Oba gola su bila regularnaRz88 je napisao/la:smiijesno , bas me zanima kako ce sudija namjestiti pobjedu protiv nas , uskoro ce tekma ako Bog da Velez-Celik, golovi su vise nego smijesno, bas mi jezao posusja, sramota, ovo nema veze sa red army, ovo ja govorim samo u vezi igraca veleza, i njihove igre, ovakvi golovi nisu ni za 100 lige a ne za 1 lige, pa kako ne mogu da odigraju postenu tekmu.
Problem je u tome sto mozemo prebacivat samo jedan po jedan post,a to je previse zamorno,trazimo nacin kako bi prebacili temu na jednostavniji nacin,mi cemo i dalje pokusavat da to rijesimo,a do tad pisite ovdje.The_Target je napisao/la:Hoce li nam neko izaci u susret i vratiti temu i postove o Velezu, ako nije neki problem???
ta će nas oni izbacitiCrveni_1922 je napisao/la:Evo sto nas izbacuju iz Lige godinama a sad hoce i sa foruma.............(sala naravno)
Est.RA81-MC je napisao/la:ta će nas oni izbacitiCrveni_1922 je napisao/la:Evo sto nas izbacuju iz Lige godinama a sad hoce i sa foruma.............(sala naravno)
- crveni ne sekiraj se, nikada niko ni VFC ni RA neće izbaciti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.