo sami znate sta se govorilo mnogo konbinacija je bilo u to vrijeme svi smo vidjeli kako se zavrsilo mada i ovako nije lose sa skorom hosicem farukom i ostalim koji su stigli nadm se barem 2 mjestu
U nas se vec osjeca euforija u zraku,samo najavljuju kisu citav tjedan pa mozda tribine i ne budu popunjene kako smo se nadali (mislim na zapadnu tribinu gdje su gledatelji,navijaci kisu ne shvataju ozbiljno
)
Savjet:Okanite se alkohola,jer murja ako primjeti da je neko "pod saugom" onda ce vas sigurno vratiti!

Savjet:Okanite se alkohola,jer murja ako primjeti da je neko "pod saugom" onda ce vas sigurno vratiti!
Naravno nesto oslabljeni idemo u Mostar pa sam blagi skeptik.antipolitika je napisao/la:Evo citam Hosic i Skoro u Vas,nije lose,bolja pojacanja bez ugovora u BiH ne mogu se naci a citao sam i također da nece imati pravo nastupa protiv Zrinjskog?Kakvo je stanje u FK Sarajevo,ovdje u Mostaru se sprema veliki derbi i bodovi su vec upisani zbog euforije itd al Sarajevo uvjek moze iznenadit i jedina su ekipa uz Siroki i Zrinjski koja isto igra i doma i u gostima.
Pozz Hordama najmnogobrojnijim navijacima i ocekujemo vas pod Bijelim Brijegom...nek tekma prođe bez sranja i nek citava BiH pogleda tko su dvije trenutno najbolje ekipe u nas...jeb ti Slaviju![]()
Ocekujem dobru navijacku atmosferu kaka dolikuje najboljim navijackim skupinama sto jesu HZ I ultrasi,i nadam se igri FCS kakva nas krasi i na domacem i gostujucem a to je borbeno i napadacki kakav je i zrinjski(a ne kao zeljo i sloboda-antifudbal-u zadnje vrijeme).
Mala zal sto nismo kompletni(trener janjos,igraci,janjos,rizvanovic,skoro,hosic,dzakmic itd.)ali mislim da ce se na ovom direkton prijenosu moci vidjeti nesto trenutno najbolje u BIH.
Neka pobijedi bolji.
poz ultrasima i samo nastavite tako.
dio vezan za alkoholEagles je napisao/la:U nas se vec osjeca euforija u zraku,samo najavljuju kisu citav tjedan pa mozda tribine i ne budu popunjene kako smo se nadali (mislim na zapadnu tribinu gdje su gledatelji,navijaci kisu ne shvataju ozbiljno)

NA OVO GOSTOVANJE NECE BITI DOZVOLJEN ULAZAK U AUTOBUS NAVIJACIMA KOJI SA SOBOM BUDU NOSILI ALKOHOL ILI BUDU U ALKOHOLIZIRANOM STANJU
Tako da se ne sikiramo da ce nas vratit

- FK Sarajevo
- Kontakt:
sad smo dobro pojacani kako u napadu tako i u odbrani
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
igraj škoro aleeeee igraj škoro aleeeee.....još i hošić potpisao.....sad tek imamo ekipu za europu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Eagles to se ti brines da nas dodje vise ?
U svakom slucaju,znamo za te procedure

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Eagles to se ti brines da nas dodje vise ?![]()
Pa kakav je derbi bez gostujućih navijača!
PS: mali ispravak: sto se tiče vremena bit će KIŠA golova u vasoj mreži

dosta zajebancije,nego hoće li Škoro igrat,neki govore da hoće a neki ne?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
nece igrati nevjerujem jos covjek nije ni potpisao treba cekati papire i registracijuEagles je napisao/la:High je napisao/la:Eagles to se ti brines da nas dodje vise ?![]()
Pa kakav je derbi bez gostujućih navijača!
PS: mali ispravak: sto se tiče vremena bit će KIŠA golova u vasoj mreži
dosta zajebancije,nego hoće li Škoro igrat,neki govore da hoće a neki ne?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Prvak BiH će direktno igrati u drugom pretkolu (u kojem postoji mogučnost da bude čak i nosioc). Drugi će igrati u kupu UEFA, i takođe će se uključiti u drugom pretkolu. Trečeplasirana ekipa igra takođe u KUPU UEFA (LIGA EVROPE), ali starta od prvog pretkola. Pobjednik Kupa BiH igra takođe u ligi evrope (sadašnji Kup UEFA), uključuje se u drugom pretkolu. BiH JE BROJ PREDSTAVNIKA DOBILA NA OSNOVU REZULTATA NAŠIH KLUBOVA ZADNJIH 5 SEZONA. Detaljnije na UEFA com.
- Psychosocial.
- Kontakt:
FCS je napisao/la:Prvak BiH će direktno igrati u drugom pretkolu (u kojem postoji mogučnost da bude čak i nosioc). Drugi će igrati u kupu UEFA, i takođe će se uključiti u drugom pretkolu. Trečeplasirana ekipa igra takođe u KUPU UEFA (LIGA EVROPE), ali starta od prvog pretkola. Pobjednik Kupa BiH igra takođe u ligi evrope (sadašnji Kup UEFA), uključuje se u drugom pretkolu. BiH JE BROJ PREDSTAVNIKA DOBILA NA OSNOVU REZULTATA NAŠIH KLUBOVA ZADNJIH 5 SEZONA. Detaljnije na UEFA com.
može link ako nije problem jer ja fakat to nemogu nać ... xD
Najdetaljnije ćeš naći na WIKIPEDIA - lige evrope 2009-2010, format takmičenja za sledeću sezonu. Kao i WIKIPEDIA - CHAMPION LEAGUE 2009-2010.
Ako neko posjeduje rezultate fk sarajevo u ligi jugoslavije volio bi da razmjenimo podatke, jer i ja posjedujem bogtu arhivu. Zanimaju me i slike iz tog perioda.
Kako se ovo oko Hosica iskomplikovalo to je cudo,danas igrao trening utakmicu najbolji bio,fazon je sad sto su iz Veleza poslali neki fax kako je Hosic sa njima potpisao registraciju,znaci nije ugovor potpisan nego ta registracija,u tom slucaju nema pravo da dodje u Sarajevo,sad Hosic se oglasio kako su mu u Velezu falsifikovali potpis kako on nikad nista za njih nije potpisao,procedura prava dabogda da nam ovo na dobro izadje,ukoliko se ispostavi da je stvaro potpisao nista od njega,iako bi nam vise nego dobro dosao igrac je predobar
Trenutno korisnika/ca: alacious, imekorisnicko, Varijantas8 i 45 gostiju.