Grdan je napisao/la:Sloga-Klis 3:1
slogauskoplje je napisao/la: Sloga Uskoplje - Klis 1 (sumnjam da će biti neka golijada, daj Bože dva razlike)
Grdan je napisao/la:Sloga-Klis 3:1
slogauskoplje je napisao/la: Sloga Uskoplje - Klis 1 (sumnjam da će biti neka golijada, daj Bože dva razlike)
Rdje94 je napisao/la:GrudeDude - Sloga LJ 3:0 (0:0)
crveni karton za Slogu u 10 sekundi utakmice
remistarmo je napisao/la:Rdje94 je napisao/la:GrudeDude - Sloga LJ 3:0 (0:0)
a stoooooooooo
koliko se razumijem u igru i sudjenje,faul na zadnjem igracu koji je u prilici da postigne gol dosudjuje se direktni crveni karton.Rdje94 je napisao/la:remistarmo je napisao/la:Rdje94 je napisao/la:GrudeDude - Sloga LJ 3:0 (0:0)
a stoooooooooo
valjda iz ljubavi![]()
faul na zadnjem igraču u prilici za gol. mogao je proć i sa žutim jer je jedva bilo nekog dodira, a i z obzirom da je utakmica tek počela... izdržali do poluvremena sa 10 igrača i onda pukli
što? ako sloga pobjedi - sloga prvaGrdan je napisao/la:U nedjelju derbi koji bi mogao odlučiti jesenskog prvaka Brotnjo-Sloga.
Zašto ne bi,za proljeće se još pojačate i krenete u borbu za 1. mjesto.Samo da onaj Troglav ne pokupuje sve izgubljene utakmice,onda neće biti neizvjesnostislogauskoplje je napisao/la:što? ako sloga pobjedi - sloga prvaGrdan je napisao/la:U nedjelju derbi koji bi mogao odlučiti jesenskog prvaka Brotnjo-Sloga.![]()
ma nećemo mi zapinjat
Sloga ima 26,a Troglav 25. http://www.hnksloga.ba/component/joomle ... sRank&p=17" onclick="window.open(this.href);return false;remistarmo je napisao/la:1.Troglav 12 9 1 2 38:10 28
2.Brotnjo 12 9 1 2 29:11 28
2.Tomislav12 8 2 2 21:8 26
4.Igman 12 7 2 3 30:14 23
5.Sloga(GV/Us)12 7 2 3 16:8 23
6.Turbina 12 6 3 3 26:8 21
7.Grude 12 6 1 5 19:12 19
8.Stolac 12 6 1 5 15:16 19
9.Kupres 12 4 3 5 16:22 15
10.Bigeste 12 5 0 7 14:24 15
11.Kamešnica 12 4 2 6 9:20 14
12.Višići 12 4 1 7 14:18 13
13.Sloga (Lj12 4 1 7 17:37 13
14.Posušje 12 3 1 8 14:28 10
15.Lokomotiva12 2 1 9 6:24 7
16.Klis 12 1 0 11 4:34 3
Grdan je napisao/la:@badblueboylivno Ti mi se javljaš,vi kupujete izgubljene utakmice.
Grdan je napisao/la:Ja se barem imam na koga ugledati,ti nemaš,vi iz Livna ste svi isti.
Grdan je napisao/la:Zašto ne bi,za proljeće se još pojačate i krenete u borbu za 1. mjesto.Samo da onaj Troglav ne pokupuje sve izgubljene utakmice,onda neće biti neizvjesnosti.
Grdan je napisao/la:Sloga ima 26,a Troglav 25. http://www.hnksloga.ba/component/joomle ... sRank&p=17" onclick="window.open(this.href);return false;
nema ti od toga ništa, prvo vas nećemo pobjedit, pa onda vjerovatno ni lokomotivu, igrače nema ko dovest, i dogodine se nećemo prebacit u ligu zapad jer će ispast vitez koji će se ekspresno vratit nazad, pa ćemo opet tamburat sa bigesteom, klisom, posušjem i kompanijom.....Grdan je napisao/la:Zašto ne bi,za proljeće se još pojačate i krenete u borbu za 1. mjesto.Samo da onaj Troglav ne pokupuje sve izgubljene utakmice,onda neće biti neizvjesnostislogauskoplje je napisao/la:što? ako sloga pobjedi - sloga prvaGrdan je napisao/la:U nedjelju derbi koji bi mogao odlučiti jesenskog prvaka Brotnjo-Sloga.![]()
ma nećemo mi zapinjat.
Znaci ti si jedina dasina u citlukuGrdan je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Liga se vodi iz ZHŽ-a.
Nitko ne kupuje utakmice. Pogotovo ne izgubljene. Ne budite smiješni. Usput, Grdane, ugledaj se na korisnika HNK Brotnjo.
Ja se barem imam na koga ugledati,ti nemaš,vi iz Livna ste svi isti.
normalno, naivno od zadnjeg igraca danas..remistarmo je napisao/la: koliko se razumijem u igru i sudjenje,faul na zadnjem igracu koji je u prilici da postigne gol dosudjuje se direktni crveni karton.
remistarmo je napisao/la:Odlukom Povjerenika natjecanja, prekinuta utakmica 11. kola: KLIS – IGMAN registrira se službenim rezultatom 3:0 (par forfe) za IGMAN.
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... -od-lokosa" onclick="window.open(this.href);return false;
2KonjicBOY je napisao/la:Sta mislite o utakmici Posusje-Igman
(moje misljenje-nerijeseno)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.