FK Drina Zvornik

darru dorprije
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la darru dorprije » 17 avg 2010, 00:40

alan ford je napisao/la::roll: dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik :lol: :lol:
Metropola a klub dinara nema 8-)
...zbog tebe se sinoć pilo,ajmo svi na stadion !

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 17 avg 2010, 00:42

darru dorprije je napisao/la:
alan ford je napisao/la::roll: dosadili ste i bogu i narodu sa ovom kuknjavom, izgubili ste pa sta , rudar je u svakom slucaju bolja ekipa od drine i prijedor je u svakom slucaju metropola za zvornik :lol: :lol:
Metropola a klub dinara nema 8-)
tacno he he :D

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 17 avg 2010, 00:44

Metropola a stadion ni semafora nema a kamoli tribine, već neki nasip a semafor od kartona a o finansijama Rudara neću ni da govorim, ne možete se vi porediti sa Drinom, ipak je ona što se tiče uslova za vas Arsenal
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

alan ford
Kontakt:

Post Postao/la alan ford » 17 avg 2010, 00:47

B o X je napisao/la:
Metropola a stadion ni semafora nema a kamoli tribine, već neki nasip a semafor od kartona a o finansijama Rudara neću ni da govorim, ne možete se vi porediti sa Drinom, ipak je ona što se tiče uslova za vas Arsenal
:D ;)

darru dorprije
Kontakt:

Post Postao/la darru dorprije » 17 avg 2010, 00:47

B o X je napisao/la:
Svjesni smo toga,najsiromašniji,sa najgorim uslovima,najgorim stadionom a nakon tri kola prvi na tabeli :D

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 17 avg 2010, 00:49

darru dorprije je napisao/la:Svjesni smo toga,najsiromašniji,sa najgorim uslovima,najgorim stadionom a nakon tri kola prvi na tabeli :D
E to je ono sto krasi nas klub i nas grad, igraci koji igraju srcem a ne samo za pare i svi znamo da je malo takvih!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 17 avg 2010, 00:52

darru dorprije je napisao/la:
B o X je napisao/la:
Svjesni smo toga,najsiromašniji,sa najgorim uslovima,najgorim stadionom a nakon tri kola prvi na tabeli :D
Pa dobro sad to, ja samo poredim neke stvari koje je gore pomenuo alan ford, prvenstvo je pred nama pa vidjećemo šta će biti u nastavku
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

darru dorprije
Kontakt:

Post Postao/la darru dorprije » 17 avg 2010, 00:57

[/quote]

Svjesni smo toga,najsiromašniji,sa najgorim uslovima,najgorim stadionom a nakon tri kola prvi na tabeli :D[/quote]

Pa dobro sad to, ja samo poredim neke stvari koje je gore pomenuo alan ford, prvenstvo je pred nama pa vidjećemo šta će biti u nastavku[/quote]

Ma znam,ali nisam sam mogao a da ne spomenem,i onako su ambicije opstanak i jednima i drugima.Tema je Drina Zvornik,prijedorčani preselite se u našu temu :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 17 avg 2010, 11:18

