Metropola a klub dinara nemaalan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()

Metropola a klub dinara nemaalan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()
tacno he hedarru dorprije je napisao/la:Metropola a klub dinara nemaalan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()
Metropola a stadion ni semafora nema a kamoli tribine, već neki nasip a semafor od kartona a o finansijama Rudara neću ni da govorim, ne možete se vi porediti sa Drinom, ipak je ona što se tiče uslova za vas Arsenalalan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()
B o X je napisao/la:Metropola a stadion ni semafora nema a kamoli tribine, već neki nasip a semafor od kartona a o finansijama Rudara neću ni da govorim, ne možete se vi porediti sa Drinom, ipak je ona što se tiče uslova za vas Arsenalalan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()
Svjesni smo toga,najsiromašniji,sa najgorim uslovima,najgorim stadionom a nakon tri kola prvi na tabeliB o X je napisao/la:Metropola a stadion ni semafora nema a kamoli tribine, već neki nasip a semafor od kartona a o finansijama Rudara neću ni da govorim, ne možete se vi porediti sa Drinom, ipak je ona što se tiče uslova za vas Arsenalalan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()
E to je ono sto krasi nas klub i nas grad, igraci koji igraju srcem a ne samo za pare i svi znamo da je malo takvih!darru dorprije je napisao/la:Svjesni smo toga,najsiromašniji,sa najgorim uslovima,najgorim stadionom a nakon tri kola prvi na tabeli
Pa dobro sad to, ja samo poredim neke stvari koje je gore pomenuo alan ford, prvenstvo je pred nama pa vidjećemo šta će biti u nastavkudarru dorprije je napisao/la:Svjesni smo toga,najsiromašniji,sa najgorim uslovima,najgorim stadionom a nakon tri kola prvi na tabeliB o X je napisao/la:Metropola a stadion ni semafora nema a kamoli tribine, već neki nasip a semafor od kartona a o finansijama Rudara neću ni da govorim, ne možete se vi porediti sa Drinom, ipak je ona što se tiče uslova za vas Arsenalalan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()
ae ne provaljuj se boga ti. Nije stvar u kuknjavi,samo sam zelio da putem ovim javnim bar nekim ljudima koji prate fudbalsku ligu BiH predstavim iz svog ugla ono sto sam svojim ocima vidio,a sad sto se navijaci pobjednicke ekipe ne slazu to mi je i logicno,ono je bilo sve samo ne dobro sudjenje,bilo je domacinsko,toliko o tome.alan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()
Ljubomorne duse mogu da vam puše....pusti ga vuče....drinin vuk je napisao/la:ae ne provaljuj se boga ti. Nije stvar u kuknjavi,samo sam zelio da putem ovim javnim bar nekim ljudima koji prate fudbalsku ligu BiH predstavim iz svog ugla ono sto sam svojim ocima vidio,a sad sto se navijaci pobjednicke ekipe ne slazu to mi je i logicno,ono je bilo sve samo ne dobro sudjenje,bilo je domacinsko,toliko o tome.alan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()
A za mene su metropole Atina,Beograd,Budimpešta,Rim,itd.
A to tvoje da je u BiH neki grad metropola,a neki selo mi je prije svega žalostan,da ne navodim razloge.Je li to znači da ligu treba igrati najvećih 7 gradova,a da ljudi iz ostalih gradova ne trebaju da igraju,da su sve ostalo seljaci i da su sve ostale geografske oblasti sela? Stvarno ,bez obzira na tvoje intelektualno stanje ne razumijem da postoji takva društvena individua koja iznosi stavove i donosi zaključke na osnovu nekih komparacija grad-selo.
Svaka čast Prijedoru,niko ne spori da je veći grad od Zvornika,možda i razvijeniji,to niko ne spori,al jel zbog toga po tvojoj logici taj veći mora pobjedit na osnovu geografske veličine?SMJEŠNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto samo nekoliko razloga,stadion u Prijedoru je nula,prema Zvorničkom bar što se tiče vizuelnog,pa bi ja po toj tvojoj logici trebao reći da je stadion u Zvorniku Camp Nou u poredjenju sa Prijedorom.Onda bi iz tog proisteklo da klub Rudar ne bi smio igrat na onoj livadi,itd,itd.Al ovakva logika koju si ti pokušao unijet u verbalnu diskusiju je pre smiješna i kranjnje nepotrebna...
p.s. Metropole u BiH ne postoje,ne zato što ja tako kažem,već zbog toga što METROPOLA ima značenje koje velika većina ne razumije....
