Sport i TV
Re: Sport i TV
Eno ti sad.Kukaju ljudi kad nema prenosa,kukaju ljudi kad ima prenosa,jer ce biti za 10 minuta pomerena neka emisija.Ja mislim i kada bi imali dva tv-a u sobi da bi nesta falilo jer bi vi hteli da vam na tetrisu ide prenos. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:@kdn....Hrvatska i Srbija nisu države sa 3 konstitutivna naroda,bar koliko ja znam...Bosna jeste..a koliko ja znam,odkad BHT1 radi,,,od OI 2004,uvjek su se prenosili i mečevi srbije i hrvatske i u drugim sportovima,i nikome nije smetalo...što više gledanost je bila veoma visoka baš iz tih razloga,pa računaj i na to.
znam ja koliko ima konstitutivnih naroda u srbiji i hrvatskoj,ne smeta meni prenos tih tekmi,naprotiv,i drago mi je da mogu gledati što više tekmi,nego mi je smiješno da se termin glavne informativne emisije pomjera zbog tih prenosa
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Eno ti sad.Kukaju ljudi kad nema prenosa,kukaju ljudi kad ima prenosa,jer ce biti za 10 minuta pomerena neka emisija.Ja mislim i kada bi imali dva tv-a u sobi da bi nesta falilo jer bi vi hteli da vam na tetrisu ide prenos.
ne kukam,daleko od toga,nisi me shvatio,zamisli da se u srbiji pomjera prenos dnevnika zbog prenosa tekmi reprezentacija susjednih država sa predstojećeg prvenstva,npr. igraju bosna i italija i pomjeri se termin večernjeg dnevnika
RTS ima dva kanala,te je logicno da ne dolazi do pomeranja,da ima jedan drzavni onda bi i pomerali,ovako posto na RTS2 ide prenos ostalih utakmica nema pomeranja,a Srbija ide na RTS 1.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Eno ti sad.Kukaju ljudi kad nema prenosa,kukaju ljudi kad ima prenosa,jer ce biti za 10 minuta pomerena neka emisija.Ja mislim i kada bi imali dva tv-a u sobi da bi nesta falilo jer bi vi hteli da vam na tetrisu ide prenos.
ne kukam,daleko od toga,nisi me shvatio,zamisli da se u srbiji pomjera prenos dnevnika zbog prenosa tekmi reprezentacija susjednih država sa predstojećeg prvenstva,npr. igraju bosna i italija i pomjeri se termin večernjeg dnevnika
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:RTS ima dva kanala,te je logicno da ne dolazi do pomeranja,da ima jedan drzavni onda bi i pomerali,ovako posto na RTS2 ide prenos ostalih utakmica nema pomeranja,a Srbija ide na RTS 1.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:Eno ti sad.Kukaju ljudi kad nema prenosa,kukaju ljudi kad ima prenosa,jer ce biti za 10 minuta pomerena neka emisija.Ja mislim i kada bi imali dva tv-a u sobi da bi nesta falilo jer bi vi hteli da vam na tetrisu ide prenos.
vidićemo hoće li RTS uopće prenositi tekme reprezentacija susjednih država,sutra neće
Ja mislim da nece nikako u grupnoj fazi,tako sam nacuo,vec da ide samo nasa grupa sa prenosima,a onda dalje kom obojci kom opanci.
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Ja mislim da nece nikako u grupnoj fazi,tako sam nacuo,vec da ide samo nasa grupa sa prenosima,a onda dalje kom obojci kom opanci.
e pa o tome i govorim
Ko sve od ovih lokalnih stanica prenosi ovo EP?
Hrt2 sigurno, al ja to nemam, tj zatamne dushmani
onaj crnogorski, rts1, rtrs???
Ima li neki strani sto ce prenositi druge tekme, a ne samo ove balkanske ekipe. Hoce li biti kvalitetnih internet linkova za pracenje?
Ima li neki strani sto ce prenositi druge tekme, a ne samo ove balkanske ekipe. Hoce li biti kvalitetnih internet linkova za pracenje?
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Od naših BHT 1Admir_Sa je napisao/la:Ko sve od ovih lokalnih stanica prenosi ovo EP?
od susjednih RTCG ,Sitel (Makedonija)HRT ,RTS
Od stranih Sport 1(ex DSF),RAI SPORT 1,NTV SPORT ,AL Jazzera Sport 1- to su slobdni kanali koji se mogu gledati preko satelita a prenose ovo prvenstvo svoje reprezentacije i najzanimljivije mečeve ,od nokaut faze prenose sve
Linkovi evo sve utakmice današnjeg dana http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ama bht1 je zakon.oni ce prenositi najvise utakmica od svih drzava ex yu
-
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Ko sve od ovih lokalnih stanica prenosi ovo EP?
srećom kod nas u zenici ne zatamnjuju HRT2,a RTS prenosi,TV SLO ,vjerovatno i TV CG
RTS ipak radi sve...
Danas direktan Srbije,pa snimak BIH od 17:00 cini mi se i onda direktan Hrvatske veceras.
Danas direktan Srbije,pa snimak BIH od 17:00 cini mi se i onda direktan Hrvatske veceras.
- BH Patriot
- Kontakt:
I na kraju da li će iko od naših TV kuća prenositi Primeru ili Seriu A ? 

