Malo je reci cudno. Nek nam je Bog na pomoci.Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:18Meni nije jasno je li on stvarno budala ili jednostavno ne razmišlja šta priča na ovim konferencijama (želim vjerovati da je ovo drugo, jer ima nade za napredak u tom slučaju). Izjaviti da si razmišljao da ne pozoveš momka jer nema igre mjesec dana u nogama, a za Tahirovića uredno otkako je došao govori "imamo malih problema sa Tahirovićem, ne igra u klubu", a lik se nije sastavio evo godina u klubu, nit igra na profesionalnom nivou.
Ne znam kako i do kad će igrači hendlati ove njegove izjave po medijima u kojima ih redovno, pa mogu slobodno reći, ponižava.
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Nadam se da Barbarez poslusa svoje izjave kod kuce. Ovakve izjave ne bi davao ni Jusufbegovic...Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:18Meni nije jasno je li on stvarno budala ili jednostavno ne razmišlja šta priča na ovim konferencijama (želim vjerovati da je ovo drugo, jer ima nade za napredak u tom slučaju). Izjaviti da si razmišljao da ne pozoveš momka jer nema igre mjesec dana u nogama, a za Tahirovića uredno otkako je došao govori "imamo malih problema sa Tahirovićem, ne igra u klubu", a lik se nije sastavio evo godina u klubu, nit igra na profesionalnom nivou.
Ne znam kako i do kad će igrači hendlati ove njegove izjave po medijima u kojima ih redovno, pa mogu slobodno reći, ponižava.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam gledao press. Kad je to izjavio? Jel moguce da nijedan prisutni novinar nije ga pitao ovo sto je @coolpanda pisao.DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:53Nadam se da Barbarez poslusa svoje izjave kod kuce. Ovakve izjave ne bi davao ni Jusufbegovic...Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:18Meni nije jasno je li on stvarno budala ili jednostavno ne razmišlja šta priča na ovim konferencijama (želim vjerovati da je ovo drugo, jer ima nade za napredak u tom slučaju). Izjaviti da si razmišljao da ne pozoveš momka jer nema igre mjesec dana u nogama, a za Tahirovića uredno otkako je došao govori "imamo malih problema sa Tahirovićem, ne igra u klubu", a lik se nije sastavio evo godina u klubu, nit igra na profesionalnom nivou.

Ova izjava je poruka momku, da poziv vise nece biti besplatan i da se selektor mora podmazati da bi ga pogurao.
A nije mu ovo prva izjava da je kontradiktoran. Bilo je to kad je govorio o napadacima sa spiska koliko se sjecam.ReX2 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 13:00Nisam gledao press. Kad je to izjavio? Jel moguce da nijedan prisutni novinar nije ga pitao ovo sto je @coolpanda pisao.DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:53Nadam se da Barbarez poslusa svoje izjave kod kuce. Ovakve izjave ne bi davao ni Jusufbegovic...Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:18Meni nije jasno je li on stvarno budala ili jednostavno ne razmišlja šta priča na ovim konferencijama (želim vjerovati da je ovo drugo, jer ima nade za napredak u tom slučaju). Izjaviti da si razmišljao da ne pozoveš momka jer nema igre mjesec dana u nogama, a za Tahirovića uredno otkako je došao govori "imamo malih problema sa Tahirovićem, ne igra u klubu", a lik se nije sastavio evo godina u klubu, nit igra na profesionalnom nivou.
Ne znam kako i do kad će igrači hendlati ove njegove izjave po medijima u kojima ih redovno, pa mogu slobodno reći, ponižava.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nista neocekivano. On je otpocetka projektovan od strane medija i svojih obozavatelja kao lik koji je dosao da uvede red i tako se i ponasa. To sto on nema nikakvog iskustva niti temelja da uvodi bilo kakav red na nekom ozbiljnijem nivou, a i ovo sto pokusava je blago receno laicki i nekonsistentno,je drugi par carapa na sta mnogi zmire jer kako kazu treba vremena ili treba vjerovati jer je igracka legenda.Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:18Meni nije jasno je li on stvarno budala ili jednostavno ne razmišlja šta priča na ovim konferencijama (želim vjerovati da je ovo drugo, jer ima nade za napredak u tom slučaju). Izjaviti da si razmišljao da ne pozoveš momka jer nema igre mjesec dana u nogama, a za Tahirovića uredno otkako je došao govori "imamo malih problema sa Tahirovićem, ne igra u klubu", a lik se nije sastavio evo godina u klubu, nit igra na profesionalnom nivou.
