Golmani: mislim da niti jedan klub nema ovoliko golmana u timu i vrijeme je da se to očisti. Da glupak ribar nije "otpisao" Romera, sinoć bi možda osvojili.
De Gea - karijera mu definitivno ide silaznom putanjom, plaćen je previše i možda bi bolje bilo da mu vidimo leđa
Henderson - za njega je iduća sezona biti ili ne biti, potencijal ima
Romero - već sam napisao gore, nije zaslužio takav odnos ribara
Grant - enigma, zašto je uopće u klubu?
Pereira - nakon posudbe po meni može i na prodaju
Odbrana: čitavu sezonu kritična, Maguire se najeo i drvlja i kamenja jer je izgledao puno lošije nego što zapravo jeste zbog ostalih pajaca
Maguire - jedini pouzdan štoper, ukoliko mu dođe partner iole sposobniji biće top.
Lindelof - marš! Njegov ostanak je pokazatelj "ambicija" ribara i kluba
Bailly - progovorio iz čista mira, nepouzdan i hodajuća bolnica. Neka ostane, ali za prvog tima nije.
Tuanzebe - neka ga još malo 
Jones -  

niko ne zna, a vjerovanto ni on kako je i dalje u klubu. Ne bi me čudila vijest: "Jones, vjerni ratnik produžio vjernost Unitedu" s obzirom kakvi diletanti vode glavnu riječ
Shaw - napokon odradio ono što smo očekivali od njega otkad je potpisao, pozicija je sigurna sa njim.
Telles - solidan, dobar back-up
Wan Bissaka - i nije toliko super sezona, ali generalno mislim da će biti bolji igrač kada klub napokon odluči dovesti desno krilo. U svakom slučaju, ako bude mogućnosti, klub treba dovesti desnog beka kao back-up i pozitivnu konkurenciju.
Dalot - da li je on ta konkurencija? Nisam siguran, radije bih ga prodao.
Williams - neka ga još, eventualno posudba da se kali
Sredina: nešto bolja od odbrane, ali samo zbog vrhunske sezone Brune
Bruno - nema šta, glavni igrač
Pogba - dilema, ali ipak bih ga prodao ako dođe ponuda 80+ miliona. 
Fred - više me nervirao nego usrećio, definitivno nije igrač za prvi tim i tačka
McTominay - dijete kluba, koristan i neka ga tu
Matić - idi svom Mourinhu što prije
Mata - i njegovo je prošlo, definitivno nam ne treba
Van de Beek - iduća sezona je presudna, ako ribar skonta zbog čega ga je i doveo
Lingard - prodati West Hamu
Krila i napad: frustrirajuća sezona Martiala i Rashforda, kao da su se takmičili ko je gori
Cavani - drago mi je da je produžio, iskustvo i mentorstvo definitivno vrijede još sezonu
Greenwood - mogao bi postati majstor, ali često nestane u sivilu ostatka tima pa ga ne bih krivio za to još uvijek
Rashford - užas, jedan bljesak ne vrijedi na hiljade počupanih dlaka sa glave. Da nije dijete kluba, prodaja! Decision making katastrofalan i bojim se da tu nema popravka
Martial - prodati, čekaj pa čekaj i nikad ne dočekaj. Nadam se da će biti zainteresovanih kupaca.
Diallo - trebao je dobiti više šanse da igra, pogotovo u ovim zadnjim i nebitnim utakmicama lige, kako god tek ćemo da vidimo kakav je igrač
James - back-up, a jedva i to. Ako se neće buniti, neka ga da nekad pokrije tu stranu protiv jednodimenzionalnih timova jer je i sam takav.
Pellistri -  

nisam pratio kakav je na posudbi