ae ne provaljuj se boga ti. Nije stvar u kuknjavi,samo sam zelio da putem ovim javnim bar nekim ljudima koji prate fudbalsku ligu BiH predstavim iz svog ugla ono sto sam svojim ocima vidio,a sad sto se navijaci pobjednicke ekipe ne slazu to mi je i logicno,ono je bilo sve samo ne dobro sudjenje,bilo je domacinsko,toliko o tome.
A za mene su metropole Atina,Beograd,Budimpešta,Rim,itd.
A to tvoje da je u BiH neki grad metropola,a neki selo mi je prije svega žalostan,da ne navodim razloge.Je li to znači da ligu treba igrati najvećih 7 gradova,a da ljudi iz ostalih gradova ne trebaju da igraju,da su sve ostalo seljaci i da su sve ostale geografske oblasti sela? Stvarno ,bez obzira na tvoje intelektualno stanje ne razumijem da postoji takva društvena individua koja iznosi stavove i donosi zaključke na osnovu nekih komparacija grad-selo.
Svaka čast Prijedoru,niko ne spori da je veći grad od Zvornika,možda i razvijeniji,to niko ne spori,al jel zbog toga po tvojoj logici taj veći mora pobjedit na osnovu geografske veličine?SMJEŠNO :D :D :D :D :D :D
Eto samo nekoliko razloga,stadion u Prijedoru je nula,prema Zvorničkom bar što se tiče vizuelnog,pa bi ja po toj tvojoj logici trebao reći da je stadion u Zvorniku Camp Nou u poredjenju sa Prijedorom.Onda bi iz tog proisteklo da klub Rudar ne bi smio igrat na onoj livadi,itd,itd.Al ovakva logika koju si ti pokušao unijet u verbalnu diskusiju je pre smiješna i kranjnje nepotrebna...
p.s. Metropole u BiH ne postoje,ne zato što ja tako kažem,već zbog toga što METROPOLA ima značenje koje velika većina ne razumije....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 avg 2010, 11:22

drinin vuk je napisao/la:
ae ne provaljuj se boga ti. Nije stvar u kuknjavi,samo sam zelio da putem ovim javnim bar nekim ljudima koji prate fudbalsku ligu BiH predstavim iz svog ugla ono sto sam svojim ocima vidio,a sad sto se navijaci pobjednicke ekipe ne slazu to mi je i logicno,ono je bilo sve samo ne dobro sudjenje,bilo je domacinsko,toliko o tome.
A to tvoje da je u BiH neki grad metropola,a neki selo mi je prije svega žalostan,da ne navodim razloge.Je li to znači da ligu treba igrati najvećih 7 gradova,a da ljudi iz ostalih gradova ne trebaju da igraju,da su sve ostalo seljaci i da su sve ostale geografske oblasti sela? Stvarno ,bez obzira na tvoje intelektualno stanje ne razumijem da postoji takva društvena individua koja iznosi stavove i donosi zaključke na osnovu nekih komparacija grad-selo.
Svaka čast Prijedoru,niko ne spori da je veći grad od Zvornika,možda i razvijeniji,to niko ne spori,al jel zbog toga po tvojoj logici taj veći mora pobjedit na osnovu geografske veličine?SMJEŠNO :D :D :D :D :D :D
Eto samo nekoliko razloga,stadion u Prijedoru je nula,prema Zvorničkom bar što se tiče vizuelnog,pa bi ja po toj tvojoj logici trebao reći da je stadion u Zvorniku Camp Nou u poredjenju sa Prijedorom.Onda bi iz tog proisteklo da klub Rudar ne bi smio igrat na onoj livadi,itd,itd.Al ovakva logika koju si ti pokušao unijet u verbalnu diskusiju je pre smiješna i kranjnje nepotrebna...
p.s. Metropole u BiH ne postoje,ne zato što ja tako kažem,već zbog toga što METROPOLA ima značenje koje velika većina ne razumije....
Ljubomorne duse mogu da vam puše....pusti ga vuče....
1947!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 17 avg 2010, 11:27

