GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi B?

Holandija
39
21%
Danska
19
10%
Njemačka
112
59%
Portugal
19
10%

Ukupno glasova: 189

Principatus
Kontakt:

Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal

Post Postao/la Principatus » 11 jun 2012, 19:00

:mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2012, 20:23

Colo Colo je napisao/la: Rvp nije klasični napadač on je više ofenzinini vezni koji može odigrati i napadača uspješno protiv slabijih protivnika kao što su San Marino i Sjeverna Irska,a kad igraju protiv jačih protivnika on u napadu samo smeta.Njemu je mjesto iza napadača to jeste iza Huntelara i utakmica protiv Danske je to dokazala kada se više puta vraćao nazad da bi on organizovao napad.
Pa sta je onda u Arsenalu radio cijelo vrijeme?
Igrao poluspica a nikog ispred njega nije bilo. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 jun 2012, 00:58

Svidjaju mi se postovi od @amhe i @Colo Colo. Valjda i ovaj njihov selektor to uoci i pusti The Huntera da predvodi napad.
Persija moze biti od pomoci na drugom mjestu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jun 2012, 01:13

Huntelar i Persie bi se odlicno slagali, a Robena izbaciti
nema potpisa

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 jun 2012, 01:15

slika
FORZA MARŠAL !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jun 2012, 01:29

Niej sve ni u Van Persiju, on i Marvijk se bas i ne podnose najbolje. Marvijk ga je prebacio u rezervni tim Feynorda kad je ovaj igrao tu zbog kako rece nekih problema sa njim. Jos uz sve to Marvijk ne voli tehnicke igrace(inace u Feynordu su cijenjeniji ovi trkaci, kao Kuyt, nego igraci poput Robina, ili su bili u to vrijeme) zbog toga Holandija skroz ruzno igra.

Druga stvar je Robben, mislio sma da i Snajder nece dodavati(npr. proslo svjetsko je i sa Snajderom bio problem)ali dobar je Snajder bio, medjutim Robben je katastrofa. Mislim da on mora ispasti iz tima ukoliko zele nesto vise da urade.

I da Robin nije poceo kao spic, bio je nesto vise uloge Dennisa Bergkampa(SS) medjutim ove godine smo vidjeli da on moze i kao spic, ali je bolji kad ima nekog ispred.
Celik!3,2,2.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 jun 2012, 09:59

AllGunsBlazing je napisao/la:Niej sve ni u Van Persiju, on i Marvijk se bas i ne podnose najbolje. Marvijk ga je prebacio u rezervni tim Feynorda kad je ovaj igrao tu zbog kako rece nekih problema sa njim. Jos uz sve to Marvijk ne voli tehnicke igrace(inace u Feynordu su cijenjeniji ovi trkaci, kao Kuyt, nego igraci poput Robina, ili su bili u to vrijeme) zbog toga Holandija skroz ruzno igra.

Druga stvar je Robben, mislio sma da i Snajder nece dodavati(npr. proslo svjetsko je i sa Snajderom bio problem)ali dobar je Snajder bio, medjutim Robben je katastrofa. Mislim da on mora ispasti iz tima ukoliko zele nesto vise da urade.

I da Robin nije poceo kao spic, bio je nesto vise uloge Dennisa Bergkampa(SS) medjutim ove godine smo vidjeli da on moze i kao spic, ali je bolji kad ima nekog ispred.
Kakav bolan problem sa Snajderom, pa čovjek ih je sam prošlo SP odveo do finala, najbolji Holandski igrač ubjedljivo.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 12 jun 2012, 20:04

Omerbavarac je napisao/la: Pa sta je onda u Arsenalu radio cijelo vrijeme?
Igrao poluspica a nikog ispred njega nije bilo. :roll:

Druže ne možeš porediti Rvp iz Arsenala i njegovu blijedu sjenu iz reprezentacije Holandije,to je isto kao porediti Messia iz Barcelone i njega iz Argentine.Ja ti kažem tulipanima je potreban napadač finišer a to nije Rvp,jer kad god je on igrao napadača protiv jačih protivnika holandija je izgledala kao da igra sa deset igrača.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 13 jun 2012, 01:05

