SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

juznjak>
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la juznjak> » 11 jun 2010, 20:22

8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 11 jun 2010, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 11 jun 2010, 20:33

dosadni ste i vi i himne zar ne vidite naslov teme sta ste umobolni?

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 jun 2010, 23:06

Pocelo je poceli, i neka vreme je i bilo!

Ukratko o grupi D:

Po imenima Srbija i Nemacka bi trebali biti favoriti, no, netreba otpisivati Ganu /finalisti Africkog kupa nacije/ i Australiju koja igra na horuk. U ovoj je grupi sve moguce pa i to da Austr.i Gana odu dalje.

Ako se nedesi nesto tipicno za nase podneblje (tuca, ljubomora, nabadanje...) Srbija bi trebala proci grupu.

Na kladionici sam igrao da ce Gana i Nemacka otici dalje. Navijacki, ocekivanja su jasna, Srbija i Nemacka!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 11 jun 2010, 23:13

cole-ch je napisao/la:Pocelo je poceli, i neka vreme je i bilo!

Ukratko o grupi D:

Po imenima Srbija i Nemacka bi trebali biti favoriti, no, netreba otpisivati Ganu /finalisti Africkog kupa nacije/ i Australiju koja igra na horuk. U ovoj je grupi sve moguce pa i to da Austr.i Gana odu dalje.

Ako se nedesi nesto tipicno za nase podneblje (tuca, ljubomora, nabadanje...) Srbija bi trebala proci grupu.

Na kladionici sam igrao da ce Gana i Nemacka otici dalje. Navijacki, ocekivanja su jasna, Srbija i Nemacka!
srbija sigurno prolazi..meni je jedina dilema dali ce im njemci uspijeti uzeti prvo mjesto..ostalo je stvar rutine :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 11 jun 2010, 23:13

cole-ch je napisao/la:Pocelo je poceli, i neka vreme je i bilo!

Ukratko o grupi D:

Ja bih prije Gane stavio Australiju a ako sad ne tresnemo švabe nećemo nikad.
Još nekih 40-tak sati...
"Indija,Pakistan..."

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 12 jun 2010, 00:11

SrdjanBL je napisao/la:KONGO, bez provokacije ali kako to da ti sa 25 godina ne znas cirlicu i latinicu, ajd ovi mladji pa i nekako. Probaj nauciti nije tesko a bices bogati za jedno novo znanje koje moze da ti posluzi pogotovo u nasoj drzavi. ;)
Ne zivim u BiH, a kad sam zivio tad se nije ucila :| .
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2010, 02:25

Teodosic Milos je napisao/la:Ja kako znam uvjek je bio srpsko-hrvatski jezik,sto znaci i da se cirilica ucila

tema: Nadam se da ovaj Muntari nece igrati,da ih klepimo :D
Bio je prije "vaktile",sada imamo Bosanski,Srpski i Hrvatski,ali nejse,danas sam gledao konferenciju za stampu uzivo na RTS-u i cini mi se da su nesto novinari malo kao diskriminisani i da im je zabranjen ulaz na treninge (a po rijecima Generala Macka ) i to na zahtjev igraca.Postavili su novinari pitanja na tu temu i Stankovicu i Pantelicu ali su ovi diplomatski izbjegli odgovor.
Inace prekosutra ce Srbiju bodriti oko 5 000-8 000 navijaca,dok ce "Crne pantere",ili kako ih vec zovu, bodriti mozda i pet puta veci broj navijaca.
BosnaE

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 jun 2010, 11:46

Srbija bi trebala otresti Ganu onako momački, nemaju ovi crnci ništa posebno, ni Muntari nije nešto. Golmanu samo treba spoment Pjanića i usraće se odmah.
Što se tiče Njemačke mogli ste vidjeti neki dan da oni nisu bauk (odbrana ćuna teška, napad sterilan), ekipa sa dobrom fizičkom spremom i ekipa koja je u trenažnom procesu već neko vrijeme se može nadigravati s njima, a igrači kakve trenutno ima Srbija sasvim sigurno mogu dobiti Njemačku, ukoliko ne dođe do onog poznatog balkanskog potcjenjivanja, ili precjenjivanja, ne zna se šta je gore.

