Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Sinoc sam poslusao njegov intervju na N1 nakon imenovanja nista konkretno on nije rekao ni kakav je sistem formirao Petev igre ni na cemu ce on bazirat svoju igru od potencijalnih igraca samo se Tahirovica sjetio iz Rome sva prica se svela ja cu unijet pozitivu u ekipu ,a kad mu je Amir Zukic reko da nista niie napravio sa klubovima dosad sto je vodio pa kao nema veze doce drugi neko posle mene..Brani Vicu i ekipu iz saveza ma bezveze prica
Prevara od trenera, da vodi Brazil iz 2002 godine uspio bi ispasti u grupi. Jedva čekam dan kad ćemo se riješiti ovih igrača i trenera iz komunizma, njihovog nakaradnog zaostalog razmišljanja i njihove šuplje priče. Vrijeme da nas neka legenda preuzme u budućnosti pa kad bi zadnji bili, treba mlađim više dati šansu.zgembo89 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 19:15Sinoc sam poslusao njegov intervju na N1 nakon imenovanja nista konkretno on nije rekao ni kakav je sistem formirao Petev igre ni na cemu ce on bazirat svoju igru od potencijalnih igraca samo se Tahirovica sjetio iz Rome sva prica se svela ja cu unijet pozitivu u ekipu ,a kad mu je Amir Zukic reko da nista niie napravio sa klubovima dosad sto je vodio pa kao nema veze doce drugi neko posle mene..Brani Vicu i ekipu iz saveza ma bezveze prica
Kakav je janjos bio kao trener do sad?
Prije ovih silnih intervju gospon selektora nisam vjerovao u njegove kvalitete, ali nakon istih, SIGURAN sam da tip veze nema. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nije radio na nekom većem nivou ali ovo kod nas šta je radio odličan je biio.
Prije par godina Jedinstvo iz Bihaca je bilo na rubu ispadanja iz federalke da bi ih vratio i skoro završili bili u Premijer ligi 2.mjesto zauzeli.
Osjetilo se da zna napravit nešto iz ničeg odmah.
Sjecam se da je jedan period vodio i Sarajevo isto jako dobar bio koliko se sjećam.
Iskreno meni nekako jedino što daje neku nadu je baš Janjoš nadam se da ce se pitat nešto jer u Rukfasa nimalo povjerenja nemam niit mi paše njegova pojava.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
On je ko Antonio Conte za siromasne. Da ti boost ekipi, i rezultate, i to odma, , ali se potrosi brzo.Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:00Nije radio na nekom većem nivou ali ovo kod nas šta je radio odličan je biio.
Prije par godina Jedinstvo iz Bihaca je bilo na rubu ispadanja iz federalke da bi ih vratio i skoro završili bili u Premijer ligi 2.mjesto zauzeli.
Sjecam se da je jedan period vodio i Sarajevo isto jako dobar bio koliko se sjećam.
Iskreno meni nekako jedino što daje neku nadu je baš Janjoš nadam se da ce se pitat nešto jer u Rukfasa nimalo povjerenja nemam niit mi paše njegova pojava.
-
- Kontakt:
Rukfas ili Janjoš?Hansestadt je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:10On je ko Antonio Conte za siromasne. Da ti boost ekipi, i rezultate, i to odma, , ali se potrosi brzo.Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:00Nije radio na nekom većem nivou ali ovo kod nas šta je radio odličan je biio.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Kakav Hadzibegic. Janjos naravno. Faruk Hadzibegic nije za trenerskog posla. Mislim da bi bio ok u Savezu, zna da prica, moze da iskoristi svoja neka poznanstva, ima i ok ugled u regionu. Taman za kancelarije, i da prica o fudbalu, ali van fudbalskog terena. On nazalost i dalje misli da je trenerski posao za njega, da ima neki hidden talent sto jos nije niko vidio. Cak je u onom podcast na N1 rekao da je malo razocaran kako je primljen od javnosti, ili ljudi iz fudbala, stvarno misli da je Beckenbauer.Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:21Rukfas ili Janjoš?Hansestadt je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:10On je ko Antonio Conte za siromasne. Da ti boost ekipi, i rezultate, i to odma, , ali se potrosi brzo.Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:00
Nije radio na nekom većem nivou ali ovo kod nas šta je radio odličan je biio.
- BiHSportman
- Kontakt:
Pustimo čovjeka da radi, neka rezultati pričaju za njega. Iako nemam dobar osjećaj za njega, ali moj osjećaj nije bitan.Hansestadt je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:26Kakav Hadzibegic. Janjos naravno. Faruk Hadzibegic nije za trenerskog posla. Mislim da bi bio ok u Savezu, zna da prica, moze da iskoristi svoja neka poznanstva, ima i ok ugled u regionu. Taman za kancelarije, i da prica o fudbalu, ali van fudbalskog terena. On nazalost i dalje misli da je trenerski posao za njega, da ima neki hidden talent sto jos nije niko vidio. Cak je u onom podcast na N1 rekao da je malo razocaran kako je primljen od javnosti, ili ljudi iz fudbala, stvarno misli da je Beckenbauer.Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:21Rukfas ili Janjoš?Hansestadt je napisao/la: ↑16 jan 2023, 21:10
On je ko Antonio Conte za siromasne. Da ti boost ekipi, i rezultate, i to odma, , ali se potrosi brzo.
1921!
Čala je Pep za Hadžibegića, valjda se i on šta bude pitao, pogotovo mislim da može pomoći sa pristupom prema igračima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Faruk nije čuo za Nenada Gagru, a fol lični izbor za pomoćnika 

