Elvir Rahimic
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Re: Elvir Rahimic
[quote="DzemoVoliMarmeladu]Znaci Salihamidzic, Barbarez, Bolic itd. su mogli placati te kvote da budu na spisku a Rahimic nije? [/quote]
Jarane jednog Barbareza, Salihamidzica ili Bolica su morali zvati, kakvo placanje od tih igraca. Oni su bili zvjezde i takvi se nizostavljaju (nisu ni ti ljudi koji uzimaju pare toliko tupi da traze od zvjezda pare, jer bi ovi odbili i mozda izasli u javnost sa tim). Trazilo se od drugih igraca, gdje je se pretpostavljalo da moze i ber njih. Tako smo naprimjer i izgubili Ibrahimovica, jer je u to doba bio mlad i neafirmisan igrac, ali odbio nas jer je bio uvjeren u svoje kvalitete.
Jarane jednog Barbareza, Salihamidzica ili Bolica su morali zvati, kakvo placanje od tih igraca. Oni su bili zvjezde i takvi se nizostavljaju (nisu ni ti ljudi koji uzimaju pare toliko tupi da traze od zvjezda pare, jer bi ovi odbili i mozda izasli u javnost sa tim). Trazilo se od drugih igraca, gdje je se pretpostavljalo da moze i ber njih. Tako smo naprimjer i izgubili Ibrahimovica, jer je u to doba bio mlad i neafirmisan igrac, ali odbio nas jer je bio uvjeren u svoje kvalitete.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Malo me je krivo sto moj post vidis kao pljuvanje na Rahimica. Jedino sam probao opisat zasto ,po meni, nezasljzuje poziv za Brazil. Vidim i ja da je na forumu 90% ili pljuvanje po nasim igracima i selektoru ili nerealno dizanje u neba nasih igraca.MaksuzBaksuz je napisao/la:Do selektora je da to ocjeni, a na nama je da bodrimo ekipu i sa tim svakog njenog reprezentativca.
Slazem se sa tim sto si napisao da je na kraju krajeva sve do selektora i koga on odluci da mu je potreban.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
MaksuzBaksuz je napisao/la:[quote="DzemoVoliMarmeladu]Znaci Salihamidzic, Barbarez, Bolic itd. su mogli placati te kvote da budu na spisku a Rahimic nije?
Jarane jednog Barbareza, Salihamidzica ili Bolica su morali zvati, kakvo placanje od tih igraca. Oni su bili zvjezde i takvi se nizostavljaju (nisu ni ti ljudi koji uzimaju pare toliko tupi da traze od zvjezda pare, jer bi ovi odbili i mozda izasli u javnost sa tim). Trazilo se od drugih igraca, gdje je se pretpostavljalo da moze i ber njih. Tako smo naprimjer i izgubili Ibrahimovica, jer je u to doba bio mlad i neafirmisan igrac, ali odbio nas jer je bio uvjeren u svoje kvalitete.[/quote]
Pa dobro to je bio odgovor na ovo,
[/quote]Virtu4l je napisao/la:Dečko ne zna da je Rahimić javno priznao da su mu tražili pare za nastup u reprezentaciji BiH. Uostalom, to je jedini igrač koji je priznao ono što nisu smjeli Barbarez, Bolić, Salihamidžić.
ali takve stvari nisu prestale kad se on pojavio 2007-e godine, iako je on tad vec nej bio isit igrac kao recimo 2005...
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Pa neki su radili i posteno, zapravo nekima je on mozda i trebo tako da nije moro platiti!DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ali takve stvari nisu prestale kad se on pojavio 2007-e godine, iako je on tad vec nej bio isit igrac kao recimo 2005...
Sam si se malo zafrko sa pisanjem, zato smo pokusali malo da relativiramo stvari. Mora se upaziti ipak malo dublje i sire u neke teme dabi se razumjelo. Napiso sam ti gore zasto Rahimic i moze ici, tako da ove diskusije (ne samo sa tobom, vec ukupno9 i nemaju smisla. Neko bi radije nekog mladjeg, neko nekog njemo omiljenog igraca a na kraju niko nezna stvarnu situaciju samo mozemo svi da nabadamo.

Da. Isto kao što su tražili Muratoviću i Topiću. Ako lažu Topić i Rahimić, onda lažem i ja. Marko zbog tih ublehaša nije igrao za reprezentaciju u najboljim godinama svoje karijere.MostaracVelezovac je napisao/la:SLISKOVIC sa Pasalicem trazio pare Rahimicu da igra za repku???
Moderatori - pa ima li ovdje granica idiotizmu ili se banana ovdje daje samo za psovanje?