Ljumani_Banovici je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:
Ljubomorne duse mogu da vam puše....pusti ga vuče....
Ma druže kako da ga pustim,sve mogu trpit,al kad se nadje neko ko daje konstatacije na osnovu krajnje glupih komparacija i još čudnijih činjenica,e to ne mogu da shvatim pod uslovom da smo svi doživjeli bar psihičku zrelost.
Ispade da su manji gradovi,manje sredine i ljudi iz tih sredina nebitni i seljaci,da ljudi iz manjih sredina ne treba da igraju fudbal.A na kraju krajeva Zvornik je jedna od većih opština sa oko 80000 ljudi,tako da ipak za naše prilike to nije baš neko selo,bez obzira na simpatije ili antipatije.Drugo,nikada ali nikada ne krećem i ne gledam ljude na osnovu toga gdje žive ili gdje su rodjeni.Na kraju krajeva u Zvorniku žive ljudi koji su rodjeni u Sarajevu,Tuzli,Zenici,možda su ti veći gradjani od onih koji su se doselili u te pomenute gradove.Možda je ovo moje poredjenje i degutantno,al je samo odgovor svima onima koji smatraju da su manje sredine niža klasa i manje bitni,što je smješno. To znači da bi ligu trebali igrat Sarajevo,Mostar,Zenica,Tuzla,Banjaluka,Doboj,Bijeljina,a ostali ne jer eto ostali dolaze iz nekih sela.SMJEŠNO :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 avg 2010, 12:16

tema je FK Drina Zvornik, a ne geografija i veličina/broj stanovnika u BiH
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 17 avg 2010, 12:22

Vuce, koliko vidim a vidim tvoj broj postova, dosta se primas i odgovaras na svaku. Logicno je sto volis svoj klub i grad ali ako ti neces obracati paznju na to sta pises po vasoj temi, necu ni ostali.Samo opusteno brate ;) ..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 17 avg 2010, 12:25

Grad je nas DS je napisao/la:Vuce, koliko vidim a vidim tvoj broj postova, dosta se primas i odgovaras na svaku. Logicno je sto volis svoj klub i grad ali ako ti neces obracati paznju na to sta pises po vasoj temi, necu ni ostali.Samo opusteno brate ;) ..
Ma ok je sve to,već samo ne volim postove u kojima je konstatacija rezultat krajnje neobjektivnih zaklučaka i potpuno neprovjerenih činjenica.Kontam ja ako misliš da ne kontam svrhu diskutovanja na forumu,al konstatacija koja nema svoju vrijednost,tj. realnu sliku,e tad se iznerviram... :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 avg 2010, 13:02

U subotu od 17h meč protiv Olimpika,goste očekuje pakao sa tribina,pakao koji nisu osjetili do sada u PL. Drini je ova utakmica više od utakmice,jer samo pobjeda znači da postoje šanse da se opstane u ligi.Očekuje se još veća podrška s tribina nego protiv Borca,a pakao čeka igrače Olimpika...
& $ - & " - & - &
ФСРС

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 avg 2010, 14:39

5. kolo :twisted:
Stadion: Banja Ilidza :twisted:

Zvijezda (G) vs. Drina (Z) :twisted:

ajmo koliko vukova dolazi? :| :twisted:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 avg 2010, 14:59

drinin vuk je napisao/la:U subotu od 17h meč protiv Olimpika,goste očekuje pakao sa tribina,pakao koji nisu osjetili do sada u PL. Drini je ova utakmica više od utakmice,jer samo pobjeda znači da postoje šanse da se opstane u ligi.Očekuje se još veća podrška s tribina nego protiv Borca,a pakao čeka igrače Olimpika...
Ko da idu na Anfield a ne u Zvornik .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 20 avg 2010, 15:55

theboss_RD07 je napisao/la:5. kolo :twisted:
Stadion: Banja Ilidza :twisted:

Zvijezda (G) vs. Drina (Z) :twisted:

ajmo koliko vukova dolazi? :| :twisted:

mislim da ne dolazi niko
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 20 avg 2010, 15:59

Gdje to ide Olimpik na OLD TRAFORD pa ih ceka pakao nisam u toku ? :mrgreen: :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 20 avg 2010, 16:45

Pozdrav za Zvornicane. Molio bih malo vise informacija o Aleksandru Nikolicu koji je najvnovije pojacanje mog kluba, Željezničara. Da li je nastupao za Drinu, zanima me vase misljenje o kvaliteti tog mladog fudbalera, ako nije imao previse nastupa za vas klub, ima li neko od vas da ga je gledao na bilo koji nacin (treninzi itd.) pa da moze reci nesto o njemu. LP ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.