Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Blackjack
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la Blackjack » 24 jan 2012, 19:31

Na kraju ce zavrsiti u Olimpiku :mrgreen: ako prodje probu..

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 24 jan 2012, 19:54

Blackjack je napisao/la:Na kraju ce zavrsiti u Olimpiku :mrgreen: ako prodje probu..
Na posudbi :lol:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 24 jan 2012, 22:25

Zlatanu puno srece u novom klubu bilo da je Rangers ili Sunderland. Oba su fenomenalno rjesenje za njega mada se nadam jos jednom nasem napadacu u Premiershipu. Hateri i svi oni koji su ga otpisali i skoro otjerali iz reprezentacije, a znate ko ste, …… crknite. :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2012, 22:37

Po Skysports je Muslimovic danas trenirao sa Sunderlandom.

http://www1.skysports.com/football/news/12874/7452456/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto se tice Rangers on ima dobar osjecaj, ali zeli igrati u sto jacoj ligi.

Edit: Ok tek sad sam vidio, da je ovaj link postavljan. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 25 jan 2012, 08:35

Zlaja na probi u Sunderlandu, sad pokazali na sky'u (tv) kako stize u autu :D
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 25 jan 2012, 08:38

Vedo preš'o, još kad bi i ti Zlatane...
Čelik Zenica 1945

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 25 jan 2012, 10:14

Muslimovic se previse igra i mudruje, zato je vise od pola godine bez kluba....U Glazgovu su ljuti jer ih je izradio, trebao je ostati sedmicu dana na probi, a on je poslije jednog dana otisao kad je cuo za opciju u Sunderlandu...Tako da od Glazgova nece biti nista a ako ne zadovolji u Sunderlandu, suh ****.
Trialists snub Rangers to head south
BOSNIAN trialist Zlatan Muslimovic last night delivered a massive slap in the face to Rangers by quitting the club and linking up with ex-Celtic boss Martin O'Neill after just one day.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 25 jan 2012, 13:38

Edo_77 je napisao/la:Muslimovic se previse igra i mudruje, zato je vise od pola godine bez kluba....U Glazgovu su ljuti jer ih je izradio, trebao je ostati sedmicu dana na probi, a on je poslije jednog dana otisao kad je cuo za opciju u Sunderlandu...Tako da od Glazgova nece biti nista a ako ne zadovolji u Sunderlandu, suh ****.
Trialists snub Rangers to head south
BOSNIAN trialist Zlatan Muslimovic last night delivered a massive slap in the face to Rangers by quitting the club and linking up with ex-Celtic boss Martin O'Neill after just one day.
Ma bitno da ima ozbiljni klubova koji ga zele u svojim redovima.Kad sam vidio da ga hoce Italijanski cetveroligas :shock: :shock:
Nadam se da ce se zgotoviti ovo sa Englezima
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 jan 2012, 13:40

A jest bahat lik, pa ovo sto je izradio Rangerse nemam rijeci. Ne radi se to tako Zlatane, nadam se da te u Sunderlandu nece odbiti, jer ako dobijes nogu sledecu probu ces imati u Zvijezdi iz Gradačca.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 jan 2012, 13:49

Iskreno se nadam da ce dobiti ugovor sa Sunderlandom. Ako ga ne dobije, moze otici pitati Amara da ga primi u Zelju do kraja sezone.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 jan 2012, 13:59

Cak i da dobije ugovor u Sunderlandu, mislim da ce mu trebati 1-2 mjeseca da se nametne kao alternativa u napadu. Dugo ga nije bilo i sigrno je daleko od idealne forme.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 jan 2012, 14:11

Ma moze se on vrlo brzo nametnuti u Sunderlandu samo da dobije sansu.Ovi izuzev Bendtnera nemaju tu pravu "devetku",cesto im u napadu igra Sesenjon koji i nije pravi spic.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jan 2012, 14:27

Adi_Zepce je napisao/la:Ma moze se on vrlo brzo nametnuti u Sunderlandu samo da dobije sansu.Ovi izuzev Bendtnera nemaju tu pravu "devetku",cesto im u napadu igra Sesenjon koji i nije pravi spic.
Connor Wickham i Ji su isto tako napadaci i dobri talenti. Imaju i Campbella. Ne vjerujem da ce puno igrat Muslimovic, cak i ako dobije ugovor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 jan 2012, 08:25

Ovde pojedinci prave razanj a zec, pardon Muslimovic jos u gustoj sumi. Previse sam se prica naslusao i nagledao pretklih desetak godina o prelasku nasih igraca u EPL (Hasagic u Liverpulu, Nadarevic u Boltonu, Spahic u Wiganu, Ibisevic u Blackburnu, Medunjanin u Wiganu ... ) da bih vjerovao u ove gluposti, kada i ako potpise morat ce nadoknaditi godinu bez tekme.
Cuva Bog Zelju svog!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 jan 2012, 11:41

Sad u West Hamu?! :lol:
Čelik Zenica 1945

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 26 jan 2012, 12:17

Dakle noga u Sunderlandu, sad nema nazad, steta sto ga je Galzgov htio a njemu zinula guzica hoce u Sunderland e pa eto ti, zato si i bez kluba vise od pola godine... :|

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 26 jan 2012, 12:29

Ja cirkusa u p.m. :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 26 jan 2012, 12:42

kokakolas je napisao/la:Ja cirkusa u p.m. :D
Sljedeca vjest ce da bude
"Muslimovic se vraca u BiH jer je sazno da je sam sebi mati" :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 jan 2012, 12:42

Ma iskreno, nema od njega nikad više fudbalera. Ne znam šta je sebi umislio, ili ima jako loše savjetnike. Koji normalan profesionalni fudbaler, reprezentativac može sebi dopustiti da pauzira pola godine i još uz to kyrči se i bira klubove. Zbog tog kyrčenja sada je spao na to da ide na probe. Daj Bože da se varam, ali čisto sumnjam da će on ikada vratiti nekadašnju formu.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 jan 2012, 12:46

Ma gotovo je za njega što se tiče repke, nema kluba, 30 godina ima, to je previše... Repka podhitno treba još jednog napadača uz Džeku i Ibiševića, a Zlatan to više ne može...
Čelik Zenica 1945

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, MostarNeretva i 23 gosta.