SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 11 jun 2010, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
dosadni ste i vi i himne zar ne vidite naslov teme sta ste umobolni?
Pocelo je poceli, i neka vreme je i bilo!
Ukratko o grupi D:
Po imenima Srbija i Nemacka bi trebali biti favoriti, no, netreba otpisivati Ganu /finalisti Africkog kupa nacije/ i Australiju koja igra na horuk. U ovoj je grupi sve moguce pa i to da Austr.i Gana odu dalje.
Ako se nedesi nesto tipicno za nase podneblje (tuca, ljubomora, nabadanje...) Srbija bi trebala proci grupu.
Na kladionici sam igrao da ce Gana i Nemacka otici dalje. Navijacki, ocekivanja su jasna, Srbija i Nemacka!
Ukratko o grupi D:
Po imenima Srbija i Nemacka bi trebali biti favoriti, no, netreba otpisivati Ganu /finalisti Africkog kupa nacije/ i Australiju koja igra na horuk. U ovoj je grupi sve moguce pa i to da Austr.i Gana odu dalje.
Ako se nedesi nesto tipicno za nase podneblje (tuca, ljubomora, nabadanje...) Srbija bi trebala proci grupu.
Na kladionici sam igrao da ce Gana i Nemacka otici dalje. Navijacki, ocekivanja su jasna, Srbija i Nemacka!
srbija sigurno prolazi..meni je jedina dilema dali ce im njemci uspijeti uzeti prvo mjesto..ostalo je stvar rutinecole-ch je napisao/la:Pocelo je poceli, i neka vreme je i bilo!
Ukratko o grupi D:

-PAJA Fan Club!!
Ja bih prije Gane stavio Australiju a ako sad ne tresnemo švabe nećemo nikad.cole-ch je napisao/la:Pocelo je poceli, i neka vreme je i bilo!
Ukratko o grupi D:
Još nekih 40-tak sati...
"Indija,Pakistan..."
Ne zivim u BiH, a kad sam zivio tad se nije ucilaSrdjanBL je napisao/la:KONGO, bez provokacije ali kako to da ti sa 25 godina ne znas cirlicu i latinicu, ajd ovi mladji pa i nekako. Probaj nauciti nije tesko a bices bogati za jedno novo znanje koje moze da ti posluzi pogotovo u nasoj drzavi.