Džemo, bagra je to, nisu oni toliko naivni, zato su se toliko dugo i zadržali na svojim pozicijama. Malo si se zeznuo, ali nema veze, idemo dalje

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa dobro, zato sluzi forum za dizkuziju. Ja sam napiso kako gotovo i neigra 6 godina, i kad je igrao standardno i bijo u najboljim godinama, nije igrao za repku. Sad dali je to do kriminala u savesu ili do njega bas nije ni bitno za sta sam stijeo da kazem, ali tu je otisla diskuzija. Po mom misljenju nije za spiska za Brazil. Bez ikakvog pljuvanja ili problema prema Rahimicu koje ja nemam. Jednostavno, po meni on nema u danasnjici dovoljo kvaliteta za repku. Odgovori na to su vecimon bili pljuvanja na mene i moje godiste, umjesto na moj argument...MaksuzBaksuz je napisao/la:Pa neki su radili i posteno, zapravo nekima je on mozda i trebo tako da nije moro platiti!DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ali takve stvari nisu prestale kad se on pojavio 2007-e godine, iako je on tad vec nej bio isit igrac kao recimo 2005...
Sam si se malo zafrko sa pisanjem, zato smo pokusali malo da relativiramo stvari. Mora se upaziti ipak malo dublje i sire u neke teme dabi se razumjelo. Napiso sam ti gore zasto Rahimic i moze ici, tako da ove diskusije (ne samo sa tobom, vec ukupno9 i nemaju smisla. Neko bi radije nekog mladjeg, neko nekog njemo omiljenog igraca a na kraju niko nezna stvarnu situaciju samo mozemo svi da nabadamo.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje misljenje. Po tvome je tako, po necijem je drugacije. Neki ovdje cak bi i Dzeku na klupu. Tu mogu samo reci, hvala bogu neodlucuje niko on nas ovdje. Druga je stvar sto mi na toj poziciji nemamo nekih alternativa, tako da moramo se krpiti.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa dobro, zato sluzi forum za dizkuziju. Ja sam napiso kako gotovo i neigra 6 godina, i kad je igrao standardno i bijo u najboljim godinama, nije igrao za repku. Sad dali je to do kriminala u savesu ili do njega bas nije ni bitno za sta sam stijeo da kazem, ali tu je otisla diskuzija. Po mom misljenju nije za spiska za Brazil. Bez ikakvog pljuvanja ili problema prema Rahimicu koje ja nemam. Jednostavno, po meni on nema u danasnjici dovoljo kvaliteta za repku. Odgovori na to su vecimon bili pljuvanja na mene i moje godiste, umjesto na moj argument...
Niko te nije popljuvao, dobio si iscrpne odgovore, a godište smo spomenuli kao uzrok tvoje neinformisanosti. Na kraju svi zadovoljniDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Odgovori na to su vecimon bili pljuvanja na mene i moje godiste, umjesto na moj argument...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
E pa bas tako. Nemora se odmah neko napadati ako ne dijeli isto misljenje kao ti. Bas radi takvok razmisljanja i ponasanja i ova drzava i je to gdje jeste. Ali to je nesto drugo i o tome nebi.MaksuzBaksuz je napisao/la:
Svako ima pravo na svoje misljenje. Po tvome je tako, po necijem je drugacije. Neki ovdje cak bi i Dzeku na klupu. Tu mogu samo reci, hvala bogu neodlucuje niko on nas ovdje. Druga je stvar sto mi na toj poziciji nemamo nekih alternativa, tako da moramo se krpiti.
Sto se tog zadnjeg veznog tice ja ipak mislim da imamo bolju alternativu sa Kolasincem i Salihovicem, iako jedan od njih mora na lijevog beka. Cak po meni je i Zahirovic ispred Rahimica iako njega svi nekako pljuju i nevole, ali kad god je odigrao za repku bio je solidan cak i vrlo dobar u nekim mecevima. Steta sto nikako da se probije u klubu, ali ipak se nadam da hoce do ljeta. Takoder nadam se da ce se ovaj mladi Grahovac nesto napraviti u karijeri. Pa mozda i on ude u to pricu za zadnjeg veznog....
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dobro mozda ni si ti licno, ali jesu neki drugi...Virtu4l je napisao/la:Niko te nije popljuvao, dobio si iscrpne odgovore, a godište smo spomenuli kao uzrok tvoje neinformisanosti. Na kraju svi zadovoljniDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Odgovori na to su vecimon bili pljuvanja na mene i moje godiste, umjesto na moj argument...
ElWeddo23 je napisao/la: Ne mogu da vjerujem koje si ti sve gluposti napisao.... Očito nemaš više od 15 godina, .... Slušaj djete,....