Ma druže kako da ga pustim,sve mogu trpit,al kad se nadje neko ko daje konstatacije na osnovu krajnje glupih komparacija i još čudnijih činjenica,e to ne mogu da shvatim pod uslovom da smo svi doživjeli bar psihičku zrelost.Ljumani_Banovici je napisao/la:Ljubomorne duse mogu da vam puše....pusti ga vuče....drinin vuk je napisao/la:ae ne provaljuj se boga ti. Nije stvar u kuknjavi,samo sam zelio da putem ovim javnim bar nekim ljudima koji prate fudbalsku ligu BiH predstavim iz svog ugla ono sto sam svojim ocima vidio,a sad sto se navijaci pobjednicke ekipe ne slazu to mi je i logicno,ono je bilo sve samo ne dobro sudjenje,bilo je domacinsko,toliko o tome.alan ford je napisao/la:dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik
![]()
A za mene su metropole Atina,Beograd,Budimpešta,Rim,itd.
A to tvoje da je u BiH neki grad metropola,a neki selo mi je prije svega žalostan,da ne navodim razloge.Je li to znači da ligu treba igrati najvećih 7 gradova,a da ljudi iz ostalih gradova ne trebaju da igraju,da su sve ostalo seljaci i da su sve ostale geografske oblasti sela? Stvarno ,bez obzira na tvoje intelektualno stanje ne razumijem da postoji takva društvena individua koja iznosi stavove i donosi zaključke na osnovu nekih komparacija grad-selo.
Svaka čast Prijedoru,niko ne spori da je veći grad od Zvornika,možda i razvijeniji,to niko ne spori,al jel zbog toga po tvojoj logici taj veći mora pobjedit na osnovu geografske veličine?SMJEŠNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto samo nekoliko razloga,stadion u Prijedoru je nula,prema Zvorničkom bar što se tiče vizuelnog,pa bi ja po toj tvojoj logici trebao reći da je stadion u Zvorniku Camp Nou u poredjenju sa Prijedorom.Onda bi iz tog proisteklo da klub Rudar ne bi smio igrat na onoj livadi,itd,itd.Al ovakva logika koju si ti pokušao unijet u verbalnu diskusiju je pre smiješna i kranjnje nepotrebna...
p.s. Metropole u BiH ne postoje,ne zato što ja tako kažem,već zbog toga što METROPOLA ima značenje koje velika većina ne razumije....
Ma ok je sve to,već samo ne volim postove u kojima je konstatacija rezultat krajnje neobjektivnih zaklučaka i potpuno neprovjerenih činjenica.Kontam ja ako misliš da ne kontam svrhu diskutovanja na forumu,al konstatacija koja nema svoju vrijednost,tj. realnu sliku,e tad se iznerviram...Grad je nas DS je napisao/la:Vuce, koliko vidim a vidim tvoj broj postova, dosta se primas i odgovaras na svaku. Logicno je sto volis svoj klub i grad ali ako ti neces obracati paznju na to sta pises po vasoj temi, necu ni ostali.Samo opusteno brate..
Ko da idu na Anfield a ne u Zvornik ..drinin vuk je napisao/la:U subotu od 17h meč protiv Olimpika,goste očekuje pakao sa tribina,pakao koji nisu osjetili do sada u PL. Drini je ova utakmica više od utakmice,jer samo pobjeda znači da postoje šanse da se opstane u ligi.Očekuje se još veća podrška s tribina nego protiv Borca,a pakao čeka igrače Olimpika...
theboss_RD07 je napisao/la:5. kolo![]()
Stadion: Banja Ilidza![]()
Zvijezda (G) vs. Drina (Z)![]()
ajmo koliko vukova dolazi?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.