BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EURO 2024 (21/26. Mart 2024.)
Spremati se polako za nove kvalifikacije. Ogromna prilika prokockana, fakticki domaci teren bi bio...
Sto se tice baraza, nek vjezbaju penale, da ne bude kao prosli puta protiv Sj. Irske.
Sto se tice baraza, nek vjezbaju penale, da ne bude kao prosli puta protiv Sj. Irske.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Teška bi bruka i poraz fudbala bio da mi zaigramo ovo prvenstvo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa et nije sramota ni ispasti od ovakve Ukrajine ali bar sa obrazom. Problem je sto smo mi sve utakmice izgubili bez obraza, nije bilo ni blizu. Tesko da se moze nesto promijeniti u par mjeseci ali lopta je okrugla. Samo ovi nasi nekako ne daju nadu da ce izaci organizovani i ovo uciniti zanimljivim.
Ukrajina je definitivno imala nesretan zdrijeb, a mi ni sa povoljnim nismo bili ni blizu.
Ukrajina je definitivno imala nesretan zdrijeb, a mi ni sa povoljnim nismo bili ni blizu.
Premale su sanse. Realno su svi u barazu bolji od nas. Na Euru bi se samo patili, koliko god je dobro plasirati se toliko i nije, sto bi nas neko tamo tukao par golova razlike, ne ide. Trebat ce nam strpljenja.
To sto necemo igrati EP, apsulutno mi nije zao ni saveza ni debila fudbalera. Prvi su kriminalci i politicki poltroni, drugi su sarlatani kojima reprezentacina sluzi za kurrcenje i ono sto ne mogu da rade u klubovima. Zao mi je jedino sto se EP igra u Njemackoj i sto necemo imati priliku da prekucamo to posjetama. Strasan spktakl bi to bio. Hem sto dijaspora, hem sto bi i nama iz BiH bilo dostupno otici u velikom broju.
-
- Kontakt:
Mart će vjerojatno ovako izgledati.
Prvu utakmicu dobijamo lakše od očekivanog, euforija nastaje.
Najavljuje se četvrtfinale a ako imali malo sreće možemo i do finala EURA.
Savo je najbolji selektor do sada,Dzeko najbolji naš igrač svih vremena sa 39 godina može on još puno dati.
Euforija,ludilo.
Ide finalna utakmica,prvih desetak minuta i odmah hladan tuš.
I tako završi to 2:1/3:1 opet kući ostajemo.
Jedni yebu sve Savi,Vici,Dzeko je kloc, Pjanić još veći.
Drugi kažu da nismo imali sreće,treći da imamo potencijala, četvrti prave formacije za kvalifikacije za SP i najavlju da ćemo se prošetati.
Na BHT -u ide emisija, izjave selektora i igrača da im je teško ali treba vjerovati u ove mlade momke koji su pokazali da mogu.
I na kraju Kristić najavljuje da će se EP moći eksplozivno gledati na BHT -u nažalost i ovaj put bez BIH.
Prvu utakmicu dobijamo lakše od očekivanog, euforija nastaje.
Najavljuje se četvrtfinale a ako imali malo sreće možemo i do finala EURA.
Savo je najbolji selektor do sada,Dzeko najbolji naš igrač svih vremena sa 39 godina može on još puno dati.
Euforija,ludilo.
Ide finalna utakmica,prvih desetak minuta i odmah hladan tuš.
I tako završi to 2:1/3:1 opet kući ostajemo.
Jedni yebu sve Savi,Vici,Dzeko je kloc, Pjanić još veći.
Drugi kažu da nismo imali sreće,treći da imamo potencijala, četvrti prave formacije za kvalifikacije za SP i najavlju da ćemo se prošetati.
Na BHT -u ide emisija, izjave selektora i igrača da im je teško ali treba vjerovati u ove mlade momke koji su pokazali da mogu.
