Tek kada vidis Okafora [1na1 sa Meeks-om koji ima 125 kg] dobijes dojam koliki je decko zaista i visinom i težinom...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Ja sam poslije gledao Orange v Cardinals. Drago mi je da je Syracuse pobjedio. Uvijek su mi bi dragi. Odlicna utakmica i nevjerovatna kosarkaska atmosfera. Moram pogledati i Kentucky, nisam stigao gledati ih niti jednom. A u zadnjih 5, 6 godina sam ih gledao barem 10-tak puta po sezoni.rambo16 je napisao/la:Ja sam gledao negdje do pola drugog dijela.
Do tada je Cook sipao trice sa svih mogućih pozicija.
Sad vidjeh da su bili produžeci
Prije te tekme,gledo sam Pitina i njegove pulene
Prilično su lako poraženi od Syracuse-a,ali igrali su bez startnog playa Jonesa koji je suspendovan na neodređeno vrijeme zbog kršenja pravila. Sinoć im je itekako falio
I don't care if he sits the whole season, to tell you the truth. I could care less. Because if he doesn't do the right things and act like a Louisville man, he can move on and try to go to Belgium somewhere.
Ustvari on je vraćen, pa opet suspendovanAmmare je napisao/la:Bile su najave da bi se trebao vratiti!
Ipak, znaci suspenzija je konacna.
Da uzme Townsa ako mu izmakne Okafor?rambo16 je napisao/la:Kentucky je na 29:0
Večeras su pobijedili praktično jedinog ozblijnijeg protivnika do kraja regularnog dijela sezone koju će vjerovatno završit 'perfektno'
Utakmicu je gledao Phil Jackson
Što li?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.