-
- Kontakt:
Na pressici danas izjavio.ReX2 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 13:00Nisam gledao press. Kad je to izjavio? Jel moguce da nijedan prisutni novinar nije ga pitao ovo sto je @coolpanda pisao.DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:53Nadam se da Barbarez poslusa svoje izjave kod kuce. Ovakve izjave ne bi davao ni Jusufbegovic...Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:18Meni nije jasno je li on stvarno budala ili jednostavno ne razmišlja šta priča na ovim konferencijama (želim vjerovati da je ovo drugo, jer ima nade za napredak u tom slučaju). Izjaviti da si razmišljao da ne pozoveš momka jer nema igre mjesec dana u nogama, a za Tahirovića uredno otkako je došao govori "imamo malih problema sa Tahirovićem, ne igra u klubu", a lik se nije sastavio evo godina u klubu, nit igra na profesionalnom nivou.
Ne znam kako i do kad će igrači hendlati ove njegove izjave po medijima u kojima ih redovno, pa mogu slobodno reći, ponižava.![]()
"Imamo problem sa Esmirom, tu nisam zadovoljan. Razmišljali smo da ga ne zovemo ovo okupljanje", rekao je Brabarez i dodao: Esmir mjesec dana nema utakmice, sezona je završila, nema ni pravi trening već mjesec dana. Želimo sa Esmirom da mamo dobar osjećaj i on je dio ove priče. Konkurisat će za ove utakmice, ali opet treba imati u vidu da je bez profesionalnog treninga mjesec dana. Mi smo preporučili da dođe u Evropu i nadamo se da će tu biti pozitivno."
-
- Kontakt:
A evo izjave i za dotičnu dvojicu:
"Imamo MALI problem sa Nihadom Mujakićem, ali to su momci koji zaslužuju moju pažnju i zato se nalaze na ovom spisku. Od početka okupljanja je tu i zato je važno da je ponovo s nama i da se osjeća dijelom ove grupe", otkrio je on i dodao da je razočaran sa Tahirovićem.
"Malo razočarenje sa Benjaminom jer nije bio posljednje dvije utakmice u kadru iako je prethodne dvije utakmice igrao od početka. Ima problema u razmišljanju kluba, ali i on je standardan igrač u mojim zamislima, momak koji zaslužuje pažnju".
"Imamo MALI problem sa Nihadom Mujakićem, ali to su momci koji zaslužuju moju pažnju i zato se nalaze na ovom spisku. Od početka okupljanja je tu i zato je važno da je ponovo s nama i da se osjeća dijelom ove grupe", otkrio je on i dodao da je razočaran sa Tahirovićem.
"Malo razočarenje sa Benjaminom jer nije bio posljednje dvije utakmice u kadru iako je prethodne dvije utakmice igrao od početka. Ima problema u razmišljanju kluba, ali i on je standardan igrač u mojim zamislima, momak koji zaslužuje pažnju".
Barbarez je tokmak koji ne zna maternji jezik i to je jasno. Problem je što niko od novinara nema muda da mu šukne nekim pitanjem i da ga se osramoti.
-
- Kontakt:
Koliko si ti morao podmazati za poziv Mesanovica?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E moj sine slusaj ti babu.U nas je prece sta ti babo misli nego ti sam.Sta ce komsije rec babi ako mu sin neigra za Bosnu.Eto sad ce igrat al u kur..

-
- Kontakt:
Ako mu je upitan poziv za nasu reprezentaciju, sta tek onda ocekivati u USA repki?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Majku li ti pokerasku
Spekulise se da je Parma zainteresovana.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na radaru Parme. Meni se iskreno ne svidja ta opcija jer mislim da mu italijanski fudbal nece odgovarati kao npr njemacki ili holandski.
Ma kad bi mogao u bundesku,to je najbolja liga za razvijanje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma i Bundesliga je vjerovatno previše trenutno. Holandija ili
Belgija vjerovatno idealne destinacije.
Belgija vjerovatno idealne destinacije.
Za Bundesligu preslab Jos , talijanska druga liga nije bas za ofanzivce koji neznaju za obranu.
Neke manji klub u Austriji, Švicarskoj ili u Norveškoj ili Švedskoj bi bili najbolji razvoj za njega.
Manji klubovi u Holandiji isto puno temelju na defanzivu, možda neki sittard, heerenven ili kortijk, mechelen iz Belgije.
Moj prijedlog za njega je da ide u malko, elfsborg, djurgarden ili bodo
Igra ze vise ofanzivno i klubovi su solidni.
Neke manji klub u Austriji, Švicarskoj ili u Norveškoj ili Švedskoj bi bili najbolji razvoj za njega.
Manji klubovi u Holandiji isto puno temelju na defanzivu, možda neki sittard, heerenven ili kortijk, mechelen iz Belgije.
Moj prijedlog za njega je da ide u malko, elfsborg, djurgarden ili bodo
Igra ze vise ofanzivno i klubovi su solidni.
Potnecijalno najveci flop u historiji repke, necu se iznenadit ako se sa 23 oprosti od fudbala.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96, Sarun, Venom i 23 gosta.