Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Football Manager 2014
Pa ja ću izluditi više yebem ti igricu i ko je napravi ovakvu, pa jel moguće da ja imam 27 šuteva 15 u okvir gola i zabijem yebenih 0 golova a ovi imaju 2 yebena šuta u okvir gola i zabiju mi yebeni gol u finalu kupa u 87' minuti.. cccc
Ma glupa igra ko noć,od FM 2008 SU POČELI da s.e.ru... ni na što igrica ne liči... Svako živ te može pobijediti...QUARTERBACK je napisao/la:Pa ja ću izluditi više yebem ti igricu i ko je napravi ovakvu, pa jel moguće da ja imam 27 šuteva 15 u okvir gola i zabijem yebenih 0 golova a ovi imaju 2 yebena šuta u okvir gola i zabiju mi yebeni gol u finalu kupa u 87' minuti.. cccc

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma evo meni su se ta sranj.a umajila kako mijenjam formacije u toku utakmice i prilagodjavam se...zalosno je sto kad vodim 2-0 i imam igraca vise ja moram prec na bunker ali boze moj, daje rezultate koliko-toliko...problem je i dalje kad prvi primim go ali to neutralisem sto mi je stalna priprema protiv koga god igrao "def. positioning", naravno problemi se javljaju kod prekida pa sam sve igrace (sem jednog) vratio nazad i kod slobodnjaka i kod kornera.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sinoc se desilo nesto nevjerovatno. Nakon sto sam usao u finale Lige Prvaka sa Evertonom izgubio sam od Tottenhama. Ovo je najbolje finale lige prvaka ja mislim ikada !!
Penali,crveni kartoni, 10 golova + produzetci, penali ..

Penali,crveni kartoni, 10 golova + produzetci, penali ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Najrealniji FM uz FM 2010 je svakako i 12-ka 

meni je najrealniji FM 2012 , tu kad' vodiš slabiju ekipu ne možeš dobit da si ne znam ti šta, al' zato kad' uzmeš jači tim meteš sve...barem je tako kod mene bilo

- Donnie Darko
- Kontakt:
A jesam los na ovom FM-u, ako bude srece uhvatit cu ligu prvaka sa Atleticom, mada tesko. Maloprije protiv Barce, 0-0 poluvrijeme, i povedem nekako na pocetku drugog. I 5-1 zavrsi, tri penala za Barcu od kojih su jedan promasili 

- inacefindecko
- Kontakt:
ja samo živce izgubih, počnem s evertonom, počnem da metem, lukaku=ronaldo, ubijam hljebu u arsenalu, liverpoolu i takvim sličnim OSREDNJIM klubovima, i onda odjednom negdje protiv Hulla Lukaku postane Adilović, lopte primit ne može, a Hull me naguuzi 3-1 na sred goodison parka..
i od tad se i s wba borim za bod..
i od tad se i s wba borim za bod..
sve ej do taktike ljudi...nemojte od bilo kojeg kluba praviti ono što nije, pokušavat igrat kao Barca i sl...trebate shvatiti da se ekipa treba naviknuti na novi način igre, na novu taktiku i uloge u ekipi...pogotovo ako je ta taktika u potpunosti različita od one kako je taj klub navikao igrati, a kako klub igra (koja mu je taktika) možete vidjeti u editoru
i nemojte stavljati fluid!

tako je care, svi bi hjteli sitni vez i 99% posjed lopte, ne ide tako...kod meenee jee rigid majka i counter, pa tucem u super kupu sa valenciom real i kuci i u gostimaGusar1995 je napisao/la:sve ej do taktike ljudi...nemojte od bilo kojeg kluba praviti ono što nije, pokušavat igrat kao Barca i sl...trebate shvatiti da se ekipa treba naviknuti na novi način igre, na novu taktiku i uloge u ekipi...pogotovo ako je ta taktika u potpunosti različita od one kako je taj klub navikao igrati, a kako klub igra (koja mu je taktika) možete vidjeti u editorui nemojte stavljati fluid!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa yebla ih taktika i yebenih 15 šuteva u okvir gola a nijedan gol, šta je to to je retardirana ekipa qrac je to do taktike neke tamo
Sve ekipe udaram kontrama

2 šuta, 3 gola

i najdraža tekma, ljudi me pojeli u svakom pogledu al' nije im se dalo

2 šuta, 3 gola

i najdraža tekma, ljudi me pojeli u svakom pogledu al' nije im se dalo

taktika je sve...

