Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
da, ali vratit će Ado aBd titulu, porazi su sastavni dio sporta...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Nisam gledo mec pa cu ga potrazit na netu, a mora se nekad i izgubit nije dugo izgubio pa evo sada malo paznje da mora se jos vise skoncentrisat ako bude revansa.
- skyisthelimit
secer je napisao/la:osim toga, moram reci da je ado napravio najvecu mogucu gresku koju jedan sportas moze napraviti. sta mislis koju? potcijenio je protivnika. ono, mislio je da je izabrao najlakseg moguceg - gejla, koji je, barm po adnanu, najslabiji prvak i protiv kojeg pobjeda ne smije doci u pitanje.
sta mislis sto nije stavio stavku u ugovor koja bi mu obezbijedila revans?!
S obzirom na tu stavku cini se da nista nece biti od revansa. Australac nije budala da pristane na revans, kad moze braniti titule protiv "levata". Eh sad je pitanje, da li je moguce da izazove prvaka druge verzije kao npr tog Golovkina, da li bi taj pristao. Mislim ne preostaje mu nista drugo, nego da izazove nekog prvaka i vrati bilo koji pojas jer to zasluzuje. No, vjerujem da nece boxati prije marta-aprila slijedece godine
15.10 - 15.06 ...
prica se da ce do kraja godine doci do meca izmedju golovikna i gejla. isto tako, da je adnan jos u ringu zamolio protivnike da dobije revens, sto su oni glatko odbili.
dumm gelaufen.
dumm gelaufen.
Vom Jäger zum Gejagten
hm, nije to tako jednostavno. sta mislis da ce on otici na vrata nekom sampionu i zamoliti za mec, pa ako to ne uspije, onda ce ga izvrijedjati i razljutiti samo da bi ga odvukao u ringskyisthelimit je napisao/la:Mislim ne preostaje mu nista drugo, nego da izazove nekog prvaka i vrati bilo koji pojas jer to zasluzuje.

postoje samo 2 nacina:
1. da sat1 odrijesi kesu i ovom gejlu plati vise nego sto bi dobio u mecu protiv golovkina,
2. da ado odboksa par meceva protiv nekih boksera koji su na vrhu ljestvice i stekne pravo da izazove sampiona tj. da se izbori za mjesto prvog izazivaca protiv kojeg sampion kad-tad mora braniti titulu.
sad, problem je sto bi ga neki od sampiona mogao zavlaciti i odugovlaciti birajuci neke slabije protivnike, birjuci tzv. dobrovoljne odbrane titule. postavlja se pitanje ima li ado vremena(cova ima 30+ godina) da ceka, kao i pitanje ima li sat1 volje da finansira i prati adnana bez titule u nekim mecevima protiv protivnika za koje obicni smrtnici nisu ni culi.
to je sve vezano za titulu. sad, postoji mogucnost da adnan nabaci par kila i konacno se obracuna sa abrahamom u mecu koji ne mora biti za titulu. recimo da se dogovore da boksaju u 75 kg.
jer, ako bi boksali za abrahamovu titulu(wbo), postoji mogucnost da celni ljudi wbo-a sve blokiraju i zabrane borbu
jok ba, to si ti pogresno informisan. ja sam odgledao mec i intervju nakon meca i dobro znam sta je rekao gejl. rekao je da ne bjezi od rimeca i da bi isti bio itekako zanimljiv. ali, isto je tako ostavio oskrinuta vrata ovom golovkinu, kao i drugim sampionima srednje kategorije. momak je otvoren za sve ponudegeronimo je napisao/la:da je adnan jos u ringu zamolio protivnike da dobije revens, sto su oni glatko odbili.

citaj prihvatice onoga ko ponudi najvise love. njemu se ne zuri, adnanu itekako

helem, cekamo sta ce reci sat1.
sto se mene tice, najvise bih se radovao nekom trileru sa abrahamom.
mislim da svi znamo da ado ima ugovor sa sat1, dok je abraham vezan za ard.
dakle, bila bi minimalno 2 meca + majstorica

uf, bilo bi to nesto slicno mecevima ali vs. frejzer

vrhunski tehnicar izlazi na mejdan velikom udaracu koji se nikada ne predaje + sto se njih dvojica mrze k´o cuke.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ja mislim da mu je najpametnije boriti se sad 2 meca protiv neki isto jaki protivnika ali koji nemaju pojas da bi ga onda izazvao kao pravi izazivac i zasluzeno ali sve je u parama i sponzorima sat1 igra tu veliku ulogu jer ako mecevi nisu popraceni dobro medijski nema mu napredka u karijeri.
moguce bruda, moguce. listao sam neke stranice i naisao na ovo, pa zbog toga: http://www.sport.de/medien/boxen/26886- ... geale.html" onclick="window.open(this.href);return false;secer je napisao/la: jok ba, to si ti pogresno informisan. ja sam odgledao mec i intervju nakon meca i dobro znam sta je rekao gejl. rekao je da ne bjezi od rimeca i da bi isti bio itekako zanimljiv.
znamo da ova stranica pripada konkurentskoj televiziji (rtl) pa me ne bi zacudilo da samo lupaju.
bio sam iznerviran krajnjim ishodom tako da nisam odgledao sve sto je ado rekao nakon meca.

