za 28 minForster je napisao/la:19 poena, 5/8 za dva, 2/5 za tri, bacanja 3/3Format je napisao/la:Koliko je ubacio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
7 skokova, 4 asistencije, 1 ukradena, nijedan TO![]()
![]()
![]()
![]()
Odlican Nihad
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
za 28 minForster je napisao/la:19 poena, 5/8 za dva, 2/5 za tri, bacanja 3/3Format je napisao/la:Koliko je ubacio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
7 skokova, 4 asistencije, 1 ukradena, nijedan TO![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj zaboraviti i todića, a Nihad je radi povrijede imao napokon slobodno ljeto pa je sanirao sve povrede i odmorio seel-fighter je napisao/la:Povreda nije ostavila nimalo traga na njegovu igru i trenutno igra u velikoj formi. Bit ce ovo dobra sezona za nase kosarkase, a i mi cemo imati sta pratiti. Prvo gledamo Nihada kao zagrijavanje u Euroligi, a onda Mirza i Juka u NBA.
Daj mi broj dilara jer su te tripovi uvjerili da je Bojan u petorcimercurial je napisao/la:mislim da bi Nihad mogao napravit dobru NBA karijeru, jer se preko bare cijene ovakvi bekovi koji su prije svega dobri odbrambeni igraci a i dobar u napadu...komotno bi dogodine mogao u prvu petorku nekog NBA tima poput bojana bogdanovica...jos na to sve Nihad je upotrebljiv na vise pozicija
zar nije? igrao je ove pripremna sve od starta...vjerovatno ce i poceti sezonu kao starterOtelo je napisao/la:Daj mi broj dilara jer su te tripovi uvjerili da je Bojan u petorcimercurial je napisao/la:mislim da bi Nihad mogao napravit dobru NBA karijeru, jer se preko bare cijene ovakvi bekovi koji su prije svega dobri odbrambeni igraci a i dobar u napadu...komotno bi dogodine mogao u prvu petorku nekog NBA tima poput bojana bogdanovica...jos na to sve Nihad je upotrebljiv na vise pozicija
Bogdanovic bi vrlo lako mogao poceti sezonu u prvoj petorciOtelo je napisao/la:Et bas ce rookie biti starter prve sezone u NBA i to iz Europe stigao
pa ne znam ko bi drugi mogao...zasto uigrava startnu petorku sa bojanom, a ne recimo sa kirilenkom ili mirzomOtelo je napisao/la:Et bas ce rookie biti starter prve sezone u NBA i to iz Europe stigao
pa ja jednostavno ne vidim igraca u rosteru Netsa da je u prednosti u odnosu na bojana...jedini konkurenti su mu Anderson i Karasev koji bas i nisu neka konkurencija...tako da ce bojan vrlo vjerovatno ove sezone biti startermirzatele je napisao/la:evo procitaj ovo, i ja sam misljenja da se Bojan nece snaci u NBA i da ce vrlo brzo preseliti se na klupu, iako bi volio da grijesim, ali zasad je ovako.
http://www.netsdaily.com/2014/10/17/699 ... e-to-start" onclick="window.open(this.href);return false;
slazem se svakako, kad je jedan deron w. prosle sezone mogao zavrsiti na klupi moze svako...samo mislim da je bojanova igra sasvim pristojna, jos da ga krene sut...dobar u odbrani, dobra igra ledjima, inteligentan kosarkas...pad u formi je moguc, ali ne vjerujem da ce mu se desiti...sasvim solidan igrac (trenutno Netsi tu nemaju boljeg)mirzatele je napisao/la:Ako on bude igrao lose, lako ga Hollins prebaci na klupu, itekako ima ko da popuni to mjesto
vidjet cemo, nisam neki fan hrvatskih kosarkasamirzatele je napisao/la:Igrao je protiv Maccabija i protiv jedne od najlosijih NBA ekipa, pricekaj malo pa ces vidjet imal "dobru igru ledjima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.