Bit ce to sutra odlicna tekma, tipujem na Holandiju jer bih volio vidjeti i Njemacku i Holandiju u daljem dijelu takmicenja zbog dobrog fudbala...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 13 jun 2012, 01:08

Holandija nema sanse protiv Njemacke.
FORZA NAPOLI

High

Post Postao/la High » 13 jun 2012, 02:43

Mislim da će Holanđani dobiti reprezentciju Njemačke, jer nemaju pravo na neki kiks, a poraz od Njemaca, pa i taj remi, bi ih mogao izbaciti iz doigravanja van grupne faze. Sve u svemu, očekujem dobru utakmicu. U drugoj utakmici vjerujem da će Portugal dobiti Dance.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jun 2012, 03:05

Bulkin je napisao/la:Holandija nema sanse protiv Njemacke.

Ufff pretjera ga ti sad. Ima Holandija itekako šanse, ako su sa druge strane Njemci, nisu vanzemaljci. Narandžasti su samo sebi krivi, dozvolili su jednoj prosječnoj Danskoj da ih pobjedi, a već su tri boda bila upisana. Sad su odjednom pred zidom, nema im druge nego da ganjaju pobjedu, bod im skoro ništa ne znači. Ne kažem da će pobijediti, ali sigurno su imaju dobrih šansi da to ostvare. Znam da će biti strašna utakmica, dvije sjajne repke, fantastična navalna linija protiv timske igre + dugogodišnji rivalitet. Ovo je jedna od onih rijetkih utakmica kad čitav dan odbrojavam minute do početka.
Portugal će, cijenim, kako tako pobijediti Dance. Holanđani su ih potcjenili, ronaldo & company neće.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 13 jun 2012, 03:08

@alan_kardec znali su oni kvalitet Danske, naravno kad su izgubili ispada da su dozvolili jednoj prosječnoj Danskoj da ih pobjedi :mrgreen:
FORZA NAPOLI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jun 2012, 03:20

ne znam ja šta ispada, a šta ne ispada, ali holanđani nisu bili ni približno svog nekog nivoa iz kvalifikacija ili sa sp. dance ćeš vidjeti danas protiv portugala kakvi će biti, portugal se mora vaditi, a i poučeni su iskustvom holanđana... ako nekim čudom ipak, danci ponove igru kao protiv holandije u prvom poluvremenu, svaka im čast, zaslužuju drugi krug.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

High

Post Postao/la High » 13 jun 2012, 03:30

Kad realno gledaš, najvjerovatnije da će biti neki neriješen rezultat između Njemaca i Holanđana, a da će Portugal dobiti Dance. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 13 jun 2012, 07:58

Pa nitko ne igra na nivou jednu utakmicu rasture , druga nula, kada pratite nema tempa ono najbolji to je to favoriti kiksaju .Zato je sve otvoreno ima iznenađenja velikih , ali definitivno ovdje navijam za Švabe ostalo sretno ..... ;)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 jun 2012, 09:52

High je napisao/la:Kad realno gledaš, najvjerovatnije da će biti neki neriješen rezultat između Njemaca i Holanđana, a da će Portugal dobiti Dance. :mrgreen:
I ja bas tako mislim da ce tako zavrsiti, ali bgm Njemci mogu uzeti Holandiju kad su ih Danci uzeli sto nebi Elf! 8-)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 jun 2012, 11:00

Ja imam osjecaj da ce Holandija nadigrat Nijemce :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 jun 2012, 11:22

M4kaveli je napisao/la:Ja imam osjecaj da ce Holandija nadigrat Nijemce :D
:lol:

holandija mora da krene na sve ili nista... to je mac sa dvije ostrice, ali s obziromo da nijemci ne mogu i ne smiju odigrati dvije lose utakmice na euru, ocekujem debakl holandije... sa 3-4 razlike, kao prije dvije godine engleska ili argentina... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.