mislim da bi mec adnana vs. abrahama vratio popularnost u njemackoj kao u vrijeme maskea, tigra i ostale bagre.

jeste da su na zalasku karijere, ali ipak...
Vom Jäger zum Gejagten
Ponos nas i primjer svima koji nosimo korjene iz BiH a koji smo u dijaspori
http://www.klix.ba/vijesti/bih/adnan-ca ... /121017024
http://www.klix.ba/vijesti/bih/adnan-ca ... /121017024
Adnan Ćatić:"2013-te ću održati meč u Bosni i Hercegovini"
Izvor:Avaz

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To je dobra vijest za sve ljubitelje boksa a raja ga u BiH voli ali ce on to napraviti u Junu ili Julu zbog dijasporaca koji bi isto dosli da ga vide.Dylan Dog je napisao/la:Adnan Ćatić:"2013-te ću održati meč u Bosni i Hercegovini"![]()
http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ackoj.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljubomora je cudo, mislim da je ovaj tip vise ljubomoran jer je Adnan isto sada menadzer nekoliko dobri boksera koji ce mozda napraviti veliko ime.azTer je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... ackoj.html
2 Februra mu je cini mi se sledjeci mec i jedva cekamo opet da ga vidimo u ringu.
Dobro bi bilo kada bi Adnan dao sansu nasim borcima odnosno iz BiH na njegovim manifestacijama jer je boks trenutno u padu u BiH a on kao jedan veliki bokser bi mozda to mogao ozivjeti.
Felix Sturm vs Sam Soliman
http://www.borba.ba/index.php/vijesti/v ... am-soliman" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borba.ba/index.php/vijesti/v ... am-soliman" onclick="window.open(this.href);return false;
SOLIMAN ĆE POBIJEDITI STURMA
Meč 1. veljače
Prema riječima Davea Stanleyja, menadžera Sama Solimana, njegov štićenik bi trebao slaviti u borbi s Felixom Sturmom...
1. veljače u Dusseldorfu će se održati meč između Felixa Sturma i Sama Solimana. Biti će to povratnički meč Felixa Sturma nakon što je u rujnu prošle godine poražen od Australca Daniela Gealea. Bio je to jedan od najtežih mečeva u karijeri Felixa Sturma.
Sljedeći boksač koji ulazi u ring sa Sturmom je također Australac, Sam Soliman koji je u svojoj karijeri odradio čak 52 meča, upisao 41 pobjedu i 11 poraza.
Dave Stanley, menadžer Sama Solimana smatra da bi Soliman u njihovom okršaju trebao pobijediti.
„Preuzeo sam menadžment Sama Solimana nakon njegove posljednje borbe protiv Anthonyja Mundinea. Došli smo do rješenja da se bori u srednjoj kategoriji koja je njegova prirodna kategorija i od tada je upisao sedam pobjeda bez proza. Pokazao je da može biti na razini Felixa Sturma.“ – rekao je Stanley.
Soliman dolazi iz impresivne pobjede nad Giovannijem Lorenzom i želi nastaviti pobjednički niz. Na krilima te pobjede, tražiti će prolaz nad Felixom Sturmom a onda napada pobjednika iz borbe Mundine vs Geale.
Meč 1. veljače
Prema riječima Davea Stanleyja, menadžera Sama Solimana, njegov štićenik bi trebao slaviti u borbi s Felixom Sturmom...
1. veljače u Dusseldorfu će se održati meč između Felixa Sturma i Sama Solimana. Biti će to povratnički meč Felixa Sturma nakon što je u rujnu prošle godine poražen od Australca Daniela Gealea. Bio je to jedan od najtežih mečeva u karijeri Felixa Sturma.
Sljedeći boksač koji ulazi u ring sa Sturmom je također Australac, Sam Soliman koji je u svojoj karijeri odradio čak 52 meča, upisao 41 pobjedu i 11 poraza.
Dave Stanley, menadžer Sama Solimana smatra da bi Soliman u njihovom okršaju trebao pobijediti.
„Preuzeo sam menadžment Sama Solimana nakon njegove posljednje borbe protiv Anthonyja Mundinea. Došli smo do rješenja da se bori u srednjoj kategoriji koja je njegova prirodna kategorija i od tada je upisao sedam pobjeda bez proza. Pokazao je da može biti na razini Felixa Sturma.“ – rekao je Stanley.
Soliman dolazi iz impresivne pobjede nad Giovannijem Lorenzom i želi nastaviti pobjednički niz. Na krilima te pobjede, tražiti će prolaz nad Felixom Sturmom a onda napada pobjednika iz borbe Mundine vs Geale.
zna li neko ima li gdje online da se gleda vecerasnji dogadjaj ?
hvala
hvala

Ado, sretno večeras!!!

- Goalgetter
- Kontakt:
Gledaj ih kakvi su
Covjek bi pomislio da nemaju ni za kiselu

Covjek bi pomislio da nemaju ni za kiselu
Thomas Müller - Fußballgott
- AlenHalilovic
- Kontakt:
MrShadow je napisao/la:zna li neko ima li gdje online da se gleda vecerasnji dogadjaj ?
hvala

http://www.tv-kino.net/stream/live/de/sat1-hd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.