JTS je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Fukare,hvala dragom Bogu nece organizovano podrzavat ovaj klub
isti su se pretrgli da spase Ditu zamrzavanja ..
to se slazem ne mogu ti opisat koliko... a isto tako iako je ovaj klub trenutno daleko i od moje podrske iako sam blizi stavima navijaca, Fukare su tu samo dodatak koji bi upotpunio ambijent, a ne neki bitan faktor- nazalost...
prvo jucer na tekmi sam uletio u par rasprava sa ljudima koji masovno govore kako je bolje bez navijaca, bolje roditelji sa djecom i da im i ne trebaju Fukare, jbg morao sam se ukljucit jer bez navijaca nije isto...a drugo jucer 4000+ ljudi sa placenom kartom u dvorani, a Fukara 100-ak od toga 50% maloljetnika, daleko od ozbiljne grupe koja ima uticaja na bilo sta..koliko god mi bilo zao i krivo, ne pamtim manje uticajne i Fukare na nizim granama...ova grupa od 100-ak (optimisticna brojka) ljudi bi bila strasan dodatak mejdanu, ali se ne pita ni za sta ni u FK a ni u OKK...koliko god bio subjektivan po tom pitanju i zelio da je drugacije, treba biti realan i priznati da se mi u ovom momentu ni za sta ne pitamo nit na sta mozemo uticati..na to ni ko ce dobit koliko para, ni ko ce vodit koji klub, koji ce se ugasit itd itd..
naravno ko sto rekoh klub nema jos uvijek moju podrsku, ali ako nastavi ovim tempom treba sjest i popricati, jer bgm 4000 je >>> od 100 ljudi, jos sam se zaprepastio kakav imidz imamo medju tim ljudima, kad se ne zakaci sa ljudima sinoc...nekad je svaki Tuzlak bio Fukara sad okrecu glavu od nas, jbg ne krivim ih s nekim je i mene sramota da se poistovjetim..sta je dovelo do toga ne trebamo ovdje pisati i raspravljati, ovo je tema o OKK a ne o navijacima koji bi bili fin dodatak tok OKK ako se obostrani interesi poklope...ali da smo nesto bitno i da nas neko nesto pita- nisto, ne trebamo se zavaravati...meni koji sam zapamtio i koji zivim za nesto drugo i koji sam (bio) dio necega je onaj Mejdan od sinoc pomalo tuzan, velikoj vecini je nazalost bolje bez ovih sadasnjih Fukara