EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Ma Englezi uzimaju. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Englezi 100 % 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:
It's coming home, it's coming home 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Belgijanci uvijek nesto, a nikad nista tako ce biti i ovaj put.
Takodjer se nadam finalu bez Njemaca
Takodjer se nadam finalu bez Njemaca

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
EURO 2016 - Francuska - općenito
Uzimajuci u obzir da su mnoge repke suocene sa otkazima i nepozivanjem nekih boljih igraca iz njima poznatih razloga, mislim da bi ovo evropsko moglo biti slicno 2004-toj u vidu nekg iznenadjenja, mozda ne do samog kraja, ali do polufinala se sigurno moze izboriti neki autsajder.
Ipak se svakako izdvajaju Nijemci, Spanci i domacini. Pitanje je i kakva je atmosfera kod susjeda Hrvata, ali imaju ekipu da mogu biti minimalno u 1/4 finalu.
Sto se mene tice apsolutna podrska ide Francuskoj te braci Turcima naravno.
Ipak se svakako izdvajaju Nijemci, Spanci i domacini. Pitanje je i kakva je atmosfera kod susjeda Hrvata, ali imaju ekipu da mogu biti minimalno u 1/4 finalu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Francuska ili "moja" Njemacka po meni, mislim da se previse uzdate u Engleze, i sa boljim igrackim kadrom nisu osvajali
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Island iznenadjenje prvenstva.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
http://eurofantasy.uefa.com/en. Evo fantazi ako nekog zanima
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Švabe uzimaju 

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

Turska ima finu ekipicu mogli bi napraviti dosta problema u grupi, a Englezi se uvijek simpatisu

Italija definitivno .Forza Italia .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Italija definitivno .Forza Italia .

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Otkazima?Tko je to otkazao?Osim nebitnog gnoma.Pogba je napisao/la:Uzimajuci u obzir da su mnoge repke suocene sa otkazima i nepozivanjem nekih boljih igraca iz njima poznatih razloga, mislim da bi ovo evropsko moglo biti slicno 2004-toj u vidu nekg iznenadjenja, mozda ne do samog kraja, ali do polufinala se sigurno moze izboriti neki autsajder.
Nek napravi neko teme po grupama, da se bolje uprati. 

Biti će,polako.Jedva da su i pripremne utakmice počele,a gdje smo još od konačnih spiskova da bi se uopće moglo reći išta pametnije o ekipama.
Ma da se organizuje kup apeninskog poluotoka, oni ne bi osvojili. Najlosiji roster u historiji, selektor ima novi, ozbiljniji posao o kojem mora razmisljati itd. Cucnuli skupa sa Holandijom sto je tragedija za fudbal u globalu.Besic je napisao/la:Italija definitivno .Forza Italia .
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
He da bar skupinu ne prođu,ali vjerojatno će opet Italija biti jako neugodna i prešišati prognoze ove ogromne većine koja ih ne vidi kao ozbiljnu ekipu.Ne bi me iznenadilo ni prvo mjesto u skupini ispred Belgije.
Kao što rekoh mišljenja sam da Španija uzima.
Navijat ću za Talijane kao i uvijek, uz to podržati Hrvate (iako im je atmosfera dosta loša) jer imaju zaista finu generaciju koja bi mogla daleko a i poznavajući "naš" mentalitet ne bih se iznenadio ni da nakon grupe već pakuju kofere, i simpatične Albance i Islanđane.
Navijat ću za Talijane kao i uvijek, uz to podržati Hrvate (iako im je atmosfera dosta loša) jer imaju zaista finu generaciju koja bi mogla daleko a i poznavajući "naš" mentalitet ne bih se iznenadio ni da nakon grupe već pakuju kofere, i simpatične Albance i Islanđane.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Suljo20002
- Kontakt:
Italija
Englezi i Njemci ce pokazat na ovom euru da nemaju pojma o fudbalu,te ce zajedno pakovat kofere i ronit suze

Englezi i Njemci ce pokazat na ovom euru da nemaju pojma o fudbalu,te ce zajedno pakovat kofere i ronit suze

"Njemačka nikada u historiji nije izgubila u Dortmundu. Igrali smo pred 70 hiljada Nijemaca i samo pet hiljada Italijana. Pokazali smo fantastičan karakter i autoritet. Ubacio sam četvrtog napadača, jer se više ništa nije dešavalo u sredini. Igrali su napad protiv odbrane. U tim momentima, naša odbrana nije dopuštala apsolutno ništa da prođe. Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Materazzi i Grosso štićeni od Gatussa. Ništa nije moglo proći. Ako se sjećate, pogodili smo stativu i prečku u produžecima. Tada sam počeo vjerovati da možemo osvojiti Svjetsko prvenstvo"
Evo malo za ovu Njemačku nejač, da ih podsjetimo kako to rade majstori fudbala
Grande Alex
[youtube][/youtube]
Evo malo za ovu Njemačku nejač, da ih podsjetimo kako to rade majstori fudbala

Grande Alex

[youtube][/youtube]
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.