Livin' La Vida Loca ;)
Nažalost niko, Bilo je neke priče po netu da je TV 1 otkupila prava za domaće utakmice jednog kluba iz Primere ali nema nikakve potvrde, vjerovatno patkaBH Patriot je napisao/la:I na kraju da li će iko od naših TV kuća prenositi Primeru ili Seriu A ?

Španska liga u programu TV1 i stanica Mreže
TV1 i Mreža kupila je ekskluzivna prava za prenos utakmica španske lige za gledaoce u BiH.
Već od subote zaljubljenici najatraktivnije evropske lige imat će priliku u 18 sati gledati duel nogometnih ekipa Villareala i Seville, u kojoj igra bh. reprezentativac Emir Spahić.
U nedjelju u 22 gledaci će uživati u direktnom prenosu nogometne utakmice između Espanyola i Atlethic Bilbaoa.
Dan kasnije, u ponedjeljak 12. jula u 21 sat TV1- Mreža prenosit će nogometni duel između Malage i Granade.
Malagu predvodi bivši igrač Real Madriga i ManchesterUnteda Ruud Van Nistelroooy.
TV Arena već godinama ima tradiciju prenosa španske lige i to je do sada radila eksluzivno. Ove godine, Arena je odabrala za partnere TV1 i stanice Mreže, koje će prenositi fantastične duele španskih timova na zelenom terernu u okviru Primera lige .
TV1- MREŽA imat će ekskluzivno u svom programu dvije utakmice sedmično, nedjeljom u 22 sati i ponedjeljkom u 21 sati.
Gledaocima TV1 i Mreže ostaje samo da uživaju, nakon serijskog i filmskog i u izvrsnom sportskom programu i popularnoj Primera ligi. Sportski spektal u programu TV1- Mreže počinje u subotu u 18 sati.
TV1 i Mreža kupila je ekskluzivna prava za prenos utakmica španske lige za gledaoce u BiH.
Već od subote zaljubljenici najatraktivnije evropske lige imat će priliku u 18 sati gledati duel nogometnih ekipa Villareala i Seville, u kojoj igra bh. reprezentativac Emir Spahić.
U nedjelju u 22 gledaci će uživati u direktnom prenosu nogometne utakmice između Espanyola i Atlethic Bilbaoa.
Dan kasnije, u ponedjeljak 12. jula u 21 sat TV1- Mreža prenosit će nogometni duel između Malage i Granade.
Malagu predvodi bivši igrač Real Madriga i ManchesterUnteda Ruud Van Nistelroooy.
TV Arena već godinama ima tradiciju prenosa španske lige i to je do sada radila eksluzivno. Ove godine, Arena je odabrala za partnere TV1 i stanice Mreže, koje će prenositi fantastične duele španskih timova na zelenom terernu u okviru Primera lige .
TV1- MREŽA imat će ekskluzivno u svom programu dvije utakmice sedmično, nedjeljom u 22 sati i ponedjeljkom u 21 sati.
Gledaocima TV1 i Mreže ostaje samo da uživaju, nakon serijskog i filmskog i u izvrsnom sportskom programu i popularnoj Primera ligi. Sportski spektal u programu TV1- Mreže počinje u subotu u 18 sati.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hajduk-Dinamo sutra,ima li gdje sem na HTV koji je zatamnjen kada je sport 

Arena Sport-A- je napisao/la:Hajduk-Dinamo sutra,ima li gdje sem na HTV koji je zatamnjen kada je sport
- badblueboylivno
- Kontakt:
HTV ne radi više HNL, prava je kupio Digitel (1,5M eura) i prodao ih MaxTV-u, preko kojeg ide Arena. I liga se zove MaxTV Liga, a radit će se 108 prijenosa. Usput je moguće da neke slabije utakmice idu preko Kapital Networka, televizije koja cijeli dan vrti vijesti i emisije o gospodarstvu i financijama-A- je napisao/la:Hajduk-Dinamo sutra,ima li gdje sem na HTV koji je zatamnjen kada je sport

Nego, ne spominjite HTV u kontekstu EuroBasketa. Radili su samo utakmice hrvatske repke, i nastavit će od polufinala. Ostalo između... ku'rac

