Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la harishp » 16 jul 2012, 17:30

Saurman je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ako Bešić nije u stanju izboriti prvu postavu u ovako slabom HSV-u ne bi začudilo da završi u Chemnitzeru.
Pa njegova pozicija je kao i najbolje popunjena u HSV-u,u svakom slucaju se nadam da ce vise igrati u ovoj BL sezoni
Nije baš popunjena nekim kvalitetom i pored toga Bešić nije u stanju izboriti prvih 11.
Daj @kiseli ne yebi buva.Prvo ti nebi bilo lose skontati da mali je jedan od najmladjih u ekipi i naravno da ce ici teze za prvih 11.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jul 2012, 19:18

harishp je napisao/la:
Daj @kiseli ne yebi buva.Prvo ti nebi bilo lose skontati da mali je jedan od najmladjih u ekipi i naravno da ce ici teze za prvih 11.
Dobro @Hećime možda se do 25te ustali u prvoj postavi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jul 2012, 19:23

Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Dobro @Hećime možda se do 25te ustali u prvoj postavi.
Zahvaljujuci gospodinu Rajkovicu,ovaj ulece vec ove sezone.
Bosanski cana-varo is on d rod,de malo optimizma kiseli,yeb'o ga ti. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jul 2012, 19:20

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/TV3" onclick="window.open(this.href);return false;

Stream za HSV - Barcelona (B). Muhamed uso na pocetku drugog i igra stopera! :) Sretno Momo!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 jul 2012, 19:27

Besic igra desnog beka, i sad je imaop super prodor i dobro ubacivanje lopte u peterac!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 24 jul 2012, 19:51

Poceo na beku sad igra stopera

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 jul 2012, 19:55

tulln je napisao/la:Poceo na beku sad igra stopera
Mozda zadnji par minuta zato sto su usli ovi mladi! mislim da on nece moci tako lako doci u prvi 11 preko stoperske pozicije! inace na beku je odigrao super!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 jul 2012, 22:54

Ja kolko sam ga stigao pratit fino je iskoristio ovo sto je odigrao u pripremnim utakmicama super da je protiv barce bio dobar/solidan ... veliki je potencijal samo da ga ne unisti nas mentalitet XD

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jul 2012, 22:56

Vidim ga kao našeg najtalentovanijeg fudbalera al mi čudno da ima 20 godina a još nije formiran igrač na način da se zna šta je on zapravo,jel stoper,zadnji vezni,desni bek.. :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 jul 2012, 23:01

ahaha niej jos 20 napunio , a to jeste cudno ja nezz koju poziciju je igrao dok igra za amatere hsva ?

cherchil
Kontakt:

Post Postao/la cherchil » 24 jul 2012, 23:55

Muhamed je naša budućnost!
Treba ga malo i istprit,al definitivno smo dobili odličnog defanzivca za narednih 10-ak godina. Da je bogdo više mladih i talentovanih defanzivaca u ovoj zemlji (ima nekih mladih potencijala,al vidićemo šta će biti).
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 05 avg 2012, 19:32

Jel igrao Besic za HSV na ovom LIGA Total Cupu? Inace njegov HSV je zavrsio kao 4. nakon sto su danas porazeni od Bayerna sa 1-0 u utakmici za 3. mjesto.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2012, 19:44

suhakrpa je napisao/la:Jel igrao Besic za HSV na ovom LIGA Total Cupu? Inace njegov HSV je zavrsio kao 4. nakon sto su danas porazeni od Bayerna sa 1-0 u utakmici za 3. mjesto.
Protiv Bayerna ga nije bilo, za jucer ne znam.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 05 avg 2012, 22:26

Omerbavarac je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:Jel igrao Besic za HSV na ovom LIGA Total Cupu? Inace njegov HSV je zavrsio kao 4. nakon sto su danas porazeni od Bayerna sa 1-0 u utakmici za 3. mjesto.
Protiv Bayerna ga nije bilo, za jucer ne znam.
Nije ni juce nazalost

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 06 avg 2012, 11:21

Talentovan je ali da bi bio dobar defanzivac treba mu jos misica..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 06 avg 2012, 12:16

Besic jos uvijek nema odredjenu poziciju koju igra. Probaju ga na sve strane, al on jednostavno nema kvalitetu ili fizicke karakteristike da se istice na nekoj poziciji. (stoper, desni bek, zadnji vezni...)

