Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Pa sta je onda u Arsenalu radio cijelo vrijeme?Colo Colo je napisao/la: Rvp nije klasični napadač on je više ofenzinini vezni koji može odigrati i napadača uspješno protiv slabijih protivnika kao što su San Marino i Sjeverna Irska,a kad igraju protiv jačih protivnika on u napadu samo smeta.Njemu je mjesto iza napadača to jeste iza Huntelara i utakmica protiv Danske je to dokazala kada se više puta vraćao nazad da bi on organizovao napad.
Kakav bolan problem sa Snajderom, pa čovjek ih je sam prošlo SP odveo do finala, najbolji Holandski igrač ubjedljivo.AllGunsBlazing je napisao/la:Niej sve ni u Van Persiju, on i Marvijk se bas i ne podnose najbolje. Marvijk ga je prebacio u rezervni tim Feynorda kad je ovaj igrao tu zbog kako rece nekih problema sa njim. Jos uz sve to Marvijk ne voli tehnicke igrace(inace u Feynordu su cijenjeniji ovi trkaci, kao Kuyt, nego igraci poput Robina, ili su bili u to vrijeme) zbog toga Holandija skroz ruzno igra.
Druga stvar je Robben, mislio sma da i Snajder nece dodavati(npr. proslo svjetsko je i sa Snajderom bio problem)ali dobar je Snajder bio, medjutim Robben je katastrofa. Mislim da on mora ispasti iz tima ukoliko zele nesto vise da urade.
I da Robin nije poceo kao spic, bio je nesto vise uloge Dennisa Bergkampa(SS) medjutim ove godine smo vidjeli da on moze i kao spic, ali je bolji kad ima nekog ispred.
Omerbavarac je napisao/la: Pa sta je onda u Arsenalu radio cijelo vrijeme?
Igrao poluspica a nikog ispred njega nije bilo.
Bulkin je napisao/la:Holandija nema sanse protiv Njemacke.
I ja bas tako mislim da ce tako zavrsiti, ali bgm Njemci mogu uzeti Holandiju kad su ih Danci uzeli sto nebi Elf!High je napisao/la:Kad realno gledaš, najvjerovatnije da će biti neki neriješen rezultat između Njemaca i Holanđana, a da će Portugal dobiti Dance.
M4kaveli je napisao/la:Ja imam osjecaj da ce Holandija nadigrat Nijemce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.