SP2014 Brazil: Sličice

O navijačima, zanimljivostima, sličice, TV prijenosi, prognoze, takmičenja forumaša i druge zabavne teme.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Belmin6
Kontakt:

Re: SP2014 Brazil: Sličice

Post Postao/la Belmin6 » 17 mar 2014, 17:53

Meni prvi došao Lukica. :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice

Post Postao/la Cautinho » 17 mar 2014, 17:55

Ako ste i platiti 2.5 marke album,kao i da je to neka "prevara".2 marke gore dole,niste valjda toliki kokuzi pa vam zao marke.Nego,ovdje kod nas neke glupe zenske na trafikama rade,ona se zavali tamo unutra u fotelju a tamo gdje stoje novine ispod pulta stavila 3 velika paketa sličica,ima i brazuke.Brate dragi,jest teško uzet koji paketic i stavit u dzep,ne moze te vidjet nikako.
Evo sam maloprije uzeo 4 paketa,a platio sam jedan.
Keep walking.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 17 mar 2014, 17:55

Ja na Ilidzii kupio na trafici ispred poste i ostalo je jos albuma.Kupio sam jos dva pakovanja...zadnji mi je bio 2006 SP sto sam skupljao i zaista se ne moze poredit s ovim koji je losiji,papir tanji,slibe manje barem meni izgledaju,a i vise bih volio da imena igraca i oni osnovni podaci pisu u albumu samom,ali eto skupit ce se i ovo ;)
Rojs,Hiiguain i Hulk jaca imena sad zasad :mrgreen:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 mar 2014, 17:57

Cautinho je napisao/la:Ako ste i platiti 2.5 marke album,kao i da je to neka "prevara".2 marke gore dole,niste valjda toliki kokuzi pa vam zao marke.Nego,ovdje kod nas neke glupe zenske na trafikama rade,ona se zavali tamo unutra u fotelju a tamo gdje stoje novine ispod pulta stavila 3 velika paketa sličica,ima i brazuke.Brate dragi,jest teško uzet koji paketic i stavit u dzep,ne moze te vidjet nikako.
Počne se s paketićima, završi se na većim stvarima. Rano si počeo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 mar 2014, 17:57

Stvarno nevjerovatno koja zaraza sa ovim slibama.Pricam sad s ovim sa faxa svi skupljaju,samo se usutili valjda im ofirno reci. :lol:

Imam 2 rodjaka u osnovnoj,rek'o sam im petak da mi donesu 50 komada da ih ja nemam a 100 komada je cener.Sad kako ce doci do njih,ne zanima me. :lol:
1946

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 mar 2014, 17:57

Kakvih se ovdje pacijenata nakotilo danas :roll: kao nije orginal, jeste, možda, provjerićemo, recite, ipak je orginal... A mi ovdje mjesecima odbrojavamo i padobranci ulete i pitaju gluposti, e svašta. Uglavnom ovih dana ide razmjena. Ja danas već imam 30 duplih :D biće još toga hehehe
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 17 mar 2014, 17:58

ima do kraja prvenstva jos cetiri mjeseca skoro i ko ima para popunit moze za deset dana,ali eto nije to neki gust :mrgreen:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 mar 2014, 17:59

Pa vjerovatno je slabiji kvalitet i losije odradjen jer je distribucija za BIH i Sloveniju ove verzije valjda, vidite da ovi stariji su isli i za vece zemlje i razvijenije pa su mozda i zbog toga bolje urdajeni ali nema veze, kakav god bitno je da je orginal, a jeste ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 mar 2014, 18:03

Titova-Juga je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Ako ste i platiti 2.5 marke album,kao i da je to neka "prevara".2 marke gore dole,niste valjda toliki kokuzi pa vam zao marke.Nego,ovdje kod nas neke glupe zenske na trafikama rade,ona se zavali tamo unutra u fotelju a tamo gdje stoje novine ispod pulta stavila 3 velika paketa sličica,ima i brazuke.Brate dragi,jest teško uzet koji paketic i stavit u dzep,ne moze te vidjet nikako.
U Titino vrijeme ja bih sada brojao slomljena rebra.
Keep walking.

