Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

cikac
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la cikac » 20 jan 2013, 15:08

MrAmani96 je napisao/la:
cikac je napisao/la:Odigras dvije utakmice uzastopno u prosjecnom turskom klubu i odmah si kandidat za reprezentaciju. Usput u prijasnjih 15-ak tog kluba 12 si bio na klupi. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Bravi simpatiteri Zeljeznicara, da je ifrom slucaja igrao u Velezu, ne bi niko ni slova napisao. Na osnovu cega je Visca zasluzio da dobije poziv. Na osnovu konstantnog iganja u ovoj sezoni, na osnovu fenomenalnih partija u mladoj repki ili na osnovu toga sto mu je Zubanovic menadzer :)
Nemoj ti misliti da je ovo radi toga što je bio igrač Željezničara. Jesi naso dobar odgovor. "Igrao za Želju i radi toga mora igrati za reprezentaciju". Onda i ja mogu reći da si ti protiv njega zato što si pitar.
Pa reci nam zbog cega bi igrac koji je u 20 utakmica prosjecnog turkog kluba, pet odigrao u prvoj postavi, trebao dobiti poziv u reprezentaciju. Dakle, zbog cega?

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 15:12

cikac je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:
cikac je napisao/la:Odigras dvije utakmice uzastopno u prosjecnom turskom klubu i odmah si kandidat za reprezentaciju. Usput u prijasnjih 15-ak tog kluba 12 si bio na klupi. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. Bravi simpatiteri Zeljeznicara, da je ifrom slucaja igrao u Velezu, ne bi niko ni slova napisao. Na osnovu cega je Visca zasluzio da dobije poziv. Na osnovu konstantnog iganja u ovoj sezoni, na osnovu fenomenalnih partija u mladoj repki ili na osnovu toga sto mu je Zubanovic menadzer :)
Nemoj ti misliti da je ovo radi toga što je bio igrač Željezničara. Jesi naso dobar odgovor. "Igrao za Želju i radi toga mora igrati za reprezentaciju". Onda i ja mogu reći da si ti protiv njega zato što si pitar.
Pa reci nam zbog cega bi igrac koji je u 20 utakmica prosjecnog turkog kluba, pet odigrao u prvoj postavi, trebao dobiti poziv u reprezentaciju. Dakle, zbog cega?
Višća je bio povrijeđen i zato nije igrao. On je standardan clan ekipe Istanbula, igra redovno, ali kako će igrati kad je bio povrijeđen? Hajde mi reći.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 jan 2013, 15:16

A nije ti palo na pamet da je taj isti Višća bio nosioc igre mlade reprezentacije zajedno sa Stevanovićem, Bilbijom i Bešićem??? Znači moraš biti samo navijač Željezničara da bi želio Višću u reprezentaciji. Eto ja prvi kažem da Svraka nije reprezentativni kalibar, ali Višća jeste.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2013, 15:17

Apsolutno tusite i gnjavite u vezi usporedbe Visce ili Stevanovica.Jos i Zahirovica tu gurate ili koga jos sve ne,cudi me da se onaj @Adi Zepce nije pojavio a haman i jeste sa svojim Vrsajevicem .
Kao sto shralo i za Pjanica i Misketa sto igraju zajedno.
Ukusi su razliciti i tu je jako nekulturno jednom drugom negirati a i tema ode do djavola.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 jan 2013, 15:20

voltron30 je napisao/la:
A nije ti palo na pamet da je taj isti Višća bio nosioc igre mlade reprezentacije zajedno sa Stevanovićem, Bilbijom i Bešićem??? Znači moraš biti samo navijač Željezničara da bi želio Višću u reprezentaciji. Eto ja prvi kažem da Svraka nije reprezentativni kalibar, ali Višća jeste.
Svaka čast na ovome!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 15:23

Edin Višća je igrao ukupno 3079 minuta u Istanbul prošle sezone, a igrao ukupno 1992 minuta u Želji sezonu prije.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 jan 2013, 15:55

MrAmani96 je napisao/la:Edin Višća je igrao ukupno 3079 minuta u Istanbul prošle sezone, a igrao ukupno 1992 minuta u Želji sezonu prije.
to jest bitan podatak,ali mislim da nam je bitniji kako igraju nasi igraci a ne koliko,dzeko nema minutazu ni izbliza pola igraca reprezentacije al je takav igrac da nam mora igrati jer je klasa,recimo za medunjanina izlaze clanci odigrao 70,min,90,min, u tekstu i ako on slabo odigra pise solidan ,standardan itd. to sam naveo i za viscu sinoc gdje je bio igrac koji ni smrdi ni mirise(prosjek)a pise se odlican, ne umanjujem njegove igracke kvaltiete ,a ovdje se otvorila rasprava o pozivu u reprezentaciju,konkurenciji,kvaliteti ostalih igraca itd itd..nekim igracima su mediji naklonjeniji nego nekim drugima