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Jarane ja nit sam imo namjeru nit sam te napo, mozda si se ti naso napadnut ... to je sve subjektivno! Pokuso sam objasniti malo neke stvari, pogotovo jer si ti odma ubacio neke kontraversne tacke u tvoj prvi takst.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:MaksuzBaksuz je napisao/la:E pa bas tako. Nemora se odmah neko napadati ako ne dijeli isto misljenje kao ti. Bas radi takvok razmisljanja i ponasanja i ova drzava i je to gdje jeste. Ali to je nesto drugo i o tome nebi.
Sto se tog zadnjeg veznog tice ja ipak mislim da imamo bolju alternativu sa Kolasincem i Salihovicem, iako jedan od njih mora na lijevog beka. Cak po meni je i Zahirovic ispred Rahimica iako njega svi nekako pljuju i nevole, ali kad god je odigrao za repku bio je solidan cak i vrlo dobar u nekim mecevima. Steta sto nikako da se probije u klubu, ali ipak se nadam da hoce do ljeta. Takoder nadam se da ce se ovaj mladi Grahovac nesto napraviti u karijeri. Pa mozda i on ude u to pricu za zadnjeg veznog....
Slazem se sa tobom u vezi sa DM i to totalno, ali i to neznaci da Rahimovic nemora ici na SP. Za Zahirovica se i ja nadam, i mores na njegovoj temi naci da sam ga totalno branio, ali nazalost i on zadnje vrijeme malo vise stagnira sto se klubskog fudbala tice.
-
- Kontakt:
I jos nesto, Elvir Rahimic je rodjen 4 Aprila 1976 - covjeku je 37.5 godina.
Zar je logicno da neko od 37.5 godina igra u reprezentaciji koja je medju 15 na svijetu?
Zar je logicno da neko od 37.5 godina igra u reprezentaciji koja je medju 15 na svijetu?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa dobro. Nisu ni te godine bas tako ne realne za igrati, kad pogledas igrace poput Zanetti-a, Giggs-a, Totti-a, Del Piero-a ali problem je sto nije Rahimic kvalitet poput tih igraca da moze u tim godinama i dalje igrati i pruzati igre dovoljne za reprezentativni dres.MostaracVelezovac je napisao/la:I jos nesto, Elvir Rahimic je rodjen 4 Aprila 1976 - covjeku je 37.5 godina.
Nije problem Rahimic, problem je sto je on i sad na svojoj poziciji bolji od Zahirovica koji je trebao da ga zamjeni poslije kvalifikacija za Euro. Nakon poraza od Portugala, Elvir se oprostio i to je trebao biti njegov kraj, ali je Pape uvidio da je Zahirovic ubleha i da je Rahimic i sa 98 godina bolji od njega, pozvao ga je nazad.
Ma nije problem sto ce Rahimic na ljeto sljedece godine imati 38,5 godina,problem je sto on vec 3 godine uopste ne igra za svoj klub,protiv USA na Kosevu je bio dosta smjesan,covjek je izgubio osjecaj za loptu,sto je normalno kad ne igra nigdje.... da je njemu stalo do reprezentacije presao bi u bilo koji klub gdje ce igrati i na taj nacin opravdano zasluziti odlazak na SP,ovako bi bio samo broj,statua,da ne kazem panj koji nicemu ne sluzi,bolje u svakom slucaju pozvati,Hadzica,Besica,Susica T.,Prcica itd od kojih moze biti neke koristi,a Rahimica proslijediti strucnom stabu ili tako nesto,da bude mozda neki menadzer tima.... zaista ga kao igraca nema smisla zvati,ako tezimo profesionalizmu,ako cemo se u Brazilu zafrkavati onda pozvati u paketu,Barbareza,Bolica,Rahimica...
p.s.
ili u najboljem slucaju postaviti mu uslov,predji u bilo koji klub u Evropi gdje ces igrati,pa makar to bio Olimpic-Otoka,i na taj nacin ce dokazati da mu je stalo do reprezentacije i odlaska u Brazil,ovako sa CSKA rekreativno trenira,ne igra utakmice vec duze vrijeme i koja je svrha uputiti mu poziv a to isto ne uciniti npr Barbarezu,Bolicu!?
p.s.
