il' ono sanjam da karam i bas kad treba da umocim probudim se

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam ga uspio umocit jednom. I probudio se namocen.geoxx je napisao/la:ja cesto sanjam da se s nekim tucem , i uvijek kad krenem ga udarim sakom nikako ne uspijevam![]()
To se i meni dosta puta desilogeoxx je napisao/la:ja cesto sanjam da se s nekim tucem , i uvijek kad krenem ga udarim sakom nikako ne uspijevam![]()
Poceo sam da razmisljam o informaticarki Tini.vedofeelgood je napisao/la:Meni to bilo ofirno da napisem, to za te osobe al mi se to desava stalno. Npr. krenem u skolu, i nesto razmisljam putem i naumpadne mi neka treba, i kontam nesto o njoj, kad ja prodjem 100m, ta ista treba ide meni u susret. Sjeb pravi i to nije jednom tako, nego se desi u 95% slucajeva kad razmisljam o nekom, da ga u narednih 10-15 minuta vidim
Ekonomista je napisao/la:Poceo sam da razmisljam o informaticarki Tini.vedofeelgood je napisao/la:Meni to bilo ofirno da napisem, to za te osobe al mi se to desava stalno. Npr. krenem u skolu, i nesto razmisljam putem i naumpadne mi neka treba, i kontam nesto o njoj, kad ja prodjem 100m, ta ista treba ide meni u susret. Sjeb pravi i to nije jednom tako, nego se desi u 95% slucajeva kad razmisljam o nekom, da ga u narednih 10-15 minuta vidim
Isti samceze je napisao/la:Ne mogu izaci iz kuce a da se ne pogledam u ogledalu, bilo u grad, bilo u prodavnicu
I na kraju, ako se sa nekim dopisujem, vise volim da iskljucim zvuk pa gledam na mobitel cesto, nego da cujem kad je poruka doslaOvo mi nikad nece biti jasno zasto
Mene na faxu docekala bolja informaticarka.vedofeelgood je napisao/la:Ekonomista je napisao/la:Poceo sam da razmisljam o informaticarki Tini.vedofeelgood je napisao/la:Meni to bilo ofirno da napisem, to za te osobe al mi se to desava stalno. Npr. krenem u skolu, i nesto razmisljam putem i naumpadne mi neka treba, i kontam nesto o njoj, kad ja prodjem 100m, ta ista treba ide meni u susret. Sjeb pravi i to nije jednom tako, nego se desi u 95% slucajeva kad razmisljam o nekom, da ga u narednih 10-15 minuta vidim![]()
![]()
Jest mi krivo sto mi ne predaje više
Donnie Darko je napisao/la:Ja sam ga uspio umocit jednom. I probudio se namocen.geoxx je napisao/la:ja cesto sanjam da se s nekim tucem , i uvijek kad krenem ga udarim sakom nikako ne uspijevam![]()
Koji mit?madridist je napisao/la:Ne sjećam se ko je postavio ali večeras sam iskoristio onaj fazon s redanjem daljinskih i upalilo je znači
myth confirmed