Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
evo svi se složili sa smanjenjem ugovora osim šipaka. a cijelu jesen nisu nista pruzili hajduku, čiste tarabe
Odigrana je prva pripremna prijateljska utakmica Hajduka u Marbelli (Španjolska). Hajduk - Malaga (B postava) 3:1. Poveli su Španjolci, da bi u nastavku utakmice Hajduk preokrenuo rezultat, golovima Vukušića, Lendrica (prvi put cujem za tog lika) i Ahmada Sharbinija. Reja je isprobao sve igrace, svatko je dobio po poluvrijeme da se dokaze.
Eto, dobro smo krenuli u Novoj godini
Samo hrabro, samo Hajducki
Eto, dobro smo krenuli u Novoj godini

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Barney Stinson
- Kontakt:
ne samo ti svi mi zajedno a i trener reja kad je pravio(dobio) spisak...dubrava je napisao/la:Odigrana je prva pripremna prijateljska utakmica Hajduka u Marbelli (Španjolska). Hajduk - Malaga (B postava) 3:1. Poveli su Španjolci, da bi u nastavku utakmice Hajduk preokrenuo rezultat, golovima Vukušića, Lendrica (prvi put cujem za tog lika) i Ahmada Sharbinija. Reja je isprobao sve igrace, svatko je dobio po poluvrijeme da se dokaze.
Eto, dobro smo krenuli u Novoj godini![]()
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Odigrali smo i drugu pripremnu prijateljsku utakmicu u Španjolskoj. Hajduk - Arka Gdynia 1:2. Po kišovitom i blatnjavom terenu bolje su se snasli igraci poljskog prvoligasa te su zasluzeno pobjedili. Jedini pogodak za Hajduk dao je mladi Lendrić. Reja je opet isprobao sve igrače
Izgleda da je taj mladi Lendrić dobitak ovih priprema i da se najvise dokazuje. Neka neka, samo tako, sto vise prilike davati mladima, a ovi s debelim ugovorima nek trce oko Marjana.
@fromeL, mislim da ide (cak ni ja nisam siguran
) ovako: Ajmo Hajduče, Torcida je uvik (uvijek) uz tebe, i onda neko pjevusanje la la la la la la na na na nan la
tako nekako
Bili su bili vrhovi planina, bila je košulja Hajduckoga sina. Ruke cemo skupa, za bile dići, ko jedno srce za Hajduk cemo biti

Izgleda da je taj mladi Lendrić dobitak ovih priprema i da se najvise dokazuje. Neka neka, samo tako, sto vise prilike davati mladima, a ovi s debelim ugovorima nek trce oko Marjana.
@fromeL, mislim da ide (cak ni ja nisam siguran

Bili su bili vrhovi planina, bila je košulja Hajduckoga sina. Ruke cemo skupa, za bile dići, ko jedno srce za Hajduk cemo biti

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Koji pritisak?
Objavili plaće igrača kako bi pritisnuli da pristanu na smanjenje jadno stvrano
kriza pere.
Koliko onda menažeri i Svaguša imaju?
Na netu 24h pisalo.
Objavili plaće igrača kako bi pritisnuli da pristanu na smanjenje jadno stvrano

Koliko onda menažeri i Svaguša imaju?
Na netu 24h pisalo.
Hajduk dobio pobijedio 1-0 Legiju iz Varšave na pripremama u Španjolskoj.
Sharbini dao gol.Dobro je
Sharbini dao gol.Dobro je