KOLKO SU POUZDANI NASI PROTALI GOVORI DA JE SC OBJAVIO TEKST O VISCI PODKRJEPLJEN PODACIMA SA OVOG FORUMA I OVE TEME ,VISCA NIJE DOBIO 8 NEKGO 5 NA OVOJ UITAKMICI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SC HAHAHAHA
****.ba/vijest/49228
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 20 jan 2013, 16:42, ukupno mijenjano 3 puta.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 20 jan 2013, 16:35

Ciza, haj priznaj da ti je Visca pokupio trebu, a?
Bas si navalio da nas ubijedis u to da je lik los, jedino je problem sto nemas argumenata, jer ga nisi gledao... pa onda počneš sam sebi skakati u usta prvo govoris kako igrac mora igrati standardno, pa govoris da to nije vazno ako je kvalitet... ma daj čovječe...

I eto baš se mediji slomiše da pišu o Višći... :lol: :lol:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 20 jan 2013, 16:37

ciza je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:Edin Višća je igrao ukupno 3079 minuta u Istanbul prošle sezone, a igrao ukupno 1992 minuta u Želji sezonu prije.
to jest bitan podatak,ali mislim da nam je bitniji kako igraju nasi igraci a ne koliko,dzeko nema minutazu ni izbliza pola igraca reprezentacije al je takav igrac da nam mora igrati jer je klasa,recimo za medunjanina izlaze clanci odigrao 70,min,90,min, u tekstu i ako on slabo odigra pise solidan ,standardan itd. to sam naveo i za viscu sinoc gdje je bio igrac koji ni smrdi ni mirise(prosjek)a pise se odlican, ne umanjujem njegove igracke kvaltiete ,a ovdje se otvorila rasprava o pozivu u reprezentaciju,konkurenciji,kvaliteti ostalih igraca itd itd..nekim igracima su mediji naklonjeniji nego nekim drugima

KOLKO SU POUZDANI NASI PROTALI GOVORI DA JE SC OBJAVIO TEKST O VISCI PODKRJEPLJEN PODACIMA SA OVOG FORUMA I OVE TEME ,VISCA NIJE DOBIO 8 NEKGO 5 NA OVOJ UITAKMICI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SC HAHAHAHA
Slazem se s tobom ali ako mi imamo iole normalan stuci stab oni nece pratit sport sport ba da znaju i vide u kakvoj su formi nasi igraci...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 20 jan 2013, 16:44

SC nije sa foruma objavio vijest već se pozvao na neke turske medije, i šta je vama sad krivo ako je momak odigro dobro jel ?

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 jan 2013, 16:45

Budimo Realni :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 jan 2013, 16:45

harishp je napisao/la:Apsolutno tusite i gnjavite u vezi usporedbe Visce ili Stevanovica.Jos i Zahirovica tu gurate ili koga jos sve ne,cudi me da se onaj @Adi Zepce nije pojavio a haman i jeste sa svojim Vrsajevicem .
Kao sto shralo i za Pjanica i Misketa sto igraju zajedno.
Ukusi su razliciti i tu je jako nekulturno jednom drugom negirati a i tema ode do djavola.
Pa moram se pojaviti i reci ono sto je istinito.Visca je mladi,a i bolji u odnosu na Vrsajevica.Ovo veze nema s nekim navijackim,jer u BiH nisam gotovo fan niti jednog kluba.Govorim ono sto je realno i mozda najbolje za nasu reprezentaciju ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 jan 2013, 16:50

Zekoo je napisao/la:SC nije sa foruma objavio vijest već se pozvao na neke turske medije, i šta je vama sad krivo ako je momak odigro dobro jel ?
naslov na sc Višća osvojio Bosfor: Za većinu medija je igrač utakmice protiv Bešiktaša
EVO TURSKIH MEDIJA SAMO NE ZNAM STO JE NJIMA KRIVO?
http://www.haberabone.com/spor/besiktas ... 18626.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.statik.dursunbey.com/besikta ... 92507.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://haber5.com/ekonomi/besiktas-yine ... ne-takildi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bugun.com.tr/son-dakika/besi ... eri-148383" onclick="window.open(this.href);return false;
cemu lobiranje preko ovih kvazi poratala i laganje
jel ocigledno koliko su pouzdani nasi protali da stavljaju sliku sa foruma koja nije podkrijpljena izvorom !