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bio je prije "vaktile",sada imamo Bosanski,Srpski i Hrvatski,ali nejse,danas sam gledao konferenciju za stampu uzivo na RTS-u i cini mi se da su nesto novinari malo kao diskriminisani i da im je zabranjen ulaz na treninge (a po rijecima Generala Macka ) i to na zahtjev igraca.Postavili su novinari pitanja na tu temu i Stankovicu i Pantelicu ali su ovi diplomatski izbjegli odgovor.Teodosic Milos je napisao/la:Ja kako znam uvjek je bio srpsko-hrvatski jezik,sto znaci i da se cirilica ucila
tema: Nadam se da ovaj Muntari nece igrati,da ih klepimo
Inace prekosutra ce Srbiju bodriti oko 5 000-8 000 navijaca,dok ce "Crne pantere",ili kako ih vec zovu, bodriti mozda i pet puta veci broj navijaca.
BosnaE
Srbija bi trebala otresti Ganu onako momački, nemaju ovi crnci ništa posebno, ni Muntari nije nešto. Golmanu samo treba spoment Pjanića i usraće se odmah.
Što se tiče Njemačke mogli ste vidjeti neki dan da oni nisu bauk (odbrana ćuna teška, napad sterilan), ekipa sa dobrom fizičkom spremom i ekipa koja je u trenažnom procesu već neko vrijeme se može nadigravati s njima, a igrači kakve trenutno ima Srbija sasvim sigurno mogu dobiti Njemačku, ukoliko ne dođe do onog poznatog balkanskog potcjenjivanja, ili precjenjivanja, ne zna se šta je gore.
Uglavnom Njemačka i Srbija su izraziti favoriti za prolaz dalje, i biće neuspjeh ako se takav scenario ne desi.
Što se tiče Njemačke mogli ste vidjeti neki dan da oni nisu bauk (odbrana ćuna teška, napad sterilan), ekipa sa dobrom fizičkom spremom i ekipa koja je u trenažnom procesu već neko vrijeme se može nadigravati s njima, a igrači kakve trenutno ima Srbija sasvim sigurno mogu dobiti Njemačku, ukoliko ne dođe do onog poznatog balkanskog potcjenjivanja, ili precjenjivanja, ne zna se šta je gore.
Uglavnom Njemačka i Srbija su izraziti favoriti za prolaz dalje, i biće neuspjeh ako se takav scenario ne desi.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Zeljo♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Jos nesto vise od 24h ostalo je do prve utakmice Srbije na SP..
Samo da odbrana bude na vecem nivou od utakmice protiv Kameruna, valjda je i Vidic spreman koji ce u mnogome doprinjeti stabilnosti odbrane... Nekako najvise ocekujem od Krasica i Jovanovica, mislim da ce oni ili jedan od njih odluciti utakmicu.
Samo da odbrana bude na vecem nivou od utakmice protiv Kameruna, valjda je i Vidic spreman koji ce u mnogome doprinjeti stabilnosti odbrane... Nekako najvise ocekujem od Krasica i Jovanovica, mislim da ce oni ili jedan od njih odluciti utakmicu.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
-
- Kontakt:
$ ?, ' & " то је $. ' $ на сп, а & је " ? $ гану, ' " "!
$ "!
$ "!
-
- Kontakt:
@Principatus: svaka cast kad tako njegujes svoje njemacke korijene... i ja mislim da ce Nijemci biti prvi u grupi...Principatus je napisao/la:Njemacka himna "Jedinstvo i Pravo i Sloboda" mi je pored nase "Jedna si Jedina" i EU himne "Oda Radosti" (koja je isto Njemackog porijekla) najjaca.
Nisi nista puno ni promasio.Rahatniji siKONGO je napisao/la:Ne zivim u BiH, a kad sam zivio tad se nije ucilaSrdjanBL je napisao/la:KONGO, bez provokacije ali kako to da ti sa 25 godina ne znas cirlicu i latinicu, ajd ovi mladji pa i nekako. Probaj nauciti nije tesko a bices bogati za jedno novo znanje koje moze da ti posluzi pogotovo u nasoj drzavi..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hahahaha joj sto ga milos obaliCartman je napisao/la:Nije ni do Pristine, a ne Johanseburga.Teodosic Milos je napisao/la: a ti tako mali....mozes da se nadas sta hoces....ali samo u nadanju i zivis....jer nikada uspijeh ne dozivisSRBIJA DO JOHANESBURGA

Samo bi da pozelim srecu selekciji Gane, i da pogaze ove sto ste previse kofrce.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danas je dan "d" za grupu "D".
Napisah davno da bih volio da Srbija prođe, ali kako su odigrale ove prijateljske, sve više sumnjam u prolaz(nadam se da neće biti ništa od ovih sumnji). Njemačku ipak vidim(kao i većina ovdje, vjerujem) kao pobjednika ove grupe, a Gana, Australija i naše komšije će se "laktati" da bi se vidjeli u sljedećem krugu.
Napisah davno da bih volio da Srbija prođe, ali kako su odigrale ove prijateljske, sve više sumnjam u prolaz(nadam se da neće biti ništa od ovih sumnji). Njemačku ipak vidim(kao i većina ovdje, vjerujem) kao pobjednika ove grupe, a Gana, Australija i naše komšije će se "laktati" da bi se vidjeli u sljedećem krugu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Ma neka pobjedi bolji. Neosjećam ništa ni prema jednoj ni prema drugoj ekipi tako da mi je potpuno svejedno....
jedino blagu prednost dajem srbiji jer je Ghanu nadigrao čak i Safet na koševu.
A moji favoriti za prolaz su Njemačka i Australija. Njemačka jer su definitivno najbolji u ovoj grupi i trebali bi da je prekucaju, a Australija zato jer sam gledao par reportaža o njihovom povratku u bolju formu i iskreno se nadam da će i oni proći u drugu fazu natjecanja.
A moji favoriti za prolaz su Njemačka i Australija. Njemačka jer su definitivno najbolji u ovoj grupi i trebali bi da je prekucaju, a Australija zato jer sam gledao par reportaža o njihovom povratku u bolju formu i iskreno se nadam da će i oni proći u drugu fazu natjecanja.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odigraću oba X pa šta bude.
Koji bolesnikplava_pruga je napisao/la:Ma neka pobjedi bolji. Neosjećam ništa ni prema jednoj ni prema drugoj ekipi tako da mi je potpuno svejedno....

Cuj nadigrao,najbolji bio igrac na terenu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma jok bolan, Ganci ce poderat ove ko siroce napolitanku ! Blentitet ce da se kupa u suzama.OTNYS_YNWA je napisao/la:Odigraću oba X pa šta bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.