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
izgleda da bi bili mogli sa zeljom odigrati prijateljsku, a i kako bi drugacije mogli valjda ne sa sarajevom. pitari neka se okrenu purgerima oni su mi nekako slični, pucaju od šminkeraja
Hehehe, raja pretezno mixa timove recimo Hajduk, Sarajevo i Zvezda na jednu, a na drugu Dinamo, Željo i Partizan. Nadam se utakmici sa puno golova, neka bolji pobjedi, pozz...bh hrvat je napisao/la:izgleda da bi bili mogli sa zeljom odigrati prijateljsku, a i kako bi drugacije mogli valjda ne sa sarajevom. pitari neka se okrenu purgerima oni su mi nekako slični, pucaju od šminkeraja
Odleprsa Edy iz 'ajduka.
Meni drago jbg, covjek je imao prilicno dobru ekipu a nije postigao apsolutno nista, jer 3 poraza i 2-3 remija u 12-13 tekmi u HNL-u je mnogo kikseva.
Nadam se da ce doci neki dobar trener sad, koji nece odj.ebat Hajsduk kad mu se procefne, vec koji ce ostvariti 95% pobjeda u drugom dijelu sezone
Meni drago jbg, covjek je imao prilicno dobru ekipu a nije postigao apsolutno nista, jer 3 poraza i 2-3 remija u 12-13 tekmi u HNL-u je mnogo kikseva.
Nadam se da ce doci neki dobar trener sad, koji nece odj.ebat Hajsduk kad mu se procefne, vec koji ce ostvariti 95% pobjeda u drugom dijelu sezone
jedini koji moze posloziti ekipu hajduka je zoran bilic, i uz to moze cvrsto drzati uzde u svojim rukama da mu se slastičari i pekari ne petljaju u posao
- Barney Stinson
- Kontakt:
mislis zoran vulic... ako mislis na njega i po meni bi on bio najbolje rjesenje... ali kako citam sve su prilike da ce doci stimac i bojim se da je to kraj velikog hajdukabh hrvat je napisao/la:jedini koji moze posloziti ekipu hajduka je zoran bilic, i uz to moze cvrsto drzati uzde u svojim rukama da mu se slastičari i pekari ne petljaju u posao

anderson otisao aj neka je, jedino ako nije bas neki extra igrac bolje je da ne dolazi... bolje da igra mali livaja ako nista nema jos ni 17 godina...
19 - ђ - 11
Ne bi me zacudilo da po 1564168415361685456. put dodje Sergije Kresic.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ode Reja u Lazio auuuuuu
eto sad znate nemojte se kladit
Doće neki mafijoza ili opet stranac stručnjak

Doće neki mafijoza ili opet stranac stručnjak

Da li neko zna od vas da li će možda negdje na netu biti prijenos utakmice Hajduk Željo?
FEDERER= KLOC
ne upozna Reja bh velikana,a u pic.. materinuIker C je napisao/la:Da li neko zna od vas da li će možda negdje na netu biti prijenos utakmice Hajduk Željo?

HSK Zrinjski Mostar
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma najbolje je mafiji pridodati najveceg mafijasa,mafijasa svih mafijasa,IGORA STIMCA!Emir_ZENICA je napisao/la:Ivo Istuk se ubio za Hajduka![]()
to bi ljudina sve poslozila!

HSK Zrinjski Mostar
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Dobar je StimacBabilon je napisao/la:
Ma najbolje je mafiji pridodati najveceg mafijasa,mafijasa svih mafijasa,IGORA STIMCA!
to bi ljudina sve poslozila!

Hebo me svak osvojili bi prvenstvo ....
A C A B !
naravno greška u koracima, zoran vulić je taj. ostarilo se , posenililo seBarney Stinson je napisao/la:mislis zoran vulic... ako mislis na njega i po meni bi on bio najbolje rjesenje... ali kako citam sve su prilike da ce doci stimac i bojim se da je to kraj velikog hajdukabh hrvat je napisao/la:jedini koji moze posloziti ekipu hajduka je zoran bilic, i uz to moze cvrsto drzati uzde u svojim rukama da mu se slastičari i pekari ne petljaju u posao![]()
![]()
ne znam mozda se varam ali...........
anderson otisao aj neka je, jedino ako nije bas neki extra igrac bolje je da ne dolazi... bolje da igra mali livaja ako nista nema jos ni 17 godina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.