Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- TheTruth34
- Kontakt:
Ovo kako igraci uriniraju po Milanu je prestalo biti smijesno,sad mi ih je zao..
Franck Ribéry will officially become a new Salernitana player tomorrow. Medical in the morning - then he’s gonna sign until June 2022 for €1.5m salary net.
#transfers
Ribéry stays in Serie A after last two seasons spent as Fiorentina player.
Ribéry stays in Serie A after last two seasons spent as Fiorentina player.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- f0rest1946
- Kontakt:
Ronaldo je kočio ostale 

Ovaj se nešto čudi, a postavio je tako glupu statistiku, da bi trebao izbrisati taj nalog na twiteru od sramote.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Dybala godinu povrijedjen, a Morata i Chiesa jednu sezonu tu. Uz to Chiesa je krilo.
Kakvo trollanje.
Kakvo trollanje.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jedva cekam da dodje vikend da gledam Seria A. Dotužile ove reprezentacije i bogu i ocu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Malo je romantike u danasnjem fudbalu,to svi znamo. U Milanu su mnogi provodili puno igrackih godina ali to su sad neka prosla vremena.TheTruth34 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 18:15Ovo kako igraci uriniraju po Milanu je prestalo biti smijesno,sad mi ih je zao..
Greska uprave sto je "vjerovala" u vjernost nekih igraca u danasnje vrijeme kada je para vise bitnija od casti i ljubavi.
Ja se nadam da ce samo izvuci pouku iz svega za buduce vrijeme.
I nije to uriniranje,klub je veci od svakoga na kraju krajeva.
- TheTruth34
- Kontakt:
Ja ni u ludilu nisam mogao misliti da nakon dva najbolja igraca prosle sezone se nesto slicno desi,kad me Kessie demantova,valjda se sa za Theom ne zeznete,jer i on vrijedi nesto..UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑06 sep 2021, 20:04Malo je romantike u danasnjem fudbalu,to svi znamo. U Milanu su mnogi provodili puno igrackih godina ali to su sad neka prosla vremena.TheTruth34 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 18:15Ovo kako igraci uriniraju po Milanu je prestalo biti smijesno,sad mi ih je zao..
Greska uprave sto je "vjerovala" u vjernost nekih igraca u danasnje vrijeme kada je para vise bitnija od casti i ljubavi.
Ja se nadam da ce samo izvuci pouku iz svega za buduce vrijeme.
I nije to uriniranje,klub je veci od svakoga na kraju krajeva.
Klub jeste veci od jedinke ali nekada se jedinka,postavi iznad klub i to jako cesto prolazi,kao CR7 u juventusu,npr.Digao mu se qrc tako i samo otisao ili ovo sto se kod vas desava u posljednje vrijeme.
Osimhenu smanjena kazna na 1 mec tako da ce igrati protiv Juventusa, nije bilo sumnji, nakon one farse od lani s Covidom ponovo se Napoliu pušta.
A jos na to, Insigne napušta repku zbog privatnih razloga.
Juventus s druge strane moguce da nece moći izvesti pola Juznoamerikanaca koji ce doci dan prije utakmice.
A jos na to, Insigne napušta repku zbog privatnih razloga.

Juventus s druge strane moguce da nece moći izvesti pola Juznoamerikanaca koji ce doci dan prije utakmice.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ali je Guardiola uništio BayernCentre forward je napisao/la: ↑03 sep 2021, 16:26Pa eto, hajde za obojicu.
Jedan od najpopularnijih sportista, ako ne i najpopularniji, će klub unaprijediti u svakom smislu. To je ono, logično, bez ikakvih cifri, statistika i analiza.
U drugom, sportskom smislu, za jednu od najjačih liga, s obzirom na svoje godine, imao je impresivne brojke. Taman da je svaki dao iz penala!
Treće, vi nećete da priznate da ste svi očekivali LP sa njim, pa ste sada "razočarani" i bijesni na njega. Svi smo očekivali da Juve uzme LP ali sa adekvatnim POJAČANJIMA. Vjerovatno su mu pri dolasku obećali svježu kvalitetnu krv koju on nije dobio. Potpuno je prirodno da klub ne može u tolikoj mjeri zavisiti od pojedinca. Fudbal je kolektivni sport, nije tenis, majka mu stara. Treba samo da se pogleda sa kim je Ronaldo igrao u Jedinstvu, Realu a s kim u Juventusu i sve će biti jasno zašto je izostao najvažniji kontinetalni trofej. Ovdje se potencira kao da je bio letargičan, a vukao je klub kad god je mogao. Sjetite se uzvratne utakmice contra Atletica. Koji "elitni" igrač Juventusa je mogao nesto slicno da uradi? Dybala, Moratta ?![]()
Četvrto, uništavao je Juve dok je igrao u Realu u tim finalima LP, pa ima malo i toga. Penetrirao je i Bayern, pa bih ga ja sad doveo u tim. Lik koji se radja jednom u 50 godina se ne odbija.
Možete vi da mislite šta hoćete, imati legitiman stav je potpuno OK, ali ja mislim da Juve ima druge, strukturne probleme i da Ronaldo nije ni medju prvih 10. Ali eto, otišao je, valjda ta "elita" proigra koju je u te 3 sezone gušio.

Mnogim poznavaocima fudbala kriv je Ronaldo za neuspjeh Juventusa. Zamisli kakav mis moras bit da te strah ne dodat Ronaldu 

Otkud tim seljačinama ovolika protekcija od strane saveza? Umjesto da ih se pričepi do kraja i šutne na smetlište historije. Rijetko odvratan klub.Pogba je napisao/la: ↑07 sep 2021, 20:43Osimhenu smanjena kazna na 1 mec tako da ce igrati protiv Juventusa, nije bilo sumnji, nakon one farse od lani s Covidom ponovo se Napoliu pušta.
A jos na to, Insigne napušta repku zbog privatnih razloga.![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam fakat, ala BiH savez. Još je navodno neki Napolitanac odlučivao o žalbi. 

#MaxOUT
#MaxOUT
Prosle godine odbili da igraju juventusom sredinom sedmice, jer bi to znacilo da igraju "svako 3 dana". Izaslo im se u susret, dobili drugi termin i imali 7 dana slobodno za Romu koja je tu istu sedmicu putovala u Azerbeidzan mislim i nazad, bez pogovora odradili 3 utakmice u 7 dana. Nije bas fer, napoli merda.
embrace the chaos
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nije Ronaldo kriv za neuspjeh Juventusa, ali da je poboljsao tim ili da ga je unaprijedio, nije. A placen je toliko da je to morao uraditi.
Ok marketing, instagram, dresovi itd, mozda je on sebe otplatio na drugom polju, ali ni za to nema relevantnih dokaza jer u dubiozi smo svaku godinu od kako je dosao. Na sportskom polju, u smislu dizanja ekipe na visi nivo, nije uradio nista.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nije ekipa na nivou ima par godina ali dobro smo i dvije Serije A sa njim uzeli.BuffonGigi je napisao/la: ↑09 sep 2021, 08:19Nije Ronaldo kriv za neuspjeh Juventusa, ali da je poboljsao tim ili da ga je unaprijedio, nije. A placen je toliko da je to morao uraditi.
Ok marketing, instagram, dresovi itd, mozda je on sebe otplatio na drugom polju, ali ni za to nema relevantnih dokaza jer u dubiozi smo svaku godinu od kako je dosao. Na sportskom polju, u smislu dizanja ekipe na visi nivo, nije uradio nista.
Uprava je radila los pos‘o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.