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nakon 2 sezone u Evertonu, trenutno moj tim izgleda ovako. Spremni smo u pohod za novu titulu prvaka Engleske i Lige prvaka. Ovo lijevo krilo sto se ne vidi je Muniain

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ajde takticari, podijelite sa nama te vase postavke 

- IlPrincipe
- Kontakt:
Treba da znate koju poziciju treba da igra koji igrač tj npr ako je MC neki igrač evo tipa Essien. Ne mozes ti njemu dat zadatak 'Deep lying midfielder' ili 'Advanced playmaker' na to treba obratiti paznju i vecina tu grijesi. Essien je box to box, central midfielder ili ball winning midfielder.
Treba obratiti paznju na karakteristike igrača. Kod mene je Verrati deep lying playmaker jer ima dobar passing,creativity itd ..
Ovako izgleda moja taktika, obratite paznju na ovo sa desne strane..
Pass into space, imam prebrza krila i prebrzog napadača i lopte u prostor su njihove i time osvajam teren. S passerima kao sto su Verrati i Hernanes to je odlično.
Higher tempo, s time pokusavam da ekipa igra brze i fluidnije.
Get stuck in, to znači da odbrambeni igrači idu zestoko u duele sto je nesto sto pomogne, barem meni.
Retain posession, u nogometu je veoma bitan posjed lopte, potrebno je imati 2 kreativca na terenu koji mogu da kontrolisu igru, ja u njima vidim Hernanesa i Verratija.
Shorter passing, to su oni izluđujući pasovi na sredini terena koji navuku protivničke igrače i onda to Verrati kazni jednim 'tricky passom'
Be more disciplined, ne zelim neradnike na terenu, s obzirom da jos nemam neku world class ekipu, od njih zahtjevam ozbiljnost i kretanje.
Mentality sve zavisi protiv koga igram..
Fluidity mi je vecinom Fluid jer igrači moraju da obavljaju i druge zadatke na terenu osim samo svojih.
Znači sve u svemu nesto slicno Dortmundovoj igri. To je moja taktika koju koristim i uspio sam u 2 sezone osvojiti 1 Premier Ligu, 1 Ligu Prvaka i 1 FA Cup ..

Treba obratiti paznju na karakteristike igrača. Kod mene je Verrati deep lying playmaker jer ima dobar passing,creativity itd ..
Ovako izgleda moja taktika, obratite paznju na ovo sa desne strane..
Pass into space, imam prebrza krila i prebrzog napadača i lopte u prostor su njihove i time osvajam teren. S passerima kao sto su Verrati i Hernanes to je odlično.
Higher tempo, s time pokusavam da ekipa igra brze i fluidnije.
Get stuck in, to znači da odbrambeni igrači idu zestoko u duele sto je nesto sto pomogne, barem meni.
Retain posession, u nogometu je veoma bitan posjed lopte, potrebno je imati 2 kreativca na terenu koji mogu da kontrolisu igru, ja u njima vidim Hernanesa i Verratija.
Shorter passing, to su oni izluđujući pasovi na sredini terena koji navuku protivničke igrače i onda to Verrati kazni jednim 'tricky passom'
Be more disciplined, ne zelim neradnike na terenu, s obzirom da jos nemam neku world class ekipu, od njih zahtjevam ozbiljnost i kretanje.
Mentality sve zavisi protiv koga igram..
Fluidity mi je vecinom Fluid jer igrači moraju da obavljaju i druge zadatke na terenu osim samo svojih.
Znači sve u svemu nesto slicno Dortmundovoj igri. To je moja taktika koju koristim i uspio sam u 2 sezone osvojiti 1 Premier Ligu, 1 Ligu Prvaka i 1 FA Cup ..

Sve je to dobro nego jesil ti il bilo ko na ovoj temi dao ili primio ijedan gol da je covjek sa 30 metara izasao sam pred golmana?
Glory Glory Man United!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jao perverzije vidjeti da ti igrač ima -9 ability pa čovječe to je san snova fakat neobično. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.