Sve ovo što si napisao je budaleština. Il ne gledaš fudbal ili ga ne vidiš dobro.emir012 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 14:54Pa donekle si u pravu - kad pogledas konkurenciju - to na neki nacin opravdava i poziv za Cimirota.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑22 mar 2021, 13:39ja bih ga davno izbacio ali koga drugog imamo na na toj poziciji?
Zna li Hadziahmetovic igrati odbranu?
Za mene je Hadziahmetovic bolji, a radije bih vidio i Loncara - za njega ne znam dal moze pomoci ali Cimirot je vec 30 puta pokazao da ne moze pomoci na nivou potrebnom za reprezentaciju.
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Cimirot je najmanji problem ove reprezentacije.
Cimirot 81 mec u belgijskoj ligi, 1 gol i 2 asistencije.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Cimirot je jako dobar igrač za iznijeti loptu i smiriti i dobar je kad treba defanzivno odigrati kao ono u Italiji kad smo remizirali, ali za utakmice u kojima mora napadati, ne bi smio igrati. Dakle protiv Finske klupa, nadam se.
BHF
- Goalgetter
- Kontakt:
Je li imao u repci ijednu asistenciju, posto gola nije zabio? A skoro 50 utakmica odigrao.
Sinonim za alibi igraca. Ono sto ga vadi je kontrola lopte, u tom segmentu je najbolji igrac u repci, cak je u tome bolji od Pjanica „kad sakrije loptu“.
toliko je dobar u tome da i sebe sakrije, duh na terenu.Goalgetter je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:21Je li imao u repci ijednu asistenciju, posto gola nije zabio? A skoro 50 utakmica odigrao.
Sinonim za alibi igraca. Ono sto ga vadi je kontrola lopte, u tom segmentu je najbolji igrac u repci, cak je u tome bolji od Pjanica „kad sakrije loptu“.
yebes igraca koji igra tekmu a 2x cujes njegovo ime u prenosu.
svi dobri, svi redom opravdali pozive a mi 56. na fifa listi.
sehic najbolji, sanicanin opravdao poziv, cipelic takodjer, cimirot najmanji problem, viscu ce 10 od 11 trenera drzati u prvih 11, hodzic i gojak najvise trce...
negdje je belaj onda, nema druge nego da je u dzeki i pjanicu, treba njih izbaciti iz repke i tuta ce protutnjati kvalifikacijama.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Kako je 29 "skoro 50"?Goalgetter je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:21Je li imao u repci ijednu asistenciju, posto gola nije zabio? A skoro 50 utakmica odigrao.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Mislim da trenutno u BiH ne postoji osoba koja moze pogoditi recimo 8 sigurnih igraca koji ce poceti. Evo ja cu napisati da ce to biti: Dzeko, Pjanic, Sehic, Kolasinac, Krunic. Ostalo je sve na petevu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
A mislis da nasi Skandinavci nece biti u prvih 11?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Evo probat cu ja pogodit prvih 11 protiv Finske:
Na golu Sehic, bekovi Todorovic i Kolasinac, stoperi Ahmedhodzic i Sanicanin, vezni red Cimirot, Pjanic i Krunic, krila Visca i Menalo, spic Dzeko
Na golu Sehic, bekovi Todorovic i Kolasinac, stoperi Ahmedhodzic i Sanicanin, vezni red Cimirot, Pjanic i Krunic, krila Visca i Menalo, spic Dzeko
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Naročito si s Višćom pogodio.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- BenjooJutub
- Kontakt:
Činjenica da će kod Peteva u vrhu napada Prevljak imati prednost u odnosu na Demirovića i činjenica da Petev nije poslao naknadni poziv umjesto Višće daje pretpostavku da će Demirović sa Stevanovićem konkurisati za poziciju desnog krila.
Kakvi su Visca i Dzeko bili u zadnjim nastupima za reprezentaciju njihovo odsustvo ce biti pojacanje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Odigrao je Rahimic 40 utakmica za reprezentaciju i svi navijaci se kunu u njega...a koliko golova je dao?
O - NULA
...
Cimirot ima istu ulogu kao i Rahimic samo sto su saigraci manje kvalitetni nego u Elvirovo vrijeme pa se njegov doprinos manje vidi. Koliko cesto vidite Cimirota u 16 pa mozete pricati o golovima?!...on osigurava ledja Pjanicu 90 minuta, a i Gojaku, Krunicu, Duljevicu i ko vec igra.
Istina, mozda bi se mogla dati prednost Amiru protiv slabijih protivnika najvise zbog šuta, kada mi drzimo veci posjed i napadamo.
Ali napadati Cimirota...hmm.
O - NULA
...
Cimirot ima istu ulogu kao i Rahimic samo sto su saigraci manje kvalitetni nego u Elvirovo vrijeme pa se njegov doprinos manje vidi. Koliko cesto vidite Cimirota u 16 pa mozete pricati o golovima?!...on osigurava ledja Pjanicu 90 minuta, a i Gojaku, Krunicu, Duljevicu i ko vec igra.
Istina, mozda bi se mogla dati prednost Amiru protiv slabijih protivnika najvise zbog šuta, kada mi drzimo veci posjed i napadamo.
Ali napadati Cimirota...hmm.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 22 mar 2021, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
I tvoje odsustvo sa foruma bi bilo pojacanje. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Greska, 30 tekmi naravnoNeumjesanTip je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:28Kako je 29 "skoro 50"?Goalgetter je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:21Je li imao u repci ijednu asistenciju, posto gola nije zabio? A skoro 50 utakmica odigrao.

Greska

"Edit" u novom postu:
Spocitava se Cimirotu sto ne daje golove (29 utakmica) a zaboravljamo da frajer rijetko kad smije prismrditi protivnickom 16-ercu jer mora čuvati ledja lijenim saigracima kao sto su Pjanic, Gojak, Krunic itd.
Evo prva trojica koja su mi naumpali, nema potrebe da tražim dalje:
- Rahimic 40 utakmica za reprezentaciju i 0 golova a navijaci se kunu u njega.
- Ngolo Kante 44 utakmice za Francusku i 2 gola.
- Busquets cak 120 utakmica za najbolju Španiju u povijesti i tek faking 2 gola.
Treba li dalje nabrajati....
A sami kazete da je na lopti jaci i od Pjanica...kad je uzme u svoje noge niko mu je ne moze uzeti...defanzivno najodgovorniji nas igrac.
Nekada smo stvarno nepravedni.
Spocitava se Cimirotu sto ne daje golove (29 utakmica) a zaboravljamo da frajer rijetko kad smije prismrditi protivnickom 16-ercu jer mora čuvati ledja lijenim saigracima kao sto su Pjanic, Gojak, Krunic itd.
Evo prva trojica koja su mi naumpali, nema potrebe da tražim dalje:
- Rahimic 40 utakmica za reprezentaciju i 0 golova a navijaci se kunu u njega.
- Ngolo Kante 44 utakmice za Francusku i 2 gola.
- Busquets cak 120 utakmica za najbolju Španiju u povijesti i tek faking 2 gola.
Treba li dalje nabrajati....
A sami kazete da je na lopti jaci i od Pjanica...kad je uzme u svoje noge niko mu je ne moze uzeti...defanzivno najodgovorniji nas igrac.
Nekada smo stvarno nepravedni.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 22 mar 2021, 16:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Cimirot bar zna primit loptu i okrenut,podignut glavu i dodati loptu,a ne da zabije glavurdu ko noj i samo nek nije kod njega...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.