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 17 mar 2014, 18:04

Koliko kosta paketic citav ? :mrgreen:
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 mar 2014, 18:05

yebo ga zljeb obisao citavu vogoscu nigdje nijednog albuma kazu prodavacice velika potraznja.. :D nista valja cekati srijedu i oslobodjenje :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 mar 2014, 18:05

ado899 je napisao/la:Koliko kosta paketic citav ? :mrgreen:
Kerma.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 mar 2014, 18:07

Cautinho je napisao/la:
U Titino vrijeme ja bih sada brojao slomljena rebra.

Ma nije bitno koje je vrijeme u pitanju, ja ti govorim zbog tebe. Mlad si, a počne se na malim stvarima.

Smrt nacionalizmu !!

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 17 mar 2014, 18:09

ado899 je napisao/la:Koliko kosta paketic citav ? :mrgreen:
Kerma.
Aha hvala na odg ;) nije skupo,al ljepse je skupljati mjesec-dva,nego za 15dana popuniti citav.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 mar 2014, 18:10

QUARTERBACK je napisao/la:yebo ga zljeb obisao citavu vogoscu nigdje nijednog albuma kazu prodavacice velika potraznja.. :D nista valja cekati srijedu i oslobodjenje :mrgreen:
Ja rezervisao Oslobođenje za srijedu, ima jedna trafika tu stalno kupujem novine pa zamolio tetu da mi ostavi jedan album sa strane. ;) :)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Scarface
Kontakt:

Post Postao/la Scarface » 17 mar 2014, 18:11

Zna li neko jel ostalo albuma u konzumu u bbi-u

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 mar 2014, 18:13

Ma boli me qrac,matori.Sličice su preskupe šta jest jest,jedna marka paketić,a u albumu 700 sličica.Ja pamtim vremena kad su sličice fudbalera bile pola marke i to nije davno bilo.Činilo mi se da je tada više ljudi i skupljalo,znao sam viđati djecu koje su imali sličice visine 20 cm.Ja sam jedno vrijeme skupljao neke avione i album imao 200 sličica.Paketić bio 30 feninga.Za 10 maraka si mogao cijeli album popuniti.
Snalazim se,sta mogu,ovo volim,a ta tvoja konstatacija nije na mjestu.Nisam ja nikakav lopov,a nit si ti neki moralista.Da su vama tako sličice na pladnju za uzet,uzeli bi i vi.
Keep walking.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 mar 2014, 18:17

kiky zavrsi i nama 3-4 paketica. :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 mar 2014, 18:19

Cautinho je napisao/la:Ma boli me qrac,matori.Sličice su preskupe šta jest jest,jedna marka paketić,a u albumu 700 sličica.Ja pamtim vremena kad su sličice fudbalera bile pola marke i to nije davno bilo.Činilo mi se da je tada više ljudi i skupljalo,znao sam viđati djecu koje su imali sličice visine 20 cm.Ja sam jedno vrijeme skupljao neke avione i album imao 200 sličica.Paketić bio 30 feninga.Za 10 maraka si mogao cijeli album popuniti.
Snalazim se,sta mogu,ovo volim,a ta tvoja konstatacija nije na mjestu.Nisam ja nikakav lopov,a nit si ti neki moralista.Da su vama tako sličice na pladnju za uzet,uzeli bi i vi.

Znam ja da je vrijeme izopačeno, i da se dobri savjeti danas gledaju kao loši i obratno.
Niko nije rekao da si lopov, samo sam ti dao savjet koji si objeručke shvatio kao uvredu pa si uvredom uzvratio da bi ja i neko drugi slično napravili u tvojoj situaciji. Vidis, ne bi.

Smrt nacionalizmu !!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 mar 2014, 18:27

Kakav bolan savjet?Alo pionir,nisam ja malouman ili retardiran,ne trebaju meni savjete.Eto kradem sličice po trafikama i sutra ću,prekosutra,aBd.Yebe mi se.Ovo su sličice,tvoje misljenje je da cu ja sad preci na nesto vece,ali ne moras se bojat,necu.Slicice su to ljudi,evo gledam i djecu vani,kontam kako cu da ih zayebem da im uzmem sličice.
HAHAHA.
@Vedo ma sredit ću ja vama cijelu trafiku,evo čekam da ode ova teta što je drži.
Keep walking.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.