Sport i TV

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Devil » 29 avg 2011, 01:22

Eno ti sad.Kukaju ljudi kad nema prenosa,kukaju ljudi kad ima prenosa,jer ce biti za 10 minuta pomerena neka emisija.Ja mislim i kada bi imali dva tv-a u sobi da bi nesta falilo jer bi vi hteli da vam na tetrisu ide prenos. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 29 avg 2011, 11:04

mnogo_smo_jaki je napisao/la:@kdn....Hrvatska i Srbija nisu države sa 3 konstitutivna naroda,bar koliko ja znam...Bosna jeste..a koliko ja znam,odkad BHT1 radi,,,od OI 2004,uvjek su se prenosili i mečevi srbije i hrvatske i u drugim sportovima,i nikome nije smetalo...što više gledanost je bila veoma visoka baš iz tih razloga,pa računaj i na to.

znam ja koliko ima konstitutivnih naroda u srbiji i hrvatskoj,ne smeta meni prenos tih tekmi,naprotiv,i drago mi je da mogu gledati što više tekmi,nego mi je smiješno da se termin glavne informativne emisije pomjera zbog tih prenosa

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 29 avg 2011, 11:08

Devil je napisao/la:Eno ti sad.Kukaju ljudi kad nema prenosa,kukaju ljudi kad ima prenosa,jer ce biti za 10 minuta pomerena neka emisija.Ja mislim i kada bi imali dva tv-a u sobi da bi nesta falilo jer bi vi hteli da vam na tetrisu ide prenos. :roll:

ne kukam,daleko od toga,nisi me shvatio,zamisli da se u srbiji pomjera prenos dnevnika zbog prenosa tekmi reprezentacija susjednih država sa predstojećeg prvenstva,npr. igraju bosna i italija i pomjeri se termin večernjeg dnevnika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2011, 13:41

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Devil je napisao/la:Eno ti sad.Kukaju ljudi kad nema prenosa,kukaju ljudi kad ima prenosa,jer ce biti za 10 minuta pomerena neka emisija.Ja mislim i kada bi imali dva tv-a u sobi da bi nesta falilo jer bi vi hteli da vam na tetrisu ide prenos. :roll:

ne kukam,daleko od toga,nisi me shvatio,zamisli da se u srbiji pomjera prenos dnevnika zbog prenosa tekmi reprezentacija susjednih država sa predstojećeg prvenstva,npr. igraju bosna i italija i pomjeri se termin večernjeg dnevnika
RTS ima dva kanala,te je logicno da ne dolazi do pomeranja,da ima jedan drzavni onda bi i pomerali,ovako posto na RTS2 ide prenos ostalih utakmica nema pomeranja,a Srbija ide na RTS 1.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 30 avg 2011, 17:16

Devil je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

RTS ima dva kanala,te je logicno da ne dolazi do pomeranja,da ima jedan drzavni onda bi i pomerali,ovako posto na RTS2 ide prenos ostalih utakmica nema pomeranja,a Srbija ide na RTS 1.

vidićemo hoće li RTS uopće prenositi tekme reprezentacija susjednih država,sutra neće

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2011, 17:25

Ja mislim da nece nikako u grupnoj fazi,tako sam nacuo,vec da ide samo nasa grupa sa prenosima,a onda dalje kom obojci kom opanci.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 30 avg 2011, 17:41

Devil je napisao/la:Ja mislim da nece nikako u grupnoj fazi,tako sam nacuo,vec da ide samo nasa grupa sa prenosima,a onda dalje kom obojci kom opanci.

e pa o tome i govorim

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 avg 2011, 10:48

Ko sve od ovih lokalnih stanica prenosi ovo EP?

Hrt2 sigurno, al ja to nemam, tj zatamne dushmani

onaj crnogorski, rts1, rtrs???

Ima li neki strani sto ce prenositi druge tekme, a ne samo ove balkanske ekipe. Hoce li biti kvalitetnih internet linkova za pracenje?
nema potpisa

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 avg 2011, 12:50

Admir_Sa je napisao/la:Ko sve od ovih lokalnih stanica prenosi ovo EP?

Ima li neki strani sto ce prenositi druge tekme, a ne samo ove balkanske ekipe. Hoce li biti kvalitetnih internet linkova za pracenje?
Od naših BHT 1
od susjednih RTCG ,Sitel (Makedonija)HRT ,RTS
Od stranih Sport 1(ex DSF),RAI SPORT 1,NTV SPORT ,AL Jazzera Sport 1- to su slobdni kanali koji se mogu gledati preko satelita a prenose ovo prvenstvo svoje reprezentacije i najzanimljivije mečeve ,od nokaut faze prenose sve
Linkovi evo sve utakmice današnjeg dana http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 31 avg 2011, 13:51

ama bht1 je zakon.oni ce prenositi najvise utakmica od svih drzava ex yu

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 avg 2011, 22:28

Admir_Sa je napisao/la:Ko sve od ovih lokalnih stanica prenosi ovo EP?

srećom kod nas u zenici ne zatamnjuju HRT2,a RTS prenosi,TV SLO ,vjerovatno i TV CG

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2011, 13:08

RTS ipak radi sve...

Danas direktan Srbije,pa snimak BIH od 17:00 cini mi se i onda direktan Hrvatske veceras.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 03 sep 2011, 09:08

I na kraju da li će iko od naših TV kuća prenositi Primeru ili Seriu A ? :?
Livin' La Vida Loca ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 sep 2011, 13:59

BH Patriot je napisao/la:I na kraju da li će iko od naših TV kuća prenositi Primeru ili Seriu A ? :?
Nažalost niko, Bilo je neke priče po netu da je TV 1 otkupila prava za domaće utakmice jednog kluba iz Primere ali nema nikakve potvrde, vjerovatno patka :x :P

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 08 sep 2011, 16:25

Španska liga u programu TV1 i stanica Mreže
TV1 i Mreža kupila je ekskluzivna prava za prenos utakmica španske lige za gledaoce u BiH.
Već od subote zaljubljenici najatraktivnije evropske lige imat će priliku u 18 sati gledati duel nogometnih ekipa Villareala i Seville, u kojoj igra bh. reprezentativac Emir Spahić.

