Verratti je igrao poslijednjih tridesetak minuta. Momak sa svoih 19 godina igra fantasticno. Toliko zrelo, samouvjereno, nonsalantno,... Sa svojim neprekidnim trcanjem, tehnikom, lucidnim potezima, proigravanjem, pasovima,... Verratti je najtalentovaniji mladi igrac kojeg sam gledao u poslijednjih 10 godina. Verratti je bolji i talentovaniji od svh brazilaca koji se povezuju sa Evropskim klubovima. Ako bih morao da biram: Luka Modric ili Verratti, izabrao bih Verrattia bez razmisljanja.aless je napisao/la:Koliku minutazu je dobio Verratti i kako je odigrao posto nisam gledao utakmicu?
Bio bih zahvalan na informaciji...
Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Paris Saint-Germain FC
Per aspera ad astra!
Kada je trebao preći u Juve onda je nazivan nekim flopom iz Pescare, a sada se poredi i sa Modrićem (ne govorim direktno Mescongu), ali bilo ih je dosta.
Drago mi je da igra, šteta je da stagnira jer je mlad i talentovan, jedan od rijetkih igrača kojeg su po stilu igre smjeli porediti sa Pirlom. Druga pozitivna stvar za njega je što će osjećati manji pritisak za razliku od Serie A, tu bi mu ovo breme i etiketa nasljednika Pirla samo odmogla.
Nadam se da ću ga za par sezona vidjeti u njegovom voljenom klubu.
Drago mi je da igra, šteta je da stagnira jer je mlad i talentovan, jedan od rijetkih igrača kojeg su po stilu igre smjeli porediti sa Pirlom. Druga pozitivna stvar za njega je što će osjećati manji pritisak za razliku od Serie A, tu bi mu ovo breme i etiketa nasljednika Pirla samo odmogla.
Nadam se da ću ga za par sezona vidjeti u njegovom voljenom klubu.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Veratti najtalentovaniji mladic ? .. i to u zadnjih 10 godina ?
Eo ja ti ih trenutno mogu nabrojat 5-6 koji su trenutno veci talenti i bolji igraci.
Eo ja ti ih trenutno mogu nabrojat 5-6 koji su trenutno veci talenti i bolji igraci.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Da nije slucajno jedan od njih Barcelonin Thiago, koji stagnia 2. godineM4kaveli je napisao/la:Veratti najtalentovaniji mladic ? .. i to u zadnjih 10 godina ?

On je tu negdje sa Neymarom i Gansom.
Al dobro je, vidi se da pratis i imas znanje
Al dobro je, vidi se da pratis i imas znanje

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nabroj.M4kaveli je napisao/la:Veratti najtalentovaniji mladic ? .. i to u zadnjih 10 godina ?
Samo vodi racuna da je Verraatiu 19 godina. Nabroj tih 5-6 njegovih vrsnjaka.
Gansou su vec 22 godine. Neymaru 20.
Per aspera ad astra!
Naravno da mozes, ali ne moras. Zadrzi za sebe.M4kaveli je napisao/la:Veratti najtalentovaniji mladic ? .. i to u zadnjih 10 godina ?
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
Ma mali je ekstra igrac mogu pricati sta hoce, covjek sa jos dva malca uveo Pescaru u Seriju A nije mala stvar.Oxygen je napisao/la:Kada je trebao preći u Juve onda je nazivan nekim flopom iz Pescare, a sada se poredi i sa Modrićem (ne govorim direktno Mescongu), ali bilo ih je dosta.
A Verratti je dosao tacno kod koga je i trebao, kod cike koji je napravio i Pirla, babuke Ancelottija, tako da sigurno nece propasti i da ce napredovati i sezone u sezonu. A budimo realni Italiji treba novi Pirlo, na toj poziciji je Italija najdeficitarnija.Oxygen je napisao/la:Drago mi je da igra, šteta je da stagnira jer je mlad i talentovan, jedan od rijetkih igrača kojeg su po stilu igre smjeli porediti sa Pirlom. Druga pozitivna stvar za njega je što će osjećati manji pritisak za razliku od Serie A, tu bi mu ovo breme i etiketa nasljednika Pirla samo odmogla.
A sto se toga tice imali smo sasnu, nismo iskoristili ali doci se on, nesto ne sumnjam i mozda i 10-tku uzetiOxygen je napisao/la:Nadam se da ću ga za par sezona vidjeti u njegovom voljenom klubu.

FC Sydney
FC Sydney
Jel istina da je agent od Moure otisao u Pariz na pregovore sa PSG-om ?? 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nesto se i Maicon povezuje sa PSG. Kao PSG je zainteresovan za njega.
http://www.football-italia.net/22640/ps ... maicon-bid" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.football-italia.net/22640/ps ... maicon-bid" onclick="window.open(this.href);return false;
Per aspera ad astra!
Na pocetku prelaznog roka bila je neka prica kao da ce se inter najvjerovatnie htjeti rijesiti Maicona, kao i Stankovica, J. Cesara... Medjutim u poslijednje vrijeme nisam nista cuo konkretno.Mecong je napisao/la:Nesto se i Maicon povezuje sa PSG. Kao PSG je zainteresovan za njega.
FC Sydney
FC Sydney
http://www1.skysports.com/football/news ... PSG-switch" onclick="window.open(this.href);return false;
LUCAS MOURA IN PARIS !
http://www.psg.fr/en/News/003001/Articl ... a-in-Paris" onclick="window.open(this.href);return false;
gotovo
Dolazi im u januaru
http://www.psg.fr/en/News/003001/Articl ... a-in-Paris" onclick="window.open(this.href);return false;
gotovo

Dolazi im u januaru
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
-
- Kontakt:
14 miliona za igraca iz Serie B, zatim 9-ti najveci transfer u istoriji za igraca koji nema minute odigrane u Europi na jakom nivou
otislo sve u pm 

Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
I mislim da još nisu gotovi.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma ovo ba nije normalno šta rade ovi iz P$G 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
A kakav će samo sastav da imaju
Sirigu - Maxwel - T.Silva - Sakho - ? - T.Motta - Verratti -Lavezzi - Pastore - Lucas - Ibrahimović u 4-2-3-1 formaciji
(ovako bih ja igrao)
mogu oni daleko sada i u LP

Sirigu - Maxwel - T.Silva - Sakho - ? - T.Motta - Verratti -Lavezzi - Pastore - Lucas - Ibrahimović u 4-2-3-1 formaciji

Sakho klupa/tribine..Godin tu igra, il' neko 2-3 xdVidal je napisao/la:A kakav će samo sastav da imaju![]()
Sirigu - Maxwel - T.Silva - Sakho - ? - T.Motta - Verratti -Lavezzi - Pastore - Lucas - Ibrahimović u 4-2-3-1 formaciji(ovako bih ja igrao)
Kakav Godin?
Kažem ono bi bio sastav da sam ja trener.

Kažem ono bi bio sastav da sam ja trener.

Znaci DOMINACIJA se sprema
U inat onima koji su protiv jakog PSG-a !

U inat onima koji su protiv jakog PSG-a !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.