ili u najboljem slucaju postaviti mu uslov,predji u bilo koji klub u Evropi gdje ces igrati,pa makar to bio Olimpic-Otoka,i na taj nacin ce dokazati da mu je stalo do reprezentacije i odlaska u Brazil,ovako sa CSKA rekreativno trenira,ne igra utakmice vec duze vrijeme i koja je svrha uputiti mu poziv a to isto ne uciniti npr Barbarezu,Bolicu!?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rahimic je kvalitet na svojoj poziciji. A kad vec spominjes Tottija, njemu je takodje 37 godina a Prandelli je nedavno izjavio da SP pocinje ovih dana, Totti bi bio jedan od sigurnih putnika.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa dobro. Nisu ni te godine bas tako ne realne za igrati, kad pogledas igrace poput Zanetti-a, Giggs-a, Totti-a, Del Piero-a ali problem je sto nije Rahimic kvalitet poput tih igraca da moze u tim godinama i dalje igrati i pruzati igre dovoljne za reprezentativni dres.MostaracVelezovac je napisao/la:I jos nesto, Elvir Rahimic je rodjen 4 Aprila 1976 - covjeku je 37.5 godina.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Daj molim te, budi realan covjece. Kdje ces bolan porediti Tottia sa Rahimicem. Totti je jos uvjek jedan od glavnih igraca Rome i igra svaku utakmicu kad nije povrijeden zadnjih gotovo 20 godina. Rahimic je odigrao ukupno 1,200 minuta u zadnjih 6 godina. to ti je od prilike 13 utakmica u zadnjih 6 sezona. I to u slabijem klubu nego Totti.calcio je napisao/la:Rahimic je kvalitet na svojoj poziciji. A kad vec spominjes Tottija, njemu je takodje 37 godina a Prandelli je nedavno izjavio da SP pocinje ovih dana, Totti bi bio jedan od sigurnih putnika.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa dobro. Nisu ni te godine bas tako ne realne za igrati, kad pogledas igrace poput Zanetti-a, Giggs-a, Totti-a, Del Piero-a ali problem je sto nije Rahimic kvalitet poput tih igraca da moze u tim godinama i dalje igrati i pruzati igre dovoljne za reprezentativni dres.MostaracVelezovac je napisao/la:I jos nesto, Elvir Rahimic je rodjen 4 Aprila 1976 - covjeku je 37.5 godina.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Poredim ih jer su vrsnjaciDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Daj molim te, budi realan covjece. Kdje ces bolan porediti Tottia sa Rahimicem. Totti je jos uvjek jedan od glavnih igraca Rome i igra svaku utakmicu kad nije povrijeden zadnjih gotovo 20 godina. Rahimic je odigrao ukupno 1,200 minuta u zadnjih 6 godina. to ti je od prilike 13 utakmica u zadnjih 6 sezona. I to u slabijem klubu nego Totti.calcio je napisao/la: Rahimic je kvalitet na svojoj poziciji. A kad vec spominjes Tottija, njemu je takodje 37 godina a Prandelli je nedavno izjavio da SP pocinje ovih dana, Totti bi bio jedan od sigurnih putnika.

Ako mogu doprinijeti ekipi onda godine nisu problem. I Osim je vodio 35-godisnjeg Susica na svjetsko prvenstvo.
Cisto sumnjam da je Litvanija bila Rahimiceva zadnja utakmica u reprezentaciji.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Mislim da Elviru treba organizovat oprostajnu utakmicu i to je to..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
pa bolan gdje ces uporediti Susica kojeg je Osim vodio na SP kao 35-godisnjaka kad je on u to vrijeme igrao standardno za PSG,i u isti kostac stavljas 38-godisnjeg Rahimica koji je u zadnjih 6 sezona ukupno odigrao 13 utakmica!? totalno nerealno..ili Totija koji je kao sto ovaj gore rece zadnjih 20 godina glavni igrac Rome!? zaista suludo je trositi rijeci na ovu temu,pametnom dosta!calcio je napisao/la:Poredim ih jer su vrsnjaciDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Daj molim te, budi realan covjece. Kdje ces bolan porediti Tottia sa Rahimicem. Totti je jos uvjek jedan od glavnih igraca Rome i igra svaku utakmicu kad nije povrijeden zadnjih gotovo 20 godina. Rahimic je odigrao ukupno 1,200 minuta u zadnjih 6 godina. to ti je od prilike 13 utakmica u zadnjih 6 sezona. I to u slabijem klubu nego Totti.calcio je napisao/la: Rahimic je kvalitet na svojoj poziciji. A kad vec spominjes Tottija, njemu je takodje 37 godina a Prandelli je nedavno izjavio da SP pocinje ovih dana, Totti bi bio jedan od sigurnih putnika.![]()
Ako mogu doprinijeti ekipi onda godine nisu problem. I Osim je vodio 35-godisnjeg Susica na svjetsko prvenstvo.
Cisto sumnjam da je Litvanija bila Rahimiceva zadnja utakmica u reprezentaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.