Hayley <3
Krece festa,krecu utakmice,sutra na programu:
Arenasport
Crvena Zvezda-Macva(zenski fudbal) 16:00 AS 1
Panetolikos-Panionios (grcki fudbal) 16:15 AS 4
Real Sociedad-Barcelona (Primera) 18:00 AS 3
Villarreal-Sevilla (Primera) 18:00 AS 2
Crvena Zvezda-BSK (JSL) 18:30 AS 1
St Ettiene-Lille (Ligue 1) 19:00 AS 4
Real Madrid-Getafe (Primera) 20:00 AS 3
Hajduk-Dinamo (HNL) 20:20 AS 1
Cesena-Napoli (Seria a) 20:45 AS 2
Marseille-Renneis (Ligue 1) 21:00 AS 4
Sportklub:
VN Italije GP3 kvalifkacije 08:30 SK Prime
Argentina-Engleska(Rugby) 10:30 SK+
VN Italije trening 3 11:00 SKP
CSKA-Dinamo (ruska liga ) 12:00 SK
Vn ITalije Porsche superkup 12:15 SKP
Dundee UTD-Rangers (skotska liga) 13:30 SK
VN Italije F1 kval. 14:00 SKP
Arsenal-Swansea (EPL) 16:00 SK
Stoke-Liverpool (EPL) 16:00 SK
Sunderland-Chelsea (EPL) 16:00 SK+
Man.City-Wigan (EPL) 16:00 SK3
Everton-Aston Villa (EPL) 16:00 SK4
Wolves-Tottenham (EPL) 16:00 SK5
VN ITalije GP3 trka 1. 17:15 SKP
Luzern-Zurich (Expo liga) 17:45 SK+
Oleksandriya-Karpaty (Ukrajina) 18:00 SK4
Coventry-Derbi (Champion...) 18:20 SKP
Bolton-Manchester United(EPL) 18:30 SK
Standard-Westerlo (Jupiler) 20:00 SK+
Heracles-Ajax (Eredivisie) 20:45 SK
Eurosport Srbija
Snooker Shangai 08:30 ES
St Kilda-Sydnei (aus.fudbal) 10:30 ES 2
Snooker Shangai 13:45 ES
BVB-Hertha (Bundeska) 15:30 ES 2
Trka kroz Spaniju 16:00 ES
US Open 17:45 ES
Werder-HSV 18:30 ES 2
Ako neko ima volje neka radi za drzavne i ostale televizije mene mrzi dalje,na ove tri televizije je i vise nego dovoljno sporta,eh da hoce vise to losije vreme u oktobru i novembru i onda se to moze nazvati uzivanje i idila.
Arenasport
Crvena Zvezda-Macva(zenski fudbal) 16:00 AS 1
Panetolikos-Panionios (grcki fudbal) 16:15 AS 4
Real Sociedad-Barcelona (Primera) 18:00 AS 3
Villarreal-Sevilla (Primera) 18:00 AS 2
Crvena Zvezda-BSK (JSL) 18:30 AS 1
St Ettiene-Lille (Ligue 1) 19:00 AS 4
Real Madrid-Getafe (Primera) 20:00 AS 3
Hajduk-Dinamo (HNL) 20:20 AS 1
Cesena-Napoli (Seria a) 20:45 AS 2
Marseille-Renneis (Ligue 1) 21:00 AS 4
Sportklub:
VN Italije GP3 kvalifkacije 08:30 SK Prime
Argentina-Engleska(Rugby) 10:30 SK+
VN Italije trening 3 11:00 SKP
CSKA-Dinamo (ruska liga ) 12:00 SK
Vn ITalije Porsche superkup 12:15 SKP
Dundee UTD-Rangers (skotska liga) 13:30 SK
VN Italije F1 kval. 14:00 SKP
Arsenal-Swansea (EPL) 16:00 SK
Stoke-Liverpool (EPL) 16:00 SK
Sunderland-Chelsea (EPL) 16:00 SK+
Man.City-Wigan (EPL) 16:00 SK3
Everton-Aston Villa (EPL) 16:00 SK4
Wolves-Tottenham (EPL) 16:00 SK5
VN ITalije GP3 trka 1. 17:15 SKP
Luzern-Zurich (Expo liga) 17:45 SK+
Oleksandriya-Karpaty (Ukrajina) 18:00 SK4
Coventry-Derbi (Champion...) 18:20 SKP
Bolton-Manchester United(EPL) 18:30 SK
Standard-Westerlo (Jupiler) 20:00 SK+
Heracles-Ajax (Eredivisie) 20:45 SK
Eurosport Srbija
Snooker Shangai 08:30 ES
St Kilda-Sydnei (aus.fudbal) 10:30 ES 2
Snooker Shangai 13:45 ES
BVB-Hertha (Bundeska) 15:30 ES 2
Trka kroz Spaniju 16:00 ES
US Open 17:45 ES
Werder-HSV 18:30 ES 2
Ako neko ima volje neka radi za drzavne i ostale televizije mene mrzi dalje,na ove tri televizije je i vise nego dovoljno sporta,eh da hoce vise to losije vreme u oktobru i novembru i onda se to moze nazvati uzivanje i idila.

- legenda reala
- Kontakt:
Opet se fali kako on ima silu kanala i gleda bezbroj utakmica ,nemoj da ti ja počnem nabrajati šta sam sedmično gledo mečeva
Ja ću ove naše kanale
BHT 1
Eurobasket 14:20
Džeko
-Wigan 16:00
PLBIH 19:25 Borac-Zrinjski
Eurobasket snimke od 21:30
TV 1
Spahić
-Vilareal 18:00

BHT 1
Eurobasket 14:20
Džeko

PLBIH 19:25 Borac-Zrinjski
Eurobasket snimke od 21:30
TV 1
Spahić

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.