I na kraju Kristić najavljuje da će se EP moći eksplozivno gledati na BHT -u nažalost i ovaj put bez BIH.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ovo će Ukrajini biti čak 8. put da igraju baraž. Omjer do sada im je 1 prolaz i 6 ispadanja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ti stvarno mislis da mi sad mozemo doci do penala? Ja bih sad potpisao obje utakmice da odemo na penale
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ljudi povecali broj ucesnika EP-a zbog ovakvih kao mi, a mi opet ne mozemo otici. Pa ubijte se kolektivno, zali Boze sto se samo navijaci nerviraju i rizikuju kakvu bolest. Kad je njima svima svejedno, igracima pogotovo, sto da se mi nerviramo dzaba radi ovih klocina.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma znam da nema nista od toga, ali reko mozda nas ovi nasi hadalji malo iznenade pa dodju do njih19vendetta87 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 23:13Ti stvarno mislis da mi sad mozemo doci do penala? Ja bih sad potpisao obje utakmice da odemo na penale

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neko je rekao npr. jel to x reprezentacija ima bolje igrace od nas pa pobjeduju. Pa se nabroji spisak nekih anonimusa. Nemaju vjerovatno ali mozda su ljudi profesionalci i mozda je sve poslozeno u reprezentaciji i radi se.
Prva greska po meni su ove dvije utakmice gdje smo mi kao nesto probali i glavnih igraca nema. Odmah znas da nema rada i duha u reprezentaciji. Misli Dzeko doci za koji mjesec i kao iz vedra neba nesto postici u barazu. Biti cemo u barazu sigurno najnespremnija i najamaterskija reprezentacija gdje se sabralo nekih 20 ljudi sto nisu odigrali zajedno 90 minuta godinu dana i zele nesto.
Prva greska po meni su ove dvije utakmice gdje smo mi kao nesto probali i glavnih igraca nema. Odmah znas da nema rada i duha u reprezentaciji. Misli Dzeko doci za koji mjesec i kao iz vedra neba nesto postici u barazu. Biti cemo u barazu sigurno najnespremnija i najamaterskija reprezentacija gdje se sabralo nekih 20 ljudi sto nisu odigrali zajedno 90 minuta godinu dana i zele nesto.
Sve velesila do velesileReprezentacije koje nikada nisu igrale na Evropskom prvenstvu:
Bosna i Hercegovina
Crna Gora
Jermenija
Azerbejdžan
Farska ostrva
Kipar
Bjelorusija
Litvanija
Gibraltar
Malta
Andora
San Marino
Lihtenštajn
Luksemburg
Gruzija
Kazahstan
Izrael
Estonija
Moldavija

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- sagitarius
- Kontakt:
Ma ev ostecena Ukrajina, ide njima kompezacija, isto kao rep.Irskoj kad je Henry dao rukom gol!To je to, mi smo svoje zavrsili.Sljedece kvalifikacije nema Boga da budemo prvi i odemo direktno, baraz je isto upitan.Cekati kvalifikacije za euro 2028
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ubjedljivo smo najgora reprezentacija na Balkanu, ubjedljivo najgora reprezentacija u baražu.
I umjesto da razmišljamo kako da se organizaciono vadimo iz blata u kom smo do grla, mi se nadamo da ćemo na sadaku da se uguramo na EP.
Mi kakvi smo da nam ponude mjesto na EP, ali da Vico, Milošević i ekipa ostanu još 10 godina, mi bi pristali. Stvarno smo super jadan narod i bila bi sramota da se ovakvi bilo gdje plasiramo.
I umjesto da razmišljamo kako da se organizaciono vadimo iz blata u kom smo do grla, mi se nadamo da ćemo na sadaku da se uguramo na EP.
Mi kakvi smo da nam ponude mjesto na EP, ali da Vico, Milošević i ekipa ostanu još 10 godina, mi bi pristali. Stvarno smo super jadan narod i bila bi sramota da se ovakvi bilo gdje plasiramo.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 20 nov 2023, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Bas to sto se EP igra u Njemackoj, velika bi steta bila da ne idemo, zbog navijaca iz svih drzava. Ali eto kad je narod dozvolio ovima iz saveza, radite sta hocete, sami smo krivi. Da smo normalna drzava, svi bi oni bili u zatvoru. A igraci isto su tu samo radi reda, on svoje odigra, vidi familju i opet nazad prema svom klubu.Evander je napisao/la: ↑20 nov 2023, 23:09To sto necemo igrati EP, apsulutno mi nije zao ni saveza ni debila fudbalera. Prvi su kriminalci i politicki poltroni, drugi su sarlatani kojima reprezentacina sluzi za kurrcenje i ono sto ne mogu da rade u klubovima. Zao mi je jedino sto se EP igra u Njemackoj i sto necemo imati priliku da prekucamo to posjetama. Strasan spktakl bi to bio. Hem sto dijaspora, hem sto bi i nama iz BiH bilo dostupno otici u velikom broju.
