hahahaadnan_nanda je napisao/la:hebem im sudisku nadoknadu i mater,nemam zivaca ni da pisem ni nista.

daj Boze posalji im jednog Hasu, ebo Villu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
hahahaadnan_nanda je napisao/la:hebem im sudisku nadoknadu i mater,nemam zivaca ni da pisem ni nista.
jest ovaj duhovit... daj naznaci da je provala, da se mozemo smijat...RuudVanGoal je napisao/la:hahahaadnan_nanda je napisao/la:hebem im sudisku nadoknadu i mater,nemam zivaca ni da pisem ni nista.ciljate li vi ikako na kakvo natjecanje? haha atleticom 2:2 kod kuce
![]()
ja sam duhovit a vi ste igrali nerijeseno sa atleticomamadeus21 je napisao/la:jest ovaj duhovit... daj naznaci da je provala, da se mozemo smijat...RuudVanGoal je napisao/la:hahahaadnan_nanda je napisao/la:hebem im sudisku nadoknadu i mater,nemam zivaca ni da pisem ni nista.ciljate li vi ikako na kakvo natjecanje? haha atleticom 2:2 kod kuce
![]()
meni da je do postova ne bi dozvolio da e banuju 7 puta i da mi obrisu vecinu tih accountaadnan_nanda je napisao/la:molio bih moderatora da obrise bar ovaj zadnji post od ovog neznam kako da ga nazovem,trazi jarane druge teme gdje ces se svadjat i nabijat postove,ovu preskori,i dobit cete i silvu i villu i matu i banegu mozda samo cekaj.ajd zivio.
restartujem modem i druga ip adresaadnan_nanda je napisao/la:ima nas svakakvih bgm,nemogu ljudi ni nac lijek za svaku bolest.i ovi da su pametni nebi ti brisali accaunte nego bi ti blokirali IP adresu il sta vec mogu jos.ajd zamolit cu te da odes sa teme ako nemas sta pametno reci.et bas sam fin zar ne.
svaka cast na komentaruamadeus21 je napisao/la:mizerno??? atletico, gledajuci imena ima jacu ekipu nego mi... i opet, u sudijskom vremenu su nam dali go za 2-2...zato nemoj da seres i idi spavaj, vrijeme ti je... na ovoj temi nema provokacija...a silva, daj Boze da ode u bilo koji klub, al ne u Real...
ma ne znam,...i sevilla je tu negdje... sve tri ekipe su tu negdje kvalitetom... a sto se valencije tice, sve vise sticem dojam da Emery ne zasluzuje da bude nas trener...ima frajer previse nekakvih bubica... al eto, nadam se, kao i adnan, da ce biti bolje...zadnjih nekoliko sezona smo imali perfektan start prvih 6-7 utakmica da bi onda uslijedio pad... ove godine izgleda da nije tako...CRNI_SA je napisao/la:svaka cast na komentaruamadeus21 je napisao/la:mizerno??? atletico, gledajuci imena ima jacu ekipu nego mi... i opet, u sudijskom vremenu su nam dali go za 2-2...zato nemoj da seres i idi spavaj, vrijeme ti je... na ovoj temi nema provokacija...a silva, daj Boze da ode u bilo koji klub, al ne u Real...,najbolje je ovako 2-2 pa se nadam da ce na kraju i valencija i atletico u ligu prvaka mada tesko pored seville
Po toj logici trebali bi očekivati dobre rezultate Valencie u nastavkuamadeus21 je napisao/la:ma ne znam,...i sevilla je tu negdje... sve tri ekipe su tu negdje kvalitetom... a sto se valencije tice, sve vise sticem dojam da Emery ne zasluzuje da bude nas trener...ima frajer previse nekakvih bubica... al eto, nadam se, kao i adnan, da ce biti bolje...zadnjih nekoliko sezona smo imali perfektan start prvih 6-7 utakmica da bi onda uslijedio pad... ove godine izgleda da nije tako...CRNI_SA je napisao/la:svaka cast na komentaruamadeus21 je napisao/la:mizerno??? atletico, gledajuci imena ima jacu ekipu nego mi... i opet, u sudijskom vremenu su nam dali go za 2-2...zato nemoj da seres i idi spavaj, vrijeme ti je... na ovoj temi nema provokacija...a silva, daj Boze da ode u bilo koji klub, al ne u Real...,najbolje je ovako 2-2 pa se nadam da ce na kraju i valencija i atletico u ligu prvaka mada tesko pored seville
ma znam da je dobar igrac...a sad da je igracina...hmmm... uglavnom, kad je dzaba, mora biti dobar...CRNI_SA je napisao/la:taj jovanovic je igracina samo takvahtio ga je real dovesti tacnije mijatovic ali nesto se nisu dogovorili nemam pojma ,bio bi dobro pojacanje za vas a ako emery bude glumio nesto i odmarao te zvijezde moglo bi se lahko desiti da genoa ponizi valenciju nije to tolusue
Opet mu Villa na klupiamadeus21 je napisao/la:sutra u okviru 2. kola evropske lige docekujemo Genou...ekipu koja je vrlo dobro pocela sezonu, i bicu jako ljut ako Emery bude odmarao villu, matu, banegu i silvu... bice ovo teska utakmica al mislim da se moze izvuci pobjeda... u tim bi se trebao vratit ruben baraja, koji je proslu sezonu odigrao odlicno, za razliku od svog dugogodisnjeg partnera u veznom redu davida albelde, koji bi po mom misljenju trebao napustiti klub i prepustit svoje mjesto mladjima, kad vec ne moze nista korisno uradit... ajd kad smo vec tu, da napisem jednu spekulaciju: izgleda da uprava Valencije zeli da dovede napadaca Standarda, srpskog reprezentativca Milana Jovanovica, i to na isti nacin kao i De Guzmana, na free transfer, jer i njemu na kraju ove sezone istice ugovor... on bi trebao biti zamjena za Villu ili Zigica (zavisi koji od njih ode...mozda i obojica odu)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.