Uglavnom Njemačka i Srbija su izraziti favoriti za prolaz dalje, i biće neuspjeh ako se takav scenario ne desi.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

dzekooo93
Kontakt:

Post Postao/la dzekooo93 » 12 jun 2010, 12:17

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Zeljo♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 12 jun 2010, 12:41

Jos nesto vise od 24h ostalo je do prve utakmice Srbije na SP..
Samo da odbrana bude na vecem nivou od utakmice protiv Kameruna, valjda je i Vidic spreman koji ce u mnogome doprinjeti stabilnosti odbrane... Nekako najvise ocekujem od Krasica i Jovanovica, mislim da ce oni ili jedan od njih odluciti utakmicu.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

autsajder14
Kontakt:

Post Postao/la autsajder14 » 12 jun 2010, 18:30

$ ?, ' & " то је $. ' $ на сп, а & је " ? $ гану, ' " "!

$ "!

Zenica Blues
Kontakt:

Post Postao/la Zenica Blues » 12 jun 2010, 18:55

Principatus je napisao/la:Njemacka himna "Jedinstvo i Pravo i Sloboda" mi je pored nase "Jedna si Jedina" i EU himne "Oda Radosti" (koja je isto Njemackog porijekla) najjaca.
@Principatus: svaka cast kad tako njegujes svoje njemacke korijene... i ja mislim da ce Nijemci biti prvi u grupi...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2010, 19:03

KONGO je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:KONGO, bez provokacije ali kako to da ti sa 25 godina ne znas cirlicu i latinicu, ajd ovi mladji pa i nekako. Probaj nauciti nije tesko a bices bogati za jedno novo znanje koje moze da ti posluzi pogotovo u nasoj drzavi. ;)
Ne zivim u BiH, a kad sam zivio tad se nije ucila :| .
Nisi nista puno ni promasio.Rahatniji si 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 jun 2010, 19:33

Cartman je napisao/la:
Teodosic Milos je napisao/la: a ti tako mali....mozes da se nadas sta hoces....ali samo u nadanju i zivis....jer nikada uspijeh ne dozivis ;) SRBIJA DO JOHANESBURGA
Nije ni do Pristine, a ne Johanseburga. :lol:
hahahaha joj sto ga milos obali :D

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 13 jun 2010, 01:25

Samo bi da pozelim srecu selekciji Gane, i da pogaze ove sto ste previse kofrce.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2010, 01:30

Danas je dan "d" za grupu "D".

Napisah davno da bih volio da Srbija prođe, ali kako su odigrale ove prijateljske, sve više sumnjam u prolaz(nadam se da neće biti ništa od ovih sumnji). Njemačku ipak vidim(kao i većina ovdje, vjerujem) kao pobjednika ove grupe, a Gana, Australija i naše komšije će se "laktati" da bi se vidjeli u sljedećem krugu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 13 jun 2010, 01:34

Ma neka pobjedi bolji. Neosjećam ništa ni prema jednoj ni prema drugoj ekipi tako da mi je potpuno svejedno....
jedino blagu prednost dajem srbiji jer je Ghanu nadigrao čak i Safet na koševu.

A moji favoriti za prolaz su Njemačka i Australija. Njemačka jer su definitivno najbolji u ovoj grupi i trebali bi da je prekucaju, a Australija zato jer sam gledao par reportaža o njihovom povratku u bolju formu i iskreno se nadam da će i oni proći u drugu fazu natjecanja.
G A Z I
Željo sve do pobjede

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jun 2010, 01:47

Odigraću oba X pa šta bude.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2010, 01:53

plava_pruga je napisao/la:Ma neka pobjedi bolji. Neosjećam ništa ni prema jednoj ni prema drugoj ekipi tako da mi je potpuno svejedno....
jedino blagu prednost dajem srbiji jer je Ghanu nadigrao čak i Safet na koševu.
A moji favoriti za prolaz su Njemačka i Australija. Njemačka jer su definitivno najbolji u ovoj grupi i trebali bi da je prekucaju, a Australija zato jer sam gledao par reportaža o njihovom povratku u bolju formu i iskreno se nadam da će i oni proći u drugu fazu natjecanja.
Koji bolesnik :lol: :mrgreen:Jel ti krivo sto nije Brko. :lol:
Cuj nadigrao,najbolji bio igrac na terenu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 13 jun 2010, 02:13

OTNYS_YNWA je napisao/la:Odigraću oba X pa šta bude.
Ma jok bolan, Ganci ce poderat ove ko siroce napolitanku ! Blentitet ce da se kupa u suzama.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.