Pogledaj francuska i portugal. Nebitne utakmice i ljudi igraju sa najboljim sastavom i to protiv gibraltar i lihtenstajn. A mi da postavimo najbolju ekipu koja ce se spremat za baraz, mi sad nasli da pravimo eksperiment za novim igracima. Kad ces ekipu spremat, vise nema utakmica do marta. Bas veliko razocaranje. Ali i sam vidis koliko im stalo. Jedan mbappe i ronaldo igraju, dok nas kapiten uziva. A da ne pricamo o pjanicu. Svako gleda svoja posla, u savezu i u reprezentaciji. Zato nemas sta puno ocekivat. Pogotovo kad znas, koliko nam lezi taj baraz, uvjek smo izgubili, sjetimo se irske, portugal, sjeverna irska...
Savo ce svoje odradit, pa ce na kraju dati ostavku, da ispadne kao gospodin jer eto navijaci su trazili, i onda ce nam vico pricati neke bajke, kako mu je zao ali eto idemo dalje i pravit cemo opet neki novi remont sa igracima. Sve dok nemamo normalan sistem kao sto ima slovenija, albanija, moldavija i luksemburg, bi ce nam ovako kako je sada.
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 20 nov 2023, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kako se ovaj narod lako navuče na teorije zavjere, čuj kompenziraće im penal, kao da su neka velesila pa će Evropa izgubiti njihovim neigranjem.
Fascinantan narod.
Fascinantan narod.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da nikad lakse da ides na EP, i mi opet nismo uspijeli. Da su ljudi povecali na 40 drzave, mi bi opet nasli neki nacin da ne idemo jer nemamo pobjednicki mentalitet. Kad vidis onog nedima u strucnom stabu, koji se unaprijed sprema na poraz od luksemburga, kako ces igraci motivirat da igraju na 100%. Pa onda onaj faruk koji od luksemburga pravi francusku, a od nas pravi san marino. Mentalitet je kod nas cudo. Ali mi navijaci isto moramo prihvatit da je njima u savezu i u reprezentaciji svejedno. Jer da im nije svejedno, sve bi ovo drugacije bilo i sve bi bilo ozbiljnije u savezu i u reprezentaciji.DamirT je napisao/la: ↑20 nov 2023, 23:14Ljudi povecali broj ucesnika EP-a zbog ovakvih kao mi, a mi opet ne mozemo otici. Pa ubijte se kolektivno, zali Boze sto se samo navijaci nerviraju i rizikuju kakvu bolest. Kad je njima svima svejedno, igracima pogotovo, sto da se mi nerviramo dzaba radi ovih klocina.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Ovo će na kraju biti kao i sa grupnim fazama evropskih takmičenja, Gibraltar i Lihtenštajn će se plasirati na Euro prije od BiH.DamirT je napisao/la: ↑20 nov 2023, 23:27Sve velesila do velesileReprezentacije koje nikada nisu igrale na Evropskom prvenstvu:
Bosna i Hercegovina
Crna Gora
Jermenija
Azerbejdžan
Farska ostrva
Kipar
Bjelorusija
Litvanija
Gibraltar
Malta
Andora
San Marino
Lihtenštajn
Luksemburg
Gruzija
Kazahstan
Izrael
Estonija
Moldavija
![]()
-
- Kontakt:
Nije teorija vec realnost.
A nije tajna da su Ukrajinci i Izrealci miljenici Zapada
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa što im ne svira penal kad su miljenici, ili Izraelu protiv Kosova.
Ne lupajte.
Ne lupajte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.