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 20 jan 2013, 16:57

višća ne bi mogao igrati za san marino a ne za bih koja je ponajbolja u evropi
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 20 jan 2013, 17:00

ciza je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:SC nije sa foruma objavio vijest već se pozvao na neke turske medije, i šta je vama sad krivo ako je momak odigro dobro jel ?
naslov na sc Višća osvojio Bosfor: Za većinu medija je igrač utakmice protiv Bešiktaša
http://www.haberabone.com/spor/besiktas ... 18626.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.statik.dursunbey.com/besikta ... 92507.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://haber5.com/ekonomi/besiktas-yine ... ne-takildi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bugun.com.tr/son-dakika/besi ... eri-148383" onclick="window.open(this.href);return false;
jel ocigledno koliko su pouzdani nasi protali da stavljaju sliku sa foruma koja nije podkrijpljena izvorom !
Većina današnjih izdanja novina na Bosforu su pune hvale za Višćino izdanje, pa je u većini uticajnijih novina proglašen za igrača utakmice, iako se nije upisao u listu strijelaca. Ugledni Milliyet ga je nagradio sa sjajnom osmicom. I Zaman je istog mišljenja kao i Milliyet, baš kao i mnogobrojni portali u Turskoj.

Iskreno ni za jedan od ovih medija nikad nisam čuo, nit iko od nas. I onda niko ne zna ko je relevantan koji je od kojeg prepiso a Bgmi malo vas je i gledalo tekmu. ALI ZAŠTO VEĆINA ŽELI DA ON BUDE TAJ NAJGORI ???

A momak očigledno posjeduje kvalitet, da ste ga pratili prošle sezone i u mladoj reprezentaciji vidjeli bi da je kvalitetan, a sad druga stvar je što je ove sezone zakazo pa ga vi ovdje omalovažavate zbog čega to ?
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 20 jan 2013, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 17:03

Panda je napisao/la:višća ne bi mogao igrati za san marino a ne za bih koja je ponajbolja u evropi
Nije forum za tebe. Kazes da ne bi mogao igrati za San Marino, ali nemas ni argument radi cega.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 jan 2013, 17:04

Zekoo je napisao/la:
ciza je napisao/la:
Većina današnjih izdanja novina na Bosforu su pune hvale za Višćino izdanje, pa je u većini uticajnijih novina proglašen za igrača utakmice, iako se nije upisao u listu strijelaca. Ugledni Milliyet ga je nagradio sa sjajnom osmicom. I Zaman je istog mišljenja kao i Milliyet, baš kao i mnogobrojni portali u Turskoj.

Iskreno ni za jedan od ovih medija nikad nisam čuo, nit iko od nas. I onda niko ne zna ko je relevantan koji je od kojeg prepiso a Bgmi malo vas je i gledalo tekmu. ALI ZAŠTO VEĆINA ŽELI DA ON BUDE TAJ NAJGORI ???
to je tekst sa sc sporta stosi kopirao ja bi volio da je najbolji ali nije,nisam reako da je najgori,ali lagat ovoliko moze smao kad nas

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 20 jan 2013, 17:06

Panda i ciza, zasto toliko mrzite Viscu? Nijedna pozitivna stvar o njemu, sve negativno... Zasto je Visca po vase misljenje najgori igrac na svijetu

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 20 jan 2013, 17:15

ciza je napisao/la: to je tekst sa sc sporta stosi kopirao ja bi volio da je najbolji ali nije,nisam reako da je najgori,ali lagat ovoliko moze smao kad nas
Znam da je sa sportcentra i ovu sliku sto sam postavio ovdje par stranica unazad ja sam je uzeo sa SC a SC iz nekog boga pitaj kakvog turskog *ebenog medija isto što si ti uzeo ove neke linkove od Boga pitaj kakvih *ebenih turskih medija... I ako su oni našli to i vidjeli da on ima jedini ocjenu 8 pored svog imena znači da će napisat da je najbolji... I sad mi ovdje pričamo naširoko nadaleko a uglavno sve se svodi koji mediji su od ovih upravu ( za koje opet navodim da niko od nas ne zna ništa ) i mi idemo ukrug i ti mene nećeš nagovorit da ja promjenim svoje mišljenje nit ću ja tebe nagovorit da promjeniš svoje mišljenje jer realno ni ti ni ja nemamo neke dokaze već se slijepo vodimo isječcima iz tamo nekih turskih medija ;)

I molim te odgovori mi zašto ne možeš da vjeruješ da su recimo ovi tvoji mediji neki škart a ovaj portal što je uzeo SC od njih informacije upravu, možda da te pitam koliko si puta gledao Višću eto recimo u prošlim kvalifikacijama ?

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 jan 2013, 17:21

kako to da vecina turskih protala laze a sc govori istinu,bez dokaza? jel i oni mrze naseg mladog reprezentativca

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, DanijelTZ, GIBRA, Google Adsense [Bot], HariTz, Proximic, soccerfan i 34 gosta.