Posto Sajoni nije neki bistar cova, on ce tu vijest posljednji saznati. (sam je nesposoban da to procijeni kroz treninge. ) Kao i za neperspektivu Rahima, za kojeg se znalo da nece moci pregurat kvale; prinudno penzionisanje Papca usljed povrede i neprobanje prirodnih bekova; da mu menadzeri uvaljuju kojekakve vrancice itd. Covjek je dozivio fijasko u prijateljskim a nije nista novo probao kao alternativu za ove odlazece. Ovaj diletant ce nas sahraniti....nismo zasluzili ovoliku kolicinu nesrece. :cry:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 avg 2012, 16:56

floyd je napisao/la:Besic jos uvijek nema odredjenu poziciju koju igra. Probaju ga na sve strane, al on jednostavno nema kvalitetu ili fizicke karakteristike da se istice na nekoj poziciji. (stoper, desni bek, zadnji vezni...)

Posto Sajoni nije neki bistar cova, on ce tu vijest posljednji saznati. (sam je nesposoban da to procijeni kroz treninge. ) Kao i za neperspektivu Rahima, za kojeg se znalo da nece moci pregurat kvale; prinudno penzionisanje Papca usljed povrede i neprobanje prirodnih bekova; da mu menadzeri uvaljuju kojekakve vrancice itd. Covjek je dozivio fijasko u prijateljskim a nije nista novo probao kao alternativu za ove odlazece. Ovaj diletant ce nas sahraniti....nismo zasluzili ovoliku kolicinu nesrece. :cry:
Pinke floyde prije kakenja i ostalog sranja,pogledaj tekmu Mexico-BIH prvi dio.
A isto tako nemoguce je da ti imas alternativu za drugu corbu u glavi,to je sto je.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 06 avg 2012, 16:59

harishp je napisao/la:
floyd je napisao/la:Besic jos uvijek nema odredjenu poziciju koju igra. Probaju ga na sve strane, al on jednostavno nema kvalitetu ili fizicke karakteristike da se istice na nekoj poziciji. (stoper, desni bek, zadnji vezni...)

.
Pa kako to da niko ne prepozna njegov talenat? Trener ga mrzi?? Sigurno.

Eto ti ga prodaj preko te famozne prijateljske.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 avg 2012, 17:07

floyd je napisao/la:
harishp je napisao/la:

.
Pa kako to da niko ne prepozna njegov talenat? Trener ga mrzi?? Sigurno.

Eto ti ga prodaj preko te famozne prijateljske.
Jok ti si ga prepoznao,mali je sa skoro nepunih osamnaest bio u prvoj ekipi.
Sad je druga stvar sto je u HSV previranja sa zlo i naopako kompletnim strucnim stabom.Ili u prevodu ne zna se ko koga.Sto se tice prodavanja kad Mujdza nakon onakve teme protiv Francuza ostade u Freiburgu a proda se u taj isti klub i BL jos dok uopste nije igrao za repke,pametnom dovoljno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 06 avg 2012, 17:22

Besic nije stoper netreba ga na toj poziciji forsirati on je vezni igrac ili desni bek u mladoj repki odskace od svijuh na terenu kad igra kao zadnji vezni/playmaker ma svugdije ga ima u sredini i ima tacne pasove i dobar pregled a i dobar udarac onaj Kolasinac iz Shalkea je stoper onaj je jak ko bik pravi odbrambeni igrac a jos sto je brz moze i beka igrati ili zadnjeg veznog samo da Susic ne sernja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], EdinjoBos, General505, Mostarska i 10 gostiju.