U nedjelju u 22 gledaci će uživati u direktnom prenosu nogometne utakmice između Espanyola i Atlethic Bilbaoa.

Dan kasnije, u ponedjeljak 12. jula u 21 sat TV1- Mreža prenosit će nogometni duel između Malage i Granade.

Malagu predvodi bivši igrač Real Madriga i ManchesterUnteda Ruud Van Nistelroooy.

TV Arena već godinama ima tradiciju prenosa španske lige i to je do sada radila eksluzivno. Ove godine, Arena je odabrala za partnere TV1 i stanice Mreže, koje će prenositi fantastične duele španskih timova na zelenom terernu u okviru Primera lige .

TV1- MREŽA imat će ekskluzivno u svom programu dvije utakmice sedmično, nedjeljom u 22 sati i ponedjeljkom u 21 sati.

Gledaocima TV1 i Mreže ostaje samo da uživaju, nakon serijskog i filmskog i u izvrsnom sportskom programu i popularnoj Primera ligi. Sportski spektal u programu TV1- Mreže počinje u subotu u 18 sati.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 09 sep 2011, 19:52

Hajduk-Dinamo sutra,ima li gdje sem na HTV koji je zatamnjen kada je sport :twisted:

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 09 sep 2011, 19:56

-A- je napisao/la:Hajduk-Dinamo sutra,ima li gdje sem na HTV koji je zatamnjen kada je sport :twisted:
Arena Sport

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 sep 2011, 20:27

-A- je napisao/la:Hajduk-Dinamo sutra,ima li gdje sem na HTV koji je zatamnjen kada je sport :twisted:
HTV ne radi više HNL, prava je kupio Digitel (1,5M eura) i prodao ih MaxTV-u, preko kojeg ide Arena. I liga se zove MaxTV Liga, a radit će se 108 prijenosa. Usput je moguće da neke slabije utakmice idu preko Kapital Networka, televizije koja cijeli dan vrti vijesti i emisije o gospodarstvu i financijama :D

Nego, ne spominjite HTV u kontekstu EuroBasketa. Radili su samo utakmice hrvatske repke, i nastavit će od polufinala. Ostalo između... ku'rac :roll:
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 sep 2011, 22:09

Krece festa,krecu utakmice,sutra na programu:

Arenasport
Crvena Zvezda-Macva(zenski fudbal) 16:00 AS 1
Panetolikos-Panionios (grcki fudbal) 16:15 AS 4
Real Sociedad-Barcelona (Primera) 18:00 AS 3
Villarreal-Sevilla (Primera) 18:00 AS 2
Crvena Zvezda-BSK (JSL) 18:30 AS 1
St Ettiene-Lille (Ligue 1) 19:00 AS 4
Real Madrid-Getafe (Primera) 20:00 AS 3
Hajduk-Dinamo (HNL) 20:20 AS 1
Cesena-Napoli (Seria a) 20:45 AS 2
Marseille-Renneis (Ligue 1) 21:00 AS 4

Sportklub:
VN Italije GP3 kvalifkacije 08:30 SK Prime
Argentina-Engleska(Rugby) 10:30 SK+
VN Italije trening 3 11:00 SKP
CSKA-Dinamo (ruska liga ) 12:00 SK
Vn ITalije Porsche superkup 12:15 SKP
Dundee UTD-Rangers (skotska liga) 13:30 SK
VN Italije F1 kval. 14:00 SKP
Arsenal-Swansea (EPL) 16:00 SK
Stoke-Liverpool (EPL) 16:00 SK
Sunderland-Chelsea (EPL) 16:00 SK+
Man.City-Wigan (EPL) 16:00 SK3
Everton-Aston Villa (EPL) 16:00 SK4
Wolves-Tottenham (EPL) 16:00 SK5
VN ITalije GP3 trka 1. 17:15 SKP
Luzern-Zurich (Expo liga) 17:45 SK+
Oleksandriya-Karpaty (Ukrajina) 18:00 SK4
Coventry-Derbi (Champion...) 18:20 SKP
Bolton-Manchester United(EPL) 18:30 SK
Standard-Westerlo (Jupiler) 20:00 SK+
Heracles-Ajax (Eredivisie) 20:45 SK

Eurosport Srbija
Snooker Shangai 08:30 ES
St Kilda-Sydnei (aus.fudbal) 10:30 ES 2
Snooker Shangai 13:45 ES
BVB-Hertha (Bundeska) 15:30 ES 2
Trka kroz Spaniju 16:00 ES
US Open 17:45 ES
Werder-HSV 18:30 ES 2

Ako neko ima volje neka radi za drzavne i ostale televizije mene mrzi dalje,na ove tri televizije je i vise nego dovoljno sporta,eh da hoce vise to losije vreme u oktobru i novembru i onda se to moze nazvati uzivanje i idila. :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2011, 23:49

Opet se fali kako on ima silu kanala i gleda bezbroj utakmica ,nemoj da ti ja počnem nabrajati šta sam sedmično gledo mečeva ;) Ja ću ove naše kanale

BHT 1

Eurobasket 14:20
Džeko :mrgreen: -Wigan 16:00
PLBIH 19:25 Borac-Zrinjski
Eurobasket snimke od 21:30

TV 1
Spahić :mrgreen: -Vilareal 18:00
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.