VHS je povezan, počinje analiza protivnika.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Zna li neko info ima li onaj Ličina iz Bajerna neke veze sa nama, cujem da rasturaa tamo djecu i za njemacku u17?
Turska
Austrija, Engleska, Španija, Portugal, Francuska
Engleska (?), Francuska, Italija
Italija, Njemačka
Prema trenutnom stanju...bit ce apdejtovano do kraja transfer roka.
Klupa Francuska, Italija, Njemačka, Švicarska, Austrija, Belgija...itd.
Austrija, Engleska, Španija, Portugal, Francuska
Engleska (?), Francuska, Italija
Italija, Njemačka
Prema trenutnom stanju...bit ce apdejtovano do kraja transfer roka.
Klupa Francuska, Italija, Njemačka, Švicarska, Austrija, Belgija...itd.
-
- Kontakt:

Pratiš, tražis nagađaš, preporučuješ i ja kraju dobijemo ovakvu izjavu. **** ga Krunic pjanic ..ide da im se u guzicu uvuče jos samo njima nije.
Realno nemamo mi sta reći ovim momcima.
IZRAZITO GLUP I IZGUBLJEN COVJEK.
Jasno da ne može zvati puno novih igrača, ali je neodlazak Tahiroviću i Huseinbašiću vrhunac neodgovornosti.
U trenutku kada trebaju da donesu odluki za koga će nastupati.
Šta reći na ovo? Da li ih oni uopšte žele u bh reprezentaciji?
Zato je išao u Portugal da gleda Ž selekciju Islanda, koja nikada više neće nastupiti u tom sastavu.
U trenutku kada trebaju da donesu odluki za koga će nastupati.

Zato je išao u Portugal da gleda Ž selekciju Islanda, koja nikada više neće nastupiti u tom sastavu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Zar se sta drugo ocekivalo od Vicinog uvlakaca?
Pizda mu materina, prije ce pozvat Danilovica iz faking Nacionala nego igraca Rome. Odlazi neznalico sugava.
Jedino sta me raduje je to sto ce napokon ga prestat dovodit u kontekst ko novog selektora kad upropasti kvalifikacije i kad ga otjeraju
Pizda mu materina, prije ce pozvat Danilovica iz faking Nacionala nego igraca Rome. Odlazi neznalico sugava.
Jedino sta me raduje je to sto ce napokon ga prestat dovodit u kontekst ko novog selektora kad upropasti kvalifikacije i kad ga otjeraju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bice veselo kad bude prvi spisak.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovaj lik će biti najgora stvar koja se desila bh fudbalu ikad.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies